Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

bobby

Well-Known Member
Και κάτι νεκρώσεις που τον στείλανε αδιάβαστο. Πολλές φορές αυτά τα χέρια είναι μαχαίρια που λέει και το τραγούδι. Εγώ θα πεισθώ μόνο όταν ο Βραζιλιάνος έχει 5-10 ανεξάρτητες περιπτώσεις παρόμοιες και μας αποδείξει ότι έχει βρει το μυστικό. Μέχρι τότε μακριά και αλάργα.
Συμφωνώ με @CVIAL. Ας μας δείξει 10 ακόμα ίδια περιστατικά και μετά ας πάμε όλοι Βραζιλία για να αποκτήσουμε λήπτρια με μεγαλύτερη πυκνότητα της δότριας (προ μεταμόσχευσης)……

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Ας μας δείξει 10 ακόμα ίδια περιστατικά και μετά ας πάμε όλοι Βραζιλία

Ασε τα ψοφια, φιλαρακι bobby!!! :p:D

Δηθεν...ταχα...θελεις να πας στη Βραζιλια για μεταμοσχευση.

Μαλλον εμαθες οτι η χωρα διαθετει πολυ καλους ποδοσφαιριστες και ως φανατικος με το αθλημα ειπες να την επισκεφθεις... :cool:;)

brazil-e-495x330.jpg

brazilian-bum-619x374.jpg

aeratos28

Just aeratos
Αυτή η προτελευταία από τα δεξιά ,στη δεύτερη εικόνα,με τρομάζει λίγο...:oops:
Πάντως αυτή η εικόνα ,έτσι όπως έχουν τοποθετηθεί τα κορίτσια,μου θυμίζει την είσοδο που κάνουν οι μπασκετπολιστες ,που μόλις μπαίνουν μέσα ένας ένας όλοι έχουν απλώσει χέρια και κάνουν hi5...θα μπορούσα να κάνω το ίδιο με αυτές χωρίς την συμμετοχή των χεριών τους βέβαια..:rolleyes:
Ασε τα ψοφια, φιλαρακι bobby!!! :p:D

Δηθεν...ταχα...θελεις να πας στη Βραζιλια για μεταμοσχευση.

Μαλλον εμαθες οτι η χωρα διαθετει πολυ καλους ποδοσφαιριστες και ως φανατικος με το αθλημα ειπες να την επισκεφθεις... :cool:;)

Προβολή συνημμένου 49880

Προβολή συνημμένου 49881

nick90

Well-Known Member
Αυτή η προτελευταία από τα δεξιά ,στη δεύτερη εικόνα,με τρομάζει λίγο...:oops:
Όντως πολύ μεγαλόσωμη είναι για κοπέλα αυτή. Λες να είναι κανένα ladyboy, σαν αυτές που έχει και στην Ταυλάνδη που επισκέπτεται συχνά ο john john... ; :p

vlafo

Well-Known Member
Και κάτι νεκρώσεις που τον στείλανε αδιάβαστο. Πολλές φορές αυτά τα χέρια είναι μαχαίρια που λέει και το τραγούδι. Εγώ θα πεισθώ μόνο όταν ο Βραζιλιάνος έχει 5-10 ανεξάρτητες περιπτώσεις παρόμοιες και μας αποδείξει ότι έχει βρει το μυστικό. Μέχρι τότε μακριά και αλάργα.
Πιστεύεις ότι δεν έχει 10 περιστατικά?
Εγώ σου λέω σίγουρα έχει και όχι μόνο.
Βέβαια το ισοζύγιο δεν το ξέρεις αλλά και μόνο που βλέπεις αυτό,απλά το θαυμάζεις.
Και είναι και άλλοι δε χρειάζεται να πας Βραζιλία.
Επειδή εδώ μέσα δεν τους γνωρίζουμε?
Έχει υλικό,οποιος ενδιαφέρεται ψάχνει και βρίσκει.

tasos33

Well-Known Member
Βέβαια το ισοζύγιο δεν το ξέρεις αλλά και μόνο που βλέπεις αυτό,απλά το θαυμάζεις.
Εδώ βλέπουμε συντηριτικες προσεγγίσεις από lorentzo τυρκάλα κτλ και υπάρχουν. από μικρο αστοχιες έως πατάτες. Ρισκάρεις εσύ με μια μμ να πας στα 70 graft σε μια μμ?

vlafo

Well-Known Member
Εδώ βλέπουμε συντηριτικες προσεγγίσεις από lorentzo τυρκάλα κτλ και υπάρχουν. από μικρο αστοχιες έως πατάτες. Ρισκάρεις εσύ με μια μμ να πας στα 70 graft σε μια μμ?
Στα 70 δε ρισκάρω αλλά στα 60 άνετα πήγαινα.

Aldo

Well-Known Member
Το μυστικό μάλλον ήταν τα cialo χαπα που έπαιρνε.
Εμένα η αποψη μου είναι μικρά χειρουργεία και βλπεις πως πάει ταλαιπωρία μεν, αλλά το ρίσκο σε μπαμ και έξω είναι μεγάλο .

oreo

Well-Known Member
Απλό είναι. Η τρίχα που είναι σε πλήρη ανάπτυξη έχει πάχος περίπου 60μ δηλαδή 0,06mm. Η περίμετρος που ενώνει αυτές τις 4 τρίχες είναι περίπου 4-5 φορές το πάχος της τρίχας (δες από το σχήμα τον κίτρινο κύκλο) δηλαδή 5*0,06mm=0,3mm. Με punch εξαγωγής 1.2mm είναι προφανές ότι τα 0,3mm ανήκουν στην ίδια ομάδα.
Μου αρέσει που λες απλό είναι, λες και γυρνάω σαν τον Κύρο Γρανάζη με το μικροσκόπιο :p !!!
Πρέπει να το έχει δει κάποιος ξανά το έργο για να καταλάβει οτι πρόκειται για πολύτριχο, οταν όλα τα άλλα σαν εικόνα ξεπηδούν σαν κοινό unit. Λογικά στην λήπτρια εννοείς εισαγωγή.
Αρα συμπερασματικά σε κενή περιοχή πάνω απο 40 g με αυτή την διάμετρο δεν μπαίνουν σωστά ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Φίλε τασο μέχρι το 2007 τα 30g στην hairline ήταν το απολύτως μάξιμουμ, με το ίδιο σκεπτικό συντηρητικές εμφυτεύσεις του σήμερα, τότε ήταν ακρότητα. Θέλω λοιπόν να πω , οτι όπως προσπαθούμε να βρούμε τι πήγε λάθος σε μια επέμβαση και δεν υπήρχε π.χ φύτρωση, έτσι και σε τέτοια ιδιαίτερα περιστατικά (άξια θαυμασμού) αξίζει να δούμε πως και γιατί έγιναν όλα σωστά και επετεύχθη το maximum.
Άλλωστε στο site του ισπανού λέει ξεκάθαρα "At injertocapilar.com all of our reconstructed front hair lines have densities above 45 follicular units per cm2."

oreo

Well-Known Member
Όντως πολύ μεγαλόσωμη είναι για κοπέλα αυτή. Λες να είναι κανένα ladyboy, σαν αυτές που έχει και στην Ταυλάνδη που επισκέπτεται συχνά ο john john... ; :p
Αυτή αγαπητέ Νικ είναι μίξη Βελγικού Μπράμπανκον με Βραζιλιάνικο κρεολικό. Κάπως έτσι βγαίνουν αυτά τα άλογα.

platanos

Well-Known Member
Μου αρέσει που λες απλό είναι, λες και γυρνάω σαν τον Κύρο Γρανάζη με το μικροσκόπιο :p !!!
Πρέπει να το έχει δει κάποιος ξανά το έργο για να καταλάβει οτι πρόκειται για πολύτριχο, οταν όλα τα άλλα σαν εικόνα ξεπηδούν σαν κοινό unit. Λογικά στην λήπτρια εννοείς εισαγωγή.
Αρα συμπερασματικά σε κενή περιοχή πάνω απο 40 g με αυτή την διάμετρο δεν μπαίνουν σωστά ?
Φίλε oreo τα 40 αυτά graft θα ναι μόνο τρίτριχα τετράτριχα (για να ναι το εργαλείο 1.2 .. με δίτριχα μονότριχα είναι μικρότερο) .. τουτέστην 3,5 λόγος μέσο όρο. Άρα 3.5 x 40 =140 x 0.95 (φύτρωση) = 133 που είναι πολύ καλός αριθμός τριχών ανα cm
To θέμα είναι τι γίνεται αν υπάρχουν διάφορα αλλά "φυματικά" τριγύρω .. εκεί ο αριθμος πέφτει δραματικά

Εκεί ή ο γιατρός πάει συντηρητικά και safe όπως και έκανε για να τα σώσει .. ή μπαίνει πιο επιθετικά και "πατάει" επάνω για να αυξήσει πυκνότητα.
Είναι δύο διαφορετκές προσεγγίσεις και οι δύο σεβαστές .. η πρώτη δείχνει ιατρική ηθική και τιμιότητα .. η δεύτερη είναι πιο ριψοκίνδυνη με (πιθανό) καλύτερο οπτικό αποτελεσμα.
Αν με ρωτούσες τι θα επέλεγα αν είχα αυτή τη γνώση και την ανάλυση τώρα (και εξαρτιώταν από μενα) ... θα σου έλεγα τη δεύτερη προσέγγιση :)

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
Φίλε oreo τα 40 αυτά graft θα ναι μόνο τρίτριχα τετράτριχα (για να ναι το εργαλείο 1.2 .. με δίτριχα μονότριχα είναι μικρότερο) .. τουτέστην 3,5 λόγος μέσο όρο. Άρα 3.5 x 40 =140 x 0.95 (φύτρωση) = 133 που είναι πολύ καλός αριθμός τριχών ανα cm
To θέμα είναι τι γίνεται αν υπάρχουν διάφορα αλλά "φυματικά" τριγύρω .. εκεί ο αριθμος πέφτει δραματικά
Φίλε πλάτανε τέτοιος λόγος αν πιανόταν, θα έπαιζες στην περιπτωσή σου με 24x3.5 + 20 x 2,1 = 126 hairs/cm2 και ορίζεις εσύ το survival rate.
Τα "φυματικά" αφου είναι για να χαιρετήσουν, τότε θα ήταν καλύτερο να θυσιαστούν.

platanos

Well-Known Member
Φίλε πλάτανε τέτοιος λόγος αν πιανόταν, θα έπαιζες στην περιπτωσή σου με 24x3.5 + 20 x 2,1 = 126 hairs/cm2 και ορίζεις εσύ το survival rate.
Τα "φυματικά" αφου είναι για να χαιρετήσουν, τότε θα ήταν καλύτερο να θυσιαστούν.
Έκανα edit όσο έγραφες μάλλον :)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φίλε τασο μέχρι το 2007 τα 30g στην hairline ήταν το απολύτως μάξιμουμ, με το ίδιο σκεπτικό συντηρητικές εμφυτεύσεις του σήμερα, τότε ήταν ακρότητα. Θέλω λοιπόν να πω , οτι όπως προσπαθούμε να βρούμε τι πήγε λάθος σε μια επέμβαση και δεν υπήρχε π.χ φύτρωση, έτσι και σε τέτοια ιδιαίτερα περιστατικά (άξια θαυμασμού) αξίζει να δούμε πως και γιατί έγιναν όλα σωστά και επετεύχθη το maximum.
Άλλωστε στο site του ισπανού λέει ξεκάθαρα "At injertocapilar.com all of our reconstructed front hair lines have densities above 45 follicular units per cm2."

Oreo δεν χρειάζεται να δεις τι πήγε σωστά. Στο λέω εγώ, στο λένε 40 κατασκευαστές που έλεγε και η διαφήμιση. Είναι ρίσκο, είναι θέμα οργανισμού, είναι σαν να περνάς με κόκκινο διασταύρωση. Το ότι δεν τρακάρεις είναι εντελώς τυχαίο. Το ότι την γλυτώνεις δεν σημαίνει ότι κάνεις καλά που περνάς με κόκκινο. ΟΛΟΙ οι χειρούργοι με τους οποίους έχω μιλήσει (και έχω μιλησει με πολλούς) έχουν ομόφωνη γνώμη επ' αυτού. Πυκνότητες πάνω από 55g είναι εξαιρετικά επικίνδυνες και το διακύβευμα εξαιρετικά οδυνηρό (νέκρωση), κάτι που δεν δικαιολογεί σε καμμία περίπτωση το ρίσκο. Αν θες τέτοιες πυκνότητες πας σε 2 επεμβάσεις πετυχαίνεις το ίδιο (ή και καλύτερο) αποτέλεσμα και δεν ρισκάρεις.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τα πόσα έχει. Αυτό που ξέρω μετά βεβαιότητα είναι οι νεκρώσεις που έχω δει μετά από τέτοιες προσεγγίσεις και μάλιστα από ονόματα που θαυμάζουμε στο φόρουμ. Ακόμα και 1 στα 10 να έχει τέτοια πιθανότητα θα με συγχωρέσεις αλλά δεν θα πάρω. Προτιμώ την ασφαλέστερη οδό και ας περιμένω 6 μήνες παραπάνω.

Aldo

Well-Known Member
συμφωνώ με Cvial και κάνει καλά που το γράφει και το ξαναγράφει , διότι δεν είναι πανάκεια αυτά …. μη τη πατήσει κανας χριστιανός , βουδιστής κοκ .

Μπλουζα