giannis1991
Well-Known Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts
εννοεις γενικα πυκνωση ή τερμα οπτικη πυκνωση??????
εννοεις γενικα πυκνωση ή τερμα οπτικη πυκνωση??????
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
comb είπε:Πάνο πολύ καλος είσαι, συγχαρητήρια!
giannis13 είπε:δηλαδη μπορει η τελεια οπτικη πυκνωση να γινοταν με π.χ 100 τριχες αλλα εσυ να ζητησες και εξτρα πυκνωση π.χ να βαλει οσες παιρνει(150-200-250.......)
giannis13 είπε:α και κατι αλλο.....βλεπω τις φωτο πριν τη μεταμοσχευση...αυτο ειναι nw 2???νομιζω ειναι nw2 προς 3......γτ εγω νομιζω πςσ ειμαι nw2+ αλλα οι κροταφοι μου ειναι οπως ειναι τωρα οι δικοι σου μετα τη μεταμοσχευση και μαλλον πιο κλειστοι.....
giannis13 είπε:ναι...μαλλον αδικουν οι φωτο......μετα θα εισαι μια χαρα...ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕΕΕΕΕΕ.......θα τουμπανιασεις......
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Hairlosscursed είπε:Φιλε Πανο μια χαρα πας.
Απλα πρεπει να καταλαβεις πως το επιθυμητο αποτελεσμα θα αργησεις να το δεις οπως εσυ ετσι και εγω...
να υπολογιζεις ενα καλο δειγμα στους 8 μηνες φιλε....
ειμαστε στην αρχη ακομα....μεχρι να βγουν...να κανουν τον κυκλο τους... υπομονη φιλε εισαι σε πολυ καλο δρομο...και το καλοκαιρι τουμπανο.....
Panos1982 είπε:[quote author=giannis13 link=topic=1208.msg27969#msg27969 date=1267565652]
ναι...μαλλον αδικουν οι φωτο......μετα θα εισαι μια χαρα...ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕΕΕΕΕΕ.......θα τουμπανιασεις......
Panos1982 είπε:αυτο ειναι γεγονος.....στον τεταρτο και μετα αρχιζει το ματς......παιρνουν ολες μπροστα.....
να δουμε ομως....θα βγουν ολες.....
Trixofilos είπε:Πάνo, οι φωτογραφίες που έβγαλες δεν είναι k οι καλύτερες, από την άποψη ότι δεν φαίνονται λεπτομέρειες όταν κανεις zoom (εκτος αυτή με το βρεγμένο μαλλί). Το πρόβλημα με τις φωτό είναι όμως γνωστό...αν θέλεις βγάλε κάποιες έξω την ημερα. Κατά τ'άλλα η διαφορα είναι εμφανής. Ήδη από τώρα το μαλλί σου φαίνεται υγιές με καθαρό περίγραμμα (εκτος στην φωτό που είναι βρεγμένα, εκεί φαίνονται κάπως αραιά μπροστά, θα φταίει όμως μάλλον το φως k το φλας). Συγχαρητήρια!
comb είπε:απλα περιμενω να ολοκληρωθει αυτο το τεζα που εχω παραγκειλει... ;D
Δεν νομίζω να αργήσει και πολύ με βάση αυτές τις φωτογραφίες. Πιστέυω τα πας πάρα πολύ καλά.
NGL είπε:μπραβο πανο!ξεκινησες σιγα σιγα!πολυ καλα τα πρωτα δειγματα growth...
πιστευω μεσα στον επομενο εναμιση μηνα θα εισαι παρα πολυ δυνατος,θα κανεις το μεγαλο μπαμ..
απο κει και περα ολο και θα βελτιωνεσαι και μετα το καλοκαιρι ,εσυ καθαρισες...