Panos1982
Well-Known Member
Πάνο θα διαφωνησω εδώ. Δεν μπορώ να πω ακριβώς το μέγεθος του punch αλλά δεν είναι μεγάλο. Το πιθανότερο να είναι 0.9mm. 1.0 & 1.1mm με τίποτα. Η πλάγια ξεγελάει γιατί είναι κοντινή. Το αν θα έπρεπε να ήταν μικρότερο είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με πολλά με βασικότερο το πάχος της τρίχας. Εδώ έχει δηλωθεί χοντρη (57μ), άρα ένα punch 0.9mm θα ήταν λογικό.
Καταρχήν θα μεινει αιωνίως αναπαντητο το γιατι βγηκε εκτος ασφαλης δοτριας περιοχης σε εναν ασθενη με πλουσια όπως λεει δοτρια απ την 1η του κιολας μεταμοσχευση.
Να πω οτι ειχε κανει αλλες 2 και ειχε εξαντλησει καπως τη δοτρια κ χρειαστηκε να βγει αν ηταν τωρα η 3η εκτος λιγο θα το προσπερναγαμε....
Εδω βλεπουμε οτι βγαινει εκτος δοτριας απ την 1η κιολας συνεδρια.....αυτο δεν ειναι φαουλ....ειναι πεναλτυ....anyway....
57μικρον ειναι χοντρη ?
Εγω εχω 65 μικρον κ λογο 3.34 στη δοτρια....ως επι το πλείστον 3τριχα δλδ με.65 μικρον παχος κ χρησιμοποιηθηκε 0.7punch ΠΑΝΤΟΥ κατα την εξαγωγη. Αυτο δεν ειναι δικαιολογία.
Δες κοντινες δικες μου συγκριτικά με πιο χοντρη τριχα κ πιο μεγαλο λογο εγω κ μου εχουν γινει μικροτερες οπες.
Επίσης, την πιο μεγάλη σημασια παίζει η γωνία εισόδου που προσωπικα προσπαθω να ειναι παντα όσο πιο κάθετη γινεται.
Εδω ο γιατρος ενα ποστ εκανε κ.μπερδευτηκαν ποσα μελη..... θεωρουν οτι κανει καθετη εξαγωγη....ο στρατος μπερδευτηκε κ θεωρει οτι κανει κ καθετη εισαγωγη.
Η γωνια (περαν του punch) οντως παιζει ρολο δες πινακακι απο κατω δανεισμενο απο Asmed
Λεει οτι σε μια γωνια Α αν το punch ησελθει με γωνια 30° (απ τον καθετο αξονα) αυξανει η οπη κατα 15%. Αν γινει με ακομα πιο μεγαλη κλιση 45° (απ τον καθετο αξονα) τοτε αυξανει στο 40% η οπη.
Εδω στο επισημο σαιτ του ο γιατρος λεει το εξης
Οτι ειναι 25 με 30% μεγαλυτερο το τραυμα και η γωνια ειναι ΠΑΝΤΑ με κλιση οχι καθετα.
Αυτα λεει στο σαιτ του.
Εδω στο φορουμ για να δικαιολογησει λεει "σχεδον" καθετα κ στην ουσια μπερδευει τον αναγνωστη κανοντας τον να πιστευει οτι η τομη του punch γινεται καθετα.
Στο επισημο σαιτ του μιλαει για 25 με 30% μεγαλύτερο τραυμα λογο της γωνιας που εισέρχεται το punch. Αυτο σημαινει σύμφωνα με το πινακακι που ποσταρα πιο πριν οτι αφου οι 30° δινουν αυξηση 15% στο.μεγεθος οπης κ οι 45° δινουν 40% αυξηση, τοτε ο γιατρος εδω προκυπτει οτι εξαγει περιπου σε γωνια 35-40° που απεχουν παρασάγγας απ το καθετο που αφηνει να εννοηθεί, βάζοντας έξυπνα την λεξη σχεδον μπροστα. Απεχει πολυ απ το καθετα......
Επισης εχει να κανει κ με τα χαρακτηριστικα του καθενος βεβαια αλλα τα αναλυω τα πιο πανω για τους πιο αρχαριους.
Και τελος αν εσυ Cvial διαφωνεις οκ,
Εγω επιμενω οτι οι οπες αυτες ειναι μεγαλυτερες απ οσο επρεπε και το παχος τριχας που ανεφερες ΔΕΝ ειναι δικαιολογια.
Τελευταία επεξεργασία: