Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μην πανικοβάλλεσαι .Εσυ δεν είσαι ο Pan77 .Πρέπει να έχετε αυτοπεποίθηση .Να πιστεύετε στην επιτυχία .Δες και τα αλλά περιστατικά του Τιρκαλα που πέτυχαν πλήρη φυτρωση και στο forelockΑυτο με το shock loss είναι γενικά συνηθισμένο φαινόμενο και αν ναι, υπάρχει επιστροφή γενικά? Γιατί μπροστά έχασα και εγώ σίγουρα αρκετά μαλλιά από πριν (φυσικά είμαι στους 2.5 μήνες καμιά συσχέτιση με το περιστατικό του παιδιού). Απλά διαβάζω και εδώ για shock loss το forelock που δεν επανήλθε ποτέ και λίγο σκιάχτηκα είναι η αλήθεια
Δεν διαφωνώ Alex. Ξέρω γιατί επέλεξα τον γιατρό. Το έκανα με πλήρη γνώση. Απλά ρώτησα λίγο να δω αν είναι συνηθισμένο φαινόμενο κλπ
Εισαι για ψυχίατρο φίλε .Τέτοια παλαβή συμπεριφορά είχαμε καιρό να δούμε εδώ μέσαΝα τον ακούς τον alex. Ότι λέει είναι γκαραντί. Άλλωστε, ας θυμηθούμε όλοι τι είχε γράψει στην πρώτη σελίδα της παρουσίασής μου
'' Θα τον φτιάξει super και ας μην ήταν καλό το cons ''
Επίσης, αν πιστέψεις πραγματικά πολύ μπορεί να βγάλεις μαλλιά και χωρίς μμ και να γίνεις τούμπανο.
Αυτές οι εκφράσεις περί ψυχικής υγείας είναι πολύ λεπτά ζητήματα και για μένα επ ουδενι ούτε για αστείο ούτε στα νεύρα δε θα πρεπε να αναφέρονταιΕισαι για ψυχίατρο φίλε .Τέτοια παλαβή συμπεριφορά είχαμε καιρό να δούμε εδώ μέσα
Εισαι για ψυχίατρο φίλε .Τέτοια παλαβή συμπεριφορά είχαμε καιρό να δούμε εδώ μέσα
Εδω μέσα το διάβασα ότι δεν σηκώνεις τα τηλέφωνα .Άλλος το ανέφερε .Διάβασε το νήμα από την αρχή να δεις ποιος το είπεΚαι τέτοια αποτυχία μμ είχαμε καιρό να δούμε εδώ μέσα αλλά αυτό δεν σε πειράζει. Προσπαθείς να βρεις άλλα πράγματα για να στρέψεις την προσοχή αλλού, καθόλου παράξενο όμως αφού ξέρουμε ότι έχεις κάποια σχέση με την κλινική όπως έχεις παραδεχθεί στο παρελθόν. Αλήθεια πως ήξερες ότι όλο αυτό το διάστημα δεν είχα επικοινωνία με τον γιατρό και δεν σήκωνα τα τηλέφωνά τους?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ απλά του απάντησα στο ίδιο μήκος κύματος που εκπέμπει .Διάβασε τι μου έγραψεΑυτές οι εκφράσεις περί ψυχικής υγείας είναι πολύ λεπτά ζητήματα και για μένα επ ουδενι ούτε για αστείο ούτε στα νεύρα δε θα πρεπε να αναφέρονται
Εσυ μιλάς για αποτυχία και για κατεστραμμένη δότρια από τις πρώτες μέρες της μμ .Αυτά είναι φοβίες .Πως προδίκαζες ότι είχε καταστραφεί η δότρια σου;Και τέτοια αποτυχία μμ είχαμε καιρό να δούμε εδώ μέσα αλλά αυτό δεν σε πειράζει. Προσπαθείς να βρεις άλλα πράγματα για να στρέψεις την προσοχή αλλού, καθόλου παράξενο όμως αφού ξέρουμε ότι έχεις κάποια σχέση με την κλινική όπως έχεις παραδεχθεί στο παρελθόν. Αλήθεια πως ήξερες ότι όλο αυτό το διάστημα δεν είχα επικοινωνία με τον γιατρό και δεν σήκωνα τα τηλέφωνά τους?
Εδω μέσα το διάβασα ότι δεν σηκώνεις τα τηλέφωνα .Άλλος το ανέφερε .Διάβασε το νήμα από την αρχή να δεις ποιος το είπε
Επειδή έχω οικογενειακά πολύ στενό μου πρόσωπο με εύθραυστη ψυχική υγεία να το πω κομψα, πίστεψέ με καλύτερα για μένα να βρίσεις κάποιον παρά να πεις αυτή την ατάκαΕγώ απλά του απάντησα στο ίδιο μήκος κύματος που εκπέμπει .Διάβασε τι μου έγραψε
Υπάρχει ολόκληρη στιχομυθία εδώ μέσα γιδομετρητη γιατί δεν μιλάς με το γιατρό .Διάβασε γιατί τα ξέχασες .Μέχρι ο Tamaliamoupiso αναρωτιέται πριν από μήνες γιατί δεν μιλάς με το γιατρό .Μην με κανείς και φωτογραφίσω όλες τις συνομιλίες που το αναφέρουνΚαι όμως δεν το ανέφερε κανείς. Προδόθηκες φουκαρά μου μόνος σου.
Ουδέποτε έγραψα ότι δεν μιλάω με τον γιατρό, απλώς ο vlafo το υπέθεσε επείδη δεν πήρα θέση, αλλά το ότι δεν σήκωνα τα τηλέφωνα ήταν κάτι που μόνο εγώ και αυτοί το γνώριζα. Στην σελίδα 21 και αφού ανέβασα την φώτο του 6μηνου έγραψες αυτό
'' από όσο ήξερα δεν σήκωνε το τηλέφωνο στο γιατρό στο παρελθόν ''
Σε πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη...
Εκεί μετά το Αν με άφησες ξεκρέμαστοΌπως καταλαβαίνεις πολύ καλά ένας γιατρός δεν κάνει κριτική για κάποιον άλλο γιατρό με εικασίες στους 6 μήνες. Ως εκ τούτου η στάση του ειναι απολύτως κατανοητή. Ως προς το forelock λανθανεις, ήταν το μόνο για το οποίο εκφράστηκε με απολυτότητα. Εξάλλου το φωτογραφικό υλικό του προηγούμενου cons (5/2021) το επιβεβαιώνει απόλυτα. Αν
Θα παραμείνουμε ψύχραιμοι Cvial από εδώ και στο εξήςΡε σεις γιατί αρχίσετε τις αψυμαχίες; Λίγο ψυχραιμία