panos1234, FUE, 4183g(+150g) , 01&02/11/2021

vlafo

Well-Known Member
δεν θα τον χαρακτίριζα "τιμιο" αν δεν ειχε και τα ανάλογα καλά αποτελέσματα...Το τίμιος αφορά τόσο την τιμή όσο και το αποτέλεσμα που σου δίνει σε αυτή την τιμή!
Ναι απλά το τίμιος δεν αποτυπώνει ακριβώς αυτό που σου προσφέρει,είναι πολύ χαλαρός χαρακτηρισμός,είναι πολύ παραπάνω από πως να το χαρακτηρίσω,π.χ "έψαξα και βρήκα λίρα εκατό" κάπως έτσι.
Και πάλι όχι 100%.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
Άσε φίλε τα οικονομαει χοντρά ο τύπος,μην φανταστείς τρέλα έξοδα καθώς δεν έχει την κλινική την πολυτελή όπως κάποιοι άλλοι και εκατό άτομα προσωπικό placers κλπ οπότε καταλαβαίνεις χοντρά,και σαφώς πολλά black
ε ναι αυτό σου λέω δεν έχει έξοδα να πεις μεγάλο προσωπικό κτλπ... Οπότε ήδη βγάζει τεράστιο κέρδος με αυτές τις τιμές, και οι πελάτες φυσικά ευχαριστημένοι. Οπότε όλοι ευχαριστημένοι τελικά έτσι όπως ειναι.

Gianney

Well-Known Member
ε ναι αυτό σου λέω δεν έχει έξοδα να πεις μεγάλο προσωπικό κτλπ... Οπότε ήδη βγάζει τεράστιο κέρδος με αυτές τις τιμές, και οι πελάτες φυσικά ευχαριστημένοι. Οπότε όλοι ευχαριστημένοι τελικά έτσι όπως ειναι.
Μόνο αν τον νικήσει η απληστία και μια μέρα βλέποντας το ρεύμα που υπάρχει,πει εγώ είμαι ο πρώτος δεν ανεβάζω να βγάλω και αλλά και αλλά και αλλα

jersey

Well-Known Member
Μόνο αν τον νικήσει η απληστία και μια μέρα βλέποντας το ρεύμα που υπάρχει,πει εγώ είμαι ο πρώτος δεν ανεβάζω να βγάλω και αλλά και αλλά και αλλα
Από ότι έχουν αναφέρει μέλη που πήγαν για επέμβαση σε αυτόν δεν φαίνεται για φιλοχρήματος και άπληστος πάντως...

alex7

Well-Known Member
Εσύ αφού εισαι ευχαριστημένος με τον Τυρκαλά γιατι να πας σε Lorenzo; Εντάξει άλλη κλάση ο Lorenzo βέβαια...
Είμαι σούπερ ευχαριστημένος από τον Τιρκαλα .Πιστεύω ότι είναι καλύτερος από όλους στη hairline και νοιωθω απόλυτα δικαιωμένος που τον προτίμησα .Απολαμβάνω το αποτέλεσμα τώρα .Θα πάω Lorenzo γιατί πάω για 2η σε μια περιορισμένη πλέον δότρια .Τον θεωρώ πιο safe για δεύτερη επέμβαση .Εργαλεία μικρότερα ,μικρότερη πληγή και αλλά .Έχω τα ρέστα μου που είναι 2500 grafts

Giorgos-3

Well-Known Member
Χαίρομαι που επιτέλους αντιλήφθηκατε την ποιότητα του γιατρού σε όλους τους τομείς έστω και τέταρτο και συμφωνείτε σε ότι έλεγα παρά τέταρτο......

panos1234

Well-Known Member
Ναι εγώ τον ειχα ρωτήσει και είπε 4000 πληρωσε.

Τιμιος πολυ ο Τυρκαλας παιδιά, χωρίς να θέλει να στα αρπαξει όπως κάνουν άλλοι... και ακομα περισσότερο που εκατσε και επι τοπου να του βγαλει αλλα 150 για να κλεισει την επιφάνεια, για να μη χρειαστεί άλλη επέμβαση....

Ήταν 19:30 το απόγευμα, είχαμε ξεκινήσει από τις 10 το πρωί και το είπε με τέτοιο τρόπο λες και ξεκινήσαμε πριν λίγη ώρα.
Εγώ έβλεπα τηλεόραση και εκείνος δούλευε.
Με σεβασμό στη νοοτροπία που εισέπραξα να βγει ένα σωστό αποτέλεσμα, εκείνη την στιγμή αυθόρμητα του ζήτησα να μη κάνει διαχωρισμό και να ξεκινήσει να βάζει, όπως θα του τα έδινε η Χρύσα.
Είχα άλλωστε πολλά πολυτριχα και σίγουρα θα γέμιζε η εκεί περιοχή.
Τίμιος, καθαρός και καλό παιδί.

Aldo

Well-Known Member
Άσε φίλε τα οικονομαει χοντρά ο τύπος,μην φανταστείς τρέλα έξοδα καθώς δεν έχει την κλινική την πολυτελή όπως κάποιοι άλλοι και εκατό άτομα προσωπικό placers κλπ οπότε καταλαβαίνεις χοντρά,και σαφώς πολλά black
Καλά είσαι σίγουρος ότι έχουν τους placer εκεί συνέχεια ; Μπορεί απλά να έχουν δυο τρεις βασικούς (εκπαιδευομενους με μισθό από ΟΑΕΔ ενδεχομένως) και όταν έχουν μεταμοσχεύσεις να φέρνουν απ έξω…
Κ γενικά να φεύγουν γιατί πχ ο Γ@@ρας πληρώνει καλύτερα χαχαχααχα

alex7

Well-Known Member
Καλά είσαι σίγουρος ότι έχουν τους placer εκεί συνέχεια ; Μπορεί απλά να έχουν δυο τρεις βασικούς (εκπαιδευομενους με μισθό από ΟΑΕΔ ενδεχομένως) και όταν έχουν μεταμοσχεύσεις να φέρνουν απ έξω…
Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι ότι στο χώρο οι έμπειροι technicians πληρώνονται καλά .Όσο για την κλινική του Τιρκαλα εγώ διαφωνώ με τον Gianney .Είναι πολυτελέστατη και μεγάλη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
κ πόσοι ειναι οι placers ρε παιδιά ; 2 άντε 3 στην χειρότερη χρειάζονται...κατι νεα κορίτσια βλέπω πάντως σε φωτογραφίες στα social media. Σιγά τα έξοδα που έχουν...

alex7

Well-Known Member
κ πόσοι ειναι οι placers ρε παιδιά ; 2 άντε 3 στην χειρότερη χρειάζονται...κατι νεα κορίτσια βλέπω πάντως σε φωτογραφίες στα social media. Σιγά τα έξοδα που έχουν...
Ο χώρος έχει πολύ χρήμα και τα κορίτσια με εμπειρία πληρώνονται αδρά .Ποιος γιατρός θα βρει έμπειρη νοσηλεύτρια και δε θα την πληρώσει καλά;

jersey

Well-Known Member
Ο χώρος έχει πολύ χρήμα και τα κορίτσια με εμπειρία πληρώνονται αδρά .Ποιος γιατρός θα βρει έμπειρη νοσηλεύτρια και δε θα την πληρώσει καλά;
όσο καλά και να την πληρώσει είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που βγάζουν από τις μεταμοσχεύσεις. Ότι έχει πολύ χρήμα ειναι δεδομένο. Δεν ξέρεις πόσες από αυτές ειναι και έμπειρες κιόλας, αν κρίνεις κ απο το νεαρό της ηλικίας!

alex7

Well-Known Member
όσο καλά και να την πληρώσει είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που βγάζουν από τις μεταμοσχεύσεις. Ότι έχει πολύ χρήμα ειναι δεδομένο. Δεν ξέρεις πόσες από αυτές ειναι και έμπειρες κιόλας, αν κρίνεις κ απο το νεαρό της ηλικίας!
Χωρις εμοειρες δεν μπορεί ούτε ο γιατρός να κάνει καλά τη δουλειά του.

panos1234

Well-Known Member

Έχεις πάει στην κλινική του?
Την θεωρώ ιδανική, καθαρή και πολύ όμορφη αισθητικά εσωτερικά.
Επίσης δεν είναι κλινική παραγωγής επεμβάσεων, διότι χειρουργείο κάνει μόνο αυτός 3 με 4 φορές την εβδομάδα με τις 2 κοπέλες μέσα υποστήριξη.
Προσωπικά προτιμώ κάτι τέτοιο, παρά να βλέπω ορόφους ατελείωτους, 10 δωμάτια επεμβάσεων και κόσμο να μπαινοβγαινει.
Υπάρχει μια ηρεμία και συγκέντρωση στον ασθενή του.
Επίσης μιλήσαμε τον Απρίλιο και κλείσαμε ραντεβού για ΜΜ 1/11/21.

Μπλουζα