panos1234, FUE, 4183g(+150g) , 01&02/11/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Panos
Όπως σου έχω πει,έχεις πλήρη φύτρωση ήδη και αυτό είναι το σημαντικό που μετράει αρχικά.
Επειδή σε έχω δει από κοντά,η τοποθέτηση σε όλα τα σημεία είναι άψογη,οι αποστάσεις μικρές,παντού βγαίνουν τριχάκια και το αποτέλεσμα το δικό σου με τέτοιο λόγο και τέτοια χαρακτηριστικά,καθώς και τα μαμά μαλλιά που έχεις από πίσω,θα πρέπει να είναι θεαματικό.
Το μόνο που απομένει μετά τη φύτρωση είναι το τελικό δέσιμο.

Υ.Γ:Μόνο μη σκύβεις πολύ γιατί θα σου μείνει κουσούρι μετά (ή θα πηγαίνεις αντίστροφα το κεφάλι "όταν φυτρώσουν",προς τα πάνω σαν τους Αγγελόπουλους στο μπάσκετ.:D

nick90

Well-Known Member
panos1234 τελικά πόση ειναι η επιφάνεια μπροστά ; κάπου αναφέρθηκε 80 από τον CVIAL ; Και πόσα βάλατε μπροστά ξέρεις;

vlafo

Well-Known Member
Στα 100τμ και αν θυμάμαι καλά είχε πει γύρω στα 3700g.
Αν κάνω λάθος να με διορθώσει.

nick90

Well-Known Member
Στα 100τμ και αν θυμάμαι καλά είχε πει γύρω στα 3700g.
Αν κάνω λάθος να με διορθώσει.
Ξαναείδα τις προηγούμενες σελίδες και είπε 3783 μπροστά grafts. 105 νομίζω ειχε πει για μπροστά και πίσω. Εγώ λεω για μπροστά. Πάντως δεν μου φαίνεται να ειναι 100 τ.ε. μπροστά, αλλά λιγότερο..Δες την επιφάνεια.
FMA_8221.jpg

vlafo

Well-Known Member
Η αλήθεια είναι ότι έχει μικρό κεφάλι και μικρή έκταση στη χερλάιν περίπου 15-16max.
Πρέπει να είναι γύρω στα 80-90 γιατί πολύ πρόχειρα τον μέτρησα και τον έβγαζα 100,αλλά υπολόγισε και την έλλειψη οπότε είναι σίγουρα μικρότερη.

Μπορεί να κατεβάσει αυτό το προγραμματάκι που είχεε αναφέρει o pagouras να το μετρήσει ακριβώς.

nick90

Well-Known Member
Η αλήθεια είναι ότι έχει μικρό κεφάλι και μικρή έκταση στη χερλάιν περίπου 15-16max.
Πρέπει να είναι γύρω στα 80-90 γιατί πολύ πρόχειρα τον μέτρησα και τον έβγαζα 100,αλλά υπολόγισε και την έλλειψη οπότε είναι σίγουρα μικρότερη.

Μπορεί να κατεβάσει αυτό το προγραμματάκι που είχεε αναφέρει o pagouras να το μετρήσει ακριβώς.
Καπου στα 45 g πρέπει να έχει πυκνότητα τοποθέτησης με βασει τα grafts και την επιφάνεια. Σε συνδυασμό με τον υψηλό λόγο 2.84 θα πρέπει να παρει πολυ δυνατό αποτέλεσμα ο Panos και να κλείσει τελείως η μπροστινή ζωνη.

panos1234

Well-Known Member
panos1234 τελικά πόση ειναι η επιφάνεια μπροστά ; κάπου αναφέρθηκε 80 από τον CVIAL ; Και πόσα βάλατε μπροστά ξέρεις;

Γύρω στα 105 είναι στο σύνολο μαζί με crown η συνολική επιφάνεια κάλυψης.
Τώρα μπροστά υπολογίσω γύρω στα 85-90.

Προσπάθησα να την μετρήσω και με το πρόγραμμα που ανέφερε ο vlafo , αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Leeroy Jenkins

At least i've had chicken
Στο bird view η εικόνα σου είναι ήδη πάρα πολύ καλή και φυσική, αν σου δώσει λίγο ακόμα είσαι σούπερ.Υπομονή και να το χαίρεσαι!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Πας μια χαρά,έχεις ακόμα ένα 3μηνο για να πάρει και το τελικό texture η τρίχα και εκεί να το δεις ολοκληρωμένο.
Η δεξιά πλευρά έχει μείνει λίγο πίσω,οπότε θα περιμένεις ακόμα να δεις που και πως θα κλείσει.

panos1234

Well-Known Member
Βλέπω και σε άλλα περιστατικά του γιατρού πως η δεξιά πλευρά γενικώς αργεί να κλείσει. Τυχαίο το θεωρείται? Οργανικό? Τι μπορεί να φταίει?

panos1234

Well-Known Member
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα παιδιά.
Σήμερα έκλεισα 6 μήνες από την επέμβαση που έκανα.
Αυτό που βλέπω εγώ είναι πολύ μικρή βελτίωση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Το μόνο που παίρνω είναι οι βιταμίνες της pilfood,2 την ημέρα.
Να αρχίσω να αγχώνομαι πως σχεδόν τελείωσε?
IMG_20220502_111940.jpg
IMG_20220502_111717.jpg
IMG_20220502_111625.jpg
IMG_20220502_111534.jpg
IMG_20220502_111452.jpg
IMG_20220502_111407.jpg

IMG_20220502_112037.jpg

alex7

Well-Known Member
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα παιδιά.
Σήμερα έκλεισα 6 μήνες από την επέμβαση που έκανα.
Αυτό που βλέπω εγώ είναι πολύ μικρή βελτίωση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Το μόνο που παίρνω είναι οι βιταμίνες της pilfood,2 την ημέρα.
Να αρχίσω να αγχώνομαι πως σχεδόν τελείωσε?
Προβολή συνημμένου 48700Προβολή συνημμένου 48701Προβολή συνημμένου 48702Προβολή συνημμένου 48703Προβολή συνημμένου 48704Προβολή συνημμένου 48705

Προβολή συνημμένου 48706
Οχι νομίζω άλλους δυο μήνες ενδεχομενως θα έχεις βελτίωση .

JimKan1

Well-Known Member
Στο hairline στις γωνιες βλεπω τεραστια βελτιωση, στο forelock οχι τοσο αλλα μην ξεχνας οτι το φουλ αποτελεσμα το βλεπεις στον 1 χρονο οποτε σιγουρα θα εχει βελτιωση τους επομενους μηνες, δεν ειναι τυχαιο που το λενε ολοι οι γιατροι αυτο, μια χαρα μου φαινεται μεχρι τωρα, η δοτρια μονο πιστευω θα επρεπε να ειναι καλυτερα.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Μπράβο ρε συ Πάνο για τις φωτογραφίες. Τίποτα δεν έχει πάει καλά "Πυκνότητα - Φυσικότητα - Επιθετικά και Συνεργασία στην hairline". Ούτε η λήπτρια για 4000 μοσχ. είναι καλή ούτε η δότρια.

1651484572093.png

IMG_20220502_112037.jpg

Ο Lorenzo έχει πει ότι στο 5μηνο το αποτέλεσμα δείχνει (CVIAL). Ρώτα τον γιατρό να δούμε τι θα σου πει. Καλή επιτυχία εύχομαι, σόρρυ αν σε έκανα να αισθανθείς άβολα.

Μπλουζα