@CVIAL Καντε μου τη χαρη να κρινετε και τις εκφρασεις που λενε:
"Και πας και του βαζεις μονο 2400 ενω ειναι οφθαλμοφανες οτι χρειαζοταν παραπανω....
Κανεις strip , και παρ ολα αυτα βγαζεις μονο 22 εκατοστά μηκος (δεν ανεβαζεις την φωτο του strip post-op ) σκοπιμα εγινε να μην αντιληφθουν οι αναγνωστες οτι ηταν μικρο ?? Δε ξερω... λεω....
Και αντι να του συνεχισεις το strip στα 28-30 εκατοστά που ειναι το μεσο μηκος ενος strip (εφ οσων το ειχε κ αναγκη ) και να καλύψεις καλυτερα την αραιωση του ασθενη τον παρατας μισοτελειωμενο οπως συνιθιζεις να κανεις. Και με τις γνωστες φωτο που κολακεύουν και τα μοτο τυπου less is.more κανεις την δουλίτσα σου απεναντι στους απειρους.... "
Σοβαρα τωρα?
Ανταλλαγη απόψεων το λες αυτο?
Νομιζω
@CVIAL καλο θα ειναι να το παιξεις λιγο το ματς 50-50 γιατι βλεπω πολυ στραβα ματια σε αγενειες (οκ, ο καθενας μπορει να ειναι αναγωγος, αλλα καλο θα ηταν να επεμβαινεις ΚΑΙ σε μελη), κατηγοριες (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να το επιτρεπεις από τα μελη προς εμενα ενω στην παραμικρη υποψια οτι προσβαλεται καποιος από εμενα να με εγκαλεις!) και υπονούμενα (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να το επιτρεπεις από τα μελη προς εμενα, οταν αναγκαστικα ειμαι επώνυμος και απολυτα βολικα αυτοι ειναι ανωνυμοι!).
Συγνωμη, αλλα εδω και καιρο έχεις αφησει και παρταρουν καποι ανωνυμοι τραμπουκοι εις βαρος της φημης μου και επεμβαινεις ΜΟΝΟ όταν ενοχληθει καποιο μελος που ΑΜΥΝΘΗΚΑ στις χυδαιότητες του, καλυμενες πισω από την υποτιθεμενη ελευθερια του λογου.