Panos1982, dr. hasson, 3240 grafts, 2/11/2009

NGL

Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts

Panos1982 είπε:
ευχαριστω!!!!
Αλλα μ'αρεσει που λες οτι μετα το καλοκαιρι εγω καθαρισα....λες και εσυ δε θα εχεις καθαρισει....
αφου δυο βδομαδες μετα απο μενα πηγες.....σιγα την διαφορα.....
και εσυ τωρα πρεπει να βλεπεις τις πρωτες τριχες να βγαινουν....και να αρχιζει το χνουδι σιγα σιγα ε???

ετσι ακριβως ειναι φιλε..
αρχιζω και βλεπω growth πλεον!
μακαρι ρε πανο να ειναι οπως τα λες..
η περιπτωση μου ηταν πολυ ποιο ασχημη απ την δικια σου και δεν υπολογιζω τοσο σε density ,αλλα σε οσο καλυτερο coverage γινεται..που σημαινει θα κανω λογικα ενα μεγαλο μπαμ,αλλα για το μαξιμουμ των αποτελεσματων θα περιμενω...
αν ειχα παει απ την αρχη στον hasson θα ηταν αρκετα διαφορετικα, οπως σου εχω ξαναπει... :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

NGL είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1208.msg27982#msg27982 date=1267568755]

ευχαριστω!!!!
Αλλα μ'αρεσει που λες οτι μετα το καλοκαιρι εγω καθαρισα....λες και εσυ δε θα εχεις καθαρισει....
αφου δυο βδομαδες μετα απο μενα πηγες.....σιγα την διαφορα.....
και εσυ τωρα πρεπει να βλεπεις τις πρωτες τριχες να βγαινουν....και να αρχιζει το χνουδι σιγα σιγα ε???

ετσι ακριβως ειναι φιλε..
αρχιζω και βλεπω growth πλεον!
μακαρι ρε πανο να ειναι οπως τα λες..
η περιπτωση μου ηταν πολυ ποιο ασχημη απ την δικια σου και δεν υπολογιζω τοσο σε density ,αλλα σε οσο καλυτερο coverage γινεται..που σημαινει θα κανω λογικα ενα μεγαλο μπαμ,αλλα για το μαξιμουμ των αποτελεσματων θα περιμενω...
αν ειχα παει απ την αρχη στον hasson θα ηταν αρκετα διαφορετικα, οπως σου εχω ξαναπει... :)
[/quote]

φιλε ngl ανυπομονω να δω την δικη σου περιπτωση που αν δεν κανω λαθος ηταν αρκετα πιο μεγαλη(nw4)......

kabamarou

Member

γιαννη οι φωτογραφιες παντα αδικουνε.....αυτο να το ξερεις.....και του χασσον ακομα πιο πολυ....
γιατι σε αυτες του χασσον υπαρχουν πολλες τριχες που εξ αιτιας του πολυ φως δεν φαινονται.....
Ακόμα ένας που το λέει.Οπότε δεν ήταν η ιδέα μου ότι προσπαθεί ο Hasson να δήξει μεγαλύτερη την διαφορά απ΄ότι είναι στην πραγματικότητα.

NGL

Member

giannis13 είπε:
φιλε ngl ανυπομονω να δω την δικη σου περιπτωση που αν δεν κανω λαθος ηταν αρκετα πιο μεγαλη(nw4)......

κι εγω ανυπομονω να δω γιαννη.. ;D
ναι nw4 περιπου..

giannis1991

Well-Known Member

NGL είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1208.msg28009#msg28009 date=1267614837]

κι εγω ανυπομονω να δω γιαννη.. ;D
ναι nw4 περιπου..
[/quote]

αν δεν κανω και λαθος ησουν nw4 προς nw5 ε???παντως θελω να δω φωτο σου πριν τη μεταμοσχευση(δεν εχω δει καμια) και να δω με 4400 grafts τι αποτελεσμα θα εχεις.....σου ευχομαι τα καλυτερα και περιμενουμε να δουμε.....

Panos1982

Well-Known Member

to αποτελεσμα σου ngl θα ειναι αναλογο του κομπ......μπορει να εχεις λιγοτερα μοσχευματα αλλα ειχες και φυσικο μαλλι ενδιαμεσα.....οποτε μην αγχωνεσαι...παρ ολο που δεν εχω δει το πριν ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις πολυ καλη καλυψη......

giannis1991

Well-Known Member

και γω κατι τετοιο νομιζω...αντε να ειναι λιγο χειροτερο απο του κομπ...βεβαια παιζει ρολο και η τριχα....

NGL

Member

πραγματι nw4 προς nw5 ειμαι.
γιαννη θα βαλω και φωτος απ το πριν (απλα ειναι απο παλιοτερη φωτογραφικη και δεν βρισκω το καλωδιο μεταφορας στο pc και βαριεμαι να ψαχνω) αν και στις τελευταιες που ανεβασα ημουν χειροτερα απ οτι πριν γιατι ειχα sockloss και δεν ειχα επανελθει πληρως..
εβαλα οπως ειπε ο πανος 4400 αλλα ειχα και αρκετα ενδιαμεσα κι επισης εχω πολυ καλα μπροστα πλαινα που δεν χρειαστηκε να βαλω τιποτα εκει...
αν δεν δω πρωτα δεν λεω τιποτα ,αλλα ο dr μου ειχε πει κι αυτος για μια πολυ καλη καλυψη μπροστα και πανω και light χαμηλα στο crown..θα δουμε ..μακαρι..
σιγουρα ελπιζω οτι θα ειμαι καλυτερα απο πριν παντως.προς το παρον σφιγγα μεχρι να δω χτυπητες διαφορες..
αν γινω εστω και λιγο χειροτερος απ τον comb θα ειμαι ευτυχισμενος. :)

giannis1991

Well-Known Member

απο πριν θα εισαι πλ καλυτερος...αυτο εννοειται...τεσπα...ιδωμεν,

Panos1982

Well-Known Member

θελω να πω κατι και για να μην ανοιγω θεμα το γραφω εδω.......
Ενα θεμα οταν κανεις μεταμοσχευση ειναι και οι ασπρες τριχες......γιατι εκατσα και το παρατηρουσα σε μερικους ασθενεις......
εγω ας πουμε ειμαι 27 χρονων και ηδη εχω μερικες ασπρες τριχες στα πλαγια του κεφαλιου μου.....ενω στο πανω μερος του κεφαλιου δεν εχω καμμια.....
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι στην πληοψιφια των ανθρωπων συνηθως τα πλαγια ασπριζουν πρωτα και μετα τα πανω μαλλια.....
Οταν κανεις εμφυτευση τα μαλλια που σου περνουν ειναι απο πλαι και πισω....η ζωνη που ασπριζει πρωτη κατα προτιμηση......οποτε οταν αυτες οι τριχες μπουν μπροστα στο hairline...οπως εμενα......θα ερθει καποια στιγμη που το hairline moy θα γινει αισχος εχω την εντυπωση......
Γιατι θα ασπρισουν οι μεταμοσχευμενες τριχες μπροστα και οι φυσικες μου και οι πιο πισω θα ειναι προφανος αρκετα πιο μαυρες και αυτο δε θα δειχνει και τοσο καλα......
Ειναι κατι που ποτε δεν ειχα κατσει να σκεφτω και η αφορμη μου δωθηκε σημερα που ψαχουλευα το κεφαλι μου και βρηκα στο hairline μου 4-5 ασπρες τριχες οι οποιες ειναι μεταμοσχευμενες......και δεν ευχαριστηθηκα και τοσο που το διαπιστωσα τωρα ολο αυτο το θεμα...... :(

giannis1991

Well-Known Member

εγω να σου πω την αληθεια το ειχα σκεφτει.....ε τι να κανουμε..... :(
υπομονη και βλεποντας και κανοντας.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vrm

Member

Καλύτερα με μαλλια κι ας είναι λίγοο... λευκά ;)

giannis1991

Well-Known Member

βρε ας ειναι λευκα....απλα να ειναι σε σωστα σημεια......

Panos1982

Well-Known Member

ναι αλλο το φυσικο λευκο.....και αλλο να ειναι λευκα αλλου για αλλου.....δλδ φαντασου ενα σκηνικο τα γυρο γυρο να ασπριζουν.....και να εχεις ενα ασπρομαυρο hairline και παο κει και πισω μαυρα.....ειναι λιγο ελεος.....

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
ναι αλλο το φυσικο λευκο.....και αλλο να ειναι λευκα αλλου για αλλου.....δλδ φαντασου ενα σκηνικο τα γυρο γυρο να ασπριζουν.....και να εχεις ενα ασπρομαυρο hairline και παο κει και πισω μαυρα.....ειναι λιγο ελεος.....

ναι ακριβως αυτο....ε ολο και καπως θα μπορεις να το μετριασεις.....καταρχην θα πρεπει να τα κοβεις αρκετα κοντα...ετσι θα φαινονται σιγουρα καλυτερα.....τωρα δεν ξερω με ποιον αλλο τροπο μπορεις να κανεις κατι.....

mindtrapper

Member

"Gray hair is a blessing - ask any bald man"

Το έχει ένα παιδί υπογραφή στο http://www.hairlosshelp.com ;D

Αν σε ενοχλούν τόσο πολύ, τότε χρωμοσαμπουάν. Να έχεις πάντα υπόψιν σου όμως ότι μπορεί το μαλλί να ήταν ούτως ή άλλως άσπρο σε μερικά σημεία ... αν υπήρχε.

Αυτό έχω μεγάλη περιέργεια να δω. Δεν μπορώ να δω αν έχω άσπρες τρίχες καθόλου επειδή το μαλλί κάθε 2-3 μέρες τρώει ξυράφι. Λογικά μετά από μια μεταμόσχευση θα δω και με τα άσπρα τι παίζει :grandpa: Δε νομίζω να είναι άσχημα πολύ, 25 είμαι...

giannis1991

Well-Known Member

mindtrapper είπε:

Αν σε ενοχλούν τόσο πολύ, τότε χρωμοσαμπουάν. Να έχεις πάντα υπόψιν σου όμως ότι μπορεί το μαλλί να ήταν ούτως ή άλλως άσπρο σε μερικά σημεία ... αν υπήρχε.

Αυτό έχω μεγάλη περιέργεια να δω. Δεν μπορώ να δω αν έχω άσπρες τρίχες καθόλου επειδή το μαλλί κάθε 2-3 μέρες τρώει ξυράφι. Λογικά μετά από μια μεταμόσχευση θα δω και με τα άσπρα τι παίζει :grandpa: Δε νομίζω να είναι άσχημα πολύ, 25 είμαι...

:D :D οντως....καλυτερα ασπρες....παντως ρε παιδια εγω επιμενω....οποιοι ασπρισαν νωρις κρατησαν τα μαλλια τους...εχετε δει κανεναν να εχει ασπρισει απο νωρις και να εχει καραφλα..???
νομιζω οτι η ασπρη τριχα ειναι πιο γερη.....εγω παντως αν και 19 εχω εντοπισει καποιες ασπρες τριχες.....θα ασπρισω σιγουρα νωρις...απο τον πατερα μου εχω παρει.....

ANAR

Well-Known Member

giannis13 είπε:
[quote author=mindtrapper link=topic=1208.msg30138#msg30138 date=1269646204]

:D :D οντως....καλυτερα ασπρες....παντως ρε παιδια εγω επιμενω....οποιοι ασπρισαν νωρις κρατησαν τα μαλλια τους...εχετε δει κανεναν να εχει ασπρισει απο νωρις και να εχει καραφλα..???
νομιζω οτι η ασπρη τριχα ειναι πιο γερη.....εγω παντως αν και 19 εχω εντοπισει καποιες ασπρες τριχες.....θα ασπρισω σιγουρα νωρις...απο τον πατερα μου εχω παρει.....
[/quote]

Απο την κυριακη και μετα άσπρισαν οι τριχες σου Γιαννη :D :D

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1208.msg30150#msg30150 date=1269686543]

[/quote]

[/quote]

:D :D :D επιμενεις........ελπιζω μετα τη φιεστα και το double να σταματω να βγαζω ασπρες και να βγαζω μαλλια...... 8) 8)

ANAR

Well-Known Member

giannis13 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=1208.msg30154#msg30154 date=1269689986]
[quote author=giannis13 link=topic=1208.msg30150#msg30150 date=1269686543]

[/quote]

[/quote]

:D :D :D επιμενεις........ελπιζω μετα τη φιεστα και το double να σταματω να βγαζω ασπρες και να βγαζω μαλλια...... 8) 8)
[/quote]

Χλομό :p :p

Μπλουζα