Kostas97
Well-Known Member
@Panos1982 Πώς ομως δικαιολογειται το γεγονος οτι ολοι αυτοι δεν επιστρεφουν για πυκνωση;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@Panos1982 Πώς ομως δικαιολογειται το γεγονος οτι ολοι αυτοι δεν επιστρεφουν για πυκνωση;;
Δεν είναι μόνο αυτό υπάρχουν και άλλοι λόγοι....πχ οικονομικοί να χρειάζεσαι 4-5000€ για μια επέμβαση ή και παραπάνω, εύκολα μαζεύονται σήμερα αγόρι? και μιλάμε για 2η που σημαίνει έχεις ήδη δώσει τόσα. Επίσης χρειάζεται 1-2 χρόνια για να ξαναμπεί κάποιος. Στο τέλος τέλος δεν είναι και παιχνίδι μια επέμβαση όπως και να το κάνουμε ακόμα και αυτή. Άρα νομίζω ότι δεν είναι θέμα μόνο γνώσεων αλλά πολυπαραγοντικό...ένα ποσοστό είναι και αυτό που λες εσύ προφανώς και το βλέπεις εκεί έξω δυστυχώς.Κώστα αν δεν έχεις δει εικόνα του καλύτερου,του πιο πυκνού αποτελέσματος γενικά και κανείς σύγκριση το κεφάλι σου μόνο με το πριν ,καλά νιώθεις..δεν χρειάζεσαι κάτι .αν τύχει όμως και δεις παρόμοια περιστατικά τα οποία έβαλαν τα σωστά grafts θα πεις εγώ γτ δεν είμαι έτσι?(όπως έλεγε ένας φουκαρας στη bergman kord στους γιατρούς εκεί μόλις είδε τον cvial..έτσι θέλω να με κάνετε τους έλεγε).κατάλαβες ? Για αυτό δεν γυρνάνε για πύκνωση αυτοί..δεν έχουν εικόνα..και είναι τεράστιος ο αριθμός αυτών
Δεν είναι μόνο αυτό υπάρχουν και άλλοι λόγοι....πχ οικονομικοί να χρειάζεσαι 4-5000€ για μια επέμβαση ή και παραπάνω, εύκολα μαζεύονται σήμερα αγόρι? και μιλάμε για 2η που σημαίνει έχεις ήδη δώσει τόσα
Δεν έχεις άδικο! Όλα παίζουν ρόλο!Δεν είναι μόνο αυτό υπάρχουν και άλλοι λόγοι....πχ οικονομικοί να χρειάζεσαι 4-5000€ για μια επέμβαση ή και παραπάνω, εύκολα μαζεύονται σήμερα αγόρι? και μιλάμε για 2η που σημαίνει έχεις ήδη δώσει τόσα. Επίσης χρειάζεται 1-2 χρόνια για να ξαναμπεί κάποιος. Στο τέλος τέλος δεν είναι και παιχνίδι μια επέμβαση όπως και να το κάνουμε ακόμα και αυτή. Άρα νομίζω ότι δεν είναι θέμα μόνο γνώσεων αλλά πολυπαραγοντικό...ένα ποσοστό είναι και αυτό που λες εσύ προφανώς και το βλέπεις εκεί έξω δυστυχώς.
NW stage IV - MET 28/11/2019-F.U.E. - Άνδρας 44 ετών. 2400 FUs - Τεχνική FUT
O Πάνος με επισκέφθηκε πριν από 1,5 χρόνο. Με γνωρισε μέσα από τα βιντεο του Youtube και με επισκεφτηκε. Δεν ήθελε σε καμια περίπτωση να κουρευτει λόγω δουλειας οπότε επιλέξαμε τεχνική FUT Φωτογραφίες του Πάνου λίγο πριν πριν τη μεταμόσχευση μαλλιών του στην Anastasakis Hair Clinic.www.hairlossgr.com
Στο.περιστατικο ας πουμε εδω του λινκ,
Εξυμνείς την δοτρια του ασθενους που ειναι 42 κιολας....
Και πας και του βαζεις μονο 2400 ενω ειναι οφθαλμοφανες οτι χρειαζοταν παραπανω....
Κανεις strip , και παρ ολα αυτα βγαζεις μονο 22 εκατοστά μηκος (δεν ανεβαζεις την φωτο του strip post-op ) σκοπιμα εγινε να μην αντιληφθουν οι αναγνωστες οτι ηταν μικρο ?? Δε ξερω... λεω....
Και αντι να του συνεχισεις το strip στα 28-30 εκατοστά που ειναι το μεσο μηκος ενος strip (εφ οσων το ειχε κ αναγκη ) και να καλύψεις καλυτερα την αραιωση του ασθενη τον παρατας μισοτελειωμενο οπως συνιθιζεις να κανεις. Και με τις γνωστες φωτο που κολακεύουν και τα μοτο τυπου less is.more κανεις την δουλίτσα σου απεναντι στους απειρους....
Προβολή συνημμένου 38414
Η φωτο τελικου αποτελσματος που ανεβασες ειναι αριστερα,
Δεξια αυξησα λιγο φωτεινοτητα κ αυξησα κ λιγο ερυθροτητα στην συγκεκριμένη ( για να ξεχωρισει το χρωμα του δέρματος γτ προσπαθει να καλυφθει επιμελως με το χτενισμα το κενο) και ιδου ποσο αραιη περιοχη εχει ακομα ο πελατης.... και αν χρειαζοταν τελικα να συνεχισει το strip κ να μην μεινει στα 22 cm και τα 2400 θυλακια....
Less is more κατα τ αλλα....
Αλλα αν ανεβει σε μοτοσικλετα θα σκέφτεται αν ειναι καλα χτενισμενα να μην χανει την καλυψη....στην θαλλασα το ιδιο...
Κατω απο δυνατα φωτα το ιδιο...κοκ...
Ολη η β και γ ζωνες ειναι αδειες....
Μερικοι δεν θέλουν αυτο, μερικοί θελουν
Πραγματικο μαλλι κατω απ ολες τις συνθήκες....και καλο ειναι να γνωριζουν
Οτι δεν προσφερετε συχνα κατι τετοιο στην κλινική σας....
Διαφωνώ σε όλο αυτό γιατρέ. Είναι όπως μας έλεγαν παλιά οι παππούδες μας γιατί ασχολείσαι με την μπάλα βγάζεις λεφτά? Αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα και σας ρωτώ γιατί ένας άνθρωπος νοήμων θα πρέπει να ασχολείται μόνο με τα φράγκα ή πράγματα που θα του αποφέρουν κέρδος? Γιατί κάποιος να μην ασχολείται και με χόμπυ ή πράγματα που άπτονται στην σφαίρα της συλλογικής ευθύνης ή προσφοράς. Ο Panos που χτες για άλλους λόγους ήμουν σε μια φράση απρεπής απέναντι του διατυπώνει κάποια επιχειρήματα και κάποια γνώμη...καλή, κακή, δίκαιή, άδική όπως το βλέπει κανείς ...αλλά έτσι όπως τα παρουσιάζεις προφανώς το φόρουμ δεν έχει κανένα νόημα ύπαρξης αφού (να με διορθώσει ο @CVIAL αν κάνω λάθος κανείς δεν βγάζει λεφτά από αυτό, λογικά πάντα). Η κριτική σκέψη είναι προνόμιο και δεν θα εκπορεύεται από τα συμφέροντα του ενός ή του άλλου. Εσύ γιατρέ βγάζεις λεφτά από αυτό γι αυτό και την δέχεσαι έστω και σε άδικο κάποιες φορές βαθμό όμως πως θα γίνει διαφορετικά ή στο τέλος τέλος μόνο τα θετικά σχόλια πλέον επιθυμείς?Μισοτελειωμενο?
Του βάζω "μόλις 2400"?
"Ενω ειναι οφθαλμοφανες οτι χρειαζοταν παραπανω...."
"βγαζεις μονο 22 εκατοστά μηκος (δεν ανεβαζεις την φωτο του strip post-op ) σκοπιμα εγινε να μην αντιληφθουν οι αναγνωστες οτι ηταν μικρο ?? Δε ξερω... λεω...."
"Και αντι να του συνεχισεις το strip στα 28-30 εκατοστά που ειναι το μεσο μηκος ενος strip"
Και άλλα.
Ακουστε κ. Καθηγητα.
Με αυτο το ηφος μπορεις να μιλας σε οποιον θες, αλλλα από εμενα απαντηση δεν θα παρεις.
Αποφασισα με τοξικούς ναρκισσιστες εδω μεσα να μην ασχολουμαι πλεον γιατι ειναι πολυ βαθυ το πρόβλημα, δυστυχως.
Αν δεν καταλαβαινεις τι ειναι ο τοξικος ναρκισσισμός όταν εισαι ενας χομπιστας και γραφεις με τετοιο υφος σε ενα χειρουργο για το πως κανει η θα έπρεπε να κανει την δουλεια του μετα πό 30 χ΄ρονια σπουδες και εμπειρία, καταλαβαινουν ολοι πως ειναι χαμενη υποθεση οποιαδηποτε συζητηση. Κριμα.
Κανε το κομματι σου και εσυ, παρε "δοξα" στο φορουμ, φαε ΤΣΑΜΠΑ το πολυτιμοτερο πραγμα που εχεις στη ζωη, το χρονο σου, για να ασχολησε με τις φωτογραφιες ΜΟΥ, που αφορουν περιστατικα για τα οποια πληρωνομαι, και καλη διασκεδαση!
Ειναι το ιδιο πραγμα σαν να καθεσαι να μιλας στο καφενειο με το καφεδακι σου για το αν ήταν καλο ή οχι το γκολ του ταδε ποδοσφαιριστη.
Αυτος αραζει στην πισινα με την σαμπανια και εσυ μιλας για αυτον και τον διαφημιζεις νομιζοντας οτι "κρινοντας" τον γινεσαι ...καλύτερος.
Good luck!
Διαφωνώ σε όλο αυτό γιατρέ. Είναι όπως μας έλεγαν παλιά οι παππούδες μας γιατί ασχολείσαι με την μπάλα βγάζεις λεφτά? Αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα και σας ρωτώ γιατί ένας άνθρωπος νοήμων θα πρέπει να ασχολείται μόνο με τα φράγκα ή πράγματα που θα του αποφέρουν κέρδος? Γιατί κάποιος να μην ασχολείται και με χόμπυ ή πράγματα που άπτονται στην σφαίρα της συλλογικής ευθύνης ή προσφοράς. Ο Panos που χτες για άλλους λόγους ήμουν σε μια φράση απρεπής απέναντι του διατυπώνει κάποια επιχειρήματα και κάποια γνώμη...καλή, κακή, δίκαιή, άδική όπως το βλέπει κανείς ...αλλά έτσι όπως τα παρουσιάζεις προφανώς το φόρουμ δεν έχει κανένα νόημα ύπαρξης αφού (να με διορθώσει ο @CVIAL αν κάνω λάθος κανείς δεν βγάζει λεφτά από αυτό, λογικά πάντα). Η κριτική σκέψη είναι προνόμιο και δεν θα εκπορεύεται από τα συμφέροντα του ενός ή του άλλου. Εσύ γιατρέ βγάζεις λεφτά από αυτό γι αυτό και την δέχεσαι έστω και σε άδικο κάποιες φορές βαθμό όμως πως θα γίνει διαφορετικά ή στο τέλος τέλος μόνο τα θετικά σχόλια πλέον επιθυμείς?
Διαφωνώ σε όλο αυτό γιατρέ. Είναι όπως μας έλεγαν παλιά οι παππούδες μας γιατί ασχολείσαι με την μπάλα βγάζεις λεφτά? Αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα και σας ρωτώ γιατί ένας άνθρωπος νοήμων θα πρέπει να ασχολείται μόνο με τα φράγκα ή πράγματα που θα του αποφέρουν κέρδος? Γιατί κάποιος να μην ασχολείται και με χόμπυ ή πράγματα που άπτονται στην σφαίρα της συλλογικής ευθύνης ή προσφοράς. Ο Panos που χτες για άλλους λόγους ήμουν σε μια φράση απρεπής απέναντι του διατυπώνει κάποια επιχειρήματα και κάποια γνώμη...καλή, κακή, δίκαιή, άδική όπως το βλέπει κανείς ...αλλά έτσι όπως τα παρουσιάζεις προφανώς το φόρουμ δεν έχει κανένα νόημα ύπαρξης αφού (να με διορθώσει ο @CVIAL αν κάνω λάθος κανείς δεν βγάζει λεφτά από αυτό, λογικά πάντα). Η κριτική σκέψη είναι προνόμιο και δεν θα εκπορεύεται από τα συμφέροντα του ενός ή του άλλου. Εσύ γιατρέ βγάζεις λεφτά από αυτό γι αυτό και την δέχεσαι έστω και σε άδικο κάποιες φορές βαθμό όμως πως θα γίνει διαφορετικά ή στο τέλος τέλος μόνο τα θετικά σχόλια πλέον επιθυμείς?
Αν δεν καταλαβαινεις οτι ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ δεν εκφραζεται με ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ και ...κουνημα δαχτυλου αλλα με ερωτησεις, επιχειρηματα και τεκμηρια, δεν μπορω να ασχοληθω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σ ευχαριστώ...επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να γίνονται σχόλια που μπορεί να χαλάσουν μια συζήτηση στα νήματα που αφορούν...τώρα το γιατί δεν έγινα κατανοητός και όσα είπε ο george σε μένα είναι αλλουνού παπά δυστυχώς....μέχρι και άλλον γιατρό έμπλεξε τέλος πάντων...ελπίζω να καταλαβαίνεις εσύ τι είπα και πόσο δίκιο είχα....Μπραβο, mike. Πλεον εισαι ξεκαθαρος στη σκεψη/αποψη σου (γιατι, οντως, χθες το σχολιο σου, ισως, παρερμηνευθηκε καπως).
Γιατρέ οι απορίες του και επισημάνσεις του αφορούν κυρίως το αισθητικό κομμάτι και το τελικό αποτέλεσμα...δεν στάθηκε στον τρόπο που χειρουργήθηκε ο ασθενής και αν έκανες σωστά τις χειρουργικές τομές γιατί θα ήταν όντως αστείο αυτό. Το αποτέλεσμα όμως στην εμφάνιση του και στα περιθώρια βελτίωσης πρέπει να κρίνονται...το χομπίστας είναι προσβλητικό γιατί δεν λες σε ενδιαφερόμενους, πελάτες κλπ. Επίσης ένα φόρουμ (ευτυχώς!!) δεν οφείλει να έχει μέλη με ονομ/επώνυμο, Αμκα κλπ. είναι μια σύμβαση που κάνουμε στο ότι παρότι ανώνυμοι θα διατηρήσουμε ένα επίπεδο σεβασμού κλπ κλπ. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η κριτική ακόμα και αρνητική δεν είναι πάντα ιδιοτελής.... ούτε κρύβει κάποια συμφέροντα...αυτά φαίνονται και καυτηριάζονται από πολλούς και από τον γράφοντα επίσης....Και για να τελιώνουμε για να μην είμαι ηξεις αφήξεις όντας πελάτης σου κιόλας η άποψη μου είναι ότι είσαι ένας καλός γιατρός (αν σε θέλει κάποιος για φίλο του, ας μην σε επιλέξει,μπορεί να σε θεωρήσει λίγο προκλητικό) με πλάνο και οι κριτικές του τύπου κοροιδεύεις το κόσμο κλπ είναι άδικες...το ότι έχεις περιθώριο βελτίωσης προφανώς ισχύει και αυτό θα πρέπει να επισημαίνετε όπου επιβάλλεται...επίσης το κομμάτι τιμής και value for money είναι κάτι που αποτελεί κριτήριο ατομικό του καθενός και πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό...Μπορεις να διαφωνεις και σεβομαι την αποψη σου.
Αν ομως, δεν καταλαβαινεις πως ειναι απλα αστειο ο χομπιστας να ΕΓΚΑΛΕΙ τον επαγγελματια
Αν δεν καταλαβαινεις ποσο τραγελαφικο ειναι αυτο
Αν δεν καταλαβαινεις από που πηγαζει στην πραγματικοτητα ολο αυτο
Αν δεν καταλαβαινεις οτι ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ δεν εκφραζεται με ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ και ...κουνημα δαχτυλου αλλα με ερωτησεις, επιχειρηματα και τεκμηρια, δεν μπορω να ασχοληθω.
Μπορει καποιοι να νομιζουν οτι επειδη καραφλιασαν και ειδαν και 100 βιντεακια στο Youtube και διαβαζουν και φορυμ 20 χροανι, εμαθαν χειρουργική. Δικαιωμα τους, δεν θα τους αλλαξω εγω την άποψη.
Καλο θα ειναι να μην μπερδευει κανεις την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ με το οτι ο λογος του έχει ΑΞΙΑ.
Σημερα ας πουμε φιλοξενω στο ιατρειο μου την ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ κ.κ. Παπαδαυιδ που ηρθε να δει και να ενημρωθει γαι την ΜΕΤ, μιας και εχω ένα ωραιο combo περιστατικό.
Με έχει τρελανει στις ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!
Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!!
ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!
Δεν ξερω αν καταλαβες.
Η καθηγηρτρια ΡΩΤΑΕΙ για να μαθει.
Οι χομπιστες ΞΕΡΟΥΝ και θα μου μαθουν και εμενα...
με πλάνο και οι κριτικές του τύπου κοροιδεύεις το κόσμο κλπ είναι άδικες..
Γιατρέ η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Πάνος έκανε μια εύστοχη παρατήρηση, μια παρατήρηση που σίγουρα είναι άβολη για σένα και που λογικά όλοι θα ήθελαν να παρακάμψουν καθώς βλέπουν 20 χιλιάδες μέλη και ξες τι αντίκτυπο έχει αυτό.Επισης ακόμα και εσύ που είσαι στο χώρο αυτό μπορείς να μάθεις πράγματα από εμάς και από οποιαδήποτε πρόσωπο.Το ζήτημα που πρέπει να απαντήσεις στον εαυτό σου είναι όχι γιατί κάποιοι χομπίστες κάνουν ότι κάνουν όπως λες,αλλα γιατί εγώ δηλ εσύ ένας τέτοιος επιστήμονας με πτυχία , γνώσεις κτλ κτλ κτλ βασίζομαι σε τεχνικές εξαπάτησης (βαριά λέξη αλλά) όπως ο φωτισμός για να πετύχω αυτό που θέλω να πετύχω.
Φιλικά.
Αποφασισα με τοξικούς ναρκισσιστες εδω μεσα να μην ασχολουμαι πλεον γιατι ειναι πολυ βαθυ το πρόβλημα, δυστυχως.
Αν δεν καταλαβαινεις τι ειναι ο τοξικος ναρκισσισμός όταν εισαι ενας χομπιστας και γραφεις με τετοιο υφος σε ενα χειρουργο για το πως κανει η θα έπρεπε να κανει την δουλεια του μετα πό 30 χ΄ρονια σπουδες και εμπειρία, καταλαβαινουν ολοι πως ειναι χαμενη υποθεση οποιαδηποτε συζητηση. Κριμα.
Κανε το κομματι σου και εσυ, παρε "δοξα" στο φορουμ, φαε ΤΣΑΜΠΑ το πολυτιμοτερο πραγμα που εχεις στη ζωη, το χρονο σου, για να ασχολησε με τις φωτογραφιες ΜΟΥ, που αφορουν περιστατικα για τα οποια πληρωνομαι, και καλη διασκεδαση!
Ειναι το ιδιο πραγμα σαν να καθεσαι να μιλας στο καφενειο με το καφεδακι σου για το αν ήταν καλο ή οχι το γκολ του ταδε ποδοσφαιριστη.
Αυτος αραζει στην πισινα με την σαμπανια και εσυ μιλας για αυτον και τον διαφημιζεις νομιζοντας οτι "κρινοντας" τον γινεσαι ...καλύτερος.
Good luck!