Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν διαβάζεις τίποτα καλά και λες μόνο αερολογίες, εξού μάλλον και το αεράτος. Πάλι λάθος έκανες. Και για την ''φύτρωση'' του 4μηνου έγραψα στην ίδια ανάρτηση δύο σελίδες πριν και πως την εξηγώ και σε τι οφείλεται, πάντα κατά την δική μου άποψη. Ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή ξέρεις και δεν καταλαβαίνεις άρα είσαι βλάκας ή εσύ μας λες τα δικά σου (και όχι εγώ όπως είπες) και μας το παίζεις τρελίτσα και ότι τα ξέρεις όλα εδώ μέσα. Τα δικά μου λεγόμενα είναι τελείως ανεξάρτητα και αντικειμενικά τα ξέρω από πρώτο χέρι καθώς εγώ είμαι ο παθών εδώ. Άλλο αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω. Εκτός αν θέλεις να γράφουμε μόνο ότι σου αρέσουν και με αυτά που συμφωνείς. Με πολύ λιγότερα έχεις ''κρεμάσει'' κόσμο εδώ μέσα δικαίως ή αδίκως δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αλλά τώρα ψάχνεις να βρεις το παραμικρό για να ρίξεις λάσπη και να δημιουργήσεις σκιές.
Ελπίζω μετά την συνάντηση με τον CVIAL όσοι φοράνε παντελόνια να βγούνε και να πούνε πόσο λάθος έκαναν για αυτά που είπαν (παραμύθια της χαλιμάς, στημένος από άλλη κλινική, δεν έκανε μμ στον τυρκαλά κλπ.). Όσοι δεν φοράνε και δεν θέλουν να παραδεχτούν το λάθος τους ας κρυφτούνε στα λαγούμια τους ούτως ή άλλως είναι πλέον δακτυλοδεικτούμενοι στο forum.
Πάντως όλα πρέπει να μένουν ανοιχτά όπως του jacksmith του aldo το δικό σου νήμα και άλλων, ώστε να ναι δίκαιο αλλά και να παρέχουν γνώσεις.Αεράτε τις απειλές και τις ψευτομαγκιές σου αλλού και εκεί που σε παίρνουν. Αν αυτή είναι η τακτική σου όταν κάποιος σου απαντάει με επιχειρήματα, τζάμπα κόπος σε εμένα δεν πιάνει. Και μην πας να μπουρδελιάσεις την παρουσίαση για να την κλειδώσει ο Cvial. Ούτε με νοιάζει τι θα γράψεις, ούτως ή αλλώς τα έχουν γράψει όλα εδώ για εμένα, ούτε τι θα κάνεις.
Αεράτε τις απειλές και τις ψευτομαγκιές σου αλλού και εκεί που σε παίρνουν. Αν αυτή είναι η τακτική σου όταν κάποιος σου απαντάει με επιχειρήματα, τζάμπα κόπος σε εμένα δεν πιάνει. Και μην πας να μπουρδελιάσεις την παρουσίαση για να την κλειδώσει ο Cvial. Ούτε με νοιάζει τι θα γράψεις, ούτως ή αλλώς τα έχουν γράψει όλα εδώ για εμένα, ούτε τι θα κάνεις.
εγω που κολλαω ακριβως?Δε μας λες για εκείνον τον feanor που είναι και το alter ego σου ;Όλοι σας πήραν χαμπάρι .Με το ίδιο ύφος κριτική τάχα μου αντικειμενική για τον Τιρκαλα .Μήπως είσαι ο ίδιος;
πραγματικα ομωςΚαμια σχέση ο Feanor Αlex.
Θα μπερδεύτηκε. Όλα καλά.πραγματικα ομως
Αφού το λες εσυ .Εσένα σε εμπιστεύομαι .Τον παρεξήγησα τότεΚαμια σχέση ο Feanor Αlex.
καλα δεν σου εχω δωσει το δικαιωμα γ ν συμπεριφερεσαι και να μιλας ετσι σε καποιον αγνωστο ασχετως αν ειναι απροσωπο αλλα τεσπα.Αφού το λες εσυ .Εσένα σε εμπιστεύομαι .Τον παρεξήγησα τότε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μακάρι να κάνει το μπαμ τότε στους υπόλοιπους μήνες.Παντως η σανίδα kite πανταχού παρών έτσι χαχαO Pan77 ήρθε στο γραφείο χθες και τον είδε και ο Λορένζο μετά από μια ακύρωση ενός παιδιού στα προγραμματισμένα cons. Με βάση το πλήρες φωτογραφικό υλικό από τον Μάιο του 2021 (που τον είχε ξαναδεί) τα συμπεράσματα έχουν ως εξής:
1. Όπως του είπε και ο Λορενζο το 6μηνο είναι μια ένδειξη μόνο του που πάει η κατάσταση. Για να τοποθετηθούμε με βεβαιότητα πρέπει να περάσουν 10μήνες. Εκεί πλέον το πράγμα θα έχει δείξει οριστικά.
2. Η δότρια είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μακροσκοπικά αλλά και μετά από μικροσκοπική εξέταση (από τον Λορένζο).
3. Η κάλυψη δεν είναι καλή για τα g που μπήκαν (αλλά όπως προείπα πρέπει να περιμένουμε άλλους 3-4 μήνες). Βέβαια η στρατηγική απλώματος σε όλη την περιοχή είναι λάθος και αυτό δεν βοηθάει στην εικόνα.
4. Εκεί που είναι εμφανές ότι υπάρχει θέμα είναι στην μπροστινή περιοχή και ειδικά στο forelock στο οποίο είχε αρκετό μαλλί πριν την μμ. Εκεί είναι εμφανές ότι υπάρχει σημαντικό σοκλος γιατί η εικόνα του με βάση το τι υπήρχε πριν συν το τι μπήκε και το τι υπάρχει τώρα είναι χειρότερη. Κατά το Λορένζο αν ήταν να επανέλθει έπρεπε να είχε γίνει στους 6 μήνες αλλά και πάλι το σίγουρο είναι να περιμένεις 2-3 μήνες ακόμη.
5. Το crown του είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις περσινές φώτο πριν την μμ.
6. Η τωρινή εικόνα του δεν είναι καλή γιατί έχει μια ψιλο-σχηματισμένη συμμετρική hairline με μια πολύ διάχυτη αραίωση πιο πίσω κάτι που δεν είναι φυσικό. Φαίνεται ότι έχει κάνει μια μμ που δεν του έχει πετύχει μέχρι στιγμής.
7. Το σημαντικό είναι ότι κατά τον Λορένζο ακόμα και αν τελικά η μμ δεν δώσει κάτι παραπάνω έχει ακόμα επαρκή δότρια για να λύσει το πρόβλημά του.
8. Τα περί "βαλτού" και άλλα μεταφυσικά που έχουν γραφτεί είναι το λιγότερο φαιδρά. Έχω πλήρη στοιχεία του Pan77 από τον 5/2022 που έκανε το cons με τον Λορένζο, της προσπάθειας του να πάει Μαδρίτη που μετέπειτα ακύρωσε και 2-3 pm όταν τελικά την έκανε στον Τιρκάλα μερικούς μήνες μετά. Άρα μιλάμε για πλήρη ταυτοποίηση της διαδρομής του τους τελευταίους 10 μήνες.
Προβολή συνημμένου 46488
Προβολή συνημμένου 46487
Προβολή συνημμένου 46486
Προβολή συνημμένου 46485
Πρεπει να δοκιμασει και SnowBoard(στην Ελλαδα) εαν δεν το εχει κανε ηδη.Μακάρι να κάνει το μπαμ τότε στους υπόλοιπους μήνες.Παντως η σανίδα kite πανταχού παρών έτσι χαχα
Έτσι καλή ιδέα αν και εγώ ήμουν ανεπιδεκτος στο snowboard χαχαΠρεπει να δοκιμασει και SnowBoard(στην Ελλαδα) εαν δεν το εχει κανε ηδη.
Θα βρει επιπλεον λογους να ερχεται θεωρω.
Διαβάζοντας μέχρι τώρα την κατάσταση νόμιζα οτι ο Pan τρόλαρε την φάση(φαντάζομαι ο οποισδήποτε) κ οτι αποκλείεται να εξελίσσεται έτσι η μετ του. Αφού ήρθε απο εσένα, ταυτίζονται τα λόγια του με την καταστασή του.O Pan77 ήρθε στο γραφείο χθες και τον είδε και ο Λορένζο μετά από μια ακύρωση ενός παιδιού στα προγραμματισμένα cons. Με βάση το πλήρες φωτογραφικό υλικό από τον Μάιο του 2021 (που τον είχε ξαναδεί) τα συμπεράσματα έχουν ως εξής:
1. Όπως του είπε και ο Λορενζο το 6μηνο είναι μια ένδειξη μόνο του που πάει η κατάσταση. Για να τοποθετηθούμε με βεβαιότητα πρέπει να περάσουν 10μήνες. Εκεί πλέον το πράγμα θα έχει δείξει οριστικά.
2. Η δότρια είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μακροσκοπικά αλλά και μετά από μικροσκοπική εξέταση (από τον Λορένζο).
3. Η κάλυψη δεν είναι καλή για τα g που μπήκαν (αλλά όπως προείπα πρέπει να περιμένουμε άλλους 3-4 μήνες). Βέβαια η στρατηγική απλώματος σε όλη την περιοχή είναι λάθος και αυτό δεν βοηθάει στην εικόνα.
4. Εκεί που είναι εμφανές ότι υπάρχει θέμα είναι στην μπροστινή περιοχή και ειδικά στο forelock στο οποίο είχε αρκετό μαλλί πριν την μμ. Εκεί είναι εμφανές ότι υπάρχει σημαντικό σοκλος γιατί η εικόνα του με βάση το τι υπήρχε πριν συν το τι μπήκε και το τι υπάρχει τώρα είναι χειρότερη. Κατά το Λορένζο αν ήταν να επανέλθει έπρεπε να είχε γίνει στους 6 μήνες αλλά και πάλι το σίγουρο είναι να περιμένεις 2-3 μήνες ακόμη.
5. Το crown του είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις περσινές φώτο πριν την μμ.
6. Η τωρινή εικόνα του δεν είναι καλή γιατί έχει μια ψιλο-σχηματισμένη συμμετρική hairline με μια πολύ διάχυτη αραίωση πιο πίσω κάτι που δεν είναι φυσικό. Φαίνεται ότι έχει κάνει μια μμ που δεν του έχει πετύχει μέχρι στιγμής.
7. Το σημαντικό είναι ότι κατά τον Λορένζο ακόμα και αν τελικά η μμ δεν δώσει κάτι παραπάνω έχει ακόμα επαρκή δότρια για να λύσει το πρόβλημά του.
8. Τα περί "βαλτού" και άλλα μεταφυσικά που έχουν γραφτεί είναι το λιγότερο φαιδρά. Έχω πλήρη στοιχεία του Pan77 από τον 5/2022 που έκανε το cons με τον Λορένζο, της προσπάθειας του να πάει Μαδρίτη που μετέπειτα ακύρωσε και 2-3 pm όταν τελικά την έκανε στον Τιρκάλα μερικούς μήνες μετά. Άρα μιλάμε για πλήρη ταυτοποίηση της διαδρομής του τους τελευταίους 10 μήνες.
Προβολή συνημμένου 46488
Προβολή συνημμένου 46487
Προβολή συνημμένου 46486
Προβολή συνημμένου 46485
Λεει ότι χάθηκαν Μαμα μαλλιά λόγω shock loss και μάλλον μόνιμα αφού δεν βγήκαν στο εξάμηνοΔιαβάζοντας μέχρι τώρα την κατάσταση νόμιζα οτι ο Pan τρόλαρε την φάση(φαντάζομαι ο οποισδήποτε) κ οτι αποκλείεται να εξελίσσεται έτσι η μετ του. Αφού ήρθε απο εσένα, ταυτίζονται τα λόγια του με την καταστασή του.
Σαν εικόνα είναι σαν να μην έκανε τίποτα κ το πριν είναι ίδιο με το μετά (προσωπικά δεν βλέπω το σοκλος στο φορλοκ, απλά μη φύτρωση. Μπορεί να λανθάνω).
Το οτι υπάρχει αυτή η κατάσταση δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, μιας και έδειχνε να υπάρχει δραστηριότητα αλλά δια μαγείας εξαφανίστηκε. Bouklas situation ring a bell ? Είχα πει κ τότε οτι είναι σημαντικό να δούμε τι έφταιξε, αλλά @@ απάντηση. Νομίζω βλέπουμε το ίδιο έργο.
Ο Lorens της Ισπανίας , πως αιτιολόγησε την μέχρι τώρα πορεία ? Αδυνατώ να πιστέψω οτι απλά συνέστησε υπομονή μέχρι το 10μηνο χωρίς να αποφανθεί. Εδώ χρειάζεται εξήγηση για το τι πήγε λάθος, τα buried graft σε τέτοια έκταση , περίεργο ως απίθανο.
Επίσης έχω απορία αν ο Pan έχει ζάχαρο και για το πόσο αναισθησία έφαγε (δεδομένου του pop up, που ανέφερε).
Διαβάζοντας μέχρι τώρα την κατάσταση νόμιζα οτι ο Pan τρόλαρε την φάση(φαντάζομαι ο οποισδήποτε) κ οτι αποκλείεται να εξελίσσεται έτσι η μετ του. Αφού ήρθε απο εσένα, ταυτίζονται τα λόγια του με την καταστασή του.
Σαν εικόνα είναι σαν να μην έκανε τίποτα κ το πριν είναι ίδιο με το μετά (προσωπικά δεν βλέπω το σοκλος στο φορλοκ, απλά μη φύτρωση. Μπορεί να λανθάνω).
Το οτι υπάρχει αυτή η κατάσταση δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, μιας και έδειχνε να υπάρχει δραστηριότητα αλλά δια μαγείας εξαφανίστηκε. Bouklas situation ring a bell ? Είχα πει κ τότε οτι είναι σημαντικό να δούμε τι έφταιξε, αλλά @@ απάντηση. Νομίζω βλέπουμε το ίδιο έργο.
Ο Lorens της Ισπανίας , πως αιτιολόγησε την μέχρι τώρα πορεία ? Αδυνατώ να πιστέψω οτι απλά συνέστησε υπομονή μέχρι το 10μηνο χωρίς να αποφανθεί. Εδώ χρειάζεται εξήγηση για το τι πήγε λάθος, τα buried graft σε τέτοια έκταση , περίεργο ως απίθανο.
Επίσης έχω απορία αν ο Pan έχει ζάχαρο και για το πόσο αναισθησία έφαγε (δεδομένου του pop up, που ανέφερε).