panos1234, FUE, 4183g(+150g) , 01&02/11/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Καλά υπολογίστε παραπάνω αφήστε τα επίσημα νούμερα που δίνουν κατά το δοκούν.
Και αυτό ποτέ κανείς δεν το ξέρει μόνο ο γιατρός και οι νοσηλεύτριες του.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο Λορέντζο ξέρουμε σε πόσο ποσοστό περίπου τοποθετεί το partial transection;

Έχω ξαναγράψει ότι το partial transection δεν είναι θέμα αν αυτό που μείνει (η τρίχα) επιβιώσει (κάντε έναν κόπο και διαβάστε το σχετικό νήμα που ρίχνει αρκετό φως). Αυτό το καταλαβαίνεις με εξέταση της δότριας 12 μήνες μετά. Στα cons με τον Λορένζο έχουμε δει δότριες (δεν θα πω από ποιά κλινική) που μετά από μμ ήταν εμφανές ότι graft είχαν χαθεί από προηγούμενη εξαγωγή.

Gianney

Well-Known Member
Ευχαριστούμε για τις ευκρινέστατες φώτο Panos οι οποίες μας δίνουν την ευχέρεια να σχολιάσουμε την εξαγωγή. Δεν το έχει παρατηρήσει μέχρι στιγμής κανείς αλλά είναι πολύ εμφανές. Υπάρχουν πολλά transected graft (δεν το έχω ξαναδεί σε άλλες μμ του Τιρκάλα αλλά η αλήθεια είναι ότι σπανίως βλέπουμε και τόσο καθαρές φώτο). Πιθανολογώ ότι είναι το learning curve μετάβασης από το 1.0 στο 0.9.

Για του λόγου το αληθές κοιτάξτε κάποια close ups από τις φώτο της δότριας στα πλάγια. Αυτά τα άσπρα σπυρακία είναι η fibrin που παράγεται κατά την επούλωση. Όταν έχει τρίχα μέσα σημαίνει ότι έχει γίνει partial transection. Αν παρατηρήσει κάποιος με ζουμ την δότρια του Πανου θα δει ότι είναι πάρα πολλά αυτά και είναι πολύ διαφορετικά από τις καθαρές εξαγωγές που είναι μια κόκκινη άδεια τρύπα.

Προβολή συνημμένου 42185

Προβολή συνημμένου 42184
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια τάση να φοβόμαστε το αποτέλεσμα της partial στην δοτρια ,ενώ πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι το τι αντίκτυπο θα έχει στην ληπρια

ManCyprus87

Well-Known Member
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια τάση να φοβόμαστε το αποτέλεσμα της partial στην δοτρια ,ενώ πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι το τι αντίκτυπο θα έχει στην ληπρια
Σε μια ΜΜ ίσως προσωρινά ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της λήπτριας περισσότερο, αλλά σε βάθος χρόνου είναι η διαχείριση της δότριας που θα επιτρέψει την περαιτέρω βελτίωση στην λήπτρια.

alex7

Well-Known Member
Σε μια ΜΜ ίσως προσωρινά ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της λήπτριας περισσότερο, αλλά σε βάθος χρόνου είναι η διαχείριση της δότριας που θα επιτρέψει την περαιτέρω βελτίωση στην λήπτρια.
Και τα 2 ενδιαφέρουν πολύ

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Γιατί μπερδεύεις την παρατήρηση με το συμπέρασμα; Το ζητούμενο εδώ είναι η γνώση και η πραγματική αξιολόγηση αυτού που βλέπουμε και όχι τα like ή τα dislike που κάνουμε.

panos1234

Well-Known Member
Στη δότρια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,στη λήπτρια όμως όταν έχεις υπολογίσει πολύτριχα και βγαίνουν μονότριχα,εκεί έχεις ένα θέμα.

Στον διαχωρισμό μετά δεν φαίνεται?
Ας υποθέσουμε πως έβγαλε ένα graft το οποίο ήταν μέσα στο κεφάλι μου ως 4τριχο και όταν αφαιρέθηκε κατέληξε σε 2τριχο.
Στο διαχωρισμό που κάνει η βοηθός θα φανεί ως 2τριχο και κατά την τοποθέτηση θα τοποθετηθεί ως 2τριχο.
Τώρα για αντοχή και φυτρωση... Δεν ξέρω.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Δεν έχει γίνει κατανοητό.
Στη δότρια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,θα ξαναβγάλει τρίχα,στη λήπτρια όμως αν το αρχικό σενάριο ήταν να τοποθετηθούν 500 π.χ πολύτριχα και αυτά βγήκαν δίτριχα η μονότριχα θα φυτευθούν αλλά αλλάζουν την εικόνα και συνεπώς το αποτέλεσμα και τους συσχετισμούς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Γιατί μπερδεύεις την παρατήρηση με το συμπέρασμα; Το ζητούμενο εδώ είναι η γνώση και η πραγματική αξιολόγηση αυτού που βλέπουμε και όχι τα like ή τα dislike που κάνουμε.
Συμφωνώ στο ζητούμενο.Απλα και εδώ και στο νήμα περί partial μου δίνεται αυτή η εντύπωση,ότι δηλαδή η δοτρια μας ενδιαφέρει ένα κλικ δύο η δεν ξέρω και εγώ παραπάνω αλλά και στις μεταμοσχεύσεις την ίδια εντύπωση έχω.

panos1234

Well-Known Member
Δεν έχει γίνει κατανοητό.
Στη δότρια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,θα ξαναβγάλει τρίχα,στη λήπτρια όμως αν το αρχικό σενάριο ήταν να τοποθετηθούν 500 π.χ πολύτριχα και αυτά βγήκαν δίτριχα η μονότριχα θα φυτευθούν αλλά αλλάζουν την εικόνα και συνεπώς το αποτέλεσμα και τους συσχετισμούς.

Για διάβασε το πάλι... Το διόρθωσα :p

panos1234

Well-Known Member
Το κακαδακι αυτό δεν το είχα... Το είδα μόλις βγήκα από το μπάνιο... Είναι κάτι που μπορεί να έκανα μαλακια στο μπάνιο?
Δεν δείχνει να είναι υγρό...

Συνημμένα

• IMG_20211106_213152.jpg
    IMG_20211106_213152.jpg
    2.9 MB · Προβολές: 338

panos1234

Well-Known Member
IMG_20211108_125438.jpg

6η μέρα σήμερα μετά την ΜΜ.
Η φωτογραφία είναι αμέσως μετά το μπάνιο.
Πόσο πιστεύεται θα έχω ακόμα αυτά τα κακαδια??
Μήπως θέλει παραπάνω δύναμη στο λούσιμο??

Συνημμένα

• IMG_20211108_125438.jpg
    IMG_20211108_125438.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 291

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οποιαδήποτε αλλά έχεις άλλες 4 μέρες οπότε μην το παρακάνεις, απλά αυξανόμενη πίεση αφού πρώτα μουλιάσεις καλά το κεφάλι.

panos1234

Well-Known Member
6η μέρα σήμερα από δότρια περιοχή.
Το μόνο που έχει μείνει ένα τράβηγμα και μούδιασμα σε αυτή την περιοχή.

Συνημμένα

• IMG-a52ea43ce023797cd0ee653875e2c15f-V.jpg
    IMG-a52ea43ce023797cd0ee653875e2c15f-V.jpg
    226.6 KB · Προβολές: 339
Τελευταία επεξεργασία:

panos1234

Well-Known Member
8η μέρα σήμερα μετά την ΜΜ και η εικόνα μου σε δότρια και λήπτρια είναι έτσι.

Υπάρχει μια κοκκινίλα ιδιαίτερα μπροστά που βλέπω εγώ και ένα μεγαλύτερο τράβηγμα στην δότρια περιοχή που με έκανε χθες και προχθές να πάρω depon, όπου και κατευθείαν σταμάτησε ο πόνος.
Γενικά με ενοχλεί και μόνο στην αφή η δότρια. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα σταματήσει αυτό.

Συνημμένα

• IMG_20211110_123938.jpg
    IMG_20211110_123938.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 280
  • IMG_20211110_124954.jpg
    IMG_20211110_124954.jpg
    3 MB · Προβολές: 268
  • IMG_20211110_125113.jpg
    IMG_20211110_125113.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 280
  • IMG_20211110_130045.jpg
    IMG_20211110_130045.jpg