NW stage III - F.U.Ε. - Άνδρας 32 ετών

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Και συνεχίζουμε ακαθεκτα,με άλλο ένα άχρηστο νήμα για το φόρουμ ,το ακριβώς αντίθετο για την κλινική..θα παίζουμε find σε λίγο εδώ..βρείτε τις διαφορές.0 στοιχεία ..εγώ προτείνω να το παίξουμε από εδώ και πέρα όλοι έτσι..πριν μετά,χωρίς στοιχεία.να κάνουμε το χατίρι του γιατρού..εκκρεμεί και μια απάντηση για το τι έγινε με το θέμα της απόκρυψης μετρίου αποτελέσματος στον aldo και οδηγίες δικαιολόγησης αυτού για το φόρουμ..ας απαντηθούν αυτά και για τα στοιχεία των επεμβάσεων βλέπουμε εν καιρω

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αεράτε σε παρακαλώ, είσαι εκτός θέματος. Εδώ σχολιάζεις το αποτέλεσμα (αν θες και όπως θες). Τα υπόλοιπα γράψτα σε άλλο νήμα.

panos1234

Well-Known Member
Μια παρουσίαση χωρίς νούμερα είναι προφανώς μια ελλιπής παρουσίαση.
Ελλιπής παρουσίαση σημαίνει αδυναμία αξιολόγησης αποτέλεσματος.
Παρακαλώ για άμεση διόρθωση της συγκεκριμένης παρουσίασης σύμφωνα με όλες τις παρουσιάσεις του φόρουμ (ανεξάρτητες ή μέσω κλινικών).

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ban 2 μέρες στον αεράτο. Πρέπει όλοι να ξέρουμε να βάζουμε και ένα στοπ. Τα εκτός θέματα σχόλια θα σβηστούν.

Panos1982

Well-Known Member
Για αρχη θα κανω ενα μικρο σχολιο λογο ελειψης χρονου, και το βραδυ θα μιλησω πιο αναλυτικα αν προλαβω.

Οι τρυπες στη δοτρια απ το punch ειναι μεγαλες, με αποτελεσμα μεγαλυτερο τρυαματισμο ιστου απ οτι χρειαζοταν με οτι κακο αυτο συνεπάγεται. Θα αναλυσω σε 2ο ποστ οπως ειπα.
inCollage_20220126_172740158.jpg

Στην συνέχεια στην απο κατω φωτο φαίνεται ξεκαθαρα οτι ο γιατρος βγηκε εκτος safe zone της δοτριας, με αποτελεσμα ενα ποσοστο των θυλακιων που μπηκαν να πεσουν τα επομενα χρονια....μετατρεποντας το αποτελεσμα σε προσωρινο κ οχι μονιμο.
inCollage_20220126_173047439.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γιατρέ σας υπενθυμίζω, δεν απαντάτε. Αν χρειαστεί κάπιια διευκρίνηση τεχνικού περιεχομένου παρακαλώ να μου στείλετε pm.
Νομιζα οτι ηταν τεχνικου θεματος η απαντηση + εκπαιδευτικου

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το αντιλήφθηκα αλλά θα παρακαλούσα για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και να κρατήσουμε το νήμα καθαρό από ερωτοαπαντήσεις που πιθανώς να οδηγήσουν στα γνωστά, να ακολουθήσουμε την προτροπή μου (pm). Πιθανότατα να χρειαστούν και άλλες διευκρινήσεις αλλά καλό είναι να γίνει κάποια στιγμή μια συνολική τοποθέτηση επί των διαφόρων αποριών που αφορούν τεχνικά ζητήματα.

obi one

Active Member
ωραίο κ φυσικό αποτέλεσμα Γιατρέ, άλλαξε το κεφάλι του παιδιού... Βοηθάει βέβαια να γνωρίζουμε τον αριθμό των grafts κ το κόστος, έστω κ στο περίπου . Επίσης, αν κατάλαβα σωστά η τοποθέτηση γίνεται κάθετα? ευχαριστώ

Stratos

Well-Known Member
αν ο γιατρός τοποθετούσε τα grafts πιο πλάγια και όχι τόσο κάθετα, θα είχε καλύτερη κάλυψη. Μια χαρά φύτρωση πετυχαίνει αλλά η γωνία που τα τοποθετεί δεν βοηθάει στην ψευδαίσθηση καλής πυκνότητας. Φυσικά δεν είμαι ειδικός, έτσι νομίζω εγώ από αυτό που βλέπω.

obi one

Active Member
αν ο γιατρός τοποθετούσε τα grafts πιο πλάγια και όχι τόσο κάθετα, θα είχε καλύτερη κάλυψη. Μια χαρά φύτρωση πετυχαίνει αλλά η γωνία που τα τοποθετεί δεν βοηθάει στην ψευδαίσθηση καλής πυκνότητας. Φυσικά δεν είμαι ειδικός, έτσι νομίζω εγώ από αυτό που βλέπω.
σωστά τα λες φίλε, ίσως η κάθετη τοποθέτηση δεν δεσμεύει τον "ασθενή" στον τρόπο χτενίσματος...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για αρχη θα κανω ενα μικρο σχολιο λογο ελειψης χρονου, και το βραδυ θα μιλησω πιο αναλυτικα αν προλαβω.

Οι τρυπες στη δοτρια απ το punch ειναι μεγαλες, με αποτελεσμα μεγαλυτερο τρυαματισμο ιστου απ οτι χρειαζοταν με οτι κακο αυτο συνεπάγεται. Θα αναλυσω σε 2ο ποστ οπως ειπα.
Προβολή συνημμένου 45111

Στην συνέχεια στην απο κατω φωτο φαίνεται ξεκαθαρα οτι ο γιατρος βγηκε εκτος safe zone της δοτριας, με αποτελεσμα ενα ποσοστο των θυλακιων που μπηκαν να πεσουν τα επομενα χρονια....μετατρεποντας το αποτελεσμα σε προσωρινο κ οχι μονιμο.
Προβολή συνημμένου 45112

Πάνο θα διαφωνησω εδώ. Δεν μπορώ να πω ακριβώς το μέγεθος του punch αλλά δεν είναι μεγάλο. Το πιθανότερο να είναι 0.9mm. 1.0 & 1.1mm με τίποτα. Η πλάγια ξεγελάει γιατί είναι κοντινή. Το αν θα έπρεπε να ήταν μικρότερο είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με πολλά με βασικότερο το πάχος της τρίχας. Εδώ έχει δηλωθεί χοντρη (57μ), άρα ένα punch 0.9mm θα ήταν λογικό.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κύριοι μετά από ένα διάστημα και αφού όλα τα μέλη εκφέρουν την άποψη τους και τις παρατηρήσεις τους, αν και εφόσον υπάρξουν ερωτηματικά θα ζητήσω, αν χρειαστεί, από τον γιατρό να δώσει μια απάντηση.

Disco

Well-Known Member
Το αποτέλεσμα δεν φαίνεται να είναι ικανοποιητικό, αν λάβουμε υπόψιν αυτό που θα μπορούσε να πάρει και αυτό που πηρε.

Αν λάβουμε υποψιν και τις τιμές που χρεώνει η συγκεκριμένη κλινική(2.5-3 ευρω/g) το αποτέλεσμα ειναι κατω του μετρίου και σίγουρα δεν αξίζει με τίποτα αυτα που πλήρωσε ο συγκεκριμένος. Σε αντίστοιχες κλινικές που χρεώνουν τα ίδια (ή και λιγότερα) ποσα το αποτέλεσμα θα ηταν κλάσεις ανώτερο απο το συγκεκριμένο τοσο σε φυσικότητα οσο και πυκνότητα.

Απο εκει κ πέρα λείπουν εσκεμμένα οι πληροφορίες που χρειάζονται για αξιολόγηση του αποτελέσματος τεχνικά οπότε οποιος βλέπει τέτοιου είδους παρουσιάσεις οφείλει να είναι πολυ επιφυλακτικος και καχύποπτος και θα πρέπει να τις αποφύγει για την επιλογή κλινικής.

Κάθε μέλος που σκέφτεται να επιλέξει μια κλινική Πρέπει να κοιτάζει τις ανεξάρτητες παρουσίες μελων του φόρουμ (και όχι τις επίσημες ανελλιπείς παρουσιάσεις) που είναι καθαρές και έντιμες χωρίς προσπάθεια απόκρυψης στoιχείων με δόλο.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στο δόλο σε παρακαλώ βάλε ένα "πιθανώς" πριν και είμαστε εντάξει.

Μπλουζα