Οσων αφορα τις οπες και το punch εξαγωγης ας δουμε καταρχην τι λεει ο αναστασακης οτι επαθε στο κεφαλι του που χρησιμοποιηθηκε punch 1.0mm.
Στην συνεχεια δες την εικονα κατα την εξαγωγη πως δειχνει με ενα τετοιο punch
Απο κατω δες τι λεει ο αναστασακης για την ζημια που του αφησε στη δοτρια
Εχει πειστεί οτι εχει μονιμες επιπτωσεις στη δοτρια δεν μπορει να κουρευει το μαλλι κατω απο 1 ποντο και ειναι πεπεισμενος οτι με 3500 θυλακια σε μια συνεδρια ή με 4900 συνολικα σε ολη σου τη ζωη αν κανεις fue θα εχεις μονιμες επιπτωσεις στη δοτρια και θα δειχνει σκοροφαγωμενη.
Ολα αυτα τα ανεβασε το κοντινο 2018, οποτε αυτη προφανως ειναι η γνωμη του ακομα κ σήμερα.
Λεει λοιπόν οτι εκανε με punch 1.0mm και η δοτρια του εχει μονιμες ζημιες κ δεν κανει να βγαζεις πανω απο 3500 σε μια συνεδρια γιατι υπαρχει μονιμη ζημια.
Ας δουμε τι σημαινει punch 1.0mm
Το εμβαδο ειναι πρ² = 3.14Χ 0.5² = 0.785mm η καθε οπη.
Θα προσθεσουμε ομως 30% ακομα γιατι οι οπες δεν ειναι καθετες ειναι με κλιση
Αρα 0.785 + 30% = 1.02mm το εμβαδο καθε οπης Χ 3500 οπες = 3572mm συνολικό τραυμα στη δοτρια περιοχη.
Παμε να δουμε τι σημαινει 0.7mm punch
Εμβαδο =πρ² = 3.14Χ 0.35² = 0.38mm καθε οπη.
Προσθετουμε παλι 30% λογο κλισης
Αρα 0.38 + 30% = 0.5mm το εμβαδο μιας οπης Χ 3500 οπες = 1750mm συνολικο τραυμα στη δοτρια.
Αρα βλεπουμε οτι το συνολικο τραυμα ειναι ακριβως το μισο στην δοτρια περιοχη αν βαλεις 0.7μμ αντι για 1μμ.
Η αντίστοιχα το τραυμα που εκαναν στον αναστασακη με το 1.0μμ οι 3500 θυλακες ,
Ηταν τοσο οσο θα ειχα εγω που χρησιμοποιηθηκε 0.7μμ στο κεφαλι μου αν εβαζα 7200 θυλακες.
Ο αναστασακης αναφερει οτι η δοτρια του καταστραφηκε, και πρέπει να κουρευει το μαλλι του στη δοτρια 1.5 ποντο τουλαχιστον γιατι ειναι σκοροφαγωμενη,
Ενω σε ενα περιστατικο οπως εγω που μπηκαν 4000 θυλακια (5140 με το split)
Ειχα πολυ μικροτερο τραυμα στη δοτρια
Λογο του 0.7mm punch με αποτελεσμα να μπορω να κοβω το μαλλι στη δοτρια 6mm και να μην εχει σημαδια αριαωσης.
Αυτα οσο εχει να κανει με τις οπες με την ζημια που κανουν τα μεγαλα punch και τα προβληματα που αναφερει ο ιδιος ο αναστασακης στο σαιτ του το 2018
Και τις μεγαλες οπες που εξακολουθει να παραγει.....
Εδω ειναι ο συνδεσμος με την ιστορία του να την δει οποιος θελει.
Η προσωπική εμπειρία του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη ως ασθενής μεταμόσχευσης μαλλιών FUE. Διαβάστε για τα συμπεράσματα που εξήγαγε από την εμπειρία του.
www.anastasakishairclinic.gr