Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ξαναείδα τις προηγούμενες σελίδες και είπε 3783 μπροστά grafts. 105 νομίζω ειχε πει για μπροστά και πίσω. Εγώ λεω για μπροστά. Πάντως δεν μου φαίνεται να ειναι 100 τ.ε. μπροστά, αλλά λιγότερο..Δες την επιφάνεια.Στα 100τμ και αν θυμάμαι καλά είχε πει γύρω στα 3700g.
Αν κάνω λάθος να με διορθώσει.
Καπου στα 45 g πρέπει να έχει πυκνότητα τοποθέτησης με βασει τα grafts και την επιφάνεια. Σε συνδυασμό με τον υψηλό λόγο 2.84 θα πρέπει να παρει πολυ δυνατό αποτέλεσμα ο Panos και να κλείσει τελείως η μπροστινή ζωνη.Η αλήθεια είναι ότι έχει μικρό κεφάλι και μικρή έκταση στη χερλάιν περίπου 15-16max.
Πρέπει να είναι γύρω στα 80-90 γιατί πολύ πρόχειρα τον μέτρησα και τον έβγαζα 100,αλλά υπολόγισε και την έλλειψη οπότε είναι σίγουρα μικρότερη.
Μπορεί να κατεβάσει αυτό το προγραμματάκι που είχεε αναφέρει o pagouras να το μετρήσει ακριβώς.
panos1234 τελικά πόση ειναι η επιφάνεια μπροστά ; κάπου αναφέρθηκε 80 από τον CVIAL ; Και πόσα βάλατε μπροστά ξέρεις;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ήδη πιστεύω πως πάω καλύτερα.Μονο στο 5μηνο εισαι ακομα, εχει να δωσει και σε φυτρωση και σε πυκνοτητα
Οχι νομίζω άλλους δυο μήνες ενδεχομενως θα έχεις βελτίωση .Καλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα παιδιά.
Σήμερα έκλεισα 6 μήνες από την επέμβαση που έκανα.
Αυτό που βλέπω εγώ είναι πολύ μικρή βελτίωση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Το μόνο που παίρνω είναι οι βιταμίνες της pilfood,2 την ημέρα.
Να αρχίσω να αγχώνομαι πως σχεδόν τελείωσε?
Προβολή συνημμένου 48700Προβολή συνημμένου 48701Προβολή συνημμένου 48702Προβολή συνημμένου 48703Προβολή συνημμένου 48704Προβολή συνημμένου 48705
Προβολή συνημμένου 48706