[
QUOTE="Anastasakis Hair Clinic, post: 264767, member: 24602"]
Το πιστευεις πραγματικα αυτο ότι ένας ιατρός μπορει να μαθει από εσας??
Θέλω να μου το εξηγησεις αν δεν βαριεσαι!
Πεςμου σε παρακαλώ η δική σου δουλεια και σπουδες ποια ειναι!
Ναι ο καθένας Μπόρει να μάθει από τον οποιονδήποτε.Εγω βασικά είμαι απόφοιτος οικονομικής σχολής με μεταπτυχιακό και πρώην εργαζόμενος σε εταιρία αλλά με την κοβιντ εποχή και με τις αναστολές κτλ πλέον ψάχνομαι.Πχ ένας γιατρός μπορεί να μάθει όχι τεχνικές λεπτομέρειες πως γίνεται το χειρουργείο αλλά ένα στυλ που αρέσει στην νέα γενιά,η για παράδειγμα να κλείνει τους κροτάφους με ένα πιο γλυκό τρόπο,η με το μάτι να διακρίνει κάποιος ότι βάζεις λίγα gtafts ενώ δεν συντρέχει λόγος και ότι αν βάζεις πιο πολλά ίσως κανείς και πιο πολλές δουλειές η αλλά θέματα όπως το ότι οι τεχνικές εξαπάτησης δεν βγάζουν πουθενά κτλ.Καταλαβες ; Τέτοια πράγματα η πχ αν κπ πάρει φίνα και βγάλει ένα τρελό συμπτώμα που δεν το έχεις ξαναδεί η ξανακουσει;
[/QUOTE]
Δλδ, πιστευεις οτι ένας χειορυργος που εκτελει μια επέμβαση με ΜΟΝΙΜΑ αποτελεσματα, θα επηρεαστει από την...ταση που θα μαθει σε ένα ...φορουμ από τα 4-5 μελη???? ή και 50 μέλη?
ΔΕΝ θα διαβασει βιβλια (που εγω έχω γραψει 2 ήδη)
ΔΕΝ θα πάει σε συνεδρια
ΔΕΝ θα διαβασει αρθρα
Δεν θα μιλησει με world-class συναδελφους (ευτυχως γνωριζω εκατονταδες συναδελφους πολυ πιο εμπειρους από εμενα).
ΟΧΙ μονο, μαλλον για εσενα, σωστα?
οφειλει και να ...αφουγκραστει και τους ανωνυμους του φορουμ (και το λεω ανωνυμους εδω γιατι ΔΕΝ ξερεις το επίπεδο γνωσης, παιδειας και πάνω από ολα τα κινητρα του?
Αν εσενα σου ακουγεται λογικο και ΣΥΝΕΤΟ επαγγελματικα, εμενα οχι.
Γιατις "τεχνικες εξαπατησης" δεν καταλαβαινω τι εννοεις
Παρενεργειες Φινα να μαθω από φορουμ? Σοβαρα???
Ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μερος που πρέπει να κοιταξει κανεις!!!
Ισχυουν ΟΛΑ τα παραπάνω ΣΥΝ το οτι μπορει να παιρνουν 1.000.000 ατομα Φινα χωρις και προβλημα, και τα 5 που εχουν, ΑΥΤΑ θα μπουν να γραψουν και ΟΛΟΙ θα νομισουν πως η Φινα σκοτωνει!
Ουτε ΚΑΝ!
Ξανασκεψου τα φιλε, εισαι μορφωμενος ανθρωπος!