Panos1982, dr. hasson, 3240 grafts, 2/11/2009

Panos1982

Well-Known Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts

Mερικες φωτο απο κινητο παλι μιας και ειμαι στους 5 μηνες ακριβως........
και μερικες απο πριν την επεμβαση για συγκριση....
θα βαλω και με ψηφιακη σε λιγες μερες....γιατι δεν την εχω τωρα.....

Συνημμένα

• 02-04-10_1358.jpg
    02-04-10_1358.jpg
    92.2 KB · Προβολές: 330

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

ωπα....αυτες οι φωτο μου αρεσαν...μια χαρα παει το πραγμα...εδω φαινεται η δουλεια και εχει ακομα αρκετο πραγμα.....

max_os

New Member

OYAOY! δεν το συζητάμε άψοψο! πως αισθάνεσαι με νέο λουκ?

giannis1991

Well-Known Member

ρε πανο εβαλες πολλα μοσχευματα ομως ρε συ....δηλαδη 3.200 για τοσο μικρο προβλημα νομιζω ξοδεψες πολλα.....οφειλετε στο οτι κατεβηκε και σχεδιαστηκε η hairline?επισης ποσα μοσχευματα εχεις περιπου.τι σου ειπε ο hasson?

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
ωπα....αυτες οι φωτο μου αρεσαν...μια χαρα παει το πραγμα...εδω φαινεται η δουλεια και εχει ακομα αρκετο πραγμα.....

καλα ειναι γιαννη......εχει αρκετο δρομο ακομα ομως.....για την ωρα ομως ειναι καλα ας πουμε.....

Μάχος είπε:
OYAOY! δεν το συζητάμε άψοψο! πως αισθάνεσαι με νέο λουκ?

Ευχαριστω Μαχο.....και στα δικα σου χαχα :)
Μια χαρα αισθανομαι....πιο κουλ....πιο ανετος....πιο ομορφος.....πιο δυναμικος....τετοια....ξερεις.....

giannis13 είπε:
ρε πανο εβαλες πολλα μοσχευματα ομως ρε συ....δηλαδη 3.200 για τοσο μικρο προβλημα νομιζω ξοδεψες πολλα.....οφειλετε στο οτι κατεβηκε και σχεδιαστηκε η hairline?επισης ποσα μοσχευματα εχεις περιπου.τι σου ειπε ο hasson?

Μη μασας γιαννη.....ειναι ολα υπολογισμενα......εχω πολυ πυκο μαλλι στην δοτρια και πολυ χοντρους θυλακες.....εχω παρα πολλα θυλακια ακομα.....!!!
Αυτα τα μαλλια που βλεπεις στον 5ο μηνα τωρα.....ειναι περιπου ενα 50%
βεβαια η hairline εχει σχηματιστει....αλλα το μαλλι θα πυκνωσει και θα χοντρυνει πολυ ακομα.....
πιστευω οτι στους 10 μηνες δε θα εχω καμμια σχεση με τωρα σε θεμα πυκνοτητας.....
Τα 3200 μπηκαν γιατι σχεδιασα καινουργια hairline...μπηκαν και αναμεσα στα δικα μου πολλα θυλακια.....και εφτασα ως την ζωνη 3...εβαλα κι εκει λιγα.....
Απλα η πυκνοτητα που εχουν μπει τα θυλακια ειναι τερμα.....αλλα απο κει και πισω...στο middle k το crown δε θα τα βαλω με τοσο μεγαλη πυκνοτητα στο μελλον οταν χρειαστει....
θα τα βαλω με μικροτερη και θα καλυψω μεγαλητερη επιφανεια....καταλαβες???
αλλα και με μικροτερη που θα τα βαλω εχω ιδανικο μαλλι για πυκνοτητα οποτε και με πιο λιγα θυλακια παλι πυκνο θα φαινεται......

giannis1991

Well-Known Member

μπραβο ρε αρχηγε....πολυ χαρηκα.....
δηλαδη σε ακομα 5 μηνες θα εισαι τουμπανεισιον.....
παντως εισαι και τυχερος....αφου εχεις καλη δοτρια.....

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:

καλη ειναι η δοτρια μου γιατι εχω κυριως χοντρους θυλακες.....και πυκνο μαλλι.....
απο ελαστικοτητα ειμαι νορμαλ.....
αλλα το nw που θα φτασω ειναι βαρυ......οποτε οσο καλη δοτρια και να εχω.....καποια στιγμη θα εξαντληθει......
και το θεμα τωρα δεν ειναι μονο η δοτρια......δοτρια οκ εχω....λεφτα θα εχω στο μελλον για να κανω επεμβαση....γιατι ετσι που παμε...δε μας βλεπω καλα....

vrm

Member

Panos1982 είπε:
καλη ειναι η δοτρια μου γιατι εχω κυριως χοντρους θυλακες.....και πυκνο μαλλι.....
αλλα το nw που θα φτασω ειναι βαρυ......οποτε οσο καλη δοτρια και να εχω.....καποια στιγμη θα εξαντληθει......
και το θεμα τωρα δεν ειναι μονο η δοτρια......δοτρια οκ εχω....λεφτα θα εχω στο μελλον για να κανω επεμβαση....γιατι ετσι που παμε...δε μας βλεπω καλα....

:-[ :-[

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1208.msg30589#msg30589 date=1270237223]

[/quote]

κοιτα για το nw δεν μπορεις να εισαι και σιγουρος....θα δειξει ο χρονος....και περιμενε γιατι μπορει να βγει και και τιποτα καλο....υπομονη και αισιοδοξια....
αρχισε να μαζευεις λεφτα απο τωρα γιατι ειναι πολλα τα ατιμα.....
μακαρι ρε γαμωτο να εχω και εγω καλη δοτρια γιατι δε με βλεπω καλα....η ελαστικοτητα παιζει ρολο στο ποσα μοσχευματα θα βγαλεις ή στο ποσα στριπ μπορεις να κανεις????δεν εχω καταλαβει ακριβως που χρησιμευει.......

Panos1982

Well-Known Member

Η ελαστικοτητα γιανναρε εχει να κανει με το ποσο πανω κατω κουνιεται το δερμα πισω στην δοτρια......
το φαρδος του στριπ μπορει να ειναι ας πουμε 2,5 εκατοστα......
μπορει εσενα ολη σου η ελαστικοτητα να ειναι 3εκατοστα.....αρα δεν θα εχεις δυνατοτητα να κανεις αλλο στριπ.....οταν ομως εχεις ελαστικοτητα στο δερμα 5 εκατοστα......μπορεις να κανεις αλλο ενα στριπ 2 εκατοστα ανετα....καταλαβες???

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
Η ελαστικοτητα γιανναρε εχει να κανει με το ποσο πανω κατω κουνιεται το δερμα πισω στην δοτρια......
το φαρδος του στριπ μπορει να ειναι ας πουμε 2,5 εκατοστα......
μπορει εσενα ολη σου η ελαστικοτητα να ειναι 3εκατοστα.....αρα δεν θα εχεις δυνατοτητα να κανεις αλλο στριπ.....οταν ομως εχεις ελαστικοτητα στο δερμα 5 εκατοστα......μπορεις να κανεις αλλο ενα στριπ 2 εκατοστα ανετα....καταλαβες???

σε επιασα....μαλιστα....μακαρι λοιπον να εχω και καλη ελαστικοτητα... :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

σε αυτο παιζουν ρολο και τα scalp excersises....
ο ομαρ ας πουμε.....ειχε πολυ ελαστικοτητα.....και εκανε και ασκησεις.....και εγινε το δερμα του αλοιφη......γι αυτο και εβγαλε τοσα πολλα θυλακια με την πρωτη......μολις ειδε την ελαστικοτητα ο χασσον κουφαθηκε.......

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
σε αυτο παιζουν ρολο και τα scalp excersises....
ο ομαρ ας πουμε.....ειχε πολυ ελαστικοτητα.....και εκανε και ασκησεις.....και εγινε το δερμα του αλοιφη......γι αυτο και εβγαλε τοσα πολλα θυλακια με την πρωτη......μολις ειδε την ελαστικοτητα ο χασσον κουφαθηκε.......

ναι τις εχω δει....πρεπει να το κανεις λεει 2 μηνες πριν για 30 λεπτα καθε μερα.....βοηθανε οι ασκησεις αρκετα ε????γιατι εσυ δεν εκανες ασκησεις......?????

heyya

New Member

Ποια scalp excersises λέτε παίδες;; έχετε κανά λινκ;;

Ωραίο το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής Πάνο :bravo:

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
ναι τις εχω δει....πρεπει να το κανεις λεει 2 μηνες πριν για 30 λεπτα καθε μερα.....βοηθανε οι ασκησεις αρκετα ε????γιατι εσυ δεν εκανες ασκησεις......?????

Σωστα τα λες.....2 μηνες πριν....για 20-30 λεπτα.....δεκα λεπτα το πρωι δεκα το μεσημερι δεκα το βραδι.....
Ενα ατομο χωρις να κανει καθολου ασκησεις εχει κατα μεσο ορο γυρο στα 3500θυλακια διαθεσιμα....
Εγω ηξερα οτι παω να βγαλω το πολυ 3000....οποτε και δεν εκανα πολλες ασκησεις.....
εκανα μονο μια βδομαδα πριν μπω στο χειρουργειο.....για κανα 10λεπτο την ημερα.....
Στην περιπτωση μου δεν ηταν τοσο αναγκαιο και ψιλοβαριμουνα κιολας......
αν ομως ειχα μεγαλο προβλημα θα εκανα κανονικα.....παιζει μεγαλο ρολο αυτο και βοηθαει πολυ....

heyya είπε:

Ολα πανε καλα μεχρι στιγμης......Σ'ευχαριστω!!!

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1208.msg30596#msg30596 date=1270240409]

Σωστα τα λες.....2 μηνες πριν....για 20-30 λεπτα.....δεκα λεπτα το πρωι δεκα το μεσημερι δεκα το βραδι.....
Ενα ατομο χωρις να κανει καθολου ασκησεις εχει κατα μεσο ορο γυρο στα 3500θυλακια διαθεσιμα....
Εγω ηξερα οτι παω να βγαλω το πολυ 3000....οποτε και δεν εκανα πολλες ασκησεις.....
εκανα μονο μια βδομαδα πριν μπω στο χειρουργειο.....για κανα 10λεπτο την ημερα.....
Στην περιπτωση μου δεν ηταν τοσο αναγκαιο και ψιλοβαριμουνα κιολας......
αν ομως ειχα μεγαλο προβλημα θα εκανα κανονικα.....παιζει μεγαλο ρολο αυτο και βοηθαει πολυ....

heyya είπε:

Ολα πανε καλα μεχρι στιγμης......Σ'ευχαριστω!!!
[/quote]

και εγω αυτο σκεφτηκα,οτι ετσι κι αλλιως δε χρειαζοσουν και πολλα....αρα με τις ασκησεις κερδιζεις και αρκετα μαλιστα.....

comb

Member

Πάνο τέλειος! Ειδικά στην πλαινή φωτο η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, μπράβο φίλε!

Panos1982

Well-Known Member

comb είπε:
Πάνο τέλειος! Ειδικά στην πλαινή φωτο η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, μπράβο φίλε!

Σ ευχαριστω Αρχηγε......
σημερα με ειδε και η γιαγια μου και μου λεει ωραιο μαλλι.......
ενταξει...αφου το παρατηρησε και η γιαγια μου.....ειμαστε κομπλε ;D

ΑΑΑΑααααα......και να σκεφτεις οτι τα μαλλια τα εχω με ζελε.....ενω στις ποστ-οπ ειναι στεγνα....και φαινονται πιο πυκνα...αν τα ειχα και στις ποστ-οπ βρεγμενα.....η διαφορα αναμεσα στο πριν κ το μετα θα ηταν πολυ μεγαλυτερη απ οτι δειχνει τωρα......

giannis1991

Well-Known Member

αφου το ειδε και η γιαγια....τελεια.....
πανο μη μιλας καθολου...ειχες και αγχος....το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο μεχρι στιγμης.....
με τη φινα τι εκανες τελικα???

Μπλουζα