Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

aeratos28

Just aeratos
Προσπάθησε να βρεις δικά σου επιχειρήματα και μην αντιγράφεις τα αστεία επιχειρήματα του Αναστασάκη και τις φαντασιώσεις περι καφενειων κτλ γιατί δείχνουν το επίπεδο δαπέδου που σε διακατέχει εγκεφαλικά ..υπό του μηδενός εντελώς .
Πότε είπα εγώ όχι σε παρουσίαση αρχικά; άκου να σε ενημερώσω σχετικά με τη θέση σου στο φόρουμ λοιπόν για να σου φύγουν και οι τελευταίες ψευδαισθησεις..είσαι εκείνος ο τύπος που ξημεροβραδιαζεται στο καφενείο μόνος του και όταν θα πάνε μια στο τόσο και οι εργατικοί του χωριού αν δεν έχουν καμία πιο αξιόλογη παρέα ίσως κάτσουν λίγο μαζί του και του φουσκώνουν τα μυαλά..είσαι ο κλασικός χασομερης που απλά επειδή ξηνεροβραδιαζεσσι στο φόρουμ και από κανόνες ευγενείας που τους διέπουν δεν σε αδειάζουν παλιότερα μέλη αν και κατά γενική ομολογία είσαι ο αερολογατος.
Καληνύχτα τελεμε βάζεις και φατσουλες στην ηλικία σου τελεμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Τώρα για να κρίνεις ιδιοσυγκρασιες η για να μετράς θερμοκρασίες εποχιακών οπωροκηπευτικων δεν ξέρω σε τι είσαι αρμόδιος...αν θυμάμαι ορθα(αν κάνω λάθος να με συγχωρείς) σε αποκαλουνε και λαχανα εντός του φόρουμ..
Να πει τι ρε ο cvial? Ότι μόνο pm έγραφες τότε? Το είδαμε ..αυτό λέμε...του είπες ως φόρο τιμής θα ανεβάσεις παρουσίαση για τον Λορέντζο..χαχαχα.
Ο φόρος τιμής και καλα με το κουτοπόνηρο μυαλό σου τότε ότι θα γίνεις τσιμέντο ,ώστε να τον αποφύγεις τον Δήμο που σου έλεγε κάνε παρουσίαση και εσύ έλεγες όχι τότε..
Σου ξαναλέω,δεν σου βγήκε όλο αυτό όπως προσπάθησες να το κάνεις για να επωφεληθείς..μπαμ κάνει η επαρχιωτικη ιδιοσυγκρασία σου ..και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος ...
Και εγώ συμφέρον να έχω από πού ρε ? Χαχαχαχαχαχα..χαμένα τα έχεις...
Όπως το είπες ..
Καληνύχτα βλακακο...;)

aeratos28

Just aeratos
Εισαιωμεγαλο ταλέντο πραγματικά..χαχαχα
Έβαζες γελακια πριν σε κάθε μνμ μου,και μόλις στο είπα ,το έγραψες πίσω επιτόπου...
Χαχαχαχχα
..χαμένος χρόνος η (((συζήτηση))) μαζί σου...αποπατος εντελώς το επίπεδο..κρίμα
Καληνύχτα τελεμε βάζεις και φατσουλες στην ηλικία σου τελεμε

nick the Greek

Active Member
Είπες 5 μλκιες μαζεμένες...τις έχω αναιρέσει και τις 5 πάνω από 7 φορές..θυμίζεις αυτιστικό παιδάκι νηπιαγωγειου που τσακώνεται ποιος είναι καλύτερος ο μεσιτικά η ο Ρόναλντ και επειδή όλοι ξέρουν πόσο βλαμμένο είναι αυτό το παιδάκι συ.φωνουν μαζί του...θα μπορούσα να το είχα κάνει από την πρώτη στιγμή και να κοιμηθείς άλλο ένα βράδυ ήρεμος ότι κατατροπώσει άλλον ένα πονηρό που εμφανίστηκε...προτίμησα να σε ξεβρακωσω μέχρι τέλους τελεμε..
Εγώ στοιχειωθετημενα και ξεκάθαρα μιλάω...εκανες εγγραφή στο φόρουμ ,μίλησες με pm με τον cvial ,επωφεληθηκες την προσφορά για τα μέλη του φόρουμ από ένα γιατρό παγκοσμίου κλάσης και ας είχες κάνει εγγραφή λίγες μέρες ,δεν ενημερώσες ως όφειλες με παρουσίαση ,για να βοηθήσεις τα νέα μέλη ...σου έλεγε ο cvial κάνε παρουσίαση και για να τον αποφύγεις τότε του είπες πως κάποια στιγμή θα κάνεις παρουσίαση ως φόρο τιμής για τον γιατρό...και 2+ χρόνια μετά ανοίγεις νήμα και κανείς παράπονα ...φοβερή βοήθεια για τα νέα μέλη ..χαχαχα άμα το πεις σε παιδάκια νηπιαγωγείου υπάρχει περίπτωση να αρχίσουν να γελάνε όλα μαζί..οπότε ούτε εκεί.
Πόσο ακόμα να σε ξεβρακωσω.?

aeratos28

Just aeratos
Ο Αναστασάκης το λέει ο μέντορας σου που αντιγράφεις λεγόμενα του γιατί δεν έχεις δική σου επιχειρηματολογία .εκεί κατεληξες ?? Κρίμα ...Χαχαχαχα..
Τώρα για να κρίνεις ιδιοσυγκρασιες η για να μετράς θερμοκρασίες εποχιακών οπωροκηπευτικων δεν ξέρω σε τι είσαι αρμόδιος...αν θυμάμαι ορθα(αν κάνω λάθος να με συγχωρείς) σε αποκαλουνε και λαχανα εντός του φόρουμ..

nick the Greek

Active Member
Εισαιωμεγαλο ταλέντο πραγματικά..χαχαχα
Έβαζες γελακια πριν σε κάθε μνμ μου,και μόλις στο είπα ,το έγραψες πίσω επιτόπου...
Χαχαχαχχα
..χαμένος χρόνος η (((συζήτηση))) μαζί σου...αποπατος εντελώς το επίπεδο..κρίμα
Πήγαινε πιο πάνω που αναγραφω ότι καταπιάνεται από λεξούλες..αυτή η παραπομπή στοιχειοθετει στην προκειμένη την χαζομάρα σου

aeratos28

Just aeratos
Δεν έχεις αναιρεσει τίποτα.. στρουθοκαμηλιζεις και νομίζεις ότι απαντάς και αναιρείς...εσύ εκρινες την ιδιοσυγκρασία μου...μην μπερδευεσαι ..μίλησες για καφενεία ,για μη ζωή κτλ...αμνησία? Η ταραχή από το ότι ακούς ευθέως την αλήθεια για το τι ρόλο βαράς στο φόρουμ?
Είπες 5 μλκιες μαζεμένες...τις έχω αναιρέσει και τις 5 πάνω από 7 φορές..θυμίζεις αυτιστικό παιδάκι νηπιαγωγειου που τσακώνεται ποιος είναι καλύτερος ο μεσιτικά η ο Ρόναλντ και επειδή όλοι ξέρουν πόσο βλαμμένο είναι αυτό το παιδάκι συ.φωνουν μαζί του...θα μπορούσα να το είχα κάνει από την πρώτη στιγμή και να κοιμηθείς άλλο ένα βράδυ ήρεμος ότι κατατροπώσει άλλον ένα πονηρό που εμφανίστηκε...προτίμησα να σε ξεβρακωσω μέχρι τέλους τελεμε..

nick the Greek

Active Member
Ο Αναστασάκης το λέει ο μέντορας σου που αντιγράφεις λεγόμενα του γιατί δεν έχεις δική σου επιχειρηματολογία .εκεί κατεληξες ?? Κρίμα ...Χαχαχαχα..
Ανέτρεξε πάλι στην ίδια παραπομπή που αναφέρει για εμμονικη σου τάση να καταπιάνεται από διάσπαρτες λεξούλες που χρησιμοποιεί ο άλλος όταν χάνεις το νόημα επειδή δεν δύνασαι να αντιληφθείς την βαθύτερη εικόνα

nick the Greek

Active Member
Δεν έχεις αναιρεσει τίποτα.. στρουθοκαμηλιζεις και νομίζεις ότι απαντάς και αναιρείς...εσύ εκρινες την ιδιοσυγκρασία μου...μην μπερδευεσαι ..μίλησες για καφενεία ,για μη ζωή κτλ...αμνησία? Η ταραχή από το ότι ακούς ευθέως την αλήθεια για το τι ρόλο βαράς στο φόρουμ?
Ο ρόλος που βαράω στο φόρουμ είναι να βάζω στη θέση τους αναγωγους τελεμεδες που μιλάνε για την ηθική άλλων ανθρώπων μη γνωρίζοντας τους.

aeratos28

Just aeratos
Ποια βαθύτερη εικόνα ρε ,μας λες ένα σωρό παπατζες και θες να σε πιστέψουμεοτι μπήκες να βοηθήσεις τα νέα μέλη .
Ο ρόλο ς που βαράς εσύ ,πρέπει να σταματήσεις να τον βαράς γιατί τον έχεις ξεφλουδίσει...
Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι τι κάνεις ,έχεις πρόβλημα...στο είπε ο gregkont όμορφα αλλά δεν το κατάλαβες ..και συνεχίζεις..συνέχισε ,τι να σου πω καημένε ...
Και εγω αυτό ακριβώς κάνω ....με εσένα..
Σε βάζω στη θέση σου ,αλλά δεν το έχεις καταλάβει ..φαντασιωνεσαι ότι γίνεται το αντίθετο..χαχα
Ανέτρεξε πάλι στην ίδια παραπομπή που αναφέρει για εμμονικη σου τάση να καταπιάνεται από διάσπαρτες λεξούλες που χρησιμοποιεί ο άλλος όταν χάνεις το νόημα επειδή δεν δύνασαι να αντιληφθείς την βαθύτερη εικόνα

nick the Greek

Active Member
Ο ρόλος που βαράω στο φόρουμ είναι να βάζω στη θέση τους ανάγωγος τελεμεδες που μιλάνε για την ηθική άλλων ανθρώπων μη γνωρίζοντας τους.
Ποια βαθύτερη εικόνα ρε ,μας λες ένα σωρό παπατζες και θες να σε πιστέψουμεοτι μπήκες να βοηθήσεις τα νέα μέλη .
Ο ρόλο ς που βαράς εσύ ,πρέπει να σταματήσεις να τον βαράς γιατί τον έχεις ξεφλουδίσει...
Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι τι κάνεις ,έχεις πρόβλημα...στο είπε ο gregkont όμορφα αλλά δεν το κατάλαβες ..και συνεχίζεις..συνέχισε ,τι να σου πω καημένε ...
Σε βάζω στη θέση σου ,αλλά δεν το έχεις καταλάβει ..φαντασιωνεσαι ότι γίνεται το αντίθετο..χαχα
Φαντασία σου πλανευτρα είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα...έρχεσαι πάλι στα λεγόμενα μου...παραπομπή επί καφενείου τώρα όπου κανείς επίκληση σε τύπους που λόγω του παρασιτισνου σου εδώ μέσα δεν θέλουν να σου χαλάσουν το όνειρο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Έχω να έρθω σε τόση αντιπαράθεση με άνθρωπο από φοιτητής...αλλά για όλα τα νέα μέλη έχει σεμινάριο επιμορφωτικό επιπέδου σήμερα...ξεβρακωμα σε δήθεν ξερόλες σταλεγακηδες που τα έχουν δει όλα ..εν οιδα ότι ουδέν οιδα τελεμε

aeratos28

Just aeratos
Ποια επίκληση ρε Αστραπόγιαννε..χαχαχαχαχα.
Ο παρασιτισμός εδώ μέσα ,είναι δικός σου,και ορισμένων άλλων που κάθονται και προσπαθούν να βρουν τρόπους να κάνουν τη δουλειά τους στα κρυφά ,όπως έκανες εσύ εξαρχής ...πόσο χαμηλά πεφτετε ορισμενοι για λίγο κέρδος ανεξάρτητου περιεχόμενου...
Ο ρόλος που βαράω στο φόρουμ είναι να βάζω στη θέση τους ανάγωγος τελεμεδες που μιλάνε για την ηθική άλλων ανθρώπων μη γνωρίζοντας τους.

Φαντασία σου πλανευτρα είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα...έρχεσαι πάλι στα λεγόμενα μου...παραπομπή επί καφενείου τώρα όπου κανείς επίκληση σε τύπους που λόγω του παρασιτισνου σου εδώ μέσα δεν θέλουν να σου χαλάσουν το όνειρο...

nick the Greek

Active Member
Εν κατακλείδι νίκησες μεν γτ με έριξες στο επίπεδο σου για 2 ωρες(ηθελημένα έπεσα για νσ παραδειγνατιζονται οι πιο διστακτικοι εδώ μέσα) σε ξεβρακωσα και εκεί ολοσχερώς και δια παντός δε λόγο πρότερον εντιμου (ίσως όχι και τόσο) βίου...

nick the Greek

Active Member
Ο παρασιτισμός εδώ μέσα ,είναι δικός σου,και ορισμένων άλλων που κάθονται και προσπαθούν να βρουν τρόπους να κάνουν τη δουλειά τους στα κρυφά ,όπως έκανες εσύ εξαρχής ...πόσο χαμηλά πεφτετε ορισμενοι για λίγο κέρδος ανεξάρτητου περιεχόμενου...
Οριοθέτησε ποιο ήταν το κέρδος μου ρ φαντασιοπληξτε κουτε

aeratos28

Just aeratos
Το κακό πραγματικά σε όλο αυτό,είναι ότι πιστεύεις ότι κανείς ξεβρακωμα εσύ,ενώ γυρνάς σαν στριπτιτζου εδώ μέσα στο φόρουμ εδώ και εβδομάδες ..μόλις σου είπα και εγώ και άλλοι,ότι έχεις άδικο και ο τρόπος που προσπάθησες να επωφεληθείς πάλι από το φόρουμ ήταν λάθος ,τα έχεις χαμένα ...και νομίζεις ότι εσύ ξεβρακωνεις κιόλας ...χαχαχαχαχ αν είναι δυνατόν...
Κάτι φορές έχει δίκιο ο cvial που μου λέει άστον μην παρεκτρέπεσαι με αυτόν ,μην τσακωνεσαι με τον άλλον...σωστά μου τα λέει...
Και για αυτό σε έγραψε στα αρχιδια του και σου είπε δεν ασχολούμαι πάλι μαζί σου ..γιατί έβλεπε τι προσπαθείς να κάνεις και το χαζομάρα επικρατεί στο μυαλό σου και σου έδωσε πουλο....καλά έκανε....θα αρχίσω να το εφαρμόζω και εγώ ..κάθομαι και ασχολούμαι μαζι σου τώρα ...χαχαχα

nick the Greek

Active Member
Για αλλωνων τη δαμοκλειο σπάθη έγινε επίκληση της τεχνητής νοημοσύνης...Η δική σου ήρθε από την ανθρώπινη...έλα όμως που απαιτείται και νους για να το διαπιστώσεις...

nick the Greek

Active Member
Δεν
Το κακό πραγματικά σε όλο αυτό,είναι ότι πιστεύεις ότι κανείς ξεβρακωμα εσύ,ενώ γυρνάς σαν στριπτιτζου εδώ μέσα στο φόρουμ εδώ και εβδομάδες ..μόλις σου είπα και εγώ και άλλοι,ότι έχεις άδικο και ο τρόπος που προσπάθησες να επωφεληθείς πάλι από το φόρουμ ήταν λάθος ,τα έχεις χαμένα ...και νομίζεις ότι εσύ ξεβρακωνεις κιόλας ...χαχαχαχαχ αν είναι δυνατόν...
Κάτι φορές έχει δίκιο ο cvial που μου λέει άστον μην παρεκτρέπεσαι με αυτόν ,μην τσακωνεσαι με τον άλλον...σωστά μου τα λέει...
Και για αυτό σε έγραψε στα αρχιδια του και σου είπε δεν ασχολούμαι πάλι μαζί σου ..γιατί έβλεπε τι προσπαθείς να κάνεις και το χαζομάρα επικρατεί στο μυαλό σου και σου έδωσε πουλο....καλά έκανε....θα αρχίσω να το εφαρμόζω και εγώ ..κάθομαι και ασχολούμαι μαζι σου τώρα ...χαχαχα
Μην προσπαθείς να επικαλείσαι τρίτα πρόσωπα,ευγνωσμενου κύρους, όταν βρίσκεσαι στα σχοινιά..φάε τα διαδικτυακά μου χαστούκια το ένα πίσω από το άλλο στα οπίσθια μαγουλάκια σου μικρή στριπτιζέζ και μην φωνάζεις και ιδιαίτερα γτ ακούγεσαι και εκτίθεσαι και άλλο...έκανε μεγάλο κρότο απόψε η ταπείνωση σου...συγγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά με τον cvial μιλήσαμε και κλείσαμε το ραντεβού μας για πολιτισμένη εύρεση της βέλτιστης λύσης προτεινόμενη από τον καθ υλη και επιστήμην αρμόδιο Χοσέ..αλλά μην σου χαλάω άλλο το αφήγημα..καληνύχτα τελεμε

nick the Greek

Active Member
Ίσως σου τα λέει γτ εσύ είσαι αυτός που παρεκτρεπεται και αυτός που τσακώνεται μόνος του και άνευ ουσίας ως επί το πλείστον...αλλά η ιατρική κοινότητα εδώ και εκατοντάδες χρόνια έχει αποφανθεί ότι σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων το ΝΑΙ λειτουργεί καταπραυντικα...ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΕΡΟΛΟΓΑΤΕ

aeratos28

Just aeratos
Επειδή δεν έχεις δυνατότητες να καταλάβεις ότι στην όλη ιστορία αυτή ,είσαι αυτός που είναι εκτεθειμένος ,που λειτούργησε σαν γλιτσας παρτάκιας όσο επωφεληθηκες ,αλλά τελικα δεν έγινε αυτό που περίμενες ως αποτέλεσμα ,γύρισες την μπιφτέκα και άφησες στην άκρη τους φόρους τιμής στον Λορετζο και κάνεις σαν τη χήρα στο κρεβάτι ας νομίζεις ότι θες...εγώ δεν επικαλέστηκαν κανέναν..ούτε ζήτησα βοήθεια από κάπου....εσύ έβαλες στην συζήτηση κουβέντες του Αναστασάκη για να έχεις απαντήσεις γιατί το μυαλό σου μπλόκαρε..
Ποια χαστούκια ρε φαντασιόπληκτε ρίχνεις??
Σε έχω κάνει ρεζίλι ,γελάει όλο το φόρουμ μαζί σου και σε λέει γλυωδη και βλάκα
Για αλλωνων τη δαμοκλειο σπάθη έγινε επίκληση της τεχνητής νοημοσύνης...Η δική σου ήρθε από την ανθρώπινη...έλα όμως που απαιτείται και νους για να το διαπιστώσεις...

,και εσύ νομίζεις ότι κατέκτησες το Έβερεστ και αποστομωσες εμένα και τους πάντες.
Έκλεισες με pm ,πάλι με τον cvial να βρεθείς με τον Λορέντζο είπες για να βρείτε λύση?? Τι λύση ρε ,πριν είπες ότι δεν θα κάνεις τπτ για 3-4 χρόνια ..
Χαχαχαχ
Πάλι με p.m μίλησες?? Γιατί δεν έκανες ανακοίνωση στο νήμα σου ότι θα βρεθείτε με τον γιατρό να σου δώσει λύση?? Το έκανες γνωστό στο φόρουμ?? Δεν το είδα..

Μπλουζα