Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό που γράφει ο Vlafo περι διεκδίκησης του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, όντως είναι το εφαλτήριό του στις τοποθετήσεις του.
Το λέω μετα βεβαιότητος.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Πόσα ευρώ το graft πήγε ? απο περιέργεια ρωτάω.Γιατί ρωτάς?
Έχω κάνει 2.
FUT το 2007.
FUE πριν 1 μήνα.
Η μία και μόνη απαράδεκτη συμπεριφορά ξεκάθαρα είναι η δική σου εδώ μέσα από τότε που μπήκες γιατρέ,τελεία και παύλα.
Και ειδικά από σένα μαθήματα συμπεριφοράς δεν δέχομαι,κοιτάξου πρώτα στον καθρέφτη γιατρέ και μετά κάνε υποδείξεις σε μένα.
Κάτσε να σε εγκαλέσω γιατί και εσύ δεν διαβάζεις.1. Ας το κρινεις ΕΣΥ λοιπόν ως "διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος" σε ΜΙΑ συνεδρια. Σε ακουώ με αριστα το 10 και στους ΕΝΝΕΑ μηνες
2. αυτο που γραφεις το εφαρμόζει ΜΟΝΟ στα περιστατικα ΜΟΥ . Εχει αρχισει να ξεσηκωνεται ο λαός πλεον από την πολυ ...ισοδικια!
Ντόκτορ αφου έχεις διαβάσει τα σχόλια μου και μόνο θετικά είναι για το τελικό αποτέλεσμα, τι βαθμολογία θες να βάλω σε σύγκριση με το πως ήταν πριν ή με το πως θα είναι μετά απο δεύτερη που θα του έκανες ?1. Ας το κρινεις ΕΣΥ λοιπόν ως "διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος" σε ΜΙΑ συνεδρια. Σε ακουώ με αριστα το 10 και στους ΕΝΝΕΑ μηνες
2. αυτο που γραφεις το εφαρμόζει ΜΟΝΟ στα περιστατικα ΜΟΥ . Εχει αρχισει να ξεσηκωνεται ο λαός πλεον από την πολυ ...ισοδικια!
Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Πόσα ευρώ το graft πήγε ? απο περιέργεια ρωτάω.
Όσο για τα αποδεκτά όρια του καθενός, όντως αυτά είναι διαφορετικά.
Αλλά όταν ακούω το πάω συντηρητικά επειδή ήμουν καράφλας 20 χρόνια και επειδή οι φίλοι θα με κοροιδεύουν , λες και όλοι τους ήταν μαλλιάδες επι woodstock και άλλα παρόμοια, αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι μια παθογένεια που προκύπτει απο 3 παράγοντες. 1.Δεν έχω αρκετό απόθεμα τριχοθυλακίων με βάση την περιπτωσή μου για "πλήρη" αποκατάσταση,2. δεν έχω το οικονομικό αντίτιμο να το πράξω, 3. Κάποιος με έπεισε οτι ηλικιακά η εικόνα μου πρέπει να συνάδει με οποιουδήποτε άλλου.
Διαφωνώ λοιπόν κάθετα οτι το λιγότερο είναι πιο εύπεπτο απο τον κοινωνικό περίγυρο. Θεωρώ οτι καθείς πρέπει να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του και όποιος το χωνέψει. Αν δεν εξαρτάσαι απο κανέναν δεν δίνεις και αναφορά σε κανέναν (στο κομμάτι των αισθητικών επιλογών).
Το γράφω γιατί είναι η αλήθεια όσο αφορά τα όρια. Πολλές φορές όμως δεν ξέρουμε τα όρια μας μέχρι να τα ξεπεράσουμε.Εσυ ο ίδιος γραφεις από πάνω ότι "τα αποδεκτά όρια του καθενός, όντως αυτά είναι διαφορετικά". Εσύ.
Και από κάτω γράφεις οτι "διαφωνεις καθετα" οταν καποιος μπορει να θελει κατι διαφορετικο απο αυτο που εσυ θεωρεις εσυ σωστο.
Έχει λογική αυτό που λες? Καταρχάς τι τον νοιάζει τον καθένα τι θεωρείς εσυ σωστο φιλε μου?
Η ερωτηση σου "ποσα ευρω πηγε το graft" ειναι του τυπου ποσα κιλα πορτοκαλια πηρα απο τη λαϊκή? Τι απαντηση θες εδω?
Επισης αν καταλαβα καλα υπονοείς ότι υποστηρίζω αυτό το αποτέλεσμα γιατί είμαι και εγώ σε παρόμοια φάση? Μπορείς να μου το διευκρινισεις?
Το γράφω γιατί είναι η αλήθεια όσο αφορά τα όρια. Πολλές φορές όμως δεν ξέρουμε τα όρια μας μέχρι να τα ξεπεράσουμε.
Επίσης παραθέτω την προσωπική αποψή μου και δεν σου είπα οτι αυτό είναι νόμος. Τώρα αν δεν νοιάζει τον καθένα τι θεωρεί ο άλλος σωστά εσυ τότε γιατί εκφέρεις άποψη και κουράζεις τις λέξεις ? Μιας και αυτό που είπες έχει εφαρμογή στα λεγόμενα του καθενός.
Τώρα επειδή το έξυπνο πουλί απο την μύτη πιάνεται, δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις το τι πλήρωσες. Αν και σε φόρουμ που βοηθάει ο ένας τον άλλο , εσύ βλέπω κρατάς ασπίδα για το οικονομικό κομμάτι που είναι τόσο σημαντικό, ειδικά στις μέρες μας.
Και δεν υπονοώ κάτι για την φάση που είσαι γιατί δεν σε ξέρω. Αν δεις όμως σε τι φάση είμαι εγώ θα καταλάβεις οτι πολύ επιεικής και συγκαταβατικός σε αυτά που βλέπω.
Χαίρομαι γιατρέ που δεν είμαι πρόβλημα και το αναγνωρίζεις αλλά ούτε και εμένα με ενδιαφέρει να αλλάξεις μυαλά και συμπεριφορά σε αυτή την ηλικία.Εγω ΔΕΝ μιλησα για εσενα.
Αλλα αν ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ οτι αυτα που εγραψα σε αφορούν, Συ είπας
Επίσης, προσεχε λιγο τα νοήματα, τα συναισθηματα και τα γραπτα γιατι μας εχεις πει οτι εισαι και πολυ μορφωμενος και έξυπνος.
Πουθενα δεν σου εκανα υποδειξη.
Ξαναδιαβασε τι εγραψα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτη τη φορα.
και δεν έχω λογο να σου κανω υποδειξεις.
Για εμενα δεν αποτελεις προβλημα ουτε εισαι άτομο που με ενδιαφερει να αλλαξει μυαλο/συμπεριφορα.
Οπως βλεπεις ΑΛΛΟΥΣ ενοχλεις. (Απολυτα δικαιολογημενα κατ' εμε.)
Αλλα εμενα όχι.
Αφου πήγες στον lorenzo εικάζω οτι μέσα στην αφελέιά μου βρήκα και τον λόγο.Πριν από ένα μήνα περασα από Ισπανία στον κυριο Lorenzo για 4 μέρες.
Μου πέρασε λίγο από το μυαλό να ανοίξω ένα νήμα με τη δικιά μου παρουσίαση μήπως προσφέρω κάτι στο forum που βοηθήθηκα κι εγώ πολύ ομολογουμένως.
Ξερεις τι σκέφτηκα? Αφού υπάρχουν τόσοι αφελείς σαν κι εσένα στο forum γιατί να κάτσω να ακούω το μακρύ και το κοντό τους?
Οπότε είμαστε εδώ που είμαστε. Εσύ στη δική σου φάση και γω στη δική μου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν είχε ανεβάσει ο κύριος ανεξάρτητη παρουσίαση, ούτε που θα μιλούσα.
Αλήθεια ποσώς με ενδιαφέρει με το "πόσο" είναι ευχαριστημένος ο καθένας, αυτό ποικίλει και έχει και σχέση με την αφετηρία του.
Σαν αρχή παίρνω αυτό που αισθητικά στο μάτι δημιουργεί μια άρτια εικόνα. Ίσως για μένα είναι η πλήρης και ομοιόμορφη κάλυψη ενώ για άλλους να βλέπουν τρίχες εκεί που δεν υπήρχαν και ούτω καθεξής.
Όμως να εθελοτυφλώ και να μην λέω τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη, δεν μπορώ να το κάνω.
Πιθανών είναι κ ο λόγος που αρκούμαι στο χιούμορ , απο το να λέω την πραγματική μου γνώμη σε cases.
Όσο για τον κύριο συγχαρητήρια για την νέα του εικόνα , καλό θα ήταν για να την βοηθήσει και άλλο, να πάει να αφαίρεσει εκείνες τις 20 τρίχες, που χάσκουν σαν κεραίες, απομεινάρια της πρότερης ένδοξης hairline.
Μαζί σουΜέσα στο χιούμορ κάνεις και κάποια comment to the point. Αν θέλεις να βρεις κάτι αρνητικό σε αυτή την μμ είναι όντως αυτές οι 20 τρίχες που πρέπει να βγουν γιατί είναι (πλέον) σε λάθος τόπο και προδίδουν και την μμ. Επίσης εννοείται ότι μιλάμε για μια επιτυχημένη μμ που έδωσε 4000g (?). Νούμερα πάνω από αυτό έτσι και αλλιώς θα ήταν είναι επικίνδυνα με FUE σε τέτοιο NW, άρα με δεδομένο ότι σε 1μμ μπήκαν 4000g το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, η εικόνα του έχει αλλάξει άρδην και ειδικά στην hairline (με εξαίρεση τις 20 τρίχες). Αν ήθελε (θέλει) και 2η είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό και μπορεί να το κάνει ανά πάσα στιγμή αν το αισθάνεται, δηλαδή αν πάει στον γιατρό και του πει φτιάξε μου και το crown θα του πει ο γιατρός όχι? Εγώ θα πήγαινα "σφαιράτος", ο αδελφός μου πάλι όχι.
Αυτό που πρέπει να κριθεί εδώ είναι αν τα 4000g έπιασαν τόπο, αν δηλαδή η μμ είναι επιτυχημένη και η κατανομή (πιο πολλά μπροστά πιο λίγα πίσω) σωστή. Ούτε καν αν θα μπορούσαν να μπουν παραπάνω γιατί δεν θα μπορούσαν σε 1μμ. Ως εκ τούτου δεν βλέπω λόγο αντιπαράθεσης και τόσα σχόλια για τα ίδια και τα ίδια. Ειδικά σε αυτό το περιστατικό.
Κάτσε να σε εγκαλέσω γιατί και εσύ δεν διαβάζεις.
Έγραψα στο πόστ μου το "Αποτέλεσμα είναι καλό τηρουμένων των αναλογιών"?Πρώτη σελίδα.
Ελάτε μετά να μου τα πείτε τα κάλαντα για τα ψεύδη που λέτε ως συνήθως.Μόνο στα δικά σας τα καλά τα αποκρύπτουμε.Ως συνήθως.
Θα μπορούσα κάλλιστα να λειτουργήσω αλλιώς όπως εσείς αλλά δεν θα το κάνω.
@aeratos28 πόσα grafts έχει κατά μέσο όρο πάντα διαθέσιμα για μ.μ. μια δότρια? Μιλάω για FUE πάντα. Αν έχει 5000-6000 εώς 8000 που θεωρώ ότι υπάρχουν σε ακραίες περιπτώσεις που θα βρεθούν τα 10-11...αρά εννοείται για πασάλημα θα πας όπως και να χει....δεν θα γυρίσουν πίσω όσα χάθηκαν....Συμφωνώ με cvial..πως εδώ είμαστε για να κρίνουμε...1ο αν τα grafts που μπήκαν,φύτρωσαν..και δεύτερον αν φτάσαν και πόσα χρειάζεται ώστε να πάρει ένα άψογο αποτέλεσμα..τελειώνοντας αυτά γίνεται κουβέντα για όλα τα άλλα..
Αναστασάκης...πρόσεχε τα λόγια σου ,κόψε αυτά τα τσιφλίκια που τσαμπουνας συνεχώς γτ λειτουργείς ύπουλα εδώ μέσα για όφελος σου ..εμείς ούτε επιχειρήσεις έχουμε oυτε οικονομικό όφελος ούτε τπτ..αντίθετα με εσένα που είναι το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ και βγάζεις λεφτά από αυτό..τσιφλικάς πας να γίνεις εδώ μέσα?σου έδωσε κανένας το δικαίωμα η το πήρες από μόνος σου?και αν το πήρες από μόνος σου μήπως να μαζευτεις και να αφήσεις τους χαρακτηρισμούς??
Και εσείς όλοι πάνω που λέτε διάφορα..το είπα σε άλλο νήμα..οι φωτό έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν η να χαλάσουν την εικόνα..ας χτενιστουν τα μαλλιά διαφορετικά,μπροστά η πλαγιά ελαφρώς και θα δείτε άλλο κεφάλι..ειδικά σε εξωτερικές συνθήκες..τώρα για το αν πήγε καλά?ναι μια χαρά πήγε ,υψηλή φυτρωση φυσικότητα..αν αρκούν αυτά τα grafts?όχι...όταν η ίδια περιοχή κανονικά λέει πως θέλει 10-11++κ grafts..καταλαβαίνεις πως το 1/3,είναι ένα πασαλημα..όμως αλλάζει αρκετά την εικόνα.
@aeratos28 πόσα grafts έχει κατά μέσο όρο πάντα διαθέσιμα για μ.μ. μια δότρια? Μιλάω για FUE πάντα. Αν έχει 5000-6000 εώς 8000 που θεωρώ ότι υπάρχουν σε ακραίες περιπτώσεις που θα βρεθούν τα 10-11...αρά εννοείται για πασάλημα θα πας όπως και να χει....δεν θα γυρίσουν πίσω όσα χάθηκαν....
Συμφωνώ απόλυτα με @CVIAL!!!
Επιπλέον θέλω να προσθέσω ότι πρέπει να κρίνουμε αντικειμενικά (όσο περισσότερο μπορούμε) ένα αποτέλεσμα και να προσπαθούμε να μην επηρεαζόμαστε απο το αν συμπαθούμε ή όχι τον γιατρό.
Τον @vlafo τον συμπαθώ πολύ για διάφορους λόγους (γαύρος σαν και εμένα, 72άρηδες και οι δύο, ενεργό μέλος με προσφορά στο φόρουμ, κλπ) αλλά πιστεύω ότι μερικές φορές επηρεάζεται από την κόντρα του με τον γιατρό και είναι αρνητικά διακείμενος απέναντί του στα πάντα.
Αρκετές φορές έχει δίκιο (σε άλλες όχι) με τις παρητηρήσεις του (σκοτεινές φώτο, θα έπρεπε να μπουν περισσότερα grafts εφόσον φαίνεται ότι ήταν δυνατόν, κλπ) αλλά όταν ξεκινάνε τις στοιχομυθίες με τον γιατρό ξεφεύγει (και ο γιατρός το ίδιο...) και είναι κρίμα.
Και ο γιατρός βέβαια ξεφεύγει μερικές φορές και είναι επίσης κρίμα γιατί πιστεύω είναι πολύ καλός επιστήμονας, με γνώσεις, με όρεξη και μεράκι για τις ΜΜ και με potential να γίνει ακόμα καλύτερος. Πρέπει να αναγνωρίσουμε όμως έχει προσφέρει γνώση στο φόρουμ και για αυτό τον ευχαριστώ.
Τώρα για το περιστατικό αυτό για μία ΜΜ χωρίς φαρμακευτική αγωγή με (εκτιμώ) περίπου 4000 grafts το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό (και εγώ θα έβγαζα αυτές τις sentinel τρίχες από μπροστά...). Τέλειο δεν είναι (στην περιοχή του crown θέλει πύκνωση) αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο με μία ΜΜ? Πολύ δύσκολο εώς αδύνατο εκτιμώ. Αν θα έκανε μία δεύτερη ΜΜ για πύκνωση τότε θα μπορούσε να το απογειώσει!
Θέλει (ταλαιπωρία)? Μπορεί (κόστος)? Δεν ξέρουμε.... Εγώ πάντως (που είμαι 7 χρόνια μικρότερος) θα την έκανα.
Αντικειμενικά (όσο μπορώ) πιστεύω ότι λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα (μία ΜΜ, χωρίς φάρμακα) το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα ανάλογα περιστατικά του γιατρού είναι πολύ καλά, αλλά το συγκεκριμένο είναι.
Ειρήνη υμίν!