ManCyprus87
Well-Known Member
Ο Λορέντζο ξέρουμε σε πόσο ποσοστό περίπου τοποθετεί το partial transection;Βεβαίως.
Ο Λορέντζο ξέρουμε σε πόσο ποσοστό περίπου τοποθετεί το partial transection;Βεβαίως.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο Λορέντζο ξέρουμε σε πόσο ποσοστό περίπου τοποθετεί το partial transection;
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια τάση να φοβόμαστε το αποτέλεσμα της partial στην δοτρια ,ενώ πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι το τι αντίκτυπο θα έχει στην ληπριαΕυχαριστούμε για τις ευκρινέστατες φώτο Panos οι οποίες μας δίνουν την ευχέρεια να σχολιάσουμε την εξαγωγή. Δεν το έχει παρατηρήσει μέχρι στιγμής κανείς αλλά είναι πολύ εμφανές. Υπάρχουν πολλά transected graft (δεν το έχω ξαναδεί σε άλλες μμ του Τιρκάλα αλλά η αλήθεια είναι ότι σπανίως βλέπουμε και τόσο καθαρές φώτο). Πιθανολογώ ότι είναι το learning curve μετάβασης από το 1.0 στο 0.9.
Για του λόγου το αληθές κοιτάξτε κάποια close ups από τις φώτο της δότριας στα πλάγια. Αυτά τα άσπρα σπυρακία είναι η fibrin που παράγεται κατά την επούλωση. Όταν έχει τρίχα μέσα σημαίνει ότι έχει γίνει partial transection. Αν παρατηρήσει κάποιος με ζουμ την δότρια του Πανου θα δει ότι είναι πάρα πολλά αυτά και είναι πολύ διαφορετικά από τις καθαρές εξαγωγές που είναι μια κόκκινη άδεια τρύπα.
Προβολή συνημμένου 42185
Προβολή συνημμένου 42184
Σε μια ΜΜ ίσως προσωρινά ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της λήπτριας περισσότερο, αλλά σε βάθος χρόνου είναι η διαχείριση της δότριας που θα επιτρέψει την περαιτέρω βελτίωση στην λήπτρια.Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια τάση να φοβόμαστε το αποτέλεσμα της partial στην δοτρια ,ενώ πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι το τι αντίκτυπο θα έχει στην ληπρια
Και τα 2 ενδιαφέρουν πολύΣε μια ΜΜ ίσως προσωρινά ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της λήπτριας περισσότερο, αλλά σε βάθος χρόνου είναι η διαχείριση της δότριας που θα επιτρέψει την περαιτέρω βελτίωση στην λήπτρια.
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια τάση να φοβόμαστε το αποτέλεσμα της partial στην δοτρια ,ενώ πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι το τι αντίκτυπο θα έχει στην ληπρια
Στη δότρια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,στη λήπτρια όμως όταν έχεις υπολογίσει πολύτριχα και βγαίνουν μονότριχα,εκεί έχεις ένα θέμα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Συμφωνώ στο ζητούμενο.Απλα και εδώ και στο νήμα περί partial μου δίνεται αυτή η εντύπωση,ότι δηλαδή η δοτρια μας ενδιαφέρει ένα κλικ δύο η δεν ξέρω και εγώ παραπάνω αλλά και στις μεταμοσχεύσεις την ίδια εντύπωση έχω.Γιατί μπερδεύεις την παρατήρηση με το συμπέρασμα; Το ζητούμενο εδώ είναι η γνώση και η πραγματική αξιολόγηση αυτού που βλέπουμε και όχι τα like ή τα dislike που κάνουμε.
Δεν έχει γίνει κατανοητό.
Στη δότρια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,θα ξαναβγάλει τρίχα,στη λήπτρια όμως αν το αρχικό σενάριο ήταν να τοποθετηθούν 500 π.χ πολύτριχα και αυτά βγήκαν δίτριχα η μονότριχα θα φυτευθούν αλλά αλλάζουν την εικόνα και συνεπώς το αποτέλεσμα και τους συσχετισμούς.