panos1234, FUE, 4183g(+150g) , 01&02/11/2021

oreo

Well-Known Member
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη διαφορά που θα δεις στο επόμενο δίμηνο (πλησιάζω το 8μηνο και το βλέπω).
Η hairline όμως δεν είναι αντάξια της φήμης Του dr Τυρκαλά.
Για μία ακόμη φορά βλέπουμε διάσπαρτες τρίχες και τα δίτριχα στην πρώτη γραμμή.

Και δεν μου φαίνεται για οφθαλμαπάτη :confused:
Ναι έχει και άλλα δίτριχα στο very first row σε όλη την hairline o φίλος panos1234. Πάνο περίμενα να είναι πολύ καλύτερη η εικόνα για να είμαι ειλικρινής. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν θα βελτιωθεί, δεν διαφαίνεται χαώδη αλλαγή στον ορίζοντα. Ελπίζω να κάνω λάθος φίλε. Προσώπικα μου αρέσει ο σχεδιασμός της hairline η έλλειψη πυκνότητας την κάνει να χωλένει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panos1234

Well-Known Member
Ναι έχει και άλλα δίτριχα στο very first row σε όλη την hairline o φίλος panos1234. Πάνο περίμενα να είναι πολύ καλύτερη η εικόνα για να είμαι ειλικρινής. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν θα βελτιωθεί, δεν διαφαίνεται χαώδη αλλαγή στον ορίζοντα. Ελπίζω να κάνω λάθος φίλε. Προσώπικα μου αρέσει ο σχεδιασμός της hairline η έλλειψη πυκνότητας την κάνει να χωλένει.

Σίγουρα δεν έχω καμία σχέση με πριν.
Η hairline μου αρέσει και μένα πολύ και φαίνεται πολύ φυσική, όμως η πυκνότητα ξαναλέω σε περισσότερο φως δεν θα έλεγα πως είμαι ικανοποιημένος.
Θα ανέβω και Θεσσαλονίκη να με δει ο γιατρός και θα ενημερώσω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
1. Oι φωτό είναι καλές αλλά όχι οι αποκαλυπτικότερες. Πάνο βάλε την πανοραμική που έβαλες σε εξωτερικό διάχυτο φωτισμό με την ίδια ποιότητα ανάλυσης και προσπάθησε να αποφεύγεις τα σκοτεινά background σε αυτές σε εσωτερικό χώρο.

2. Στο εξάμηνο δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για λήπτρια. Δείχνει να μην πηγαίνει για αποτέλεσμα 3750g με πολύ καλή κάλυψη από πίσω και λόγο 2.8 αλλά από την άλλη θέλει 1-2 μήνες ακόμα για να πεις κάτι. Ο μεγάλος λόγος και η καλή τρίχα θέλουν χρόνο για να αναπτυχθούν.

3. Για την δότρια στους 6 μήνες μπορεί να είμαστε σίγουροι. Εικόνα πολύ μέτρια ξέροντας πολύ καλά ότι ήταν σούπερ πριν την μμ (τον έχω δει από κοντά).

panos1234

Well-Known Member
1. Oι φωτό είναι καλές αλλά όχι οι αποκαλυπτικότερες. Πάνο βάλε την πανοραμική που έβαλες σε εξωτερικό διάχυτο φωτισμό με την ίδια ποιότητα ανάλυσης και προσπάθησε να αποφεύγεις τα σκοτεινά background σε αυτές σε εσωτερικό χώρο.

2. Στο εξάμηνο δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για λήπτρια. Δείχνει να μην πηγαίνει για αποτέλεσμα 3750g με πολύ καλή κάλυψη από πίσω και λόγο 2.8 αλλά από την άλλη θέλει 1-2 μήνες ακόμα για να πεις κάτι. Ο μεγάλος λόγος και η καλή τρίχα θέλουν χρόνο για να αναπτυχθούν.

3. Για την δότρια στους 6 μήνες μπορεί να είμαστε σίγουροι. Εικόνα πολύ μέτρια ξέροντας πολύ καλά ότι ήταν σούπερ πριν την μμ (τον έχω δει από κοντά).
IMG_20220502_152552.jpg

Αν δεν καλύπτει και αυτή θα βγάλω και με DSLR.
Υπάρχει περίπτωση επειδή δεν παίρνω κάποιο επιπλέον βοήθημα εκτός από τις βιταμίνες να έχω πιο αργή εξέλιξη?
Η κακή εικόνα της δότριας από που μπορεί να οφείλεται? Ρωτάω επειδή χρησιμοποιήθηκε μικρό εργαλείο εξαγωγής και δεν δικαιολογείται.

alex7

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 48711

Αν δεν καλύπτει και αυτή θα βγάλω και με DSLR.
Υπάρχει περίπτωση επειδή δεν παίρνω κάποιο επιπλέον βοήθημα εκτός από τις βιταμίνες να έχω πιο αργή εξέλιξη?
Η κακή εικόνα της δότριας από που μπορεί να οφείλεται? Ρωτάω επειδή χρησιμοποιήθηκε μικρό εργαλείο εξαγωγής και δεν δικαιολογείται.
Οι PIL FOOD είναι πολύ καλές ,οι καλύτερες για τα μαλλιά .Είναι οι πιο δοκιμασμενες .Από το 1985 κυκλοφορούν .Αν όμως ήθελες πιο γρήγορο μπουσταρισμα ήθελε και μινοξ .Δεν είναι καλή η εικόνα αλλά σίγουρα δεν είναι η τελική πιστεύω .Ίσως η παχιά τρίχα είναι αυτή που καθυστερεί το αποτέλεσμα .

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν χρειάζεται DSLR, απλά έξω. Σίγουρα όταν δεν παίρνεις τίποτα αργεί, νομίζω το σώφρων είναι να περιμένεις μέχρι 8 μήνα. Εκεί θα έχει δείξει.

Τελευταία επεξεργασία:

Gianney

Well-Known Member
Μακάρι να πάρει και άλλο και η ληπτρια και η δοτρια να κλείσει.Η δοτρια φαίνεται σαν μισάνοιχτο παράθυρο αλλα ας πούμε ότι είναι νωρίς δηλ και θ γίνει τζετ ολο

tasos33

Well-Known Member
Στο πεντάμηνο έδειχνε καλύτερα κ ληπτρια κ δοτρια, μήπως έχεις εποχιακή τριχόπτωση ?

Συνημμένα

• PCIMG_2022-05-02_18-44-19.JPG
    PCIMG_2022-05-02_18-44-19.JPG
    676.5 KB · Προβολές: 148

JimKan1

Well-Known Member
Στο πεντάμηνο έδειχνε καλύτερα κ ληπτρια κ δοτρια, μήπως έχεις εποχιακή τριχόπτωση ?
Στην φωτο 5μηνου εχει ολα τα μαλλια μπροστα ενω στη δευτερη ανακατεμενα, αυτο μπορει να ξεγελαει. Επισης φανταζομαι και το φως ειναι διαφορετικο

panos1234

Well-Known Member
Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο φως.
Είδες πόσο εύκολα μπορεί να ξεγελάσει?
Όχι όχι δεν έχω εποχιακή τριχόπτωση.

Kostas97

Well-Known Member
Σε οσους εχετε δοκιμασει pilfood μιας και κανατε αναφορα, χρησιμοποιειται δυο καψουλες την ημερα ;
Προσωπικα εχω δοκιμασει Lamberts και σκεφτομαι ενα τριμηνο τωρα μιας και θα ακολουθησω και διατροφη-γραμμωσης να τις δοκιμασω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Σε οσους εχετε δοκιμασει pilfood μιας και κανατε αναφορα, χρησιμοποιειται δυο καψουλες την ημερα ;
Προσωπικα εχω δοκιμασει Lamberts και σκεφτομαι ενα τριμηνο τωρα μιας και θα ακολουθησω και διατροφη-γραμμωσης να τις δοκιμασω.
Η δοσολογία είναι τρία στο παλιό κουτί .2 είναι μάλλον στο καινούργιο .Δυναμώνει τα μαλλιά και τα κάνει και γυαλίζουν (μάλλον λόγω βιοτινης).Τη συστήνει και ο Lorenzo αλλά έτσι και αλλιώς είναι πολύ γνωστό και καλό φάρμακο για τα μαλλιά .Λέω φάρμακο και όχι συμπλήρωμα γιατί έτσι μου το σύστησε δερματολόγος το μακρινό 1986

JimKan1

Well-Known Member
Η μινοξιδιλη επηρεαζει την συνολικη φυτρωση η μονο την ταχυτητα με την οποια θα συμβει(πχ στους 5 μηνες αντι για 6); @CVIAL

Υπαρχει περιπτωση χαρη στη μινοξιδιλη να βγουν τριχες μετα την εμφυτευση η οποιες αλλιως δεν θα φυτρωναν;

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Η δοσολογία είναι τρία στο παλιό κουτί .2 είναι μάλλον στο καινούργιο .Δυναμώνει τα μαλλιά και τα κάνει και γυαλίζουν (μάλλον λόγω βιοτινης).Τη συστήνει και ο Lorenzo αλλά έτσι και αλλιώς είναι πολύ γνωστό και καλό φάρμακο για τα μαλλιά .Λέω φάρμακο και όχι συμπλήρωμα γιατί έτσι μου το σύστησε δερματολόγος το μακρινό 1986
Μη μου πεις ότι πήγες το 86 σε δερματολόγο για τα μαλλιά;

platanos

Well-Known Member
Η μινοξιδιλη επηρεαζει την συνολικη φυτρωση η μονο την ταχυτητα με την οποια θα συμβει(πχ στους 5 μηνες αντι για 6); @CVIAL

Υπαρχει περιπτωση χαρη στη μινοξιδιλη να βγουν τριχες μετα την εμφυτευση η οποιες αλλιως δεν θα φυτρωναν;
Ωραία ερώτηση, νομίζω έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο στην πρώτη μου μεταμόσχευση και μετά τη διακοπή της μινοξ τις έχασα, φαινόμενο που ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω (αν τελικά συνέβη κάτι τέτοιο)

Georgie

Well-Known Member
Ωραία ερώτηση, νομίζω έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο στην πρώτη μου μεταμόσχευση και μετά τη διακοπή της μινοξ τις έχασα, φαινόμενο που ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω (αν τελικά συνέβη κάτι τέτοιο)
Επειδή είχα την ίδια φοβία θα απαντήσω όχι.
Boost δίνει στη φυτρωση that's all .
5 μήνες την έβαζα και τη πέταξα στο κουβά .
Ούτε έδωσε ούτε πήρε , μόνο γρήγορη φυτρωση .
Το ίδιο θα κάνω και με τη δεύτερη

Kostas97

Well-Known Member
Που είναι το παράξενο ;
Μαλλον εντυπωσιαστηκε Αλεξ :D

Παρεμπιπτοντως @alex7 , μιας και εχεις εμπειρια ΜΕΤ σε δυο γιατρους Ελλαδα και εξωτερικο(εν Ελλαδι βεβαια ) νομιζω θα ειχε ενδιαφερον καποια στιγμη να μας μετεφερες την εμπειρια σου και συγκριτικα. Ασχετως παρουσιασης ή οχι.

Υ.Γ.: Παρατηρησα νεα προσθηκη(εκτος και αν τωρα την παρατηρω εγω) με το σχολιο ανα μια ωρα. Το βλεπετε και αλλοι ;;

Τελευταία επεξεργασία:

Gianney

Well-Known Member
Άλεξ φαρμακο γτ;πως το εξήγησε;

alex7

Well-Known Member
Άλεξ φαρμακο γτ;πως το εξήγησε;
Η άποψη του ήταν ότι οι βιταμίνες ,τα αμινοξέα και το εκχύλισμα βοτάνου millet που έχει το PIL Food βοηθούν τον οργανισμό να λειτουργήσει καλύτερα και ότι επίσης της ουσιας είναι φάρμακο.Μου το είχε αναλύσει εκείνη την εποχή τεχνικά .Κάτι θυμάμαι για ορμονες και εκκρισεις Μου είχε πει επίσης ότι δεν πρέπει να το παίρνεις συνέχεια αλλά να κανεις παύσεις για αποτοξίνωση .Να το χρησιμοποιείς 4 μήνες και 2 μήνες να το σταματάς .
Λόγω περιορισμών που επιβάλει το forum δεν μπορώ να απαντάω άμεσα δυστυχώς αλλά με κάποια καθυστέρηση.
Μόλις με πληροφόρησε ο Mod ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα το οποίο θα αποκατασταθεί .
Για να απαντήσω και στο θέμα της σύγκρισης κλινικών Τιρκαλα/Starks με Lorenzo θα χρειαστεί άλλο νήμα .Η 2η μμ μου είναι στην αρχή ακόμα όποτε είναι νωρίς για να την αξιολογήσω.Υπάρχουν σίγουρα πολλές διάφορες σε όλα τα στάδια της επέμβασης

Μπλουζα