NW stage III - F.U.Ε. - Άνδρας 32 ετών

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Όχι φίλε με την ρετρο δεν παίζεις, δεν σταματάει ποτέ. Εδώ εγώ σκέψου ότι έκανα εμφύτευση σε περιοχή με ρετρο, δηλαδή έβαλα, δεν πήρα.
Αγαπημένε μοντ αν δεν κάνω λάθος εσύ δεν ασχολήθηκες ποτέ με αγωγές όμως. Αν έπαιρνες φίνα από νεότερος πιστεύεις η ρέτρο θα είχε φτάσει στο σημείο που εν τέλει έφτασε ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν την ξεκινήσεις πολύ νωρίς μπορεί. Αλλά πάλι πως θα ξέρεις που θα έφθασες;

Panos1982

Well-Known Member
Εδω στη συγκριτικη ο vlafo κατω ο ασθενης του νήματος στην πανω
inCollage_20220127_015159941.jpg

Βλεπουμε τα εξης:
1ον ο vlafo εχει σταματησει πιο χαμηλα.
2ον εχει buffer zone πανω απο 3cm.
3ον ειναι 45 και περνει φινα.
Ο ασθενης στο νημα,
1ον ειναι 32 και δεν περνει φινα (οραλ μινοξ +φινα - καμμια σχεση με το χαπι)
2ον ΔΕΝ εχει buffer zone καν....η εξαγωγη εχει βρει κυριολεκτικα επανω στο μαλλι δεν εχει μεινει ουτε καν 1cm ασφαλειας....η εξαγωγη γλυφει την φυτρα του κροουν...
3ον εχει παει πιο ψηλα απ του vlafo οντας 10 χρονια μικροτερος χωρίς φινα.
**4ον ας μην συγκρινουμε οπες αναστασακη vs τυρκαλα γιατι η διαφορα ειναι χαοτικη.....
Και 5ον δεν θεωρω καν τον τυρκαλα στους τοπ ωστοσο ειναι μακραν καλυτερος στα σημεια παντου απ τον υποφαινομενο.

Ξανα βαζω απο κατω συγκριτικη.
Πανω ο ασθενης κατω ο αναστασακης.
Λες οτι δεν εχει μεγάλη αραιωση στο κροουν αρα προσπαθεις να δικαιολογησεις το αδικαιολογητο,οτι δεν θα υπαρξει θεμα οταν στη φωτο κατω ο αναστασακης εχει ΜΑΚΡΑΝ περισσοτερο μαλλι απ τον ασθενη του στο κροουν,
περνει και ΦΙΝΑ απο το 2003 οπως λεει
Και παρ ολα αυτα εχοντας αφησει ενα buffer zone 3εκ. (Ενω στον ασθενη του καθόλου) Και μενοντας πιο χαμηλα σε εξαγωγη απ το ασθενη του, ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ο ιδιος οτι βγηκε εκτος safe zone στο κεφαλι του εχοντας κ μαλλι παραπανω κ περνοντας φινα κ προσπαθεις να μου εξηγησεις οτι στον ασθενη του που ΔΕΝ περνει φινα και εχει μεγαλυτερο προβλημα απ οτι ειχε ο ιδιος, και πηγαίνοντας ακομα πιο επιθετικα απ οτι πηγαν στον ιδιο (που Παραδέχεται οτι βγήκαν εκτος) οτι στον ασθενη του δεν υπαρχει προβλημα κ ενω ολα ειναι χειροτερα απ οτι ηταν στον ιδιο, ολα ειναι οκ ??
Δεν νομίζω οτι θα πιστει ουτε ενας γιατι εικονες μιλανε απο μονες τους....
1 εικονα 1000 λεξεις που λεει κ το ρητο...
για να μην μιλήσω για τις οπες.
Θα μιλήσω βασικα σε επομενα ποστ.

inCollage_20220126_233411587.jpg

Συνημμένα

• inCollage_20220127_015159941.jpg
    inCollage_20220127_015159941.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 72
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πανό γιατί προσπαθείς να μου πεις για τον Αναστασάκη και τις συγκρίσεις με τον εαυτό του. Αφού σου είπα δεν συμφωνώ με αυτά που έλεγε. Δεν είναι σαφές;

Για τον vlafo ούτε με σφαίρες δεν είναι 3cm, στην μικρότερη απόσταση είναι 1cm. Πέραν όμως του buffet zone βλέπεις ότι όλες οι εξαγωγές είναι ψηλά σε σχέση με αυτό που ποσταρες. Προφανώς και είναι μεγάλος και παίρνει φίνα, δεν στο έγραψα; Έχω ποστάρει και άλλα πιο κάτω για τσέκαρε τα.

Δεν προσπαθώ να κάνω συγκρίσεις αλλά ο Τιρκάλας χρησιμοποιούσε (και είναι γνωστόν) μέχρι πρότινος punch 1.0. Ήταν από τα λίγα μελανά του σημεία. Για να είμαστε αντικειμενικοί.

Τελευταία επεξεργασία:

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Αν την ξεκινήσεις πολύ νωρίς μπορεί. Αλλά πάλι πως θα ξέρεις που θα έφθασες;
Δεν πρέπει να θεωρείται αυτονόητο πως χωρίς φαρμακευτική αγωγή θα ήσουν χειρότερος ; Ανεξαρτήτως ηλικίας και προδιάθεσης. Αν εσύ ξεκινούσες φίνα πχ στην ηλικία που την έδωσες στο γιο σου μπορεί τώρα να είχες άλλα 1000 g's στη δότρια . Κάπως έτσι το βλέπω. Αν με θεωρείς οφ εννοείται και με διορθώνεις.

Panos1982

Well-Known Member
Πανό γιατί προσπαθείς να μου πεις για τον Αναστασάκη και τις συγκρίσεις με τον εαυτό του. Αφού σου είπα δεν συμφωνώ με αυτά που έλεγε. Δεν είναι σαφές;

Προσπαθω Cvial , γιατι ο αναστασακης χειρουργει.....κι αυτες ειναι οι τακτικες του.
Οπως τον εμαθαν οι γιατροι που εκπαιδεύοταν και συνεργαζοταν τοτε ετσι λειτουργει κι αυτος τωρα.

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθεις να δικαιολογησεις οτι σε εναν μολις 32χρονο χωρις φινα , εγινε εξαγωγη ακριβως διπλα στη φυτρα του κροουν και αυτο ειναι για σενα θεμιτο.
Σε ενα κροουν που εγινε ηδη ενισχυση με εμφυτευση γιατι ειχε αραιωση φαινονται οι κοκκινιλες οτι του προσθεσε μαλλι μες τη φυτρα αρα εχει αραιωση κ ειναι 32 κι αυτή θα συνεχισει επ αοριστον ειναι ηλιου φαηνοτερο οτι το κροουν εχει miniatur ( καλα αυτο το γνωριζαμε) καινθα συνεχισει να επεκτείνεται η αραιωση και θα χτυπησει τα θυλακια που εξήχθησαν απο εκει......
Δεν ξερω γιατι πραγματικα προσπαθεις να δικαιολογησεις οτι ειναι ασφαλη.
Κι αν μου ποσταρεις τον τυρκαλα οτι ανεβηκε σε καποια περιστατικα κι αυτος λαθος εκανε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προσπαθω Cvial , γιατι ο αναστασακης χειρουργει.....κι αυτες ειναι οι τακτικες του.
Οπως τον εμαθαν οι γιατροι που εκπαιδεύοταν και συνεργαζοταν τοτε ετσι λειτουργει κι αυτος τωρα.

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθεις να δικαιολογησεις οτι σε εναν μολις 32χρονο χωρις φινα , εγινε εξαγωγη ακριβως διπλα στη φυτρα του κροουν και αυτο ειναι για σενα θεμιτο.
Σε ενα κροουν που εγινε ηδη ενισχυση με εμφυτευση γιατι ειχε αραιωση φαινονται οι κοκκινιλες οτι του προσθεσε μαλλι μες τη φυτρα αρα εχει αραιωση κ ειναι 32 κι αυτή θα συνεχισει επ αοριστον ειναι ηλιου φαηνοτερο οτι το κροουν εχει miniatur ( καλα αυτο το γνωριζαμε) καινθα συνεχισει να επεκτείνεται η αραιωση και θα χτυπησει τα θυλακια που εξήχθησαν απο εκει......
Δεν ξερω γιατι πραγματικα προσπαθεις να δικαιολογησεις οτι ειναι ασφαλη.
Κι αν μου ποσταρεις τον τυρκαλα οτι ανεβηκε σε καποια περιστατικα κι αυτος λαθος εκανε.

Είμαι κατά του λόγου που χαρακτηρίζεται από υπερβολή. Όπως θα διάβασες είπα ότι έχει ένα reasoning, δεν είπα ότι είναι το optimum, έγραψα ότι θα ήθελα να είναι πιο κάτω. Το ίδιο είπα και για το punch, δεν είναι μεγάλο πιθανώς θα μπορούσε να είναι και μικρότερο. Πολλές φορές οι συμπάθειες ή οι αντιπάθειες που έχουμε για κάποιους μας κάνουν να χρωματίζουνε τον λόγο μας ενώ θα έπρεπε να μην το κάνουμε. Και εγώ καμμία φορά παρασύρομαι ενώ δεν πρέπει.

Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member
Οσων αφορα τις οπες και το punch εξαγωγης ας δουμε καταρχην τι λεει ο αναστασακης οτι επαθε στο κεφαλι του που χρησιμοποιηθηκε punch 1.0mm.

Screenshot_20220127-024227_Gallery.jpg

Στην συνεχεια δες την εικονα κατα την εξαγωγη πως δειχνει με ενα τετοιο punch

Screenshot_20220127-024508_Gallery.jpg

Απο κατω δες τι λεει ο αναστασακης για την ζημια που του αφησε στη δοτρια

Screenshot_20220127-024348_Gallery.jpg

Εχει πειστεί οτι εχει μονιμες επιπτωσεις στη δοτρια δεν μπορει να κουρευει το μαλλι κατω απο 1 ποντο και ειναι πεπεισμενος οτι με 3500 θυλακια σε μια συνεδρια ή με 4900 συνολικα σε ολη σου τη ζωη αν κανεις fue θα εχεις μονιμες επιπτωσεις στη δοτρια και θα δειχνει σκοροφαγωμενη.

Ολα αυτα τα ανεβασε το κοντινο 2018, οποτε αυτη προφανως ειναι η γνωμη του ακομα κ σήμερα.

Λεει λοιπόν οτι εκανε με punch 1.0mm και η δοτρια του εχει μονιμες ζημιες κ δεν κανει να βγαζεις πανω απο 3500 σε μια συνεδρια γιατι υπαρχει μονιμη ζημια.

Ας δουμε τι σημαινει punch 1.0mm

Το εμβαδο ειναι πρ² = 3.14Χ 0.5² = 0.785mm η καθε οπη.
Θα προσθεσουμε ομως 30% ακομα γιατι οι οπες δεν ειναι καθετες ειναι με κλιση
Αρα 0.785 + 30% = 1.02mm το εμβαδο καθε οπης Χ 3500 οπες = 3572mm συνολικό τραυμα στη δοτρια περιοχη.

Παμε να δουμε τι σημαινει 0.7mm punch
Εμβαδο =πρ² = 3.14Χ 0.35² = 0.38mm καθε οπη.
Προσθετουμε παλι 30% λογο κλισης
Αρα 0.38 + 30% = 0.5mm το εμβαδο μιας οπης Χ 3500 οπες = 1750mm συνολικο τραυμα στη δοτρια.

Αρα βλεπουμε οτι το συνολικο τραυμα ειναι ακριβως το μισο στην δοτρια περιοχη αν βαλεις 0.7μμ αντι για 1μμ.
Η αντίστοιχα το τραυμα που εκαναν στον αναστασακη με το 1.0μμ οι 3500 θυλακες ,
Ηταν τοσο οσο θα ειχα εγω που χρησιμοποιηθηκε 0.7μμ στο κεφαλι μου αν εβαζα 7200 θυλακες.

Ο αναστασακης αναφερει οτι η δοτρια του καταστραφηκε, και πρέπει να κουρευει το μαλλι του στη δοτρια 1.5 ποντο τουλαχιστον γιατι ειναι σκοροφαγωμενη,
Ενω σε ενα περιστατικο οπως εγω που μπηκαν 4000 θυλακια (5140 με το split)
Ειχα πολυ μικροτερο τραυμα στη δοτρια
Λογο του 0.7mm punch με αποτελεσμα να μπορω να κοβω το μαλλι στη δοτρια 6mm και να μην εχει σημαδια αριαωσης.
Screenshot_20220126-200138_YouTube.jpg

Αυτα οσο εχει να κανει με τις οπες με την ζημια που κανουν τα μεγαλα punch και τα προβληματα που αναφερει ο ιδιος ο αναστασακης στο σαιτ του το 2018
Και τις μεγαλες οπες που εξακολουθει να παραγει.....
Εδω ειναι ο συνδεσμος με την ιστορία του να την δει οποιος θελει.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Βλέπω είσαι βραδινός τύπος. Εγώ όχι τόσο πολύ. Θα σου απαντήσω αύριο επ’ αυτού γιατί έχω προσωπική εμπειρία σε συζήτηση που είχαμε.

Panos1982

Well-Known Member
Βλέπω είσαι βραδινός τύπος. Εγώ όχι τόσο πολύ.

Εχω καταντησει σχεδον 24ωρος ετσι που το παω.....κοιμαμαι ελαχιστα... κανα 4ωρο την ημερα.
**Εχω παντος αποθεματα απο τοτε που επερνα φινα και αναγκαζομουν να κοιμάμαι σχεδον 18 ωρες τη μερα ;)

obi one

Active Member
Μα δεν έχει σχεση με την διάμετρο της τρίχας αυτή καθεαυτή αλλά με την ανατομία του τριχοθυλακίου. Οι χοντρές τρίχες παράγονται όπως είναι φυσικό από μεγαλύτερα, πιο χοντρά τριχοθυλάκια, με μεγαλύτερη διάμετρο, αυτό που μετράς εσύ, η τρίχα είναι η απόληξη. Το punch ουσιαστικά φτάνει και κόβει το sebasecous gland για να μπορέσει να απελευθερωθεί το τριχοθυλάκιο και με μηχανική πίεση να εξαχθεί (η μωβ γραμμή στο παρακάτω σχήμα). Σε εκείνο το βάθος το πλάτος δεν έχει καμμία σχέση με την διάμετρο της τρίχας. Επίσης τα τριχοθυλάκια απέχουν και μια απόσταση μεταξύ τους. Μια άλλη παράμετρος (δες το πιο κάτω σχήμα).

Προβολή συνημμένου 45150

Προβολή συνημμένου 45149

Για τον Erdo εννοείται και έχω καλή πληροφόρηση ότι κάνει spliting in vivo, τον ίδιο :). Σε 2 workshop.

Το splitting in-vivo σε καλά χέρια δεν εγκυμονεί ιδιαίτερους κινδύνους γιατί σε αντίθεση με το partial transection που η τομή είναι εγκάρσια, εκεί η τoμή είναι διαμήκης κατα τον άξονα του τριχοθυλάκιου και πάντα εξάγει και κομμάτι του bulge που είναι ένα δαχτυλίδι γύρω από όλες τις τριχοθυλακιακές μονάδες που αποτελούν το graft, απαραίτητο για την ανάπτυξη τιυ τριχοθυλακίου στην λήπτρια.

O Erdo βγάζει αμιγώς με μικρα punch μόνο τα πολυτριχα που έχουν την κατάλληλη χωροταξία. Δηλαδή εφαπτόμενα. Παράδειγμα στο ανωτέρω σχήμα το πάνω αριστερά. Τα υπόλοιπα που οι σχετικές μεταξύ τους αποστάσεις είναι μεγαλύτερες από το punch που χρησιμοποιεί τα σπλιτάρει όλα. Το ποσοστό splitting δεν είναι σταθερό, εξαρτάται από το κάθε κεφάλι και την τοπογραφία του.
γι αυτό ( σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα ) FUT κ πάλι FUT που θεωρώ ότι δεν έχει τον κίνδυνο τραυματισμού των τριχοθυλακίων, εφόσον φυσικά γίνεται απο "μάστορα" κ όχι κομπογιανίτη κ δεν αφήνει σημάδια, οπές κλπ..... Μετά απο 3 μμ, με την τελευταία πριν απο 1 μήνα, η τομή ( μια κ μοναδική ) σχεδόν χάθηκε,,,κ αν θέλω να εξαφανιστεί, κάνω ένα SMP στο σημείο της τομής με κόστος 150-200€ κ "καθαρίζω ".. Η FUE σιγουρα είναι πρωτοποριακή απο πολλές απόψεις, έχει πολλά θετικά, αλλά απαιτεί μετρήσεις κ αναλύσεις πριν την μμ, αλλιώς μπορεί να γίνει χοντρή πατάτα..Κ το μεγάλο ερώτημα είναι : γίνονται αυτές οι μετρήσεις ? κ αν γίνονται , γίνονται σωστά ? εξηγούνται στον "ασθενή" τα στοιχεία που προκύπτουν ? Συγνώμη αν σε κουράζω admin, αλλά νομιζω ότι είναι ευλογα τα παραπάνω ερωτήματα... Καλή ημέρα σε όλους,, σας αφήνω γιατί φευγώ για 3η δόση Moderna...

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
γι αυτό ( σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα ) FUT κ πάλι FUT που θεωρώ ότι δεν έχει τον κίνδυνο τραυματισμού των τριχοθυλακίων, εφόσον φυσικά γίνεται απο "μάστορα" κ όχι κομπογιανίτη κ δεν αφήνει σημάδια, οπές κλπ..... Μετά απο 3 μμ, με την τελευταία πριν απο 1 μήνα, η τομή ( μια κ μοναδική ) σχεδόν χάθηκε,,,κ αν θέλω να εξαφανιστεί, κάνω ένα SMP στο σημείο της τομής με κόστος 150-200€ κ "καθαρίζω ".. Η FUE σιγουρα είναι πρωτοποριακή απο πολλές απόψεις, έχει πολλά θετικά, αλλά απαιτεί μετρήσεις κ αναλύσεις πριν την μμ, αλλιώς μπορεί να γίνει χοντρή πατάτα..Κ το μεγάλο ερώτημα είναι : γίνονται αυτές οι μετρήσεις ? κ αν γίνονται , γίνονται σωστά ? εξηγούνται στον "ασθενή" τα στοιχεία που προκύπτουν ? Συγνώμη αν σε κουράζω admin, αλλά νομιζω ότι είναι ευλογα τα παραπάνω ερωτήματα... Καλή ημέρα σε όλους,, σας αφήνω γιατί φευγώ για 3η δόση Moderna...
Φίλε πάντα αφήνει μια ουλή η FUT σαν χαμόγελο, που αναγκαστικά θα πρέπει να αφήνεις πιο μακριά τα μαλλιά για να την κρύβεις είτε έχει καλή επούλωση είτε όχι. Πέρα από αυτό αν ξεχειλώσει κιόλας η ουλή, ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Είδες τι απάντησε ο Αν@στασάκης για την ξεχειλωμένη ουλή του @jacksmith ; Ότι τα έκανε όλα τέλεια και οι ουλές του jacksmith ξεχείλωσαν λέει λόγω "ιδιοσυγκρασίας" του οργανισμού του jacksmith... Δηλαδή λέει με λίγα λόγια οτι αυτός δεν έκανε κάποιο λάθος αλλά άνοιξε από τον οργανισμό του!!! Οπότε αυτό μπορεί να τύχει στον καθένα να έχει ξεχειλωμένες ουλές από την FUT αναλόγως τον οργανισμό του καθενός (σύμφωνα με τον γιατρό). Οπότε δεν το ξέρεις αυτό, πως θα καταλήξει η ουλή σου και παίζεις με τις πιθανότητες.

Επίσης το SMP στην ουλή FUT έχουμε δει πολλές φορές οτι φαίνεται πολύ άσχημο το αποτέλεσμα μετά απο καιρό, καθώς αλλάζει το χρώμα του SMP στην ουλή και φαίνεται αφύσικο το αποτέλεσμα που καλύτερα να μην το ειχες κάνει καθόλου.

obi one

Active Member
Φίλε πάντα αφήνει μια ουλή η FUT σαν χαμόγελο, που αναγκαστικά θα πρέπει να αφήνεις πιο μακριά τα μαλλιά για να την κρύβεις είτε έχει καλή επούλωση είτε όχι. Πέρα από αυτό αν ξεχειλώσει κιόλας η ουλή, ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Είδες τι απάντησε ο Αν@στασάκης για την ξεχειλωμένη ουλή του @jacksmith ; Ότι τα έκανε όλα τέλεια και οι ουλές του jacksmith ξεχείλωσαν λέει λόγω "ιδιοσυγκρασίας" του οργανισμού του jacksmith... Δηλαδή λέει με λίγα λόγια οτι αυτός δεν έκανε κάποιο λάθος αλλά άνοιξε από τον οργανισμό του!!! Οπότε αυτό μπορεί να τύχει στον καθένα να έχει ξεχειλωμένες ουλές από την FUT αναλόγως τον οργανισμό του καθενός (σύμφωνα με τον γιατρό). Οπότε δεν το ξέρεις αυτό, πως θα καταλήξει η ουλή σου και παίζεις με τις πιθανότητες.

Επίσης το SMP στην ουλή FUT έχουμε δει πολλές φορές οτι φαίνεται πολύ άσχημο το αποτέλεσμα μετά απο καιρό, καθώς αλλάζει το χρώμα του SMP στην ουλή και φαίνεται αφύσικο το αποτέλεσμα που καλύτερα να μην το ειχες κάνει καθόλου.
Καλημέρα, Noμίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με το χέρι του γιατρού. Επειδή έχω προσωπική άποψη, γι αυτό κ εκφράζω την άποψη μου. Οταν πηγαίνω στον κομμωτη - που πλεον γνωρίζει το ιστορικό μου- μου λεει ότι " δεν μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχει τομή, ή έστω πρέπει να μου το πεις για να την προσέξω ". Και με κούρεμα 4η - 5η σκάλα. Επισης για το SMP έχω δει - δεν έχα κάνει εγώ- επέμβαση "σβησίματος" μετά απο 2-3 χρόνια κ είχε πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αλλά πάλι έχει να κάνει μάλλον με το χέρι. Ίσως μετα απο χρονια να συμβαίνει αυτό που αναφέρεις κ που σχετίζεται με τον αποχρωματισμό της περιοχής, αλλα δεν μπορω να το γνωρίζω.
Για την τομή του jackshmith, θα συμφωνήσω ότι είναι "κάπως" κ εμένα δεν μου αρέσει, αλλα δεν μπορω να εκφέρω άποψη καθώς είναι σε εξέλιξη το θέμα και αφορά νομίζω αποκλειστικά τα δύο εμπλεκόμενα μέρη. Όπως συμβαίνει κ με την FUΕ, το ενδεχόμενο " στραβής " είναι πιθανό κ σε FUT απο την στιγμή είναι μια ιατρική πράξη, απλά παρακαλάμε όλοι, να μην τύχει σε εμάς..

Disco

Well-Known Member
Καλημέρα, Noμίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με το χέρι του γιατρού. Επειδή έχω προσωπική άποψη, γι αυτό κ εκφράζω την άποψη μου. Οταν πηγαίνω στον κομμωτη - που πλεον γνωρίζει το ιστορικό μου- μου λεει ότι " δεν μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχει τομή, ή έστω πρέπει να μου το πεις για να την προσέξω ". Και με κούρεμα 4η - 5η σκάλα. Επισης για το SMP έχω δει - δεν έχα κάνει εγώ- επέμβαση "σβησίματος" μετά απο 2-3 χρόνια κ είχε πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αλλά πάλι έχει να κάνει μάλλον με το χέρι. Ίσως μετα απο χρονια να συμβαίνει αυτό που αναφέρεις κ που σχετίζεται με τον αποχρωματισμό της περιοχής, αλλα δεν μπορω να το γνωρίζω.
Για την τομή του jackshmith, θα συμφωνήσω ότι είναι "κάπως" κ εμένα δεν μου αρέσει, αλλα δεν μπορω να εκφέρω άποψη καθώς είναι σε εξέλιξη το θέμα και αφορά νομίζω αποκλειστικά τα δύο εμπλεκόμενα μέρη. Όπως συμβαίνει κ με την FUΕ, το ενδεχόμενο " στραβής " είναι πιθανό κ σε FUT απο την στιγμή είναι μια ιατρική πράξη, απλά παρακαλάμε όλοι, να μην τύχει σε εμάς..
Ναι φίλε καταλαβαίνω την προσωπική σου άποψη, αλλά εγώ μεταφέρω την άποψη του γιατρού Αν@στασάκη που έχει βαρύνουσα σημασία. Που ανέφερε οτι δεν έκανε κάποιο λάθος στην περίπτωση του jacksmith και οφείλεται στον οργανισμό του jacksmith ότι άνοιξαν οι ουλές του.

Oπότε ο γιατρός λέει με λίγα λόγια κάθε ένας υποψήφιος που σκέφτεται να κάνει FUT, (τουλάχιστον στην συγκεκριμένη κλινική) μπορεί να τύχει να έχει ξεχειλωμένη ουλή από την FUT αναλόγως τον οργανισμό του ακόμα και να μη κάνει κάποιο λάθος ο γιατρός (σύμφωνα με αυτά που είπε ο γιατρός στην περίπτωση του jacksmith). Αλλά γενικά και καλή επούλωση να έχεις μια ουλή θα ειναι εμφανής σε κοντά κουρέματα της δότριας.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο φόρουμ, μελών που έκαναν SMP στην ουλή της FUT τους αλλά μετά απο κάποιο καιρό το αποτέλεσμα φαινόταν χάλια λόγω αποχρωματισμού και αλλαγής χρώματος σε μπλε σκούρο. Οπότε και το SMP δεν ειναι λύση για να κρύψεις την ουλή.

obi one

Active Member
Ναι φίλε καταλαβαίνω την προσωπική σου άποψη, αλλά εγώ μεταφέρω την άποψη του γιατρού Αν@στασάκη που έχει βαρύνουσα σημασία. Που ανέφερε οτι δεν έκανε κάποιο λάθος στην περίπτωση του jacksmith και οφείλεται στον οργανισμό του jacksmith ότι άνοιξαν οι ουλές του.

Oπότε ο γιατρός λέει με λίγα λόγια κάθε ένας υποψήφιος που σκέφτεται να κάνει FUT, (τουλάχιστον στην συγκεκριμένη κλινική) μπορεί να τύχει να έχει ξεχειλωμένη ουλή από την FUT αναλόγως τον οργανισμό του ακόμα και να μη κάνει κάποιο λάθος ο γιατρός (σύμφωνα με αυτά που είπε ο γιατρός στην περίπτωση του jacksmith). Αλλά γενικά και καλή επούλωση να έχεις μια ουλή θα ειναι εμφανής σε κοντά κουρέματα της δότριας.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο φόρουμ, μελών που έκαναν SMP στην ουλή της FUT τους αλλά μετά απο κάποιο καιρό το αποτέλεσμα φαινόταν χάλια λόγω αποχρωματισμού και αλλαγής χρώματος σε μπλε σκούρο. Οπότε και το SMP δεν ειναι λύση για να κρύψεις την ουλή.
"Ακούω" αυτό που λες κ ευχαριστώ για τις πληροφορίες,,, όταν κουρευτώ με σκάλα 5, θα σου στείλω φωτό απο την δότρια να την εκτιμήσεις κ να πεις την γνώμη σου. Απλά θέλω να περάσουν τουλάχιστον 30-40 ακόμα ημέρες κ μετά να κουρευτώ, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.

giorgosv

Active Member

Αυτό με τη Fut πες το στον ασθενή του Αναστασ*κη που μετά το στριπ που του έκανε οι ουλές επουλωθηκαν άσχημα και θα έχει ουλές για μια ζωή.
Πάμε μπροστά και η fue είναι το παρόν και το μέλλον.
Στριπ να δικαιολογηθεί και πάλι υπό προϋποθέσεις σε ένα nw 6-7 όχι στον κάθε ένα που πάει να του βγάζει 500-600 με fue και ένα στριπ μαζί δώρο.
Διαφωνώ πολύ με αυτό. Είναι εντελώς αχρειαστο και ρίσκο για μόνιμες ουλές όπως και έχουμε δει έως τώρα δύο τέτοιες περιπτώσεις δικές του.

oreo

Well-Known Member
Στο συγκεκριμένο νήμα είναι επιτακτική η ανάγκη ο γιατρός να καταθέσει την αποψή του, σύμφωνα με την τροπή που πήρε , αφορά και το προσωπικό του ταξίδι στην μεταμόσχευση μαλλιών. Καταλυτικό παράγοντα ως φαίνεται στο less is more έπαιξε η προσωπική εμπειρία απο την καταπόνηση της δότριας στην εξαγωγή 3500g σε 1 συνεδρία, με μεγάλο εργαλείο το 2013 και το μέχρι τότε χαμηλό survival rate 75-80 % στην λήπτρια(αλήθεια κατα πόσο έχει αλλάξει αυτό, σήμερα ?).
Fast forward στο σήμερα , πολύ ενδιαφέρον να παρουσιάστουν τα challenge της μεταμοσχευσης του γιατρού (σε άλλο νήμα) , μιας και ο ίδιος έλεγε
οτι η δότρια περιοχή θα είναι πλέον εξαιρετικά ουλώδης και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα πιο μεγάλες υποδοχές στην λήπτρια περιοχή και μεγαλύτερο τραυματισμό της, άρα και μικρότερη πυκνότητα.
Χαίρομαι που βλέπω τον pano k cvial που έπιασαν το θέμα με το εύρος εξαγωγής , απο διάφορες κλινικές , γιατί όντως σε πολλές περιπτώσεις , είναι εκτός safe zone όπως στην παρούσα μεταμόσχευση. Κατα την γνώμη μου αυτό γίνεται για να επιτευχθεί ομογενοποίηση και μικρότερη καταπόνηση της περιοχής (αγνοώντας ηθελημένα τα παρελκόμενα της μελλοντικής απώλειας ) μιας και παιρνοντας απο το φιλέτο και μόνο 4000+g η εικόνα θα είναι στην καλύτερη Σεράγεβο.
Ακόμα και η εξαγωγή να γίνει αποκλειστικά απο την safe zone ,αυτό δεν σημαίνει οτι όλα τα μοσχεύματα θα παραμείνουν εκεί, μιας και ο άνθρωπος στην διάρκεια της ζωής του χάνει και ένα ποσοστό 15 % της αρχικής πυκνότητας απο όλο το τριχωτό.

Μπλουζα