Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

TopBoy

Active Member
Τις έχω ανεβάσει εδώ όλες φίλε ακριβώς όπως τις ζητάς για εξαγωγή αντικειμενικων συμπςρασματων αλλά πάμε άλλη μία...εδώ στους 7,5 μήνες όπου ο λορενθο τα είδε όλα τέλεια και ο CVIAL αυτολεξεί παρατήρησε "είσαι ήδη κομπλέ αν πάρει ακόμα ένα 10-15% όλα τέλεια "...διαφώνησα προφανώς..ο λορενθο είπε τα ξαναλέμε στο δωδεκάμηνο που ήταν να έρθει ξανά τον Οκτώβριο του 23...δεν ήρθε πήγα στον CVIAL προφανώς για νέες φώτο να μην χάνεται η ροή
Φίλε αυτες είναι φωτογραφείς στους 7μησι μήνες που σου είπε ο lorenzo ότι είναι τέλεια; Γιατί φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στη φυτρωση σε αυτές τις φωτογραφίες στους 7μησι μήνες όπως και σε αυτές που έβαλες τις πιο πρόσφατες, όπου υπάρχουν κενά σημεία τα οποία κρύβονταν με το χτένισμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Νικ βλέποντας τις καινούργιες σου φώτο έχεις απόλυτο δίκιο να είσαι απογοητευμένος απο το αποτέλεσμα σου και πολύ καλά κάνεις που διεκδικείς να μάθεις την αλήθεια και να βρείς τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα που τουλάχιστον απο τις φώτο που βλέπω στα δικά μου μάτια αν δεν μας έλεγες για το πριν και το μετά δεν θα καταλάβαινα τις διαφορές που λένε!Τώρα για το τι μπορεί να έφταιξε πιστεύω δύσκολα θα βγάλεις άκρη!Μπράβο σου όμως για την ειλικρίνεια σου και για την διεκδίκηση της αλήθειας!Δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά η ψυχολογία που χάνουμε όταν κάνουμε μια τέτοια επέμβαση χωρίς το αντίκρισμα που μας είχαν τάξει!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το punch αν ειναι αυτο π ειπες δεν φταίει.

Μηπως υπηρχε καποια πιεση μεσα στα χειρουργια και δεν απεδιδε το προσωπικο ?
Μηπως ηταν εξω απ τα νερα τους ?
Μηπως υπηρχε περιορισμος χρονου των χειρουργιων και πιεζαν τους εαυτους τους κ εγιναν λαθη ??
Μηπως υπηρχε κοπωση κ εγιναν.λαθη ?
Στα manual punches αυτος ειναι ο νο1 λογος αποτυχίας , η κόπωση του χειριστη.
Δεν ημουν παρων εκει απλα ρωταω αν αντιλήφθηκες κατι....

Το λαθος δεν ειναι του εργαλειου ουτε της μεθοδου , ειναι του χειριστή ( για τον τραυματισμο γειτονικων ) κ ισως της κακης ιδιοτητας επουλωσης π εχει το δερμα σου.

Το κακό με αυτά τα νήματα είναι ότι χάνεις όλη την μέρα σου προσπαθείς να διαβάσεις τον καταιγισμό. Anyway, απαντάω μόνοo σε αυτό. Ακόμα και αν έχουν τραυματιστεί κάποια γειτονικά από λάθος (αυτό δεν το ξέρω είναι υπόθεση) θα ήταν άλλη εικόνα, δηλαδή κάπου θα είχε μικρότερες τρύπες κάπου μεγαλύτερες. Εδώ μιλάμε για εκτεταμένα σχεδόν ομοιόμορφα white dots παντού, ακόμα και αυτά που είναι μεμονωμένα, βλέπεις ότι έχουν μεγάλη διαφορά χρωματικά με το δέρμα πιο δίπλα.

Η εικόνα που είδα εγώ (και ο Λορένζο στους 8.5 μήνες) είναι αυτή, πιο κοντινή φώτο από λίγο μακρύτερα φαίνεται ακόμα καλύτερα

e21545d8-a7d5-4504-acb7-eee81a7a15a9.JPEG

Αν είχαμε δει την παρακάτω προφανώς και θα είχαν συζητηθεί εκτεταμμένα τα white dots και από που προέρχονται τότε (και όχι τώρα)

IMG_20230706_115131.jpg

Για τα υπολοιπα το βράδυ.

Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member
Η αληθεια ειναι οτι χρειαζεται ηρεμια κ δεν βοηθαει ο καταιγισμος ποστ..
Δεν προλαβαινω να διαβασω ουτε τα μισα...

Εφ οσων το περιστατικο ειναι στον λορεντζο τοτε υπάρχουν μετρησεις της δοτριας πριν ( αν και υπαρχουν κ τωρα σημεια της ανεγγιχτα πισω στο σβέρκο που μπορει να γινει μέτρηση)
Ωστε να συγκριθει με το τι υπάρχει στα σημεια που εγινε η αφαιρεση και να το αντιπαραβαλουμε με αυτο που θα επρεπε να υπάρχει συμφωνα με αυτα που βγηκαν.
Μπορουν να δωθουν απαντησεις με διαφορους τροπους.
Αρκει να κοπει το μαλλι χαμηλα κοντο οπως στη 2η φωτο που ανεβασε ο Cvial και να παει ο @nick the Greek απο εκει για μετρήσεις.

nick the Greek

Active Member
Νικ βλέποντας τις καινούργιες σου φώτο έχεις απόλυτο δίκιο να είσαι απογοητευμένος απο το αποτέλεσμα σου και πολύ καλά κάνεις που διεκδικείς να μάθεις την αλήθεια και να βρείς τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα που τουλάχιστον απο τις φώτο που βλέπω στα δικά μου μάτια αν δεν μας έλεγες για το πριν και το μετά δεν θα καταλάβαινα τις διαφορές που λένε!Τώρα για το τι μπορεί να έφταιξε πιστεύω δύσκολα θα βγάλεις άκρη!Μπράβο σου όμως για την ειλικρίνεια σου και για την διεκδίκηση της αλήθειας!Δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά η ψυχολογία που χάνουμε όταν κάνουμε μια τέτοια επέμβαση χωρίς το αντίκρισμα που μας είχαν τάξει!
Με κάλυψες πλήρως...και ως overthinker η ψυχολογία παιζει τρομερο ρόλο
Το κακό με αυτά τα νήματα είναι ότι χάνεις όλη την μέρα σου προσπαθείς να διαβάσεις τον καταιγισμό. Anyway, απαντάω μόνοo σε αυτό. Ακόμα και αν έχουν τραυματιστεί κάποια γειτονικά από λάθος (αυτό δεν το ξέρω είναι υπόθεση) θα ήταν άλλη εικόνα, δηλαδή κάπου θα είχε μικρότερες τρύπες κάπου μεγαλύτερες. Εδώ μιλάμε για εκτεταμένα σχεδόν ομοιόμορφα white dots παντού, ακόμα και αυτά που είναι μεμονωμένα, βλέπεις ότι έχουν μεγάλη διαφορά χρωματικά με το δέρμα πιο δίπλα.

Η εικόνα που είδα εγώ (και ο Λορένζο στους 8.5 μήνες) είναι αυτή, πιο κοντινή φώτο από λίγο μακρύτερα φαίνεται ακόμα καλύτερα

Προβολή συνημμένου 67138

Αν είχαμε δει την παρακάτω προφανώς και θα είχαν συζητηθεί εκτεταμμένα τα white dots και από που προέρχονται τότε (και όχι τώρα)

Προβολή συνημμένου 67139

Για τα υπολοιπα το βράδυ.
Cvial απλά να σε διορθώσω η φώτο η δικη σας είναι στους 7,5 μήνες ΟΧΙ 8,5 (ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΚΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ) και η δική μου φωτο που συναψεςεδώ είναι ακριβως στους 8,5 μήνες...

nick the Greek

Active Member
Η αληθεια ειναι οτι χρειαζεται ηρεμια κ δεν βοηθαει ο καταιγισμος ποστ..
Δεν προλαβαινω να διαβασω ουτε τα μισα...

Εφ οσων το περιστατικο ειναι στον λορεντζο τοτε υπάρχουν μετρησεις της δοτριας πριν ( αν και υπαρχουν κ τωρα σημεια της πισω στο σβέρκο που μπορει να γινει μέτρηση)
Ωστε να συγκριθει με το τι υπάρχει στα σημεια που εγινε η αφαιρεση και να το αντιπαραβαλουμε με αυτο που θα επρεπε να υπάρχει συμφωνα με αυτα που βγηκαν.
Μπορουν να δωθουν απαντησεις με διαφορους τροπους.
Αρκει να κοπει το μαλλι χαμηλα κοντο οπως στη 2η φωτο που ανεβασε ο Cvial και να παει ο @nick the Greek απο εκει για μετρήσεις.
Έχεις απόλυτο δίκαιο και εγώ από πλευράς μου υπόσχομαι εδώ να είμαι απόλυτα ήρεμος..απλά κάποια πράγματα που ήδη έχουν ειπωθεί και μετρηθεί το θεωρώ ως προς τη νοημοσύνη ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ να τα επαναδιαπραγματευτω ...είτε έχει να κάνει με cvial lorenzo είτε με τον πρωθυπουργό που λέει ο λόγος..και εξηγούμαι μέσω χαρακτηριστικου (ελπίζω δοκιμου για όλους) παραδείγματος: χθες ο CVIAL στην προσπάθεια του για ένσημα αποσαφήνιση της καταστάσεως έστειλε άμεσα μήνυμα στον λορενθο με τις δικές μου φωτο (ο ίδιος είχε πει την προσωπική του άποψη και πριν) όπου είπε επακριβώς ότι είχε να πει και ο Cvial ανέβασε εδώ την απάντηση του...είδαμε όλοι την άποψη του ιατρού...τώρα αν όντως μιλάμε για τραυματισμό grafts λάθος χειρισμούς ότι έστω να κάτσω να ακούσω σαν παιδάκι ότι δήθεν ο λορενθο δεν είδε καλά τη φώτο η η φώτο ξεγελούν η ότι (ας μην γίνομαι καχύποπτος) ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ..είμαι εδώ πλήρως ήρεμος ναι να βγουν συμπεράσματα να έχουν όλοι μια αντικειμενική εικόνα (ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ) αλλά ΟΧΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΟΥΝ Η ΝΑ ΛΕΙΑΝΘΟΥΝ ΗΔΗ ΓΡΑΠΤΕΣ ΘΈΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Cvial..ΕΚΤΙΜΩ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΆΚΡΗ

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νίκο έχεις δει κάποια λείανση από πλευράς δικιάς μου ή του γιατρού (και σε παρακαλώ μην γράφεις κεφαλαία). Εγώ ως όφειλα, έστειλα την φώτο χωρίς να πω για ποιόν είναι (ουτέ καν ήξερε αν σε είχε χειρουργήσει ο ίδιος, το έμαθε μετά όπως φαίνεται στα μυνηματα που πόσταρα) για να έχω την πιο αντικειμενική απάντηση την οποία και πόσταρα αυτούσια. Δεν υπάρχει διαφοροποίηση από αυτό. Επίσης απάντησα στον Πάνο για την λογική σκέψη που έκανε μήπως υπήρξε σε κάποιες περιπτώσεις τραυματισμός διπλανών. Η φώτο που πόσταρα αφορά τι είδα εγώ στους 7.5 μήνες (και ο Λορένζο), την δικιά σου φώτο την είδα χθες. Πολύ απλά. Μην υποθέτεις πράγματα, όταν υπήρξε λάθος κανείς δεν κάλυψε ούτε λείανε τίποτα, ούτε ο γιατρός, ούτε πολύ περισσότερο εγώ. Όπως εσύ λοιπόν παραθέτεις τα στοιχεία, το ίδιο κάνω και εγώ.

nick the Greek

Active Member
Νίκο έχεις δει κάποια λείανση από πλευράς δικιάς μου ή του γιατρού (και σε παρακαλώ μην γράφεις κεφαλαία). Εγώ ως όφειλα, έστειλα την φώτο χωρίς να πω για ποιόν είναι (ουτέ καν ήξερε αν σε είχε χειρουργήσει ο ίδιος, το έμαθε μετά όπως φαίνεται στα μυνηματα που πόσταρα) για να έχω την πιο αντικειμενική απάντηση την οποία και πόσταρα αυτούσια. Δεν υπάρχει διαφοροποίηση από αυτό. Επίσης απάντησα στον Πάνο για την λογική σκέψη που έκανε μήπως υπήρξε σε κάποιες περιπτώσεις τραυματισμός διπλανών. Η φώτο που πόσταρα αφορά τι είδα εγώ στους 7.5 μήνες (και ο Λορένζο), την δικιά σου φώτο την είδα χθες. Πολύ απλά. Μην υποθέτεις πράγματα, όταν υπήρξε λάθος κανείς δεν κάλυψε ούτε λείανε τίποτα, ούτε ο γιατρός, ούτε πολύ περισσότερο εγώ. Όπως εσύ λοιπόν παραθέτεις τα στοιχεία, το ίδιο κάνω και εγώ.
Όχι cvial δεν έχω διαπιστώσει Κάτι ως τώρα .Απλά στο τρίγωνο Νίκος λορενθο cvial το αποτέλεσμα έχει κριθεί τακτικοτατα (σε παρακαλώ να ανατρέξεις και στο viber σου όπου μπορείς να επιβεβαιώσεις τη συνεχή μου και τακτική αναφορά μου -"ενοχληση" σου όπου πάντα ήσουν καθησυχαστικοτατος και άμεσος να ομολογήσω) ως εξαιρετικό . Σε παρακαλώ να ανατρέξεις και να διαβάσεις το αρχικό σχολιο του Πάνου...Όχι δεν πήρε κάτι πίσω,ακόμα λέει ότι υπάρχει και τραυματισμος και πολλά λάθη αλλά μια λείανση όταν ενημερώθηκε περί λορενθο προσπάθησε κάπως να το στρογγυλέψει μέσω της βασικής του αρχής (ορθής κατ εμέ) ότι δεν θα συγκρίνουμε τον λορενθο ως κάποιον μοτεριζε μπακαλη.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νίκο, εγώ όταν γράφω εκφράζω μόνο τον εαυτό μου χωρίς φόβο και πάθος, προφανώς ο καθένας μπορεί να έχει την αποψή του και να την εκφράζει, αρκεί να επιχειρηματολογεί, όχι με εικασίες, αλλά με αποδείξεις αφού πρώτα όμως έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Δεν αναφέρομαι στον Πάνο αλλά γενικά. Σε αυτό το φόρουμ έχω ακούσει πολλές ανακρίβειες για διάφορα περιστατικά (πχ το μοτόρι του Αναστασάκη) και αυτό προσπαθώ να αποφύγω και εδώ και αλλού, όχι για να προφυλάξω κάποιον αλλά για να ξέρει το κάθε μέλος την αλήθεια, αυτό έχει σημασία και για το παρόν αλλά και για το μέλλον. Δυστυχώς σε πολλά περιστατικά, όταν κάποιος αναφέρει κάτι που ικανοποιεί την συναισθηματική φόρτιση εκείνης της στιγμής είτε του άτομου είτε της ομάδας, υπάρχει μια τάση υιοθέτησης από το σύνολο άκριτα χωρίς να υπάρξει αντίλογος και χωρίς να διερευνηθεί ενδελεχώς.

Tetrakis

Active Member
Φίλε συγνώμη για τον χαρακτηρισμο περί ξεπλύματος. Είπα βλακεία. Απλα σχολιάζαμε την δότρια του ξαδέρφου από τον γκουρού και παρενέβη το δικό σου περιστατικό. Έχεις απόλυτο δίκιο. Μιλάμε για απαράδεκτο αποτέλεσμα και μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση σου. Εχω κάνει και εγώ στα 29 μου στριπ εντελώς αποτυχημένο και καταλαβαίνω το πως νοιωθεις.Και πάλι Σορρυ

nick the Greek

Active Member
Φίλε συγνώμη για τον χαρακτηρισμο περί ξεπλύματος. Είπα βλακεία. Απλα σχολιάζαμε την δότρια του ξαδέρφου από τον γκουρού και παρενέβη το δικό σου περιστατικό. Έχεις απόλυτο δίκιο. Μιλάμε για απαράδεκτο αποτέλεσμα και μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση σου. Εχω κάνει και εγώ στα 29 μου στριπ εντελώς αποτυχημένο και καταλαβαίνω το πως νοιωθεις.Και πάλι Σορρυ
Δεν τρέχει τίποτα φίλε..όλα καλά..καινεσενα σε καταλαβαίνω ότι είδες κάποιον άσχετο να ποντάρει 2 φώτο και ίσως απάντησες κάπως παρορμητικά..όλα καλά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Νικο τον σαντιαγκο καλατραβα τον γνωριζεις ?
Ειναι διασημος αρχιτεκτονας / μηχανικος που εχει φτιαξει τρομερες κατασκευες σε Ισπανια , Αμερικη ακομα κ Ελλαδα (σχεδιασμός ΟΑΚΑ) κλπ...
Φημίζεται για τις μοντερνες κ πρωτοποριακες κατασκευες του ανα ολο το κοσμο.
Αν τωρα καποιος σου δειξει ενα π.χ σπιτι κ το δεις να ειναι στραβο ή να εχει ρωγμες μετα τη κατασκευη,
Θα θεωρεις οτι το έφτιαξε ο καθε μπαρμπα Ανεστης απ το χωριο που ξερει να φτιαχνει μονο κοτετσια κ σταβλους,
Θεωρωντας οτι ειναι καποιος "μπακάλης " κ οι αποτυχιες εγιναν επειδη δεν ειναι σωστος επαγγελματιας που ξερει να κανει σωστα τη δουλεια του.

Αν τελικα σου πουν οτι ειναι δουλεια του Καλατραβα θα αλλαξεις τροπο σκεψης ως προς το αιτιο του προβληματος μιας και ειναι απ τους πιο δυνατους επαγγελματιες στον χώρο ξερει πολυ καλα πως να κανει σωστες κατασκευες κ η δουλειά του μιλαει μονη της και δεν φημιζεται για κακοτεχνιες.

Επειδη βλεπω οτι το λες συνεχως για το αρχικο μου σχολιο το υφος μου αλλαξε επειδη καταλαβα οτι δεν σε ειχε αναλαβει ο "μπακαλης μπαρμπα Ανεστης" απ το χωριο , αλλα ο Καλατραβα.

Δεν φοβαμαι να κρινω ουτε θα μισήσω τα λογια μου επειδη ειναι ο οποιος ειναι αν το λαθος ειναι δικο του.
Δεν εχω κ λογο να το κανω αλλωστε μου ειναι αγνωστος προσωπικα , αναγνωριζω την δουλεια του αλλα αν δω οτιδηποτε και κριθει οτι ειναι υπαιτιοτητα δικη του (η του team του) θα το πουμε , θα εξετασουμε αν και γιατί κατι δε λειτούργησε σωστα και αυτό ειναι ολο.

Το οτι υπαρχει προβλημα το βλεπουμε ηδη δεν αναιρειτε.
Το θεμα ειναι να βρουμε γιατι υπαρχει.

Αφησε τον Cvial να τοποθετηθει που προσπαθει να σε βοηθησει ,
Θα τοποθετηθουμε κι εμεις αν χρειαστεί για να δουμε τι εγινε.

Ολα τα υπολοιπα ειναι βαβουρα.

nick the Greek

Active Member
Νίκο, εγώ όταν γράφω εκφράζω μόνο τον εαυτό μου χωρίς φόβο και πάθος, προφανώς ο καθένας μπορεί να έχει την αποψή του και να την εκφράζει, αρκεί να επιχειρηματολογεί, όχι με εικασίες, αλλά με αποδείξεις αφού πρώτα όμως έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Δεν αναφέρομαι στον Πάνο αλλά γενικά. Σε αυτό το φόρουμ έχω ακούσει πολλές ανακρίβειες για διάφορα περιστατικά (πχ το μοτόρι του Αναστασάκη) και αυτό προσπαθώ να αποφύγω και εδώ και αλλού, όχι για να προφυλάξω κάποιον αλλά για να ξέρει το κάθε μέλος την αλήθεια, αυτό έχει σημασία και για το παρόν αλλά και για το μέλλον. Δυστυχώς σε πολλά περιστατικά, όταν κάποιος αναφέρει κάτι που ικανοποιεί την συναισθηματική φόρτιση εκείνης της στιγμής είτε του άτομου είτε της ομάδας, υπάρχει μια τάση υιοθέτησης από το σύνολο άκριτα χωρίς να υπάρξει αντίλογος και χωρίς να διερευνηθεί ενδελεχώς.
Αρχικά καμία συναισθηματική φόρτιση από εμένα τον ίδιο απλά ποντάροντας δύο φώτο σε άσχετο περιστατικό..τα σχόλια που ακολούθησαν (και δεν με ενοχλούν καθόλου οι εκφράσεις ίσα ίσα ως επαρχιώτης και τρελός λάτρης της αλήθειας και της αντικειμενικοτητας ελπίζω να το έχεις καταλάβει 2 χρόνια τώρα) όντως με έκαναν να αναδιατυπωσω σχετικά με τη δοτρια αρχικα..κινητήρες γρήγορα και πήραμε και την απάντηση του αρνοδιου ιατρού για τη δότρια..θέμα λήξαν..προφανώς για δοτρια δεν δέχομαι κάτι περαιτέρω..Ο ΛΟΡΕΝΘΟ ΑΠΆΝΤΗΣΕ..ληπτρια τώρα τόσο εσύ όσο και ο λορενθο αποδεικνύεται και από μεταξύ μας συνομιλίες τόσο προφορικές όσο γραπτές (δεν το γράφω σε καμία περίπτωση για να αμφισβητήσω κάτι) έχετε εκφραστεί περί 90+% φυτρωσης και εξος εξαιρετικού αποτελέσματος..πάλι εδώ η μάζα διαφωνεί..σχετικά με τη δύναμη της μάζας έχουμε ξαναμιλήσει κατ ιδίαν και που με βρίσκει αντίθετο..όπως επίσης και σου είχα καταστήσει πλήρως σαφές στο cons καινσε κάθε μετέπειτα συνάντηση μας ότι εγώ θα γίνω verified ανεξαρτήτως καλού η κακού αποτελέσματος..εκείνο λίγοι έχουν το ψυχικό σθένος να παρουσιάσουν ένα "κακό αποτέλεσμα " (συμφωνώ απόλυτα) ακόμα στριφογυριζει στο μυαλό μου

nick the Greek

Active Member
Νικο τον σαντιαγκο καλατραβα τον γνωριζεις ?
Ειναι διασημος αρχιτεκτονας / μηχανικος που εχει φτιαξει τρομερες κατασκευες σε Ισπανια , Αμερικη ακομα κ Ελλαδα (σχεδιασμός ΟΑΚΑ) κλπ...
Φημίζεται για τις μοντερνες κ πρωτοποριακες κατασκευες του ανα ολο το κοσμο.
Αν τωρα καποιος σου δειξει ενα π.χ σπιτι κ το δεις να ειναι στραβο ή να εχει ρωγμες μετα τη κατασκευη,
Θα θεωρεις οτι το έφτιαξε ο καθε μπαρμπα Ανεστης απ το χωριο που ξερει να φτιαχνει μονο κοτετσια κ σταβλους,
Θεωρωντας οτι ειναι καποιος "μπακάλης " κ οι αποτυχιες εγιναν επειδη δεν ειναι σωστος επαγγελματιας που ξερει να κανει σωστα τη δουλεια του.

Αν τελικα σου πουν οτι ειναι δουλεια του Καλατραβα θα αλλαξεις τροπο σκεψης ως προς το αιτιο του προβληματος μιας και ειναι απ τους πιο δυνατους επαγγελματιες στον χώρο ξερει πολυ καλα πως να κανει σωστες κατασκευες κ η δουλειά του μιλαει μονη της και δεν φημιζεται για κακοτεχνιες.

Επειδη βλεπω οτι το λες συνεχως για το αρχικο μου σχολιο το υφος μου αλλαξε επειδη καταλαβα οτι δεν σε ειχε αναλαβει ο "μπακαλης μπαρμπα Ανεστης" απ το χωριο , αλλα ο Καλατραβα.

Δεν φοβαμαι να κρινω ουτε θα μισήσω τα λογια μου επειδη ειναι ο οποιος ειναι αν το λαθος ειναι δικο του.
Δεν εχω κ λογο να το κανω αλλωστε μου ειναι αγνωστος προσωπικα , αναγνωριζω την δουλεια του αλλα αν δω οτιδηποτε και κριθει οτι ειναι υπαιτιοτητα δικη του (η του team του) θα το πουμε , θα εξετασουμε αν και γιατί κατι δε λειτούργησε σωστα και αυτό ειναι ολο.

Το οτι υπαρχει προβλημα το βλεπουμε ηδη δεν αναιρειτε.
Το θεμα ειναι να βρουμε γιατι υπαρχει.

Αφησε τον Cvial να τοποθετηθει που προσπαθει να σε βοηθησει ,
Θα τοποθετηθουμε κι εμεις αν χρειαστεί για να δουμε τι εγινε.

Ολα τα υπολοιπα ειναι βαβουρα.
Ωραία επειδή όντως είσαι απόλυτα ακριβής και κατατοπιστικος (εδώ δεν ξέρω βέβαια αν το παράδειγμα σου είναι δόκιμο κατά τον CVIAL , για εμένα είναι απόλυτα πάντως) σε παρακαλώ να ανατρέξεις σε χθεσινές δηλώσεις του Cvial σχετικά με εμένα, ότι δεν θέλει περαιτέρω επαφές κτλ καλή συνέχεια κτλ..έστειλε και την απάντηση του γιατρού όλα καλά..όταν ξαφνικά από το δεν θέλω επαφές δεν θέλω κάποια συνέχεια με εσένα , κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη, είδε την έκταση που έλαβε εδώ το ζήτημα (και σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους εσάς για αυτό) ξαφνικά σήμερα από εκεί που χθες έκοψε τις προσφωνήσεις ξαναέγινα nick, Νίκος και να έρθεις ξανά για μετρήσεις να βρουμε τι φταιει..Οπότε ναι Πάνο σε παρακαλώ διάβασε λίγο το νήμα ξανά και θα διαπιστώσεις κάποιες αλλαγές συμπεριφορών..ουδείς αλαθητος ναι αλλά όχι μόνο εγώ να δέχομαι συστάσεις για ηρεμία, για το ένα για το άλλο

nick the Greek

Active Member
Ωραία επειδή όντως είσαι απόλυτα ακριβής και κατατοπιστικος (εδώ δεν ξέρω βέβαια αν το παράδειγμα σου είναι δόκιμο κατά τον CVIAL , για εμένα είναι απόλυτα πάντως) σε παρακαλώ να ανατρέξεις σε χθεσινές δηλώσεις του Cvial σχετικά με εμένα, ότι δεν θέλει περαιτέρω επαφές κτλ καλή συνέχεια κτλ..έστειλε και την απάντηση του γιατρού όλα καλά..όταν ξαφνικά από το δεν θέλω επαφές δεν θέλω κάποια συνέχεια με εσένα , κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη, είδε την έκταση που έλαβε εδώ το ζήτημα (και σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους εσάς για αυτό) ξαφνικά σήμερα από εκεί που χθες έκοψε τις προσφωνήσεις ξαναέγινα nick, Νίκος και να έρθεις ξανά για μετρήσεις να βρουμε τι φταιει..Οπότε ναι Πάνο σε παρακαλώ διάβασε λίγο το νήμα ξανά και θα διαπιστώσεις κάποιες αλλαγές συμπεριφορών..ουδείς αλαθητος ναι αλλά όχι μόνο εγώ να δέχομαι συστάσεις για ηρεμία, για το ένα για το άλλο
Υπάρχει κάποιος είτε με έμπειρη εκτίμηση με το μάτι είτε πιο ακριβής με μέτρηση (αν γνωρίζει τον τρόπο) αρχικά να μας επιβεβαιώσει ότι τα grafts είναι 2100;;(δεν αμφισβητώ κανέναν μέχρι αποδείξεως του εναντίου πάντα)

Συνημμένα

• Screenshot_20250122_174254_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_174254_Gallery.jpg
    1 MB · Προβολές: 0

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Νομίζω ότι σου απάντησα για αυτό. Όπως το έγραψες στην αρχή το θεώρησα άκρως προσβλητικό γιατί θεώρησα ότι με κατηγορείς ότι είμαι σε κάποια φράξια με παλιά μέλη, κυριολεκτικά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Μετά την διευκρινησή σου ότι εννοούσες ότι τα μέλη ήρθαν σε επαφή με τον Λορένζο κατευθείαν το δέχτηκα και συνέχισα μπας και σε βοηθήσω να βρεις την άκρη στο νήμα.

όταν ξαφνικά από το δεν θέλω επαφές δεν θέλω κάποια συνέχεια με εσένα , κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη, είδε την έκταση που έλαβε εδώ το ζήτημα (και σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους εσάς για αυτό) ξαφνικά σήμερα από εκεί που χθες έκοψε τις προσφωνήσεις ξαναέγινα nick, Νίκος και να έρθεις ξανά για μετρήσεις να βρουμε τι φταιει..Οπότε ναι Πάνο σε παρακαλώ διάβασε λίγο το νήμα ξανά και θα διαπιστώσεις κάποιες αλλαγές συμπεριφορών..ο

Αν νομίζεις ότι η μάζα άλλαξε την στάση μου και όχι το να συνεισφέρω για να αναδειχθεί η αλήθεια για να σε βοηθήσω είσαι γελασμένος. Σου εξήγησα ότι δεν μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες για αυτό επανήλθα. Προφανώς εσύ πιστεύεις άλλα. Επειδή όμως το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, δεν έφτασα σχεδόν 60 για να ακούω τέτοια προσβλητικά σχόλια, συνεχίστε την κουβέντα σας χωρίς εμένα και βγάλτε όποια συμπεράσματα θέλετε.

Panos1982

Well-Known Member
Ρε εσυ ειλικρινα δεν θελω να ανατρεξω σε χτεσινες δηλωσεις ουτε του Cvial ουτε δικες σου ουτε του γιατρου ουτε κανενος.
Δεν με απασχολουν αυτα ειναι βαβουρα με απασχολει το προβλημα σου που με εκανε metion ο @gregkont13 (μαυρη η ωρα) για να προσπαθησω να δω τι συμβαίνει.
Θα μεινω σε αυτο ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ αλλιως δεν εχω λογο να γράψω κατι αλλο.

Τα παρασκηνια κ οι ιντριγκες μου ειναι παγερα αδιαφορα κ εδω αλλα κ στην ζωη μου γενικοτερα...

Οποτε συμβουλευτικα θα πω για τελευταια φορα ασε τι σ ειπε ο Cvial ο γιατρος εγω ο γειτονας κ ο οποιοσδηποτε αλλος μην ασχολεισε με αυτα κ εστιασε στο οτι προσφερομαστε να σε βοηθήσουμε να καταλαβεις κι εσυ κι εμεις τι δεν λειτουργησε καλα.

Δε θα το παλι δε θα ποσταρω κατι αλλο
Θα μιλησω παλι μονο αν οταν τοποθετηθει ο Cvial θεωρησω οτι η απαντηση του δεν θα με εχει καλυψει.

Υ.Γ
Ηρεμία :)

nick the Greek

Active Member
Νομίζω ότι σου απάντησα για αυτό. Όπως το έγραψες στην αρχή το θεώρησα άκρως προσβλητικό γιατί θεώρησα ότι με κατηγορείς ότι είμαι σε κάποια φράξια με παλιά μέλη, κυριολεκτικά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Μετά την διευκρινησή σου ότι εννοούσες ότι τα μέλη ήρθαν σε επαφή με τον Λορένζο κατευθείαν το δέχτηκα και συνέχισα μπας και σε βοηθήσω να βρεις την άκρη στο νήμα.

Αν νομίζεις ότι η μάζα άλλαξε την στάση μου και όχι το να συνεισφέρω για να αναδειχθεί η αλήθεια για να σε βοηθήσω είσαι γελασμένος. Σου εξήγησα ότι δεν μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες για αυτό επανήλθα. Προφανώς εσύ πιστεύεις άλλα. Επειδή όμως το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, δεν έφτασα σχεδόν 60 για να ακούω τέτοια προσβλητικά σχόλια, συνεχίστε την κουβέντα σας χωρίς εμένα και βγάλτε όποια συμπεράσματα θέλετε.
CVIAL εγώ συγκεκριμένα τη γνώμη σου την ζήτησα και παρα το βαρύ σου πρόγραμμα ήρθα και την πήρα στο γραφείο σου 4 φορές και σε ευχαριστώ ακόμα μια φορά δημόσια για αυτό..τώρα ναι θεωρώ μέσα μου ότι όλο αυτό πλέον γίνεται σε μια προσπάθεια να διυλιστει ο κωνωπας να παρουσιαστεί ένα αποτυχημένο περιστατικό του λορενθο κάπως επιστημονικά τεκμηριωμένο...αν όντως είναι (να το δεχτώ) αφού εσύ θα ανέβαζες και μετρήσεις και όλα, ενώ εγώ την άποψη σου την έχω ακούσει κατ ιδίαν δεν θεωρείς ότι κάπως προσβάλλει τη νοημοσύνη μου;;αν είχε οτιδήποτε πέσει στην αντίληψη σου δενβθα μου το είχες αναφέρει έως 29/6/24 τελευταία φορά που με είδες και έστειλες και τις φώτο μου στον λορενθο;;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ Πάνο μετά το τελευταίο σχόλιο του Nick είμαι out. Συνεχίστε εσείς.

nick the Greek

Active Member
Ρε εσυ ειλικρινα δεν θελω να ανατρεξω σε χτεσινες δηλωσεις ουτε του Cvial ουτε δικες σου ουτε του γιατρου ουτε κανενος.
Δεν με απασχολουν αυτα ειναι βαβουρα με απασχολει το προβλημα σου που με εκανε metion ο @gregkont13 (μαυρη η ωρα) για να προσπαθησω να δω τι συμβαίνει.
Θα μεινω σε αυτο ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ αλλιως δεν εχω λογο να γράψω κατι αλλο.

Τα παρασκηνια κ οι ιντριγκες μου ειναι παγερα αδιαφορα κ εδω αλλα κ στην ζωη μου γενικοτερα...

Οποτε συμβουλευτικα θα πω για τελευταια φορα ασε τι σ ειπε ο Cvial ο γιατρος εγω ο γειτονας κ ο οποιοσδηποτε αλλος μην ασχολεισε με αυτα κ εστιασε στο οτι προσφερομαστε να σε βοηθήσουμε να καταλαβεις κι εσυ κι εμεις τι δεν λειτουργησε καλα.

Δε θα το παλι δε θα ποσταρω κατι αλλο
Θα μιλησω παλι μονο αν οταν τοποθετηθει ο Cvial θεωρησω οτι η απαντηση του δεν θα με εχει καλυψει.

Υ.Γ
Ηρεμία :)
Εγώ Πάνο μετά το τελευταίο σχόλιο του Nick είμαι out. Συνεχίστε εσείς.
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να απαντήσεις στο τελευταίο μου ερώτημα;;να μπεις στη θέση μου και να περιμένεις να ακούσεις κάτι για το οποίο έχω ζητήσει εξηγήσεις και έλαβα 5 φορές διαβεβαιωσεις;

Μπλουζα