NW stage VI - ΜΕΤ 5/10/2020 - Combo technique- Άνδρας 56 ετών

vlafo

Well-Known Member
Δεν τσακωνόμαστε αλλά είναι φοβερό πως περιμένουν όλοι να σου απαντήσουν άμεσα χωρίς να έχουν διαβάσει και καταλάβουν τι γράφεις.
Εκεί εκνευρίζομαι εγώ και έχει συμβεί πολλάκις.
Από την άλλη περί ορέξεως κολοκυθόπιτα το τι θέλει ο καθένας,αλλά το θέμα είναι πως το μέτριο αν μπορεί να γίνει πολύ καλό γιατί όχι αλλά αρκούμαστε στο μέτριο με δικαιολογίες τύπου, είμαι μεγάλος,είμαι ώριμος και δε χρειάζονται πολλά μαλλιά,μην μικροδείχνεις γιατί δεν είναι της ηλικίας σου,κάτσε λοιπόν στη μετριότητα να δείχνεις σαν τη γιαγιά σου να τελειώνεις λοιπόν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

witcher

Well-Known Member
Εντάξει έπρεπε να κάνει πλάνο 2 επεμβάσεων... εντάξει έχουν οι περισσότεροι μαλλιά...αλλά αυτός ΔΕΝ ΕΙΧΕ. Είναι μια χαρά ρε παιδιά. Τι λέμε τώρα? Να αισθάνεται δηλαδή ότι έχει 5 τρίχες?? Να ντρέπεται ας πούμε ότι πάλι είναι ψιλοκαραφλός? Γιατί όταν λέμε 5 ΤΡΙΧΕΣ αυτό εννοούμε. Εντάξει το φόρουμ έχει υψηλά στάνταρ αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας.
Δεν είπε κανείς να ντρέπεται που δεν είχε πλήρη αποκατάσταση και δεν έβαλε όλη την διαθέσιμη δότρια του, ώστε να φαίνεται πυκνός. Απλά ως φόρουμ πρέπει να αναφέρουμε, τι θα έπρεπε να γίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση για να πάρει το μέγιστο αποτέλεσμα, ανεξάρτητα αν έχει υψηλές προσδοκίες ή όχι ο συγκεκριμένος ασθενής. Και κάθε μέλος θα έπρεπε να ζητήσει το μέγιστο αποτέλεσμα που μπορεί να πάρει, και όχι να επαναπαύεται με συντηρητικές προσεγγίσεις αν έχει την δότρια να το κάνει.

mike1988

Active Member
Μike ειλικρινά υπάρχει πρόβλημα κατανόησης.
Διάβασες τι έγραψα?
5 τρίχες σε σχέση με αυτά που είχε πριν χάσει τα μαλλιά του,καταλαβαινόμαστε ή όχι?Ή μου το παίζεται τρελλοί?
Δεν προσβάλλω κανέναν αν είναι να λέω αυτό που βλέπω και την αλήθεια,αυτό δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβετε.
Είναι άψογος ο άνθρωπος κανένα απολύτως πρόβλημα για την ηλικία του και για την περίπτωση του .
Όλα καλά.
μια χαρά καταλαβαίνουμε. Μην γίνεσαι ερειστικός! δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουμε λες και ανέβασες καμιά χρηματοικονομική μελέτη ας πούμε. Μηδένισες ένα αποτέλεσμα τίμιο με υποτιμητικό τρόπο για δικούς σου λόγους. Θα μπορούσες να πεις πολλά για την άποψη σου αλλά προτίμησες να γίνεις ακραίος! Καλά κάνεις αλλά και γω θα στα λέω. Δεν ξέρω βέβαια αν θα τα καταλάβεις αλλά προσπαθώ. Καλή η κόντρα με το γιατρό αλλά είμαστε και άλλοι εδώ! Κάνε όποια κριτική θες αλλά για να τα λέμε όλα σε άλλα περιστατικά δεν σε βλέπω τόσο σκληροπυρηνικό. Συνέχισε να εκφράζεις την γνώμη σου και θα προσπαθούμε να την καταλάβουμε. Μια παρέα είμαστε άλλωστε. Δυστυχώς κρίνεις το δικό σου κεφάλι-αποτέλεσμα με τον ίδιο τρόπο όλους τους άλλους λες και μοιράζεστε τα ίδια γονίδια.

Υ.Γ. Είπαμε θέλει και άλλα αν λέω αν θέλει να φαίνεται μαλλιάς. Είναι απαραίτητο στα 56 σε κάποιον που πέρασε τα καλύτερα χρόνια του (πιθανώς) γλόμπος? ΟΧΙ!!!!!!!!!!

oreo

Well-Known Member
Δεν τσακωνόμαστε αλλά είναι φοβερό πως περιμένουν όλοι να σου απαντήσουν άμεσα χωρίς να έχουν διαβάσει και καταλάβουν τι γράφεις.
Από την άλλη περί ορέξεως κολοκυθόπιτα το τι θέλει ο καθένας,αλλά το θέμα είναι πως το μέτριο αν μπορεί να γίνει πολύ καλό γιατί όχι αλλά αρκούμαστε στο μέτριο με δικαιολογίες τύπου, είμαι μεγάλος,είμαι ώριμος και δε χρειάζονται πολλά μαλλιά,μην μικροδείχνεις γιατί δεν είναι της ηλικίας σου και κάτσε στη μετριότητα να δείχνεις σαν τη γιαγιά σου να τελειώνεις λοιπόν.
Αν σχολίαζα λοιπόν θα έλεγα, οτι έχει τεράστια διαφορά απο πρίν (σαφώς ανώτερη) και οτι με μια δεύτερη θα κατέληγε υπέροχος. Όλα αυτά με βάση το που ξεκίνησε. Ηλικία για μένα δεν αποτελεί παράγοντα φρένου. Όσο πιο ωραίο το μαλλί τόσο καλύτερα. Είναι απλά τα πράγματα. Άλλωστε το θέμα δεν είναι να αποφύγεις να μεγαλώνεις (όμορφα) αλλά να αποφεύγεις να γερνάς. oreo 4/8/21

vag25

Well-Known Member
Εγώ θα έλεγα, οτι αυτός ο άνθρωπος είχε φούλ μαλλί νέος , αλλα σιγά σιγα με την ηλικία, έχασε αρκετό έδαφος στο crown αλλά έσωσε την μόστρα. Εννοείται οτι 1000 φορές τώρα απο πριν, δεν προσπαθώ να αποδομήσω το αποτέλεσμα, αλλά εδώ μιλάμε για το πως δείχνει η εικόνα στον κόσμο , που δεν έχει ιδέα οτι υπάρχει η αποκατάσταση μαλλιών στο προσκήνιο.
Aυτο που θα ελεγα αν τον εβλεπα, ειναι οτι ξεκιναει μια αραιωση. Αυτο που λες δηλαδη οτι πριν ειχε μαλλι πολυ.
Οι γυναικες δεν θα παρατηρουσαν τιποτα :p

vlafo

Well-Known Member
μια χαρά καταλαβαίνουμε. Μην γίνεσαι ερειστικός! δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουμε λες και ανέβασες καμιά χρηματοικονομική μελέτη ας πούμε. Μηδένισες ένα αποτέλεσμα τίμιο με υποτιμητικό τρόπο για δικούς σου λόγους. Θα μπορούσες να πεις πολλά για την άποψη σου αλλά προτίμησες να γίνεις ακραίος! Καλά κάνεις αλλά και γω θα στα λέω. Δεν ξέρω βέβαια αν θα τα καταλάβεις αλλά προσπαθώ. Καλή η κόντρα με το γιατρό αλλά είμαστε και άλλοι εδώ! Κάνε όποια κριτική θες αλλά για να τα λέμε όλα σε άλλα περιστατικά δεν σε βλέπω τόσο σκληροπυρηνικό. Συνέχισε να εκφράζεις την γνώμη σου και θα προσπαθούμε να την καταλάβουμε. Μια παρέα είμαστε άλλωστε. Δυστυχώς κρίνεις το δικό σου κεφάλι-αποτέλεσμα με τον ίδιο τρόπο όλους τους άλλους λες και μοιράζεστε τα ίδια γονίδια.

Υ.Γ. Είπαμε θέλει και άλλα αν λέω αν θέλει να φαίνεται μαλλιάς. Είναι απαραίτητο στα 56 σε κάποιον που πέρασε τα καλύτερα χρόνια του (πιθανώς) γλόμπος? ΟΧΙ!!!!!!!!!!
Όχι δυστυχώς δεν καταλαβαίνεις,κάνεις πως καταλαβαίνεις,πιάνεις και κάνεις κορτοραπτική σαν τους δημοσιογράφους,παίρνεις τη λέξη που σου κάνει κλικ (είτε σκόπιμα είτε χωρίς δεν με ενδιαφέρει)χωρίς να δώσεις σημασία στα επόμενα που γράφω και αιτιολογώ επακριβώς,και κάθεσαι και μου λές τα δικά σου.Και με εγκαλείς και μου λές αν θα καταλάβω εγώ ή όχι.Όχι φίλε να καταλάβεις εσύ.
Και δε μηδένισα κανένα αποτέλεσμα,όταν στηρίζεις αυτό που λές τεκμηριώνοντας το δεν μηδενίζεις,εσύ δυστυχώς για άλλη μια φορά βιάστηκες να μου απαντήσεις.

Κάνεις πάλι ατοπήματα μαζί μου στο έχω ξαναπεί.
Και σε άλλα νήματα τα λέω όπου μπορώ ξεχνάς πολύ εύκολα.
Το ότι κρίνω όπως λες το δικό μου το κεφάλι είναι μέγιστο λάθος,κρίνω με βάση τι μπορεί να πάρει ο καθένας και αν μπορεί να το πάρει γιατί να μην το διεκδικήσει αυτό φωνάζω,αλλά αντι να το καταλάβεις και να πεις αυτός γιατί φωνάζει και ζητάει να παίρνουμε το καλύτερο μου τη λες και από πάνω να κάτσω στα αυγά μου και να αποθεώνω ότι αποτέλεσμα βλέπω που δε συμφωνώ με αυτό που βλέπω.

Εντάξει Mike.
Είναι αυτό που μου είχε πει ένα μέλος,είναι τόσο εύκολο να καταλάβει κάποιος γιατί φωνάζεις και καταλαβαίνουν το ακριβώς αντίστροφο.

oreo

Well-Known Member
Aυτο που θα ελεγα αν τον εβλεπα, ειναι οτι ξεκιναει μια αραιωση. Αυτο που λες δηλαδη οτι πριν ειχε μαλλι πολυ.
Οι γυναικες δεν θα παρατηρουσαν τιποτα :p
Re vag τα μαλλιά είναι για να boostarete η αυτοπεπιθησή μας , οι γυναίκες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν κ τι ψάχνουν :p

vag25

Well-Known Member
Re vag τα μαλλιά είναι για να boostarete η αυτοπεπιθησή μας , οι γυναίκες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν κ τι ψάχνουν :p
Σωστα, απλα λεω απο την δικη μου εμπειρια, οτι θα πρεπει να 'τσακωθω' μαζι τους για να καταλαβουν οτι υπαρχει θεμα στο μαλλι μου.
Αν δεν σε δουν ντανι ντε βιτο δεν πειθονται συνηθως :p
Που λεει ο λογος οκ. Σε βλεπουν νομιζω 2 βαθμιδες NW λιγοτερο απο οτι εισαι. Η το αισθανονται ετσι.

mike1988

Active Member
Όχι δυστυχώς δεν καταλαβαίνεις,κάνεις πως καταλαβαίνεις,πιάνεις και κάνεις κορτοραπτική σαν τους δημοσιογράφους,παίρνεις τη λέξη που σου κάνει κλικ (είτε σκόπιμα είτε χωρίς δεν με ενδιαφέρει)χωρίς να δώσεις σημασία στα επόμενα που γράφω και αιτιολογώ επακριβώς,και κάθεσαι και μου λές τα δικά σου.Και με εγκαλείς και μου λές αν θα καταλάβω εγώ ή όχι.Όχι φίλε να καταλάβεις εσύ.
Και δε μηδένισα κανένα αποτέλεσμα,όταν στηρίζεις αυτό που λές τεκμηριώνοντας το δεν μηδενίζεις,εσύ δυστυχώς για άλλη μια φορά βιάστηκες να μου απαντήσεις.

Κάνεις πάλι ατοπήματα μαζί μου στο έχω ξαναπεί.
Και σε άλλα νήματα τα λέω όπου μπορώ ξεχνάς πολύ εύκολα.
Το ότι κρίνω όπως λες το δικό μου το κεφάλι είναι μέγιστο λάθος,κρίνω με βάση τι μπορεί να πάρει ο καθένας και αν μπορεί να το πάρει γιατί να μην το διεκδικήσει αυτό φωνάζω,αλλά αντι να το καταλάβεις και να πεις αυτός γιατί φωνάζει και ζητάει να παίρνουμε το καλύτερο μου τη λες και από πάνω να κάτσω στα αυγά μου και να αποθεώνω ότι αποτέλεσμα βλέπω που δε συμφωνώ με αυτό που βλέπω.

Εντάξει Mike.
Είναι αυτό που μου είχε πει ένα μέλος,είναι τόσο εύκολο να καταλάβει κάποιος γιατί φωνάζεις και καταλαβαίνουν το ακριβώς αντίστροφο.
Μου τα είπες όπως μου άξιζε :p ... Καταρχήν σου επιστρέφω την προσβολή δημοσιογράφος...πολύ βαρύ ρε μαν έστω και σαν παρομοίωση...μηχανικός είμαι... Καμία κοπτοραπτική ότι έγραψες σου λέω πάντα...μετά αλλάζουν βέβαια και άλλα αρχίζουν τα αποφθέγματα και οι εντυπώσεις δεν καταλαβαίνεται εσείς οι πληβείοι... τέλος πάντων μου είσαι συμπαθής και γι αυτό δεν το συνεχίζω... εμένα ενα παλιό μέλος μου είπε ότι ' αν δεις άνθρωπο να έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, να είσαι βέβαιος πως αυτή είναι η μόνη μεγάλη ιδέα που πέρασε ποτέ από το μυαλό του' :p

vlafo

Well-Known Member
Μου τα είπες όπως μου άξιζε :p ... Καταρχήν σου επιστρέφω την προσβολή δημοσιογράφος...πολύ βαρύ ρε μαν έστω και σαν παρομοίωση...μηχανικός είμαι... Καμία κοπτοραπτική ότι έγραψες σου λέω πάντα...μετά αλλάζουν βέβαια και άλλα αρχίζουν τα αποφθέγματα και οι εντυπώσεις δεν καταλαβαίνεται εσείς οι πληβείοι... τέλος πάντων μου είσαι συμπαθής και γι αυτό δεν το συνεχίζω... εμένα ενα παλιό μέλος μου είπε ότι ' αν δεις άνθρωπο να έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, να είσαι βέβαιος πως αυτή είναι η μόνη μεγάλη ιδέα που πέρασε ποτέ από το μυαλό του' :p
Αυτό το παλιό μέλος έλεγε πάντα τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες?
Μπράβο του.
Επειδή είσαι μηχανικός και τους πάω τους μηχανικούς,το παίρνω πίσω την προσβολή περι δημοσιογραφίας αλλά όλα τα άλλα ισχύουν στο ακέραιο να ξέρεις.

brizdirek

New Member
Από την άλλη περί ορέξεως κολοκυθόπιτα το τι θέλει ο καθένας,αλλά το θέμα είναι πως το μέτριο αν μπορεί να γίνει πολύ καλό γιατί όχι αλλά αρκούμαστε στο μέτριο με δικαιολογίες τύπου, είμαι μεγάλος,είμαι ώριμος και δε χρειάζονται πολλά μαλλιά,μην μικροδείχνεις γιατί δεν είναι της ηλικίας σου,κάτσε λοιπόν στη μετριότητα να δείχνεις σαν τη γιαγιά σου να τελειώνεις λοιπόν.

Έρχεσαι και πατάς ακριβώς σ αυτό που σου έγραψα πριν. Τα περιγράφεις όλα ή μαύρα ή άσπρα.
Μπορεί επειδή θες να κοντράρεις το γιατρό (που κι αυτός αυτό θέλει και πέφτεις στη λούμπα) ή μπορεί γιατί έτσι είσαι γενικά.

Aποκλείεται ένας άνθρωπος που είναι καραφλός για 20-30 χρόνια να μην θέλει να φαίνεται σαν 20χρονος παλι?
Λέω εγώ τώρα αποκλείεται να σκέφτεται ότι η αλλαγή θα είναι τόσο μεγάλη που θα τον τρομάξει?
Η που θα τρομάξει τη γυναίκα του, ή τα παιδιά του?
Η που θα τον πάρουν στο ψιλό οι φίλοι του που τον ξέρουν μια ζωή. Και όχι οι χαμένοι του συμμαθητες που εχει να τους δει 20 χρόνια?
Παρεπιπτόντως, μια μεταμόσχευση όσο μεγάλη και οσο καλη και να ειναι δε θα σε κάνει να εισαι 20 χρονών, παει τα χρονια περασανε και
οσο πιο συμφιλιωμενος είσαι μ αυτο, τοσο πιο πολυ θα αποδεχεσαι και τον εαυτο σου και προσεξε: τοσο πιο πολυ θα χαρεις το αποτελεσμα της επεμβασης!

Αποκλείεται στην τελικη, να θελει να το παει πιο συντηρητικα γιατι ειναι και πιο συντηρητικος σαν ανθρωπος και θα ειναι ευχαριστημενος με αυτο που εκανε?
Αποκλείεται να φοβάται το κεφάλι του να γεμίσει πιο πολλές τρύπες?
Ξέρεις πόσα τέτοια διαφορετικά "αποκλείεται" υπάρχουν στον κάθε άνθρωπο?

Αλλα οχι, όσο πιο πολλα μαλλιά βάλει τωρα τοσο πιο καλα! Γιατι αν δεν γινει το μαλλί σαν 20χρονου θα μοιάζει με γιαγια! Μιλάμε για τετοια αφέλεια!

Δε θα ασχοληθω καν με ιατρικούς παράγοντες, που δεν έχουμε ιδέα όλοι εδώ μέσα, όσα post και να έχουμε γράψει στο forum.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Σωστα, απλα λεω απο την δικη μου εμπειρια, οτι θα πρεπει να 'τσακωθω' μαζι τους για να καταλαβουν οτι υπαρχει θεμα στο μαλλι μου.
Αν δεν σε δουν ντανι ντε βιτο δεν πειθονται συνηθως :p
Που λεει ο λογος οκ. Σε βλεπουν νομιζω 2 βαθμιδες NW λιγοτερο απο οτι εισαι. Η το αισθανονται ετσι.
Την μεγαλύτερη αλήθεια είπες, 8 χρόνια προσπαθούσα να πείσω που έχω θέμα κ φέτος , δικαιώθηκα (όχι 100%).
Έρωτας ρε φίλε, ο καλύτερος αισθητικός και ανευ χρέωσης.

oreo

Well-Known Member
Έρχεσαι και πατάς ακριβώς σ αυτό που σου έγραψα πριν. Τα περιγράφεις όλα ή μαύρα ή άσπρα.
Μπορεί επειδή θες να κοντράρεις το γιατρό (που κι αυτός αυτό θέλει και πέφτεις στη λούμπα) ή μπορεί γιατί έτσι είσαι γενικά.

Aποκλείεται ένας άνθρωπος που είναι καραφλός για 20-30 χρόνια να μην θέλει να φαίνεται σαν 20χρονος παλι?
Λέω εγώ τώρα αποκλείεται να σκέφτεται ότι η αλλαγή θα είναι τόσο μεγάλη που θα τον τρομάξει?
Η που θα τον πάρουν στο ψιλό οι φίλοι του που τον ξέρουν μια ζωή. Και όχι οι χαμένοι του συμμαθητες που εχει να τους δει 20 χρόνια?
Παρεπιπτόντως, μια μεταμόσχευση όσο μεγάλη και οσο καλη και να ειναι δε θα σε κάνει να εισαι 20 χρονών, παει τα χρονια περασανε και
οσο πιο συμφιλιωμενος είσαι μ αυτο, τοσο πιο πολυ θα αποδεχεσαι και τον εαυτο σου και προσεξε: τοσο πιο πολυ θα χαρεις το αποτελεσμα της επεμβασης!

Αποκλείεται στην τελικη, να θελει να το παει πιο συντηρητικα γιατι ειναι και πιο συντηρητικος σαν ανθρωπος και θα ειναι ευχαριστημενος με αυτο που εκανε?

Αλλα οχι, όσο πιο πολλα μαλλιά βάλει τωρα τοσο πιο καλα! Γιατι αν δεν γινει το μαλλί σαν 20χρονου θα μοιάζει με γιαγια! Μιλάμε για τετοια αφέλεια!

Δε θα ασχοληθω καν με ιατρικούς παράγοντες, που δεν έχουμε ιδέα όλοι εδώ μέσα, όσα post και να έχουμε γράψει στο forum.
Φίλε briz έχεις κάνει μεταμόσχευση ? Έχεις γνωρίσει κάποιον που έχει κάνει ? Έχεις γνωρίσει κάποιον που να έκανε επιτυχημένη ?

mike1988

Active Member

Αυτό που σου λέει είναι να μην συμβιβάζεσαι με τα λίγα και μπορεί ο άνθρωπος αυτός να ταν τούμπανο αν αν αν. Αλλά και αυτό εδω μέσα μην συμβιβάζεσαι με τα λίγα έχει ένα όριο γιατί πότε και που φτάνει το τέλειο. Δηλαδή πρέπει να είμαστε και χαρούμενοι κάποια στιγμή με ένα αποτέλεσμα μας. Να απαιτούμε ναι, να προσπαθούμε ναι αλλά ας είμαστε και λογικοί... να υπάρχει και το μέτρο. Τέλος πάντων το εξαντλήσαμε...για 1 μ.μ. πήρε το καλύτερο? που μπορούσε....αν έχει όρεξη και είναι φανατικός όπως εμείς ας πάει και για άλλη...αλλιώς ας φτιάξει τα αυτιά του γιατί μεγαλώνουν με τα χρόνια και μπορεί να του την πουν οι συμμαθητές του.

oreo

Well-Known Member
Αυτό που γράφει ο Vlafo περι διεκδίκησης του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, όντως είναι το εφαλτήριό του στις τοποθετήσεις του.
Το λέω μετα βεβαιότητος.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Στο έχω ξαναπεί έχεις λανθάνουσα αντίληψη των πραγμάτων και των λεγομένων,στο έχουν πει και άλλα μέλη ή καλύτερα σκόπιμα αντιστρέφεις τα πράγματα και τα προβάλλεις.
Καλά οι προσβολές και τα υπονοούμενα είναι η ειδικότητα η δική σου και σε αυτό είσαι grand master,αλλά για δείξε μου που είναι η προσβολή και που το υποννοόυμενο?
Για τον άλλον δεν επενέβηκες που κατ εσέ με πρόσβαλλε(κατ εσέ το ξανατονίζω)όταν μου λέει είμαι στη δική μου πραγματικότητα.
Μόνο σε εμένα παρενέβεις.
Ήμαρτον τι άλλο θα ακούσουμε εδώ?

Δες τι σου απαντησε το ιδιο το "θυμα" του bullying σου αμεσως πιο πάνω.
Ελπίζω να ερθει ο καιρος που θα εκλειψουν καποιες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ συμπεριφορες από διαφορους της ...παλιας φρουρας που το έχουν δει εδω μεσα "τσιφλικι" (περαν που την υπερ-ημιμάθεια τους την θεωρούν και αυθεντια.)

Προσωπικα συμφωνω με αυτο που σου εγραψε και για αυτο δεν το σχολιασα, αλλα τωρα που το ζητας στο λεω.
Αν μαλιστα ζητησεις και λεπτομερειες (δεν θα στο προτεινα!) θα επεκταθω.
καλύτερα οχι ομως.

alex7

Well-Known Member
Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και μπράβο στον γιατρό που τσαλακώνεται με δύσκολα περιστατικά. Δεν το κάνουν πολλοί. Τα καλά να τα λέμε.
Αν έχεις κάποιο παράδειγμα γιατρού που αρνείται να αναλάβει «δύσκολες προκλήσεις» ανέφερε το στο φόρουμ .Αλλά μην λέμε αυθαίρετα ότι λίγοι αναλαμβάνουν τα δύσκολα

george_hatzi

Well-Known Member
Αν έχεις κάποιο παράδειγμα γιατρού που αρνείται να αναλάβει «δύσκολες προκλήσεις» ανέφερε το στο φόρουμ .Αλλά μην λέμε αυθαίρετα ότι λίγοι αναλαμβάνουν τα δύσκολα
Όχι λίγοι αναλαμβάνουν, λίγοι τα προβάλουν Alex.

Μπλουζα