Panos1982, dr. hasson, 3240 grafts, 2/11/2009

giannis1991

Well-Known Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts

εννοεις γενικα πυκνωση ή τερμα οπτικη πυκνωση??????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

comb

Member

Πάνο πολύ καλος είσαι, συγχαρητήρια!

giannis1991

Well-Known Member

δηλαδη μπορει η τελεια οπτικη πυκνωση να γινοταν με π.χ 100 τριχες αλλα εσυ να ζητησες και εξτρα πυκνωση π.χ να βαλει οσες παιρνει(150-200-250.......)

giannis1991

Well-Known Member

α και κατι αλλο.....βλεπω τις φωτο πριν τη μεταμοσχευση...αυτο ειναι nw 2???νομιζω ειναι nw2 προς 3......γτ εγω νομιζω πςσ ειμαι nw2+ αλλα οι κροταφοι μου ειναι οπως ειναι τωρα οι δικοι σου μετα τη μεταμοσχευση και μαλλον πιο κλειστοι.....

Panos1982

Well-Known Member

comb είπε:
Πάνο πολύ καλος είσαι, συγχαρητήρια!

σιγουρα ρε κομπ??? για την ωρα καλα ειναι δε λεω.....αλλα αυτο που εγω εχω στο μυαλο μου ειναι μακραν καλυτερο.....το growth πως το βλεπεις????

giannis13 είπε:
δηλαδη μπορει η τελεια οπτικη πυκνωση να γινοταν με π.χ 100 τριχες αλλα εσυ να ζητησες και εξτρα πυκνωση π.χ να βαλει οσες παιρνει(150-200-250.......)

γιαννη δε τα εκανα τοσο περιπλοκα......απλα του ειπα θελω να κανεις την μεγιστη πυκνοτητα που μπορεις γιατι αυτο με ενδιαφερει πρωτα απ ολα.......

giannis1991

Well-Known Member

εγω προσωπικα παντως αν εκανα ή αν κανω στο μελλον θα ζητουσα τη μεγιστη οπτικη πυκνοτητα.....και κροταφους αρκετα ανοιχτους.....αλλα εγω μαλλον θα πηγαινα αν ειχα πιο μεγαλο προβλημα....

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
α και κατι αλλο.....βλεπω τις φωτο πριν τη μεταμοσχευση...αυτο ειναι nw 2???νομιζω ειναι nw2 προς 3......γτ εγω νομιζω πςσ ειμαι nw2+ αλλα οι κροταφοι μου ειναι οπως ειναι τωρα οι δικοι σου μετα τη μεταμοσχευση και μαλλον πιο κλειστοι.....

γιαννη οι φωτογραφιες παντα αδικουνε.....αυτο να το ξερεις.....και του χασσον ακομα πιο πολυ....
γιατι σε αυτες του χασσον υπαρχουν πολλες τριχες που εξ αιτιας του πολυ φως δεν φαινονται.....
και νομιζεις οτι ειναι δερμα και αυτοματα σου φαινεται μεγαλυτερος ο κροταφος.....
Το ιδιο ισχυει και τωρα......αν με δεις απο κοντα ειμαι πολυ καλυτερα απ οτι βλεπεις στις φωτο....
Πριν ναι ισως να ειμουν nw2 pros 3 κατι αναμεσα.....αλλα τωρα ειμαι nw2 και οταν βγει ολο το μαλλι και χοντρο θα δειξει ακομα καλυτερα......

giannis1991

Well-Known Member

ναι...μαλλον αδικουν οι φωτο......μετα θα εισαι μια χαρα...ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕΕΕΕΕΕ.......θα τουμπανιασεις......

hairlosscursed

Well-Known Member

Φιλε Πανο μια χαρα πας.
Απλα πρεπει να καταλαβεις πως το επιθυμητο αποτελεσμα θα αργησεις να το δεις οπως εσυ ετσι και εγω...
να υπολογιζεις ενα καλο δειγμα στους 8 μηνες φιλε....
ειμαστε στην αρχη ακομα....μεχρι να βγουν...να κανουν τον κυκλο τους... υπομονη φιλε εισαι σε πολυ καλο δρομο...και το καλοκαιρι τουμπανο.....

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
ναι...μαλλον αδικουν οι φωτο......μετα θα εισαι μια χαρα...ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕΕΕΕΕΕ.......θα τουμπανιασεις......

οχι δε το λεω για να δικαιολογηθω.....εγω οτι ειναι να πω θα το πω.....αν δω και κατι δε μαρεσει θα το πω δε κολλαω.....αλλα ειναι αληθεια οτι η φωτο αδικουν αρκετα......τωρα ηδη ειμαι μια χαρα και κανω το μαλλι οπως θελω.....δε χρειαζομαι αλλη υπομονη.....απλα περιμενω να ολοκληρωθει αυτο το τεζα που εχω παραγκειλει... ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

Hairlosscursed είπε:
Φιλε Πανο μια χαρα πας.
Απλα πρεπει να καταλαβεις πως το επιθυμητο αποτελεσμα θα αργησεις να το δεις οπως εσυ ετσι και εγω...
να υπολογιζεις ενα καλο δειγμα στους 8 μηνες φιλε....
ειμαστε στην αρχη ακομα....μεχρι να βγουν...να κανουν τον κυκλο τους... υπομονη φιλε εισαι σε πολυ καλο δρομο...και το καλοκαιρι τουμπανο.....

την αλλη τεταρτη θα ανεβω αθηνα στομ ομαρ για καφε....κανοησε να ερθεις κι εσυ να με δεις απο κοντα και να μου πεις....και να σε δω κι εγω.....

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1208.msg27969#msg27969 date=1267565652]

οχι δε το λεω για να δικαιολογηθω.....εγω οτι ειναι να πω θα το πω.....αν δω και κατι δε μαρεσει θα το πω δε κολλαω.....αλλα ειναι αληθεια οτι η φωτο αδικουν αρκετα......τωρα ηδη ειμαι μια χαρα και κανω το μαλλι οπως θελω.....δε χρειαζομαι αλλη υπομονη.....απλα περιμενω να ολοκληρωθει αυτο το τεζα που εχω παραγκειλει... ;D
[/quote]

θα ερθει το τεζα...ειδικα τωρα ειναι ο καιρος που θα βελτιωνεται συνεχως.....

Panos1982

Well-Known Member

αυτο ειναι γεγονος.....στον τεταρτο και μετα αρχιζει το ματς......παιρνουν ολες μπροστα.....
να δουμε ομως....θα βγουν ολες.....

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
αυτο ειναι γεγονος.....στον τεταρτο και μετα αρχιζει το ματς......παιρνουν ολες μπροστα.....
να δουμε ομως....θα βγουν ολες.....

δεν μπορω να στο εγγυηθω αλλα η λογικη λεει οτι ολα θα πανε μια χαρα....ΧΑΣΣΟΝ φιλε μην το ξεχνας. ;D.....

Πάνo, οι φωτογραφίες που έβγαλες δεν είναι k οι καλύτερες, από την άποψη ότι δεν φαίνονται λεπτομέρειες όταν κανεις zoom (εκτος αυτή με το βρεγμένο μαλλί). Το πρόβλημα με τις φωτό είναι όμως γνωστό...αν θέλεις βγάλε κάποιες έξω την ημερα. Κατά τ'άλλα η διαφορα είναι εμφανής. Ήδη από τώρα το μαλλί σου φαίνεται υγιές με καθαρό περίγραμμα (εκτος στην φωτό που είναι βρεγμένα, εκεί φαίνονται κάπως αραιά μπροστά, θα φταίει όμως μάλλον το φως k το φλας). Συγχαρητήρια!

Panos1982

Well-Known Member

Trixofilos είπε:
Πάνo, οι φωτογραφίες που έβγαλες δεν είναι k οι καλύτερες, από την άποψη ότι δεν φαίνονται λεπτομέρειες όταν κανεις zoom (εκτος αυτή με το βρεγμένο μαλλί). Το πρόβλημα με τις φωτό είναι όμως γνωστό...αν θέλεις βγάλε κάποιες έξω την ημερα. Κατά τ'άλλα η διαφορα είναι εμφανής. Ήδη από τώρα το μαλλί σου φαίνεται υγιές με καθαρό περίγραμμα (εκτος στην φωτό που είναι βρεγμένα, εκεί φαίνονται κάπως αραιά μπροστά, θα φταίει όμως μάλλον το φως k το φλας). Συγχαρητήρια!

σ ευχαριστω τριχοφιλε.....τις φωτογραφιες τις εβγαλα νυχτα γιατι δουλευα ως αργα.....
θα βγαλω και μερικες αυριο το μεσημερι στο φως του ηλιου.....να δουμε....

comb είπε:
απλα περιμενω να ολοκληρωθει αυτο το τεζα που εχω παραγκειλει... ;D

Δεν νομίζω να αργήσει και πολύ με βάση αυτές τις φωτογραφίες. Πιστέυω τα πας πάρα πολύ καλά.

ναι ε? αφου το πιστευεις εσυ....δεν εχω λογο να μη το πιστευω εγω.....απ την αρχη σε σενα βασιστηκα......

NGL

Member

μπραβο πανο!ξεκινησες σιγα σιγα!πολυ καλα τα πρωτα δειγματα growth...
πιστευω μεσα στον επομενο εναμιση μηνα θα εισαι παρα πολυ δυνατος,θα κανεις το μεγαλο μπαμ..
απο κει και περα ολο και θα βελτιωνεσαι και μετα το καλοκαιρι ,εσυ καθαρισες... :)

Panos1982

Well-Known Member

NGL είπε:
μπραβο πανο!ξεκινησες σιγα σιγα!πολυ καλα τα πρωτα δειγματα growth...
πιστευω μεσα στον επομενο εναμιση μηνα θα εισαι παρα πολυ δυνατος,θα κανεις το μεγαλο μπαμ..
απο κει και περα ολο και θα βελτιωνεσαι και μετα το καλοκαιρι ,εσυ καθαρισες... :)

ευχαριστω!!!!
Αλλα μ'αρεσει που λες οτι μετα το καλοκαιρι εγω καθαρισα....λες και εσυ δε θα εχεις καθαρισει....
αφου δυο βδομαδες μετα απο μενα πηγες.....σιγα την διαφορα.....
και εσυ τωρα πρεπει να βλεπεις τις πρωτες τριχες να βγαινουν....και να αρχιζει το χνουδι σιγα σιγα ε???

Μπλουζα