NW stage VI - ΜΕΤ 5/10/2020 - Combo technique- Άνδρας 56 ετών

bobby

Well-Known Member
Βοbby, μια χαρά τα είπες..σε ένα διαφωνώ .λες χωρίς θεραπεία..μα ήταν άδειος,ποιος ο λόγος θεραπείας και τι θα άλλαζε στο τελικό αποτέλεσμα πιστεύεις?μην το πάτε ότι αν έκανε εδώ και χρόνια θεραπεία θα είχε και άλλα μαλλιά πάνω και θα έπαιρνε αποτέλεσμα καλύτερο ..με δεδομένα που έχουμε συγκρίνουμε.ηταν άδειος,αν έπαιρνε θεραπεία τι πιστεύεις ότι θα άλλαζε στο αποτέλεσμα ?
Μόνο για "προστασία" δότριας την εννοώ, αν και κάποιοι γιατροί δεν την θεωρούν απαραίτητη. Εγώ στο συγκεκριμένο θέμα "ακούω" Lorenzo.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Bobby
Το ξαναλέω έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου αλλά θα το ξαναπώ.
Έχετε μάθει να είστε αντικειμενικοί η όχι και μιλάτε με γενικότητες.
Ήμουν από τους πρώτους που έγραψα και είπα το αποτέλεσμα είναι καλό τηρουμένων των αναλογιών.
Πρέπει να το κάνω πενηνταράκια τι σημαίνει αυτό? Όλα όσα αναφερθήκανε ορθώς.
Δυστυχώς δε μπορώ συνέχεια να γράφω τα ίδια και να αναλώνομαι.
Γιατί δεν μου πιστώνεις αυτό που έγραψα?
Γιατί δεν το αναγνωρίζεις?
Και ακολουθεί και ο γιατρός και τεχνηέντως το αποκρύπτει.
Δε βγήκε να πει,Α σώπα, να πήρα και μια καλή κουβέντα από το vlafo αλλά μου το πάει στον άλλον που δήθεν με κατακεραύνωσε.
Και παίρνεις και τη μεσούρα των ίσων αποστάσεων.
Ο Γιατρός έτσι είναι και έτσι θα είναι,απλά όταν παρουσιάζονται τα αποτελέσματα θα ακούει την πραγματική κριτική,όπως πού "ήταν ο ασθενής,που πρόκειται να πάει και τι πρόκειται να του δώσει και αν αυτός ο ασθενής είναι ευχαριστημένος".
So simply.

bobby

Well-Known Member
Φίλε μου vlafo δεν σε κατηγορώ για κάτι (ειδικά για το συγκεκριμένο περιστατικό που όντως τοποθετήθηκες θετικά).
Εγώ ειδικά, έχω βοηθηθεί και μάθει από τα σχόλια σου (και από τα video του γιατρού επίσης), απλά λέω ότι επειδή έχετε "κόμπλα" μεταξύ σας, αυτό σε επηρεάζει αρνητικά στις τοποθετήσεις σου ενώ και εκείνος "αρπάζεται" με το παραμικρό μαζί σου.
Είδες ότι και για τον γιατρό είπα τα ανάλογα.
Πρέπει να βρείτε ένα modus operandi για να μην "τσακώνεστε" εδώ μέσα και να συνυπάρχετε αρμονικά.
Peace my friend!

vlafo

Well-Known Member
Φίλε μου vlafo δεν σε κατηγορώ για κάτι (ειδικά για το συγκεκριμένο περιστατικό που όντως τοποθετήθηκες θετικά).
Εγώ ειδικά, έχω βοηθηθεί και μάθει από τα σχόλια σου (και από τα video του γιατρού επίσης), απλά λέω ότι επειδή έχετε "κόμπλα" μεταξύ σας, αυτό σε επηρεάζει αρνητικά στις τοποθετήσεις σου ενώ και εκείνος "αρπάζεται" με το παραμικρό μαζί σου.
Είδες ότι και για τον γιατρό είπα τα ανάλογα.
Πρέπει να βρείτε ένα modus operandi για να μην "τσακώνεστε" εδώ μέσα και να συνυπάρχετε αρμονικά.
Peace my friend!
Φίλε Bobby εγώ δεν έχω κόμπλα με κανέναν έχω εμμονή με την ανάδειξη της αλήθειας και μόνο και τι μπορεί να πάρει ο καθένας με μια μμ.
Η περισσότερες.
Γιατί αρπάζεται μαζί μου ο γιατρός είναι ηλίου φαεινότερο μην το αναλύσουμε πάλι,γνωρίζουμε όλοι.
Εγώ δε δημιουργώ κανένα πρόβλημα και θα τα λέω,όπως και να χει.

aeratos28

Just aeratos
Επειδή είπες για το αποτέλεσμα ότι είναι χωρίς θεραπεία..για αυτό σε ρώτησα.δεν είπες για δοτρια..οκ
Μόνο για "προστασία" δότριας την εννοώ, αν και κάποιοι γιατροί δεν την θεωρούν απαραίτητη. Εγώ στο συγκεκριμένο θέμα "ακούω" Lorenzo.

jacksmith

Active Member
Εγω απορώ πάνω σε ποιά βάση γίνεται ακριβώς η κριτική του περιστατικού, όταν δεν έχουμε καθόλου δεδομένα και αριθμούς. Μερικοί αρκούνται και κρίνουν σύμφωνα με τις φωτό και φυσικά τα 15 με 20 εκατοστά μαλλί και το πίσω χτένισμα. Και γώ λέω όταν το βλέπω '' ωραίο φαίνεται σε σχέση με το πριν'' ( αυτό το απαρχαιωμένο πρίν και μετά). Αυτή είναι όμως η ουσία? Αυτό σίγουρα συμφέρει την εκάστοτε και ειδικά την συγκεριμένη κλινική . Προσφέρει όμως αλήθεια κάτι στα ΄΄εξειδικευμένα'' μέλη που κατά κάποιο τρόπο είμαστε εδώ στο φόρουμ? Εγώ νομίζω πως όχι. Αφορά απλά άγρα πελατών. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να κλειδώνουν τα σχολια σε τέτοιες παρουσιάσεις. Αλλωστε μπορούμε να δούμε το πριν και το μετά στα σάιτ των κλινικών.

bobby

Well-Known Member
Εγω απορώ πάνω σε ποιά βάση γίνεται ακριβώς η κριτική του περιστατικού, όταν δεν έχουμε καθόλου δεδομένα και αριθμούς. Μερικοί αρκούνται και κρίνουν σύμφωνα με τις φωτό και φυσικά τα 15 με 20 εκατοστά μαλλί και το πίσω χτένισμα. Και γώ λέω όταν το βλέπω '' ωραίο φαίνεται σε σχέση με το πριν'' ( αυτό το απαρχαιωμένο πρίν και μετά). Αυτή είναι όμως η ουσία? Αυτό σίγουρα συμφέρει την εκάστοτε και ειδικά την συγκεριμένη κλινική . Προσφέρει όμως αλήθεια κάτι στα ΄΄εξειδικευμένα'' μέλη που κατά κάποιο τρόπο είμαστε εδώ στο φόρουμ? Εγώ νομίζω πως όχι. Αφορά απλά άγρα πελατών. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να κλειδώνουν τα σχολια σε τέτοιες παρουσιάσεις. Αλλωστε μπορούμε να δούμε το πριν και το μετά στα σάιτ των κλινικών.
Σήμερα που ανέβασε το video είπε για 4050 graft... 'Επεσα μέσα με τα 4000 που είπα!!!!!

aeratos28

Just aeratos
Έχουμε χαρακτηριστεί μη ειδικοί ανίδεοι ξερολες που δεν έχουμε ζωή και το έχουμε τσιφλίκι το φόρουμ όσοι τα λέμε jacksmith αυτά.μην γίνεις και εσύ ένας από εμάς..επειδή δεν είμαστε γιατροί δεν έχουμε δικαίωμα άποψης κατά τον γιατρό .
Όχι απλά σωστά αυτά που γράφεις..ολοσωστα..αλλαααα .!!

• Like
Reactions: tol

oreo

Well-Known Member
Συμφωνώ απόλυτα με @CVIAL!!!

Επιπλέον θέλω να προσθέσω ότι πρέπει να κρίνουμε αντικειμενικά (όσο περισσότερο μπορούμε) ένα αποτέλεσμα και να προσπαθούμε να μην επηρεαζόμαστε απο το αν συμπαθούμε ή όχι τον γιατρό.

Τον @vlafo τον συμπαθώ πολύ για διάφορους λόγους (γαύρος σαν και εμένα, 72άρηδες και οι δύο, ενεργό μέλος με προσφορά στο φόρουμ, κλπ) αλλά πιστεύω ότι μερικές φορές επηρεάζεται από την κόντρα του με τον γιατρό και είναι αρνητικά διακείμενος απέναντί του στα πάντα.

Αρκετές φορές έχει δίκιο (σε άλλες όχι) με τις παρητηρήσεις του (σκοτεινές φώτο, θα έπρεπε να μπουν περισσότερα grafts εφόσον φαίνεται ότι ήταν δυνατόν, κλπ) αλλά όταν ξεκινάνε τις στοιχομυθίες με τον γιατρό ξεφεύγει (και ο γιατρός το ίδιο...) και είναι κρίμα.

Και ο γιατρός βέβαια ξεφεύγει μερικές φορές και είναι επίσης κρίμα γιατί πιστεύω είναι πολύ καλός επιστήμονας, με γνώσεις, με όρεξη και μεράκι για τις ΜΜ και με potential να γίνει ακόμα καλύτερος. Πρέπει να αναγνωρίσουμε όμως έχει προσφέρει γνώση στο φόρουμ και για αυτό τον ευχαριστώ.

Τώρα για το περιστατικό αυτό για μία ΜΜ χωρίς φαρμακευτική αγωγή με (εκτιμώ) περίπου 4000 grafts το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό (και εγώ θα έβγαζα αυτές τις sentinel τρίχες από μπροστά...). Τέλειο δεν είναι (στην περιοχή του crown θέλει πύκνωση) αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο με μία ΜΜ? Πολύ δύσκολο εώς αδύνατο εκτιμώ. Αν θα έκανε μία δεύτερη ΜΜ για πύκνωση τότε θα μπορούσε να το απογειώσει!
Θέλει (ταλαιπωρία)? Μπορεί (κόστος)? Δεν ξέρουμε.... Εγώ πάντως (που είμαι 7 χρόνια μικρότερος) θα την έκανα.

Αντικειμενικά (όσο μπορώ) πιστεύω ότι λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα (μία ΜΜ, χωρίς φάρμακα) το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα ανάλογα περιστατικά του γιατρού είναι πολύ καλά, αλλά το συγκεκριμένο είναι.

Ειρήνη υμίν!
Άποψη μου bobby οτι το πρόβλημα δεν έγκειται στην ικανότητα, αλλά στο μάρκετινγκ. Εκεί είναι η χρυσή τομή συμφιλίωσης.

bobby

Well-Known Member
Άποψη μου bobby οτι το πρόβλημα δεν έγκειται στην ικανότητα, αλλά στο μάρκετινγκ. Εκεί είναι η χρυσή τομή συμφιλίωσης.

Όποιος έχει διαβάσει πολύ στο φόρουμ (μεταξύ των οποίων και εγώ) και έχει μέση αντίληψη μπορεί να καταλάβει ποιος γιατρός-κλινική είναι:

α. καλός, κακός, μέτριος
β. φθηνός, ακριβός, value for money
γ. μπορεί τα εύκολα, τα δύσκολα, τα μέτριας δυσκολίας
δ. ποιος κάνει μαρκετινγκ ποιος όχι
ε. ασφαλής, επικίνδυνος

ΚΑΙ όλους τους δυνατούς συνδιασμούς...

Παρά ταύτα κανείς και τονίζω κανείς (ούτε μέλη ούτε γιατροί) δεν έχει το θέσφατο και δεν υπάρχει πουθενά 100% εγγύηση για τίποτα.

Διάβασμα πολύ στο φόρουμ για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να πάθεις "στραπάτσο".

Μόνο αυτό.

Όλα τα άλλα είναι για να περνάμε την ώρα μας (not bad....που λένε και οι κουτόφραγκοι)

aeratos28

Just aeratos
Θα πεταχτεί τώρα ο ιατρός κ.Κωνσταντινος,φίλε bobby και θα σου πει με τι κριτήρια μπορείς να πεις αν κάποιος είναι καλος η κακός η μέτριος και αν αξίζει τα λεφτά του η όχι ,μήπως είσαι γιατρός?εσύ o bobby θα με κρίνεις εμένα?? Δεν το δέχομαι.! Και διάβασμα στο φόρουμ??τι πάει να πει αυτό?ποιον να διαβάσεις και τι έχει να πει κάποιος μη ιατρός ,μη ειδικός?o_Oo_Oo_O:oops:
Όποιος έχει διαβάσει πολύ στο φόρουμ (μεταξύ των οποίων και εγώ) και έχει μέση αντίληψη μπορεί να καταλάβει ποιος γιατρός-κλινική είναι:

α. καλός, κακός, μέτριος
ε. ασφαλής, επικίνδυνος

Παρά ταύτα κανείς και τονίζω κανείς (ούτε μέλη ούτε γιατροί) δεν έχει το θέσφατο και δεν υπάρχει πουθενά 100% εγγύηση για τίποτα.

Διάβασμα πολύ στο φόρουμ για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να πάθεις "στραπάτσο".

Μόνο αυτό.

Όλα τα άλλα είναι για να περνάμε την ώρα μας (not bad....που λένε και οι κουτόφραγκοι)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Γιατρέ το αποτέλεσμα δεν είναι αρκετά καλό, είναι πολύ καλό (δική σου κουβέντα)!
Υπόψιν είμαι αυστηρός "κριτής".
Θα συμφωνήσω με όλα τα καλά σχόλια, να μην τα επαναλαμβάνω κ'εγώ.
Όσο για τα απομεινάρια της πρότερης ένδοξης hairline που είπε και ο κατά φαντασίαν φαλακρός Oreo πιστεύω ότι είναι εύκολη υπόθεση.

vlafo

Well-Known Member
Φίλε Ιούλιε θα μου επιτρέψεις να σου πω το εξής.
Κάποιος που είναι μέχρι nw3 δε θεωρείται φαλακρός,από κει και πάνω ναι γιατί πλέον είναι πολύ έντονη η αραίωση του.

Κατά δεύτερον το πως αισθάνεται ο καθένας και τι πρόβλημα έχει,δε μπορεί να συγκριθεί με κάποιον άλλον που αντιμετωπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα,το μικρό για σένα η το ελάχιστο πιθανόν πρόβλημα που βλέπεις στον oreo μπορεί για τους περισσότερους εδώ μέσα να φαίνεται αστείο,αλλά το κριτήριο είναι αποκλειστικά δικό του και η τελειότητα που αυτός μπορεί να πετύχει δεν πρέπει να είναι κατακριτέα και αποτρεπτική.

Αντιθέτως πρέπει να την επικρατούμε εάν και εφόσον γίνεται.

Legwg James

Well-Known Member
Αφου πήγες στον lorenzo εικάζω οτι μέσα στην αφελέιά μου βρήκα και τον λόγο.
Κακώς δεν παρουσιάζεις μιας και εγώ και κάτι άλλοι ομοιδεάτες μου , στατιστικώς θα είμαστε μικρή μερίδα του φόρουμ και σίγουρα θα βοηθούσες τόσους άνθρώπους. Δεν πειράζει σου εύχομαι καλή επιτυχία και εφάμιλλο αν όχι ανώτερο αποτέλεσμα.

Αδερφέ μου δανείζεις λίγο τη hairline σου παρακαλώ πολύ ; Τι μαλλούρα είναι αυτή ρε μπαγάσα. Έτσι θα γίνω και εγώ με τη φινΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Φίλε Ιούλιε θα μου επιτρέψεις να σου πω το εξής.
Κάποιος που είναι μέχρι nw3 δε θεωρείται φαλακρός,από κει και πάνω ναι γιατί πλέον είναι πολύ έντονη η αραίωση του.

Κατά δεύτερον το πως αισθάνεται ο καθένας και τι πρόβλημα έχει,δε μπορεί να συγκριθεί με κάποιον άλλον που αντιμετωπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα,το μικρό για σένα η το ελάχιστο πιθανόν πρόβλημα που βλέπεις στον oreo μπορεί για τους περισσότερους εδώ μέσα να φαίνεται αστείο,αλλά το κριτήριο είναι αποκλειστικά δικό του και η τελειότητα που αυτός μπορεί να πετύχει δεν πρέπει να είναι κατακριτέα και αποτρεπτική.

Αντιθέτως πρέπει να την επικρατούμε εάν και εφόσον γίνεται.
Το κατανοώ και συμφωνώ.
Με τόν Oreo κάνουμε και καμιά πλακίτσα που και που (pm) οπότε ελπίζω να έχει καταλάβει ότι αστειεύομαι.
Εξάλλου του έχω "φτιάξει" μία hairline σούπερ και ανυπομονώ να γίνει πραγματικότητα

aeratos28

Just aeratos
Και πυρηνικά να πάρεις,δεν βλέπω να γίνεις έτσι φίλε μου.χαχαχα
Αδερφέ μου δανείζεις λίγο τη hairline σου παρακαλώ πολύ ; Τι μαλλούρα είναι αυτή ρε μπαγάσα. Έτσι θα γίνω και εγώ με τη φινΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

oreo

Well-Known Member

α. καλός, κακός, μέτριος
ε. ασφαλής, επικίνδυνος

Μόνο αυτό.

Ρε bobby για την συμφιλίωση έγραψα, πάπυρους λαρούς μπριτάνικα ανέλυσες.
Δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις , αλλά είσαι εκτός θέματος.

Legwg James

Well-Known Member
Και πυρηνικά να πάρεις,δεν βλέπω να γίνεις έτσι φίλε μου.χαχαχα

Όπως τον κόβω έχει παρόμοιο μαλλί με αυτό που είχα προ πενταετίας, στα 15. Ποια πυρηνικά, σκοτεινή ύλη να παίρνω για branch μαζί με μαζούτ για δεκατιανό δεν γίνομαι έτσι. Εκτός και αν η φίνα κάνει μπαμ επιπέδου Ριβάλντο και σαλέψουν τα πλήθη. Αν πάντως η φιναστερίδη έκανε κάνα τέτοιο αστείο θα της έκανα τη καλύτερη διαφήμιση. Θα πήγαινα σε γιαγιάδες με οστεοπόρωση και καταρράκτη και θα τις πλάκωνα στη φιναστεριδη αφιλοκερδώς. Για ολα η λυση θα ηταν αυτη. Φιναστερίδη ακόμα και με σκορδαλιά. Παντου φιναστεριδη.

Μπλουζα