Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

TopBoy

Active Member
Νομιζω η seneca σε καποια περιπτωση εδω στο forum παραδεχθηκε το προβλημα και ειπε οτι θα προβει σε διόρθωση.
ναι αλλά αυτο διορθώνεται με μια αλλη επέμβαση, αν δεν έχει παει οπως θα έπρεπε η φυτρωση...στη δοτρια πως θα διορθωθεί αμα έχει τραυματίσει διπλανά τριχοθυλάκια;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Νομιζω η seneca σε καποια περιπτωση εδω στο forum παραδεχθηκε το προβλημα και ειπε οτι θα προβει σε διόρθωση.
Ναι το έχω διαβάσει...αλλά ξανατονιζω ότι ο γιατρός έχει πάρει θέση τόσο λαιβ όσο και προ ολίγου μέσω επικοινωνίας με τον CVIAL όπου ξεκάθαρα διατύπωσε τι επηρεάζει την εικόνα και επ ουδενί αναφέρθηκε στην παραμικρή υπόνοια λάθους...ΛΑΙΚΙΣΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΊΠΟΤΑ...άρα εάν όπως λέτε άπαντες εδώ μέσα υπάρχει λάθος και αυτός τα είδε όλα φυσιολογικά πως το χαρακτηριζουμε αυτό;;; άσχετα αν ο γιατρός είναι ο λορενθο ο κουτο η βίλα ο πεκινερ ο οποιοσδήποτε...δεν μας νοιάζει ο γιατρός μας ενδιαφέρει η όλη στάση του απέναντι στον ασθενή και στο αποτέλεσμα...άλλωστε εδώ έχουμε διαβάσει διθυράμβους για σπουδαίο AFTER OPERATIIN TREATNENT στο εξωτερικό μεταξύ αυτών και στον λορενθο

nick the Greek

Active Member
ναι αλλά αυτο διορθώνεται με μια αλλη επέμβαση, αν δεν έχει παει οπως θα έπρεπε η φυτρωση...στη δοτρια πως θα διορθωθεί αμα έχει τραυματίσει διπλανά τριχοθυλάκια;
Και πως αντιμετωπίζει και ο ιατρός ΑΝ έχει τραυματισει διπλανά τριχοθυλάκια και απάντησε πολλάκις ότι όλα είναι φυσιολογικά;;

TheodosisK

Member
Δεν εχεις αδικο. Πχ δωρεάν SMP; Επιστροφή ποσού ίσου με το κόστος ενος SMP; Επίσης, νομίζω ο @vlafo αναφέρει θέμα ΚΑΙ στην λήπτρια. Τουλάχιστον εκει κάποια διόρθωση; (εφόσον υπάρχει θεμα τουλάχιστον).

Υπάρχει επίσης και το θεμα της ψυχολογικής ταλαιπωρίας που μπορεί ένας ανθρωπος να βιώνει. Τι να πεις. Ευχομαι απλά το καλύτερο @nick the Greek

nick the Greek

Active Member
Δεν εχεις αδικο. Πχ δωρεάν SMP; Επιστροφή ποσού ίσου με το κόστος ενος SMP; Επίσης, νομίζω ο @vlafo αναφέρει θέμα ΚΑΙ στην λήπτρια. Τουλάχιστον εκει κάποια διόρθωση; (εφόσον υπάρχει θεμα τουλάχιστον).

Υπάρχει επίσης και το θεμα της ψυχολογικής ταλαιπωρίας που μπορεί ένας ανθρωπος να βιώνει. Τι να πεις. Ευχομαι απλά το καλύτερο @nick the Greek
Οκ κατανοώ απόλυτα τη διάθεση σου ομαλοποιησης του πράγματος..αν ήθελα να κάνω smp η 2 και 3 επεμβάσεις θα επέλεγα αυτά εξ αρχής και όχι τον έγκριτο και έμπειρο Λορενζο;;αν επέλεξα αυτόν για να κάνω smp σε εξαγωγη μόλις 2000 graft τι να πω; η ψυχολογική ταλαιπωρία μέσω της πίεσης και τον μη προγραμματισμό την ημέρα του χειρουργειου (πήγα 09:00 και έφυγα 22:30 για τοποθέτηση 2000 grafts ) έχοντας απ έξω γονείς από επαρχία οι οποίοι έχασαν και το τελευταίο μέσο επιστροφής και διανυκτερευσαν σε ξενοδοχείο για να μην έχω εγώ έξτρα πιθανότητα μολύνσεις...όλα αυτά παρουσιάστηκε είτε ως φυσιολογικά είτε ως έλα μωρέ δεν άλλαξε και κάτι...είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι θέλω και θα γίνω verified ανεξαρτήτως εξέλιξης...ως ανταπόδοση στο φορουμ..και περιμένω μα δω το feedback από όλους...

nick the Greek

Active Member
Νικ υπαρχει περιπτωση να υποχωρει το αποτελεσμα;
Φινα χρησιμοποιεις ακομα σωστα;
Καμία περίπτωση υποχωρησεως επ ουδενί...2 χρόνια και 2 μήνες μετά χειρουργειου αρχικά...χρήστης φινας 1 MG apo το 2012 και συνεχούς καθημερινής αδιάκοπη χρήσης από το 2017 και μικο 2 φορές την ημέρα..τώρα πλέον προσκαρ στα 4 και οραλ μινο μετά χειρουργείου βάσει κατευθύνσεων lorenzo..pilfood κανονικά 6-7 μήνες το χρόνο διατροφή άριστη, γυμναστική τόσο αερόβια όσο και αναερόβια υπερβολική, και όλα βάσει στρατιωτικής πειθαρχίας (όντας διεπομενος από κάποια ήθη και αρχές έξτρα και λόγω επαγγέλματος)..για αυτό και όταν άκουσα το θέλει και ψυχολογικό σθένος για να παρουσιάσεις ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ..

nick the Greek

Active Member
Καμία περίπτωση υποχωρησεως επ ουδενί...2 χρόνια και 2 μήνες μετά χειρουργειου αρχικά...χρήστης φινας 1 MG apo το 2012 και συνεχούς καθημερινής αδιάκοπη χρήσης από το 2017 και μικο 2 φορές την ημέρα..τώρα πλέον προσκαρ στα 4 και οραλ μινο μετά χειρουργείου βάσει κατευθύνσεων lorenzo..pilfood κανονικά 6-7 μήνες το χρόνο διατροφή άριστη, γυμναστική τόσο αερόβια όσο και αναερόβια υπερβολική, και όλα βάσει στρατιωτικής πειθαρχίας (όντας διεπομενος από κάποια ήθη και αρχές έξτρα και λόγω επαγγέλματος)..για αυτό και όταν άκουσα το θέλει και ψυχολογικό σθένος για να παρουσιάσεις ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ..
Πάμε λίγο και σε λήπτρια όμως..εδώ ας πούμε ο κρόταφος μέσω του οποίου εξέφρασα τους τελευταίους μου προβληματισμούς

Συνημμένα

• Screenshot_20250122_111903_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_111903_Gallery.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 51

bobby

Well-Known Member
Γίνε πρώτα verified με μετρήσεις από τον CVIAL και μετά μιλάμε. Προς το παρόν το μόνο που φαίνεται να μην πήγε καλά είναι τα white dots αλλά η εικονα σου μετά το extraction δεν δείχνει overharvesting. Η λήπτρια σου φαίνεται πολύ καλή. Αλλά οι φωτο σου δεν είναι καλές ακόμα και αυτές με τα white dots έχουν πολύ χαμηλή αναλυση. Πήγαινε στον CVIAL να σε βγάλει αυτός φωτο και να μετρήσει λήπτρια δότρια και μετά αν πρέπει τα χώνουμε στον γιατρό.

Προς το παρόν σε παρασύρει η «απογόητευση» σου και «πυροβολάς» προς όλες τις κατευθύνσεις (κυρίως προς Ισπανό αλλά και τον CVIAL) χωρίς λογική…..σε σημείο παραληρήματος (που το καταλαβαίνω λόγω απογοήτευσης αλλά πίστεψε με μόνο κακό σου κάνει αυτό…..…)

Μέτρα αντικειμενικά (CVIAL) λήπτρια δότρια και μετά πυροβόλα……

Πολλές φορές έχουμε great expectations χωρίς πραγματικά αυτό να είναι δυνατό.

Και εμένα οι μετρήσεις μετά την ΜΜ ήταν πολύ δυνατές στην hairline εκτιμώ όμως ότι η φύτρωση δεν ήταν η αναμενόμενη (με εξαίρεση τον δεξί κρόταφο που είχαμε έτσι και αλλιώς θέμα….) είναι όντως έτσι; ή παρότι έχω λεπτή τριχα είχα μεγάλες προσδοκίες και έτσι και αλλιως θα ήθελα δεύτερο πέρασμα για να είμαι πυκνός με ασφάλεια ; Δεν ξέρω….αν δεν έχω μετρήσεις να δω τι βγήκε (γιατί ξέρω τι μπήκε) δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ. Ψυχραιμία λοιπόν και μετρήσεις με καλές φωτο για να δούμε και εμείς πραγματικά.

giannis88test

Active Member
μιας και είμασταν ίδια σειρά:
  1. η κατάσταση ήταν τραγική, το pipeline που επιχειρήθηκε απέτυχε παταγωδώς. Θα αναφερθώ αναλυτικά στο δικό μου τόπικ, όταν κάνω την τελική ενημέρωση που πιστεύω ότι χρωστάω για τα key σημεία τα οποία ήταν υπερτρατζικ και παρέπεμπαν σε super market αρπαχτή. το ρίσκο του εκτός έδρας ήταν κάτι που το γνωρίζαμε άλλο αν υποτιμήθηκε.
  2. θεωρώ πως η επαναληψιμότητα της αστοχίας που υπήρξε σε μένα δείχνει ότι δεν έτυχε-πέτυχε (tasos33 και ο άλλος από τον διαγωνισμό έχουν την ίδια).
  3. θεωρώ πως όλη η σειρά μας πήγε μέτρια, αλλά αφού κρίνουμε τον κορυφαίο θα πω άσχημα. μόνο ο aeratos και ο oreo πήγαν καλά, αν και κάποιοι αγνοούνται. ο oreo ήταν do or die case.
  4. βάση των όσων είδαμε από πιο κοντά τελικά, η θεοποίηση του λορέντζο εδώ μέσα ήταν μη δικαιολογημένη και μπορεί να δημιούργησε και αυτή λανθασμένες προσδοκίες.
  5. έχω και εγώ την αίσθηση ότι γενικά σε κάποιους γιατρούς διυλίστηκε ο κώνωπας στην κριτική, ενώ στον κορυφαίο χωνεύτηκε εύκολα το φταίει η φιμπρίνη τα ψυγεία του αναστασάκη ο ανάδρομος ερμής. για έμενα θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο.
  6. θα έπρεπε να είσαι πιο ψύχραιμος, είσαι στραβωμένος από την αρχή, αν και καταλαβαίνω το γιατί. όμως με τα νεύρα δεν βγαίνει άκρη, καλή ώρα έχει χαθεί η μπάλα στο τόπικ.
  7. το αποτέλεσμα όσο μπορώ να μην μπερδευτώ από τις φώτο δεν είναι αποδεκτό για γιατρό υψηλού επιπέδου.
  8. o @CVIAL μόνο άξιος θαυμασμού μπορεί να είναι, και δεν υπάρχει κάποιος λόγος να τον βάζουμε στη μέση. Και μόνο στα consultations να είχε μείνει θα ήταν τρομερή προσφορά στην καραφλό-κοινότητα αφού ούτε την στιγμή που μιλάμε υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία στην Ελλάδα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
μιας και είμασταν ίδια σειρά:
  1. η κατάσταση ήταν τραγική, το pipeline που επιχειρήθηκε απέτυχε παταγωδώς. Θα αναφερθώ αναλυτικά στο δικό μου τόπικ, όταν κάνω την τελική ενημέρωση που πιστεύω ότι χρωστάω για τα key σημεία τα οποία ήταν υπερτρατζικ και παρέπεμπαν σε super market αρπαχτή. το ρίσκο του εκτός έδρας ήταν κάτι που το γνωρίζαμε άλλο αν υποτιμήθηκε.
  2. θεωρώ πως η επαναληψιμότητα της αστοχίας που υπήρξε σε μένα δείχνει ότι δεν έτυχε-πέτυχε (tasos33 και ο άλλος από τον διαγωνισμό έχουν την ίδια).
  3. θεωρώ πως όλη η σειρά μας πήγε μέτρια, αλλά αφού κρίνουμε τον κορυφαίο θα πω άσχημα. μόνο ο aeratos και ο oreo πήγαν καλά, αν και κάποιοι αγνοούνται. ο oreo ήταν do or die case.
  4. βάση των όσων είδαμε από πιο κοντά τελικά, η θεοποίηση του λορέντζο εδώ μέσα ήταν μη δικαιολογημένη και μπορεί να δημιούργησε και αυτή λανθασμένες προσδοκίες.
  5. έχω και εγώ την αίσθηση ότι γενικά σε κάποιους γιατρούς διυλίστηκε ο κώνωπας στην κριτική, ενώ στον κορυφαίο χωνεύτηκε εύκολα το φταίει η φιμπρίνη τα ψυγεία του αναστασάκη ο ανάδρομος ερμής. για έμενα θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο.
  6. θα έπρεπε να είσαι πιο ψύχραιμος, είσαι στραβωμένος από την αρχή, αν και καταλαβαίνω το γιατί. όμως με τα νεύρα δεν βγαίνει άκρη, καλή ώρα έχει χαθεί η μπάλα στο τόπικ.
  7. το αποτέλεσμα όσο μπορώ να μην μπερδευτώ από τις φώτο δεν είναι αποδεκτό για γιατρό υψηλού επιπέδου.
  8. o @CVIAL μόνο άξιος θαυμασμού μπορεί να είναι, και δεν υπάρχει κάποιος λόγος να τον βάζουμε στη μέση. Και μόνο στα consultations να είχε μείνει θα ήταν τρομερή προσφορά στην καραφλό-κοινότητα αφού ούτε την στιγμή που μιλάμε υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία στην Ελλάδα!
Αν δεν κάνω λάθος είχαμε χαιρετήσει σε ένα cons...χαίρομαι γιατί η όλη στάση σου ως τώρα τόσο στην παρουσίαση σου, όσο στη ομαδική της δικής μας φουρνιας όσον και τώρα στο δικό μου νήμα ειναι ακριβώς to the point και χαίρει πλήρους θαυμασμού η απόλυτη ειλικρίνεια σου ...επέτρεψε μου μόνο μα σε παρακαλέσω να δεις όλο το νήμα από την αρχή (αν δεν το έχεις κάνει) να δεις απάντηση επίσημη λορενθο και έπειτα είναι άκρως ευπρόσδεκτη κάθε κριτική..ως προς το στραβωμενος το λέω

vlafo

Well-Known Member
Αυτή είναι η εικόνα πριν μετά και η περιοχή εμφύτευσης.

Συνημμένα

• 1NT29.10.22F2.JPG
    1NT29.10.22F2.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 38
  • Screenshot_20250122_015318_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_015318_Gallery.jpg
    655.1 KB · Προβολές: 33
  • Screenshot_20250122_010910_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_010910_Gallery.jpg
    802.8 KB · Προβολές: 43

nick the Greek

Active Member
Πιο αντικειμενικες από αυτές δεν πάει...
Γίνε πρώτα verified με μετρήσεις από τον CVIAL και μετά μιλάμε. Προς το παρόν το μόνο που φαίνεται να μην πήγε καλά είναι τα white dots αλλά η εικονα σου μετά το extraction δεν δείχνει overharvesting. Η λήπτρια σου φαίνεται πολύ καλή. Αλλά οι φωτο σου δεν είναι καλές ακόμα και αυτές με τα white dots έχουν πολύ χαμηλή αναλυση. Πήγαινε στον CVIAL να σε βγάλει αυτός φωτο και να μετρήσει λήπτρια δότρια και μετά αν πρέπει τα χώνουμε στον γιατρό.

Προς το παρόν σε παρασύρει η «απογόητευση» σου και «πυροβολάς» προς όλες τις κατευθύνσεις (κυρίως προς Ισπανό αλλά και τον CVIAL) χωρίς λογική…..σε σημείο παραληρήματος (που το καταλαβαίνω λόγω απογοήτευσης αλλά πίστεψε με μόνο κακό σου κάνει αυτό…..…)

Και εμένα οι μετρήσεις μετά την ΜΜ ήταν πολύ δυνατές στην hairline εκτιμώ όμως ότι η φύτρωση δεν ήταν η αναμενόμενη (με εξαίρεση τον δεξί κρόταφο που είχαμε έτσι και αλλιώς θέμα….) είναι όντως έτσι; ή παρότι έχω λεπτή τριχα είχα μεγάλες προσδοκίες και έτσι και αλλιως θα ήθελα δεύτερο πέρασμα για να είμαι πυκνός με ασφάλεια ; Δεν ξέρω….αν δεν έχω μετρήσεις να δω τι βγήκε (γιατί ξέρω τι μπήκε) δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ. Ψυχραιμία λοιπόν και μετρήσεις με καλές φωτο για να δούμε και εμείς

Και εμένα οι μετρήσεις μετά την ΜΜ ήταν πολύ δυνατές στην hairline εκτιμώ όμως ότι η φύτρωση δεν ήταν η αναμενόμενη (με εξαίρεση τον δεξί κρόταφο που είχαμε έτσι και αλλιώς θέμα….) είναι όντως έτσι; ή παρότι έχω λεπτή τριχα είχα μεγάλες προσδοκίες και έτσι και αλλιως θα ήθελα δεύτερο πέρασμα για να είμαι πυκνός με ασφάλεια ; Δεν ξέρω….αν δεν έχω μετρήσεις να δω τι βγήκε (γιατί ξέρω τι μπήκε) δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ. Ψυχραιμία λοιπόν και μετρήσεις με καλές φωτο για να δούμε και εμείς πραγματικά.
Επέτρεψε μου φίλε αιγαλεωτη εδώ να διαφωνήσω πλήρως με εσένα...αν δεν είχα ψυχραιμία θα έκανα το νήμα και θα παρατηρούσα όπως λες τον πέμπτο μήνα και όχι τον 27 και αυτό κατόπιν παρεξηγησεως εδώ του CVIAL όπου είπε πως δεν θέλει πλέον κάποια ανάμειξη μαζί μου...σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον @CVIAL και τον οποίο CVIAL (ακόμα τον σέβομαι απεριόριστα και αυτόν και την τεράστια προσφορά του) πιο αντικειμενικο από τα δικά μου μάτια...πάω στον κομμωτή μου και βγάζουνε κάθε φώτο ζητήσετε υπό οποία λήψη...γιατί αν εσύ βλέπεις τη φωτο του λορενθο στη δοτρια πιο αντικειμενική από τις 2 δικές μου ΔΙΑΦΩΝΟΎΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΈΤΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΊΩΣ...O CVIAL έχει φωτο 4 συναντήσεων καιβδεσμευτηκε να τις ανεβάσει στο νήμα...και εγώ τόνισα εδώ ότι ξεκίνησα με ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΏΤΟ..αλλά τις πλήρως συγκρισιμες με αυτές που μου ζήτησαν προ CONS...αν θέλετε τώρα να πάμε καιβστις ιδανικές φωτο και να πούμε τι αποτελεσματαρα πήρες ρ φίλε, να τη χαίρεσαι τη μαλλουρα, κεντησε πάλι ο παιχταράς ο Ισπανός αυτομάτως να τις ανεβάσω και αυτές

nick the Greek

Active Member
Αυτή είναι η εικόνα πριν μετά και η περιοχή εμφύτευσης.
Εν συντομια αυτή είναι η εικόνα πριν , μετα μμ και στους 18 μήνες ...αν θες βάλε και τη μία την πανοραμική που έστειλα προ cons..μετά έχουνε πλήρη εικόνα

bobby

Well-Known Member
Φίλε γείτονα τότε υπάρχει θέμα…….. σαν να μην έκανες τίποτα είσαι…..φίνα παίρνεις; ή σταμάτησες; Αν παίρνεις μήπως να το γυρίσεις σε ντουτα γιατί αυτό μόνο η ντούπα μπορεί να το έχει κάνει εφόσον δεν έχει κάνει κάτι τραγικό ο γιατρός….. (που από την τοποθέτηση δεν φαίνεται κάτι τέτοιο)

Μπλουζα