Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts
giannis13 είπε:
ωπα....αυτες οι φωτο μου αρεσαν...μια χαρα παει το πραγμα...εδω φαινεται η δουλεια και εχει ακομα αρκετο πραγμα.....
καλα ειναι γιαννη......εχει αρκετο δρομο ακομα ομως.....για την ωρα ομως ειναι καλα ας πουμε.....
Μάχος είπε:
OYAOY! δεν το συζητάμε άψοψο! πως αισθάνεσαι με νέο λουκ?
Ευχαριστω Μαχο.....και στα δικα σου χαχα
Μια χαρα αισθανομαι....πιο κουλ....πιο ανετος....πιο ομορφος.....πιο δυναμικος....τετοια....ξερεις.....
giannis13 είπε:
ρε πανο εβαλες πολλα μοσχευματα ομως ρε συ....δηλαδη 3.200 για τοσο μικρο προβλημα νομιζω ξοδεψες πολλα.....οφειλετε στο οτι κατεβηκε και σχεδιαστηκε η hairline?επισης ποσα μοσχευματα εχεις περιπου.τι σου ειπε ο hasson?
Μη μασας γιαννη.....ειναι ολα υπολογισμενα......εχω πολυ πυκο μαλλι στην δοτρια και πολυ χοντρους θυλακες.....εχω παρα πολλα θυλακια ακομα.....!!!
Αυτα τα μαλλια που βλεπεις στον 5ο μηνα τωρα.....ειναι περιπου ενα 50%
βεβαια η hairline εχει σχηματιστει....αλλα το μαλλι θα πυκνωσει και θα χοντρυνει πολυ ακομα.....
πιστευω οτι στους 10 μηνες δε θα εχω καμμια σχεση με τωρα σε θεμα πυκνοτητας.....
Τα 3200 μπηκαν γιατι σχεδιασα καινουργια hairline...μπηκαν και αναμεσα στα δικα μου πολλα θυλακια.....και εφτασα ως την ζωνη 3...εβαλα κι εκει λιγα.....
Απλα η πυκνοτητα που εχουν μπει τα θυλακια ειναι τερμα.....αλλα απο κει και πισω...στο middle k το crown δε θα τα βαλω με τοσο μεγαλη πυκνοτητα στο μελλον οταν χρειαστει....
θα τα βαλω με μικροτερη και θα καλυψω μεγαλητερη επιφανεια....καταλαβες???
αλλα και με μικροτερη που θα τα βαλω εχω ιδανικο μαλλι για πυκνοτητα οποτε και με πιο λιγα θυλακια παλι πυκνο θα φαινεται......