Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

nick the Greek

Active Member
Φίλε γείτονα τότε υπάρχει θέμα…….. σαν να μην έκανες τίποτα είσαι…..φίνα παίρνεις; ή σταμάτησες; Αν παίρνεις μήπως να το γυρίσεις σε ντουτα γιατί αυτό μόνο η ντούπα μπορεί να το έχει κάνει εφόσον δεν έχει κάνει κάτι τραγικό ο γιατρός….. (που από την τοποθέτηση δεν φαίνεται κάτι τέτοιο)
Αχαχχα γειά σου γείτονα...μπορείς να το δεις και λαιβ το αποτελεσμα τότε να πιούνε καφεδάκι...φίνα παίρνω αδιάκοπα 1,25 εδώ και 8 χρόνια καιβοραλ μόνο και βιταμίνες...Ο γιατρός όταν μίλησε για άκρως φυσιολογικό αποτέλεσμα η ο Cvial για φυτρωση άνω του 90%(όταν εσύ λες πως είναι σαν να μην έχω κάνει τίποτα και είναι η άποψη σου με τα μάτια σου ) πως κρίνονται;;Να με συγχωρέσει ο cvial που τον αναφέρω τόσο συχνά αλλά καλώς ή κακώς και λόγω μετρήσεων και λόγω αμεσότητας είχαμε αρκετές συζητήσεις επί του αποτελέσματος...ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΥ ΧΑΡΑΣ ΠΆΝΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕΣΩ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΗΔΗ ΟΤΙ Η ΦΥΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 90%

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Το 90% ποτέ το μέτρησε. Παίζει ρόλο και αυτό μπορεί να έχασες από τα μαμά. Η ντούπα είναι μεγάλη τάνα. Έχουν υπάρξει περιστατικά του Λορεντζο με hidden dupa που πήγαν άπατα με την εξέλιξη του χρόνου……μήπως εξελίχθηκε η ΑΑ σου λόγω ντούπα παρα τα φάρμακα; Ξέρεις πόσους βλέπω στον δρόμο που έχουν κάνει ΜΜ αλλά έχουν πέσει τα μαμα; Άπειρους…..
Ευχαρίστως κανονίζουμε καφε να μετρήσουνε τις καράφλες μας…… :p :p :p :p

nick the Greek

Active Member
Μήπως είχαμε κάποιο μόνιμο σοκλος και η εικόνα παρέμεινε σχεδόν οπως πριν ;
Ρ παιδιά και σας ευχαριστώ που ψάχνουμε κάτι να πιαστουμε αλλά ούτε μόνιμο σοκ Λος είχαμε ούτε καποια τρομερή απώλεια στην πορεία...έχω φωτοβσταβταρ ανά δεκαπενθημερο μαξ..ο Μπόμπι θα ΤΙΣ δει και λαιβ...ότι βλέπεται αυτό είναι...και γτ να ψάχνουμε εμείς εδώ όταν οι ειδικοί χαρακτήρισαν εξαιρετικό το αποτελεσμα κάνε ας τραυματισμος δότριας και άνω του 90% φύτρωση;;γτ πάμε να το λειανουμε κάπως ενώ σε αλλους θα έβγαζαν τσεκούρια κάποιοι (δεν με βρίσκει σύμφωνο);;

nick the Greek

Active Member
Το 90% ποτέ το μέτρησε. Παίζει ρόλο και αυτό μπορεί να έχασες από τα μαμά. Η ντούπα είναι μεγάλη τάνα. Έχουν υπάρξει περιστατικά του Λορεντζο με hidden dupa που πήγαν άπατα με την εξέλιξη του χρόνου……μήπως εξελίχθηκε η ΑΑ σου λόγω ντούπα παρα τα φάρμακα; Ξέρεις πόσους βλέπω στον δρόμο που έχουν κάνει ΜΜ αλλά έχουν πέσει τα μαμα; Άπειρους…..
29/ τελευταία φορά που μέτρησε και είπε για άνω του 90% και το επιβεβαίωσε κιόλας ο άνθρωπος και χθες...προ 2 εβδομάδων εγώ του ζήτησα να με ξαναδεί γιατί κάτι δεν μου κολλούσε και ήθελα να γίνω verified (αυτό του το είχα πει από το cons κιόλας) αλλά ήθελα να το κάνω αρκετά μεταγενεστερα για να μην έχω κάποια επιρροή λόγω του νωπου του αποτελέσματος...έχω πάει και σε δερματολόγο που μου είπε 30% φύτρωση (ο cvial γνωρίζει) ..κατά καιρούς του μετέφερα τους προβληματισμούς μου όπου κάθε φορά με καθησυχάζε λέγοντας μου ότι έχω πάρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και η φυτρωση είναι στάνταρ άνω του 90% και παραπάνω έχει αναφέρει

nick the Greek

Active Member
ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΒΕΙΣ ΦΏΤΟ..ΟΧΙ ΜΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΤΙΜΕΛΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΆΚΙΑ

nick the Greek

Active Member
Πόσους μήνες μετά την ΜΜ σε μέτρησε;
Με μέτρησε αρκετές φορές σίγουρα 15 μέρες μετά, μια στο 5μηνο, μια τους 7,5 μήνες παρουσία Λορενζο, μια στους 12 μήνες και μια στους 20 και τώρα είμαι στους 26...κάθε φορά μιλούσαμε για εξαιρετικό αποτέλεσμα και φυτρωση άνω του 90% κατ ελάχιστον όταν την τελευταία φορά εγώ του είπα αν είναι εκεί με διαβεβαίωσε ότι είναι και παραπανω...αλλά εδώ είμαστε οπότε βρει χρονο και θελησει να πάρει θέση ...απλά δεν θα επιθυμούσα να μιλήσουμε για δυσκολίες συνθηκών κτλ...ΜΟΝΟ ΝΟΎΜΕΡΑ...ειπα ναι άνω του 90% φυτρωση είπα ναι εξαιρετικό αποτέλεσμα ορίστε και οι μετρήσεις κύριοι...γτ από όσα λέτε μάλλον δεν πρέπει να πήγε καιβτοσο καλά η φύτρωση...και για να λέμε όπως ήσουν είσαι με 90+% φυτρωση νομίζω απέχουν κάτι έτη φωτός

bobby

Well-Known Member
Εγώ ούτε μετρήσεις έκανα ούτε ήμουν παρόν αλλά από τις φωτο πριν την ΜΜ και τώρα βλέπω να υπάρχει θέμα. Αν έχεις αντίστοιχες φωτο με αυτά με τα μαλλιά κάτω όπως στο ποστ #251 στους 7, 12, 20 μήνες βάλε τις και αυτές για να δούμε την εξέλιξη.

nick the Greek

Active Member
Εγώ ούτε μετρήσεις έκανα ούτε ήμουν παρόν αλλά από τις φωτο πριν την ΜΜ και τώρα βλέπω να υπάρχει θέμα. Αν έχεις αντίστοιχες φωτο με αυτά με τα μαλλιά κάτω όπως στο ποστ #251 στους 7, 12, 20 μήνες βάλε τις και αυτές για να δούμε την εξέλιξη.
Τις έχω ανεβάσει εδώ όλες φίλε ακριβώς όπως τις ζητάς για εξαγωγή αντικειμενικων συμπςρασματων αλλά πάμε άλλη μία...εδώ στους 7,5 μήνες όπου ο λορενθο τα είδε όλα τέλεια και ο CVIAL αυτολεξεί παρατήρησε "είσαι ήδη κομπλέ αν πάρει ακόμα ένα 10-15% όλα τέλεια "...διαφώνησα προφανώς..ο λορενθο είπε τα ξαναλέμε στο δωδεκάμηνο που ήταν να έρθει ξανά τον Οκτώβριο του 23...δεν ήρθε πήγα στον CVIAL προφανώς για νέες φώτο να μην χάνεται η ροή

Συνημμένα

• IMG_20230326_150856.jpg
    IMG_20230326_150856.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 45
  • Screenshot_20250122_012033_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_012033_Gallery.jpg
    500.2 KB · Προβολές: 39
  • IMG_20230326_154347.jpg
    IMG_20230326_154347.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 34
  • Screenshot_20250122_012058_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_012058_Gallery.jpg
    620.4 KB · Προβολές: 32
  • Screenshot_20250122_012133_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_012133_Gallery.jpg
    850.9 KB · Προβολές: 31
  • IMG_20230326_154355.jpg
    IMG_20230326_154355.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 38

nick the Greek

Active Member
Τις έχω ανεβάσει εδώ όλες φίλε ακριβώς όπως τις ζητάς για εξαγωγή αντικειμενικων συμπςρασματων αλλά πάμε άλλη μία...εδώ στους 7,5 μήνες όπου ο λορενθο τα είδε όλα τέλεια και ο CVIAL αυτολεξεί παρατήρησε "είσαι ήδη κομπλέ αν πάρει ακόμα ένα 10-15% όλα τέλεια "...διαφώνησα προφανώς..ο λορενθο είπε τα ξαναλέμε στο δωδεκάμηνο που ήταν να έρθει ξανά τον Οκτώβριο του 23...δεν ήρθε πήγα στον CVIAL προφανώς για νέες φώτο να μην χάνεται η ροή
ΒΟΒΒΥ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΝΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥΨΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ...ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ ΑΝΑΦΈΡΟΜΑΙ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
ΒΟΒΒΥ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΝΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥΨΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ...ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ ΑΝΑΦΈΡΟΜΑΙ
Εδώ είναι φώτο 14 μηνου

Συνημμένα

• IMG_20231225_160641.jpg
    IMG_20231225_160641.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 37
  • Screenshot_20250122_015302_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_015302_Gallery.jpg
    552.3 KB · Προβολές: 31
  • Screenshot_20250122_015337_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_015337_Gallery.jpg
    642.3 KB · Προβολές: 29
  • Screenshot_20250122_015318_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_015318_Gallery.jpg
    655.1 KB · Προβολές: 42

nick the Greek

Active Member

Συνημμένα

• Screenshot_20250122_015034_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_015034_Gallery.jpg
    859.4 KB · Προβολές: 40
  • 20250111_125804.jpg
    20250111_125804.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 40
  • Screenshot_20250122_015000_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_015000_Gallery.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 38
  • Screenshot_20250122_015229_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_015229_Gallery.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 38
  • IMG_20240229_225806.jpg
    IMG_20240229_225806.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 46

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μόλις πήρα τις φώτο από Λορενζο και όλα τα στοιχεία με τις φώτο πριν, μετά στους 8 μήνες που τον ξαναείδε και τις δικές μου φώτο. Θα τις ανεβάσω το βραδάκι και θα μελετήσω και τις τωρινές που πόσταρε ο Νικ για να τοποθετηθώ.

nick the Greek

Active Member
οκ από αυτό που βλέπω τώρα, υπάρχει πρόβλημα.
Το πρόβλημα για εμένα είναι πλέον (από τη στιγμή που τόσοι πολλοί πλέον εδώ μέσα καταθέτοντας απλά την αντικειμενική σας άποψη με πείσατε ότι όντως ναι υπάρχει πρόβλημα) γτ επί 27 μήνες από τον λορενθο μέσω των φώτο που του μεταβιβάζει ο Cvial και την κατ ιδίαν αξιολόγηση στους 7,5 μήνες μιλούσαμε για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, για φυτρωση άνω του 90+% θυμάμαι συγκεκριμένα ότι στα 4 σημεία που νετρησε ο Cvial στις 29 Ιουνίου του 2024 στα 2 μου ανέφερε κιόλας φυτρωση 96%...Αυτό είναι πλέον για εμένα το πρόβλημα και προφανώς πριν καταθέσω και εγώ ,την ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, αναμένω και εγώ όπως και εσείς φαντάζομαι τις φωτο και τις μετρήσεις του Cvial που κατά την κρίση του και τα λεγόμενα του παραπέμπουν σε εξαιρετικό αποτέλεσμα , φυσιολογική δότρια και φυτρωση προφανέστατα άνω του 90+%

nick the Greek

Active Member
Μόλις πήρα τις φώτο από Λορενζο και όλα τα στοιχεία με τις φώτο πριν, μετά στους 8 μήνες που τον ξαναείδε και τις δικές μου φώτο. Θα τις ανεβάσω το βραδάκι και θα μελετήσω και τις τωρινές που πόσταρε ο Νικ για να τοποθετηθώ.
Να σε ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά για το χρόνο που αφιερώνεις στην περίπτωση μου...αν δεν κανω λάθος όμως όπως αναφέρω και πιο πανω έχεις ήδη τοποθετηθεί από χθες εδώ στο φόρουμ αλλά και σε εμένα προσωπικά σε πάνω από 7 τουλάχιστον προσωπικές συζητήσεις περί ενός εξαιρετικού αποτελέσματος και ολα οσα αναφέρω..μετά χαράς ειλικρινά να δω και την δική σου τελική συνολική αποτίμηση

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νικ υπάρχει περίπτωση, επειδή είσαι μικρός, η DUPA σου να εξελίσεται ραγδαία και στην λήπτρια με λέπτυνση της λήπτριας και να μην επαρκεί η φαρμακευτική σου αγωγή. Τελευταία φορά σε είδα προ εξαμήνου και προφανώς δεν αναιρώ τίποτα από αυτά που σου έχω πει. Εξάλλου έχω και τα στοιχεία. Πρέπει όμως να σε ξαναμετρήσω τώρα. Η μέτρηση πυκνότητας σε περιπτώσεις DUPA δεν λέει κάτι, η φύτρωση σου μπορεί να είναι 90% και αυτές οι τρίχες που φύτρωσαν σιγα σιγά να φθίνουν και να αφαιρούν κάλυψη. Άρα πρέπει να δούμε αν υπάρχει λέπτυνση σε περιοχές της λήπτριας που δεν είχες πχ. στους 8 μήνες ή προ εξαμήνου. Εξάλου έχω όλο το υλικό και θα το ποστάρω. Δεν λέω όμως ότι αυτό συμβαίνει πριν δω τα στοιχεία, τις φώτο και για να είμαστε 100% βέβαιοι πριν ξαναδούμε με μικροσκόπιο την περιοχή.

nick the Greek

Active Member
Νικ υπάρχει περίπτωση, επειδή είσαι μικρός, η DUPA σου να εξελίσεται ραγδαία και στην λήπτρια με λέπτυνση της λήπτριας και να μην επαρκεί η φαρμακευτική σου αγωγή. Τελευταία φορά σε είδα προ εξαμήνου και προφανώς δεν αναιρώ τίποτα από αυτά που σου έχω πει. Εξάλλου έχω και τα στοιχεία. Πρέπει όμως να σε ξαναμετρήσω τώρα. Η μέτρηση πυκνότητας σε περιπτώσεις DUPA δεν λέει κάτι, η φύτρωση σου μπορεί να είναι 90% και αυτές οι τρίχες που φύτρωσαν σιγα σιγά να φθίνουν και να αφαιρούν κάλυψη. Άρα πρέπει να δούμε αν υπάρχει λέπτυνση σε περιοχές της λήπτριας που δεν είχες πχ. στους 8 μήνες ή προ εξαμήνου. Εξάλου έχω όλο το υλικό και θα το ποστάρω. Δεν λέω όμως ότι αυτό συμβαίνει πριν δω τα στοιχεία, τις φώτο και για να είμαστε 100% βέβαιοι πριν ξαναδούμε με μικροσκόπιο την περιοχή.
Όπως είπα αμέτρητες φορές εδώ άσχετα αν εσύ εκφραστικές κάπως αρνητικά για εμένα μετά από ένα παρεξηγηθεν για εμένα συμπέρασμα (οκ o gregkont 13 το διασαφηνισε πλήρως και κατατοπιστικοτατα)εγώ παραμένω στη διάθεσή σου για φώτο και οτιδήποτε...είμαι εδώ για να εξαχθούν αντικειμενικά καινλογικα συμπεράσματα και να μην σταύρωσε κάποιος αλλά να αποδοθούν οι ευθύνες σε όποιον και αν υπάρχουν...σαφώς και είμαι 100% βέβαιος ότι έστω και αν πρόκειται για προφορικά δεν θα αναιρουσες κάτι από όσα έχουνε πει κατ ιδίαν...βέβαια να σου υπενθυμίσω ότι στην τελευταία μας συνάντηση 29/6 εγώ ημουννπου με αφορμή το ποσταρισνα του d Lazaros εδώ και καιρό για την ντουτα (μπορεί να επιβεβαιώσει και ο ίδιος ότι του είχα στείλει προσωπικό μήνυμα και είχαμε και διάλογο) ότι σε ρωτήσω για πιθανή μου μετάβαση σε ντουτα και μου είπες μια χαρά σε κρατάει η φίνα δεν χρειάζεται...και για τα υπόλοιπα μέλη εδώ να αναφέρω για να μην έχουν κενά στην παρακολούθηση:είναι γεννημένος το 1992 εξ ου 32 προς 33...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Το μόνο που με πείραξε από αυτά που έγραψες είναι αυτό για εύνοια προς τα έμπειρα μέλη, αλλά οκ το αφήνω στην άκρη μετά από την διευκρίνηση. Η εικόνα σου στις 29/6 ήταν μια χαρά στα μάτια μου ως προς την κάλυψη και έχω και φώτο. Το να γυρίσεις από φίνα σε duta δεν είναι μια απόφαση εύκολη γιατί είναι απόφαση ζωής και πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις πάρει κατήφορο, άρα πρέπει να υπάρχει ένα αδιαμφισβητητό reference point. Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα αν όντως διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, ούτε έχεις χάσει και κάτι ουσιάστικό, έχουμε δει περιπτώσεις με dupa (υπάρχουν σχετικά βίντεο στο site του Λορένζο) που έχασαν έδαφος και επανήλθαν με αλλαγή αγωγής. Πρέπει όμως να είμαστε σίγουροι και κυρίως ψύχραιμοι.

Μπλουζα