Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

nick the Greek

Active Member
Πολύ έχω γελάσει με αυτόν τον τυπακο..το τι γιαούρτι έχει φάει ο λιγδας που τον λένε,στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ,δεν λέγεται χαχαχαχαχα ρε τον τεοστυ..(κλείνει η παρένθεση γιατί εδώ κάνουμε επιστημονικές αναλύσεις.):oops::D
Μεταξύ μας το αναλόγως και τοιουτοτροπως που λες εδώ και καμία εβδομάδα, μάλλον από εκεί το δανείστηκες....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Το θέμα ήθος στα της παρουσίασης, είναι υποκειμενικό..
Ηθικό κατα τη δική μου άποψη,είναι το να δείχνεις εξαρχής τα πράγματα ως έχουν,να βλέπουν τα νέα μέλη την πρώτη μέρα επέμβασης και πως εξελίσεται μια επέμβαση με την πάροδο των μηνων, ώστε να ξέρει τι να περιμένει ο άλλος, και όχι να εμφανίζεσαι ύστερα απο 2 και χρόνια και κάτι ενώ κανείς δεν είχε δει τίποτα από εσενα πριν..ο καθένας όπως το βλέπει .αν πιστεύεις ότι κανείς ηθική ενημέρωση νέων μελών ,δεν θα σου αλλάξω γνώμη .
Δεν αναιρεσα ποτέ τη σημασία των live παρουσιάσεων χωρίς όμως να μεταφράζεται αυτό ότι σε οποιοδήποτε άλλο σημείο χρονικά χάνουν την αξία τους εφόσον το κάθε μέλος προσκομισει αντίστοιχης ποιότητας και διαφάνειας ευκρινεστατες φώτο...
Αρχικά στα φόρτε της κατ εμε την τριχόπτωση στα 33 δεν νομίζω ότι τη λες..Μετά τα 30, στην πλειοψηφία πάντα, φαίνεται προς τα που πάει..
Πίστεψε με είμαι πλήρως ενήμερος για την εξέλιξη της αγα μου από το 2011 και μετά με συνεχείς θεραπείες επισκέψεις σε δερματολογους κλινικές κτλ..αντιδρώ εξαιρετικά στη θεραπεία με φίνα και μινο και από τα 20 που ξεκίνησα και μετέπειτα δεν ειχσ την παραμικρή υποχώρηση (αντε μαξ ένα 5-10% που δεν το πιστεύω)..προφανώς η οποιαδήποτε προτροπή πχ λορενθο η cvial με ενημέρωση λορενθο για αλλαγή στρατηγικής αντιμετώπισης θα με έβρισκε σύμφωνο..εσύ διάβασες ότι στην τελευταία μου επίσκεψη στον cvial αρχές Ιουλίου με δική μου πρωτοβουλία τον ρώτησα αν ίσως πρέπει να προσθέσω και ντουτα ..το διάβασες ότι περί ντουτας έχω απευθυνθεί στον Λάζαρο;
Όσον αφορά την αδιαφορία η το αν το θεώρησα ηθικά σωστό για εμένα να μην βιαστώ να "εκθέσω " τόσο εμένα όσο και τον ιατρό σε κάτι που αρχικα φαινοταν για αποτυχία (έφτιαξε στην πορεία) μπορούμε να το συνεχίσουμε και εμείς 2-3 χρονάκια αλλά θα το αφήσω στην κρίση των υπολοίπων.
Σε ευχαριστώ για την συμβουλή, αλλά θα εξακολουθησω να εφαρμοζω την κατ εμε ηθική ενημερωση των νέων μελών

aeratos28

Just aeratos
Από εκεί ναι ,όχι ότι το άκουσα πρώτη φορά ,απλά έχει γίνει meme πλέον και ακούγεται συνέχεια ..είναι της μόδας που λέμε..μην μου πεις ότι πιστεύεις και εσύ ότι ζω σε καμία σπηλιά και πρώτη φορά άκουσα κάτι και το λέω και εγώ...τιιιιιεειππααα..!!!!
Μεταξύ μας το αναλόγως και τοιουτοτροπως που λες εδώ και καμία εβδομάδα, μάλλον από εκεί το δανείστηκες....

nick the Greek

Active Member
Το θέμα ήθος στα της παρουσίασης, είναι υποκειμενικό..
Ηθικό κατα τη δική μου άποψη,είναι το να δείχνεις εξαρχής τα πράγματα ως έχουν,να βλέπουν τα νέα μέλη την πρώτη μέρα επέμβασης και πως εξελίσεται μια επέμβαση με την πάροδο των μηνων, ώστε να ξέρει τι να περιμένει ο άλλος, και όχι να εμφανίζεσαι ύστερα απο 2 και χρόνια και κάτι ενώ κανείς δεν είχε δει τίποτα από εσενα πριν..ο καθένας όπως το βλέπει .αν πιστεύεις ότι κανείς ηθική ενημέρωση νέων μελών ,δεν θα σου αλλάξω γνώμη .
Θεωρώ πως ο χρόνος δεν επηρεάζει ιδιαιτέρως την ηθική του κάθε νήματος...περισσότερο επηρεάζεται από κακούς φωτισμούς, καλές γωνίες, τοπικ κτλ πάρα από τον χρονικό ορίζοντα της παρουσίασης...χαίρομαι όμως ιδιαιτέρως που μπορούμε να κατασταλλαξουμε ώριμα πως συμφωνούμε ότι διαφωνούμε στο συγκεκριμένο

aeratos28

Just aeratos
Βέβαια επηρεάζει ..γιατί δίνεται η εντύπωση ότι σε περίπτωση που όλα εβαιναν καλώς, όπως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση τότε όταν έγινε η επέμβαση,έτσι δεν θα δινόταν και καμία ενημέρωση αν είχες την εικόνα που ήθελες.η ηθική του κάθε νήματος δεν επηρεάζεται από τέτοιες κακες φωτό όπως λες όταν γίνονται live,γιατί θα δεχτεί παρατήρηση το μέλος για καθαρότερες φωτό ..και έτσι λύνεται το οποίο θέμα με αυτές...
Εδώ σου εξηγώ ότι ο χρόνος παρουσίασης ,απλά δεν υπάρχει καν..αυτό δεν λύνεται..άρα ο χρονικός ορίζοντας κατά τη γνώμη μου δείχνει πολλά πράγματα και διαφοροποιεί απόψεις στο τι αποζητά κάποιος μετά από τόσο καιρό..πάντως σίγουρα όχι την ηθική ενημέρωση νέων μελών.anyway φίλε ,ο καθένας την άποψη του .δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε κάθε τι ,απλά να διευκρινίζονται πράγματα ώστε να μην ζητουνται από το φόρουμ μόνο πράγματα όταν τα θέλουμε εδώ και τώρα,ενώ το εδώ και τώρα από την αντίθετη μεριά δεν υπήρξε ποτέ..εύχομαι κάθε επιθυμία σου ως προς το αποτέλεσμα που θέλεις να έχεις στην πορεία
Θεωρώ πως ο χρόνος δεν επηρεάζει ιδιαιτέρως την ηθική του κάθε νήματος...περισσότερο επηρεάζεται από κακούς φωτισμούς, καλές γωνίες, τοπικ κτλ πάρα από τον χρονικό ορίζοντα της παρουσίασης...χαίρομαι όμως ιδιαιτέρως που μπορούμε να κατασταλλαξουμε ώριμα πως συμφωνούμε ότι διαφωνούμε στο συγκεκριμένο

nick the Greek

Active Member
Βέβαια επηρεάζει ..γιατί δίνεται η εντύπωση ότι σε περίπτωση που όλα εβαιναν καλώς, όπως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση τότε όταν έγινε η επέμβαση,έτσι δεν θα δινόταν και καμία ενημέρωση αν είχες την εικόνα που ήθελες.η ηθική του κάθε νήματος δεν επηρεάζεται από τέτοιες κακες φωτό όπως λες όταν γίνονται live,γιατί θα δεχτεί παρατήρηση το μέλος για καθαρότερες φωτό ..και έτσι λύνεται το οποίο θέμα με αυτές...
Εδώ σου εξηγώ ότι ο χρόνος παρουσίασης ,απλά δεν υπάρχει καν..αυτό δεν λύνεται..άρα ο χρονικός ορίζοντας κατά τη γνώμη μου δείχνει πολλά πράγματα και διαφοροποιεί απόψεις στο τι αποζητά κάποιος μετά από τόσο καιρό..πάντως σίγουρα όχι την ηθική ενημέρωση νέων μελών.anyway φίλε ,ο καθένας την άποψη του .δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε κάθε τι ,απλά να διευκρινίζονται πράγματα ώστε να μην ζητουνται από το φόρουμ μόνο πράγματα όταν τα θέλουμε εδώ και τώρα,ενώ το εδώ και τώρα από την αντίθετη μεριά δεν υπήρξε ποτέ..εύχομαι κάθε επιθυμία σου ως προς το αποτέλεσμα που θέλεις να έχεις στην πορεία
Ίσα ίσα που αν πάρεις και αποτελεσματαρα είσαι ακόμα πιο υπόχρεος απέναντι στον ιατρο σου, να διαφημίσεις το έργο του ενημερωνοντας παράλληλα το φόρουμ..και προφανώς σου ειναι απυθμενα πιο εύκολο ψυχολογικά το θέμα της παρουσίασης..τεσπα δεν το συνεχίζω άλλο..ο καθένας την άποψη του..θα με χαροποιούσαι ιδιαιτέρως όμως από τούδε και στο εξής σε οποιοδήποτε μέλος ανεβάζει νήμα μετά το δίμηνο της μμ του, να μπαίνεις και να του επισημαίνεις ότι είναι ανήθικη η στάση του και ότι η παρουσίαση του για να είναι ηθική για εσένα πάντα θα έπρεπε να ξεκινάει νωρίτερα

aeratos28

Just aeratos
Θες να επισημαίνω και θα είσαι χαρούμενος αν σε όλους οσους μετά από 2 μήνες ξεκινήσουν να κανουν παρουσίαση μπαίνω και τους το επισημαίνω ότι είναι ανηθικο? Σε είπα εγώ ανήθικο κάπου? Εσύ είπες για ηθική ενημέρωση των μελών ..και σου απάντησα πως η ηθική ενημέρωση,γίνεται σε ζωντανή σύνδεση .όχι κατόπιν εορτής ..και μαλιστα 2+ χρόνων ..τώρα αλήθεια,συγκρίνεις κάποιον με τον εαυτό σου,που ακόμα και μετά από 2+ μήνες που έκανε την επέμβαση,αυτό θα ανοίξει παρουσίαση και θα δει ο καθένας ζωντανή πορεία της επέμβασης του,με τη δική σου μηδενική παρουσίαση? Μάλλον έχει χαθεί η ουσία της συζήτησης ..
Η παρουσίαση ενός καλού αποτελέσματος καταρχήν,δεν είναι υποχρέωση προς κανένα γιατρό..
Άλλο σου λέω..ότι όπως δεν έδωσες καμία σημασία στο φόρουμ από την εγγραφή σου και έκανες την επέμβαση χωρίς να ακουστεί τίποτα ,ούτε κατά τη διάρκεια των πρωτων 12 μηνών,ακριβώς το ίδιο θα συνέχιζε να ισχύει αν είχες πάρει στο 100% το αποτέλεσμα που περίμενες ..
Ούτε νωρίτερα χρειάζεται να κάνεις παρουσίαση σε κάτι ούτε τπτ..έκανες την επέμβαση ,μόλις χαλαρώσεις μετά από 15-20 μέρες μπορείς να ανεβάσεις φωτό να βοηθήσεις τα νέα μέλη..thats all..
Άφαντος 2+ χρόνια ,ούτε μνμ για το ότι έχεις κάνει επέμβαση,και ξαφνικά να εμφανίζεσαι και να λες ότι κανείς ενημερωση και το κάνεις για την ηθική ενημέρωση των νέων μελών ,απλά δεν πείθει το επιχείρημα..ούτε ανήθικο σε είπα ούτε τίποτα τέτοιο ,και το λέω πάλι..δεν σε θεωρώ ανήθικο καν..λάθος τρόπος εντελώς διαχείρισης του θέματος κάνεις και αναζητάς αντιμετώπιση ίδια με την αντιμετώπιση όπως του Άλντο κτλ με τον Αναστασάκη από τα μέλη ..τι να σου που και τα μέλη τώρα .αν νομίζεις το αντίθετο,πάρε γνώμη και από άλλα μέλη να σου πουν και τη δική τους .
Ίσα ίσα που αν πάρεις και αποτελεσματαρα είσαι ακόμα πιο υπόχρεος απέναντι στον ιατρο σου, να διαφημίσεις το έργο του ενημερωνοντας παράλληλα το φόρουμ..και προφανώς σου ειναι απυθμενα πιο εύκολο ψυχολογικά το θέμα της παρουσίασης..τεσπα δεν το συνεχίζω άλλο..ο καθένας την άποψη του..θα με χαροποιούσαι ιδιαιτέρως όμως από τούδε και στο εξής σε οποιοδήποτε μέλος ανεβάζει νήμα μετά το δίμηνο της μμ του, να μπαίνεις και να του επισημαίνεις ότι είναι ανήθικη η στάση του και ότι η παρουσίαση του για να είναι ηθική για εσένα πάντα θα έπρεπε να ξεκινάει νωρίτερα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Είχα γράψει κάτι κατά λάθος σε αυτό το νήμα ενώ πήγαινε στο νήμα Λορεντζο του Αναστασάκη, μόλις το κατάλαβα το έσβησα, μάλλον πρόλαβε το είδε και έγραψε επι αυτού. Προφανώς όχι για εμένα αλλά για αυτόν που απεύθυνα εγώ το σχόλιο. Τώρα αν το έγραψε για εμένα τι να πω; Δεν θυμάμαι καν τι έγραψα…….χαχαχχαχαχαχα

Tetrakis

Well-Known Member
Είχα γράψει κάτι κατά λάθος σε αυτό το νήμα ενώ πήγαινε στο νήμα Λορεντζο του Αναστασάκη, μόλις το κατάλαβα το έσβησα, μάλλον πρόλαβε το είδε και έγραψε επι αυτού. Προφανώς όχι για εμένα αλλά για αυτόν που απεύθυνα εγώ το σχόλιο. Τώρα αν το έγραψε για εμένα τι να πω; Δεν θυμάμαι καν τι έγραψα…….χαχαχχαχαχαχα
Οχι για σένα εννοείται

nick the Greek

Active Member
Καλά δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που κάποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτει το φόρουμ για να κερδίσει επέμβαση ή αποζημίωση για κάποια αποτυχία. Αυτό είναι αποδεκτό. Απλά αν πάρεις αυτό που θες και η συμφωνία είναι να μην το συνεχίσεις καλό είναι απλά να σιωπας και όχι να κράζεις όσους σε στήριξαν για να πάρεις αυτό το κάτι.
Συμφωνώ απόλυτα..απλά
Για να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα απαντάω σε όσους θεωρούν ότι τα γύρισα και άλλα τέτοία…..

Σε μία βδομάδα έχω κλείσει ραντεβού για επέμβαση σε άλλη κλινική, όποτε διορθωτική δεν στην εν λόγω κλινική δεν πρόκειται να κάνω.(για τους δύσπιστους ας στείλουν προσωπικό μηνυμα να δείξω στοιχεία)

Προφανώς μετά την παρουσίαση μου στο φόρουμ το όλο εγχείρημα έχει και ένα τίμημα για εμένα όσο αφορά την σχέση μου με τον γιατρό όπου έχει διαρρηχθεί, ο μόνος λόγος που μοιράστηκα την εμπειρία μου ήταν για να αποσαφηνισθεί η αλήθεια για το αποτέλεσμα της επέμβασης, τα γεγονότα που ακολούθησαν και για να αναδείξω την στάση της κλινική.

Τί κατάφερα, να μην διαστρεβλωθεί η αλήθεια και μια δικαίωση και ίσως ορισμένα εν δυνάμει περιστατικά να χαίρουν καλύτερης αντιμετώπισης γιατί θα ελλοχεύει η δαμόκλεια σπάθη παρουσίασης στο foroum.

Για επιστροφή χρημάτων ξέρετε όσοι έχουν κάνει επεμβάσεις ότι από πρίν έχεις υπογράψει για να μην μπορείς να διεκδίκησης χρηματική αποζημίωση, ποτέ και πουθενά δεν έχει δικαιωθεί μέσω δικαστικής οδού κανείς.

Για εμένα το να παρουσιάσω την μ.μ είχε όντως οικονομικό κόστος χάνοντας ίσως ένα repair ή κάποια επιστροφή χρημάτων σε σχέση με εσάς που σχολιάζετε ελαφρά τη καρδία ότι είμαι παρτάκιας και ότι εκμεταλευτηκα το σαιτ σας.

Οπότε υποδείξεις και χαρακτηρισμούς από αυτούς που δεν έχουν να χάσουν τίποτα δεν ανέχομαι.
Ρ μην τους το κάνεις τόσο εύκολο...αν δεν απαντούσες για κάνα 2 μέρες θα κατηγορουσουν ότι πήρες τζάμπα repair, χρησιμοποιησες τα πρωτοπαλικαρα του φόρουμ, τους χρωστάς και από πάνω κτλ...Όχι ότι διδάξες εδώ στα νέα μέλη πως σου φέρονται οι κλινικές γενικά μετά από μια αποτυχημένη μμ..και μπράβο σου που έχεις το σθένος και συνεχίζεις τον μαραθώνιο σου στην επίλυση της "φαλακροαρρωστιας"..είναι ωραίο πράγμα να είσαι λαϊκός τύπος..είναι πολύ άσχημο να λαϊκίζεις χρησιμοποιώντας καφενειακες αερολογίες...

aeratos28

Just aeratos
όποτε εμφανίζεσαι εσύ πάντως επιβεβαιώνεις τις δικές μου καφενειακες αερολογιες..
Πιο είναι πιο άσχημο ? Οι κατά τα δικά σου λεγόμενα,καφενειακες μου αερολογιες,η ότι εσύ , επιβεβαιώνεις με τα πεπραγμένα σου αυτά που λέω?
Μάντεψε ...
Συμφωνώ απόλυτα..απλά

Ρ μην τους το κάνεις τόσο εύκολο...αν δεν απαντούσες για κάνα 2 μέρες θα κατηγορουσουν ότι πήρες τζάμπα repair, χρησιμοποιησες τα πρωτοπαλικαρα του φόρουμ, τους χρωστάς και από πάνω κτλ...Όχι ότι διδάξες εδώ στα νέα μέλη πως σου φέρονται οι κλινικές γενικά μετά από μια αποτυχημένη μμ..και μπράβο σου που έχεις το σθένος και συνεχίζεις τον μαραθώνιο σου στην επίλυση της "φαλακροαρρωστιας"..είναι ωραίο πράγμα να είσαι λαϊκός τύπος..είναι πολύ άσχημο να λαϊκίζεις χρησιμοποιώντας καφενειακες αερολογίες...

Flag17

Well-Known Member
Συμφωνώ απόλυτα..απλά

Νομίζω είστε τελείως διαφορετικές περιπτώσεις Νίκο. Εδώ το παλικάρι δεν μπήκε στο φόρουμ για να δείξει το αποτέλεσμα που δεν ήταν ικανοποιητικό μπήκε επειδή δεν μπορούσε να έχει μια αξιοπρεπή επικοινωνία με την κλινική για να του κάνουν repair. Ήδη ο γιατρός του είπε ότι τον έχει στα ραντεβού για repair με τα τριπλά από ότι του είχαν αναφέρει αρχικά. Και παραδέχθηκε 100% το κακό αποτέλεσμα. Αν δεν θελει να παει για οποιαδήποτε λογο δικαιωμα του.Οποτε σίγουρα το φόρουμ δεν του χάλασε το repair. Πάμε παρακάτω μπαίνεις κράζεις τον γιατρό και το team του κάποιοι σου λένε ναι φίλε έχεις δίκιο είμαστε μαζί σου( και έτσι πρέπει δεν είναι κακό να χρησιμοποιείς το φόρουμ για να πάρεις κάτι το είπα και στο άλλο ποστ). Μετά για πιο λόγο να κράξεις αυτούς που είπαν πως έχεις δίκιο?

nick the Greek

Active Member
Νομίζω είστε τελείως διαφορετικές περιπτώσεις Νίκο. Εδώ το παλικάρι δεν μπήκε στο φόρουμ για να δείξει το αποτέλεσμα που δεν ήταν ικανοποιητικό μπήκε επειδή δεν μπορούσε να έχει μια αξιοπρεπή επικοινωνία με την κλινική για να του κάνουν repair. Ήδη ο γιατρός του είπε ότι τον έχει στα ραντεβού για repair με τα τριπλά από ότι του είχαν αναφέρει αρχικά. Και παραδέχθηκε 100% το κακό αποτέλεσμα. Αν δεν θελει να παει για οποιαδήποτε λογο δικαιωμα του.Οποτε σίγουρα το φόρουμ δεν του χάλασε το repair. Πάμε παρακάτω μπαίνεις κράζεις τον γιατρό και το team του κάποιοι σου λένε ναι φίλε έχεις δίκιο είμαστε μαζί σου( και έτσι πρέπει δεν είναι κακό να χρησιμοποιείς το φόρουμ για να πάρεις κάτι το είπα και στο άλλο ποστ). Μετά για πιο λόγο να κράξεις αυτούς που είπαν πως έχεις δίκιο?
Αρχικά και οι 2 μπήκαμε για να πάρουμε την γνώμη έμπειρων μελών του φόρουμ...ούτε για να κραξουνε γιατρούς ούτε για να ζητιανεψουμε τζάμπα repair...Αυτό αλλωστε το υπαγορεύει σε κάθε γιατρό ή δική του ηθική εφόσον πρώτα κρίνει ο ίδιος το αποτέλεσμα του ασθενή του..εγώ πρωτος ανέφερα ότι ο Λορένζο και για repair είπε στους 7,5 μήνες..σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ (χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να κάνω εδώ μέσα το δικηγόρο κανενός) ότι ο φίλος εδώ έκραξε κάποιον...απλά ίσως μόλις διαπίστωσε πόσο αιμοδιψείς ειναι μερικοί στο φόρουμ ,πράγμα που πιθανώς δεν συνάδει με τις δικές του αρχές, να είπε οκ εγώ το καθήκον μου το έκανα απέναντι στο φόρουμ (παρουσίασα ένα κακό αποτέλεσμα που από την κλινική κρίθηκε ως εξαιρετικά αποτυχημένο καθώς και την αδιαφορία της κλινικής σε οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας του ιδίου μετά την μμ)...οι πιθανοί υποψήφιοι πήραν την πληροφορία...τώρα να σταυρωνουμε και να διυλιζουμε τον κωνωπα σου λέει δεν θέλω να γίνω εγώ σόου..ήλθον,έδωσα την ανεξάρτητη οπτική μου απηλθον..δεν αρέσει σε όλους να "τρέφονται " καθημερινά μέσω του φόρουμ...υπάρχουν και πιο ουσιαστικοι τύποι εκεί έξω...

nick the Greek

Active Member
Αφού ο ιδιος ο PKAR7219TA λεει οτι έχει κλείσει σε αλλη κλινική για repair επέμβαση σε 10 μέρες. Άρα τελικά δεν ήθελε να πάρει κάποιο repair από τον αναστασάκη με την παρουσίαση του στο φορουμ (Πιθανον να μην τον εμπιστεύεται πλέον). Απλά ηθελε να αναδειξει την κακο αποτέλεσμα που πήρε και την κακή συμπεριφορά που ειχε η κλινική απεναντι του οπως ανέφερε το μηνυμα του παραπάνω.
Αφού ο ιδιος ο PKAR7219TA λεει οτι έχει κλείσει σε αλλη κλινική για repair επέμβαση σε 10 μέρες. Άρα τελικά δεν ήθελε να πάρει κάποιο repair από τον Αναστασάκη με την παρουσίαση του στο φορουμ (Πιθανον να μην τον εμπιστεύεται πλέον).
Απλά ηθελε να δειξει στο φορουμ το απογοητευτικό αποτέλεσμα που πήρε και την κακή συμπεριφορά που ειχε η κλινική απεναντι του και οσα μελοσάβησαν μεταξύ αυτου και της κλινικής, οπως ανέφερε το μηνυμα του παραπάνω.

Αφού ο ιδιος ο PKAR7219TA λεει οτι έχει κλείσει σε αλλη κλινική για repair επέμβαση σε 10 μέρες. Άρα τελικά δεν ήθελε να πάρει κάποιο repair από τον Αναστασάκη με την παρουσίαση του στο φορουμ (Πιθανον να μην τον εμπιστεύεται πλέον).
Απλά ηθελε να δειξει στο φορουμ το απογοητευτικό αποτέλεσμα που πήρε και την κακή συμπεριφορά που ειχε η κλινική απεναντι του και οσα μελοσάβησαν μεταξύ αυτου και της κλινικής, οπως ανέφερε το μηνυμα του παραπάνω.
Και τι αν το λέει ο ίδιος φίλε;;ξέρει καλύτερα ο ίδιος τι λέει από τις παλιό σειρές του φόρουμ; ο τύπος μπήκε φασαριοζος με σκοπο να πάρει με το μέρος του τους "οργανωμένους " του φόρουμ και αφού ξεμπροστιασουν όλοι μαζί παρέα την αντιμετώπιση που δέχθηκε (λες και δεν το έκανε ο ίδιος εξ αρχής με τεκμήρια ήθελε παρέα) μετά να τσιμπήσει και τζάμπα repair με τη βοήθεια των πρωτοπαλικαρων..και στο τέλος να τους "πουλήσει " αφού τους εκμεταλλευτηξε και να κάνει το repair του και να γίνουν και φιλαράκια με τον γιατρό ο κουτοπονηρος προδότης..τώρα αυτά ότι έκλεισε repair με άλλον γιατρό σε 10 μέρες κιόλας εμείς εδώ οι παλιοί που έχουμε δει τα πάντα δεν τα υπολογίζουμε..ξέρουμε εμείς να "κόβουμε " φάτσες..πραγματικά είναι να μην ξέρεις αν πρέπει να γελάς η να κλαις με τον τρόπο σκέψης κάποιων πραγματικά...

aeratos28

Just aeratos
Εσύ δεν μπήκες για να πάρεις την έμπειρη γνώμη των μελών απλά..
Έκανες εγγραφή,εκμεταλλεύτηκες την εγγραφή σου για να πάρεις μια προσφορά για να κάνεις επέμβαση με έναν από τους καλύτερους γιατρούς παγκοσμίως ...λόγω του φόρουμ,πήρες την προσφορά ,έκανες την επέμβαση και 2.5 χρόνια δεν είχε ιδέα το φόρουμ ούτε το ονομα σου..ξαφνικά μετά από 2.5 χρόνια,μπαινεις για να πάρεις γνώμες των έμπειρων μελών και κάνεις τα μαλλιά αριστερά δεξιά μπροστά και πίσω για να δείξεις πρόβλημα αφού έρχεται ο Χοσέ πάλι,μπας και τον ζορισουμε εμείς από εδώ και σου κάνει repair δωρεάν...στα εχω ξαναπεί αλλά μυαλο δεν βάζεις.
Όταν απευθείας σου είπα και εγώ και άλλοι,ότι οι φωτό που έβαλες δείχνουν μια δοτρια κεφαλοτυρι,τότε με είπες έντιμο και από τους λίγους όπως και όποιον άλλο είπε το ίδιο ....αλλά η συνέχεια δεν σου αρέσει..

Που σου είπα ότι καθαρά και μόνο για προσωπικό όφελος έγραψες στο φόρουμ,και αυτό φαίνεται από το ότι εδώ και 2.5 χρόνια από την επέμβαση σου,δεν έγραψες ούτε μια φορά ..ούτε έδειξες καν φωτό..φυσική εξέλιξη να έχεις κάποια μικρη απώλεια
Από τα μαμά μαλλιά μετά από τόσο καιρό και πας τώρα να την βγάλεις με repair μέσω του φόρουμ πάλι .
Επειδή είστε μανιαμούνιδες κουτοπόνηροι μερικοί εδώ μέσα και λειτουργείτε κουτοπόνηρα ,μην μας περνάτε και για λακαμάδες ..τελευταία φορά που σου απάντησα και δεν ξανά ασχολούμαι με τυπάκια σας εσένα που προσπαθούν να λειτουργήσουν έτσι πονηρά για προσωπικό όφελος...
Αλλά τα παραμύθια της Χαλιμάς που γράφεις και καλά για ενημέρωση νέων μελών ,για το ότι ήθελες τη γνώμη έμπειρων μελών κτλ κοφτα γιατί δεν μιλάς σε παιδάκια.
Όπως και την πρώτη φορά καρπωθηκες το φόρουμ,το ίδιο θέλεις και τώρα ...μην το μακιγιάρεις γιατί δεν ...
Αρχικά και οι 2 μπήκαμε για να πάρουμε την γνώμη έμπειρων μελών του φόρουμ...ούτε για να κραξουνε γιατρούς ούτε για να ζητιανεψουμε τζάμπα repair...

Μπλουζα