panos1234, FUE, 4183g(+150g) , 01&02/11/2021

alex7

Well-Known Member
Μπράβο ρε συ Πάνο για τις φωτογραφίες. Τίποτα δεν έχει πάει καλά "Πυκνότητα - Φυσικότητα - Επιθετικά και Συνεργασία στην hairline". Ούτε η λήπτρια για 4000 μοσχ. είναι καλή ούτε η δότρια.

Προβολή συνημμένου 48707

Προβολή συνημμένου 48708

Ο Lorenzo έχει πει ότι στο 5μηνο το αποτέλεσμα δείχνει (CVIAL). Ρώτα τον γιατρό να δούμε τι θα σου πει. Καλή επιτυχία εύχομαι, σόρρυ αν σε έκανα να αισθανθείς άβολα.
Το αποτέλεσμα δεν οριστικοποιείται στο εξάμηνο .Το «δείχνει στους 5 μήνες» είναι αόριστο .Σίγουρα όμως δεν είναι καλή εικόνα για εξάμηνο γιατί θα μπορούσε μέχρις στιγμής να έχει πάει καλύτερα .Αναμένουμε και τους επόμενους μήνες για οριστικά συμπεράσματα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Το αποτέλεσμα δεν οριστικοποιείται στο εξάμηνο .Το «δείχνει στους 5 μήνες» είναι αόριστο .Σίγουρα όμως δεν είναι καλή εικόνα για εξάμηνο γιατί θα μπορούσε μέχρις στιγμής να έχει πάει καλύτερα .Αναμένουμε και τους επόμενους μήνες για οριστικά συμπεράσματα

Το δείχνει που θα πάει δεν είναι αόριστο. Είναι αν θα είναι πετυχημένη ή όχι.

https://www.hairlossgr.com/forum/th...ος-Μάρας-3179-grafts-fue-34-ετών.13770/page-6 τέλος σελίδας.

panos1234

Well-Known Member
Όπως έχω ξαναπεί, δεν είμαι φανατισμένος για κανέναν γιατρό. Αναζητώ ένα αποτέλεσμα αντάξιο της πολύ καλής δότριας μου και της επίσης καλής ποιότητας τρίχας που έχω.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μπροστά σε μπαλκονόπορτα με έντονο φυσικό φως.
Σε συνθήκες δωματίου με χαμηλό φως το κεφάλι μου φαίνεται τέλειο και φαίνεται ένα άψογο αποτέλεσμα.
Σκοπός της δικής μου παρουσίασης είναι να βγει συμπέρασμα και μόνο αυτό με ενδιαφέρει.
Θα εκτιμούσα και τα παλαιότερα μέλη να γράψουν την γνώμη τους.

alex7

Well-Known Member
Το δείχνει που θα πάει δεν είναι αόριστο. Είναι αν θα είναι πετυχημένη ή όχι.

https://www.hairlossgr.com/forum/threads/seeker-2-3-8-21-Δρ-Κυριάκος-Μάρας-3179-grafts-fue-34-ετών.13770/page-6 τέλος σελίδας.
έκανες μμ ή μας λες θεωρητικά τη γνώμη σου?Εμεις που έχουμε κάνει και τη ζήσαμε μήνα-μήνα ξέρουμε και τη βελτίωση μέχρι 8-9ο μήνα.Και δεν είμαστε όλοι το ίδιο.Άλλος καθυστερεί ,άλλος πάει ταχύτερα

tamaliamoupiso

Well-Known Member
έκανες μμ ή μας λες θεωρητικά τη γνώμη σου?Εμεις που έχουμε κάνει και τη ζήσαμε μήνα-μήνα ξέρουμε και τη βελτίωση μέχρι 8-9ο μήνα.Και δεν είμαστε όλοι το ίδιο.Άλλος καθυστερεί ,άλλος πάει ταχύτερα

- Όχι.
- Μακάρι.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Αλλά μιας και δεν έχω κάνει μμ. και δεν ξέρω, εξήγησέ μου σε παρακαλώ, τι εννοείς καθυστερεί και ταχύτερα, δηλ. αν έχουν φυτρώσει 2500 τχθ. (βάσει σύγκρισης), και έχουν φτάσει το 1.5εκ. ύψος, όπως στην περίπτωσή μας, υπάρχουν άλλα που δεν έχει ξεκινήσει η φύτρωσή τους και την αναμένουμε;

Georgie

Well-Known Member
Ο φίλος δε παίρνει μινοξιδιλη που δίνει boost στη φυτρωση.
Εάν έπαιρνε θα είχε άλλη εικόνα στο μήνα αυτό.
Σωστά λέει ο Alex ότι πρέπει να περιμένει ακόμα 2 μήνες.
Στους 12 θα είναι ολοκληρωμένο.

Η δοτρια όντως δεν έχει καλή εικόνα από τις φωτογραφίες.

Gianney

Well-Known Member
Αλλά μιας και δεν έχω κάνει μμ. και δεν ξέρω, εξήγησέ μου σε παρακαλώ, τι εννοείς καθυστερεί και ταχύτερα, δηλ. αν έχουν φυτρώσει 2500 τχθ. (βάσει σύγκρισης), και έχουν φτάσει το 1.5εκ. ύψος, όπως στην περίπτωσή μας, υπάρχουν άλλα που δεν έχει ξεκινήσει η φύτρωσή τους και την αναμένουμε;
Από ένα σημείο και μετά παίζει και αύξηση του πάχους η πχ βγαίνουν και οι άλλες τρίχες από ένα πολυτριχο κτλ

Chris34

Well-Known Member
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα παιδιά.
Σήμερα έκλεισα 6 μήνες από την επέμβαση που έκανα.
Αυτό που βλέπω εγώ είναι πολύ μικρή βελτίωση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Το μόνο που παίρνω είναι οι βιταμίνες της pilfood,2 την ημέρα.
Να αρχίσω να αγχώνομαι πως σχεδόν τελείωσε?
Προβολή συνημμένου 48700Προβολή συνημμένου 48701Προβολή συνημμένου 48702Προβολή συνημμένου 48703Προβολή συνημμένου 48704Προβολή συνημμένου 48705

Προβολή συνημμένου 48706
Καλή συνέχεια στη φυτρωση σου. Για τα grafts και τον πολύ μεγάλο λόγο τριχών που είχες θα έπρεπε να είναι καλύτερη η εικόνα έως τώρα.
Επίσης στην πρώτη και δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ότι στη μύτη ακριβώς της hairline στα δύο πρώτα grafts σου έχει καρφώσει δύο δίτριχα. Γιατί τέτοια απροσεξία; Γιατί μόνο εκεί μπορεί να αποδωθει. Δεν είναι τεχνικό λάθος είναι απροσεξία που χαλάει τη φυσικότητα.

JimKan1

Well-Known Member
Μπράβο ρε συ Πάνο για τις φωτογραφίες. Τίποτα δεν έχει πάει καλά "Πυκνότητα - Φυσικότητα - Επιθετικά και Συνεργασία στην hairline". Ούτε η λήπτρια για 4000 μοσχ. είναι καλή ούτε η δότρια.

Προβολή συνημμένου 48707

Προβολή συνημμένου 48708

Ο Lorenzo έχει πει ότι στο 5μηνο το αποτέλεσμα δείχνει (CVIAL). Ρώτα τον γιατρό να δούμε τι θα σου πει. Καλή επιτυχία εύχομαι, σόρρυ αν σε έκανα να αισθανθείς άβολα.
Για ακομα μια φορα απολυτος και ισοπεδωτικος

alex7

Well-Known Member
ακριβώς

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Πάνο
Συγχαρητήρια για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες.Αν βάζανε και άλλοι σε τέτοιες συνθήκες θα κλαίγανε μανούλες.
Επειδή σε έχω δει από κοντά είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με αυτό που βλέπουν οι υπόλοιποι.
Σίγουρα έχεις μείνει πίσω και στο έχω πει αλλά ακόμα βγάζεις τριχάκια που είναι μικρά.
Θέλεις οπωσδήποτε 2 μήνες ακόμα μέχρι να δούμε που θα κάτσει γιατί δε χρησιμοποιείς και μίνοξ.
Υπομονή και εκεί θα ξέρουμε να το αξιολογήσουμε.
Η τρίχα σου παρεπιμπτόντως είναι τόσο χοντρή που ουσιαστικά μέσα σε αυτό το διάστημα θα δούμε πως θα διαμορφωθεί.

tamaliamoupiso

Well-Known Member

Αυτό όμως πρέπει να συμβαίνει μία φορά στη ζωή μας. Γιατί δεν έχω παρατηρήσει τουλάχιστον στο δικό μου κεφάλι να μεγαλώνουν διαφορετικά τα μαλλιά μου. Εκτός και αν το κεφάλι μου διαφέρει, που δεν το λες και αδιανόητο.

vlafo

Well-Known Member
Αυτό όμως πρέπει να συμβαίνει μία φορά στη ζωή μας. Γιατί δεν έχω παρατηρήσει τουλάχιστον στο δικό μου κεφάλι να μεγαλώνουν διαφορετικά τα μαλλιά μου. Εκτός και αν το κεφάλι μου διαφέρει, που δεν το λες και αδιανόητο.
Αν φυτέψεις δύο δέντρα μαζί θα έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα?

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη διαφορά που θα δεις στο επόμενο δίμηνο (πλησιάζω το 8μηνο και το βλέπω).
Η hairline όμως δεν είναι αντάξια της φήμης Του dr Τυρκαλά.
Για μία ακόμη φορά βλέπουμε διάσπαρτες τρίχες και τα δίτριχα στην πρώτη γραμμή.

Και δεν μου φαίνεται για οφθαλμαπάτη :confused:

Συνημμένα

• 20220502_134157.png
    20220502_134157.png
    1 MB · Προβολές: 181

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Αν φυτέψεις δύο δέντρα μαζί θα έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα?

Δεν το ξέρω, πιθανόν όχι, πιθανόν ναι. Παίζει ρόλο και το φυτώριο. Τις πατάτες που βάζουμε πάντως βγαίνουν όλες μαζί και στο ίδιο ύψος, στον καρπό διαφέρουν. Για δέντρα δεν ξέρω.

panos1234

Well-Known Member
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη διαφορά που θα δεις στο επόμενο δίμηνο (πλησιάζω το 8μηνο και το βλέπω).

Αυτό που λες το είδα και εγώ.
Βέβαια αν πετύχω μια καλή φυτρωση και μια σωστή κάλυψη, θεωρώ πως θα είναι το τελευταίο που θα με ενδιαφέρει.
Σίγουρα συγκαταλέγεται στα λάθη όμως αυτό.

JimKan1

Well-Known Member

Αυτο ειναι φαουλ αλλα υπαρχει η περιπτωση να του το εδωσε η βοηθος λαθος ;

Μπλουζα