Συμφωνώ απόλυτα με
@CVIAL!!!
Επιπλέον θέλω να προσθέσω ότι πρέπει να κρίνουμε αντικειμενικά (όσο περισσότερο μπορούμε) ένα αποτέλεσμα και να προσπαθούμε να μην επηρεαζόμαστε απο το αν συμπαθούμε ή όχι τον γιατρό.
Τον
@vlafo τον συμπαθώ πολύ για διάφορους λόγους (γαύρος σαν και εμένα, 72άρηδες και οι δύο, ενεργό μέλος με προσφορά στο φόρουμ, κλπ) αλλά πιστεύω ότι μερικές φορές επηρεάζεται από την κόντρα του με τον γιατρό και είναι αρνητικά διακείμενος απέναντί του στα πάντα.
Αρκετές φορές έχει δίκιο (σε άλλες όχι) με τις παρητηρήσεις του (σκοτεινές φώτο, θα έπρεπε να μπουν περισσότερα grafts εφόσον φαίνεται ότι ήταν δυνατόν, κλπ) αλλά όταν ξεκινάνε τις στοιχομυθίες με τον γιατρό ξεφεύγει (και ο γιατρός το ίδιο...) και είναι κρίμα.
Και ο γιατρός βέβαια ξεφεύγει μερικές φορές και είναι επίσης κρίμα γιατί πιστεύω είναι πολύ καλός επιστήμονας, με γνώσεις, με όρεξη και μεράκι για τις ΜΜ και με potential να γίνει ακόμα καλύτερος. Πρέπει να αναγνωρίσουμε όμως έχει προσφέρει γνώση στο φόρουμ και για αυτό τον ευχαριστώ.
Τώρα για το περιστατικό αυτό για μία ΜΜ χωρίς φαρμακευτική αγωγή με (εκτιμώ) περίπου 4000 grafts το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό (και εγώ θα έβγαζα αυτές τις sentinel τρίχες από μπροστά...). Τέλειο δεν είναι (στην περιοχή του crown θέλει πύκνωση) αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο με μία ΜΜ? Πολύ δύσκολο εώς αδύνατο εκτιμώ. Αν θα έκανε μία δεύτερη ΜΜ για πύκνωση τότε θα μπορούσε να το απογειώσει!
Θέλει (ταλαιπωρία)? Μπορεί (κόστος)? Δεν ξέρουμε.... Εγώ πάντως (που είμαι 7 χρόνια μικρότερος) θα την έκανα.
Αντικειμενικά (όσο μπορώ) πιστεύω ότι λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα (μία ΜΜ, χωρίς φάρμακα) το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα ανάλογα περιστατικά του γιατρού είναι πολύ καλά, αλλά το συγκεκριμένο είναι.
Ειρήνη υμίν!