Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts
σας ευχαριστω!!τωρα το πρωι θα παω παλι να με λουσουν και θα τους ρωτησω για τους θυλακες αν ειναι χοντροι η κανονικοι η λεπτοι, νομιζω οτι ειναι κανονικoi παντως..αλλα θα το ρωτησω,ο χασσον οταν με ειδε μου ειπε οτι εχω απο τις καλυτερες δοτριες περιοχες που εχει δει σε θεμα πυκνοτητας, ετσι πιστευω ρε πανο οτι μετα απο την εγχειρηση που εκανα οτι θα το αγγιξω το nw2 θα φυγω απο nw 3v, λοιπον μπροστα hairline και πλαγια μου εβαλε 3100 grafts στο crown μου εβαλε 1900 grafts και 700 grafts μου εβαλε ενδιαμεσα δηλαδη στο κεντρο του κεφαλιου αν και εκει δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα, και με τα αλλα 300 ειδα οτι τα εβαζε κοντα στην ουλη μαλλον το εκανε για φτιαξιμο της ουλης, να μην φαινεται στο μελλον καθολου, ειναι επιστημονας ο χασσον! οταν τον ρωτησα στο μελλον αν χρειαστω δευτερη επεμβαση ποσα ακομα grafts εχω στην δοτρια περιοχη, μου απαντησε οτι δεν χρειαζεται μπορει να μην ξαναχρειαστω δεuτερη εμπεμβαση, αυτο μου εδωσε χαρα που ακουσα ;D εννοειται οτι συνεχιζω να παιρνω fina. για τα υπολοιπα μαλλια :grandpa: πανο κατι τελευταιο οταν εκανες την εγχειρηση την επομενη μερα αισθανοσουν μικρα μουδιασματα και παραλληλα να σε τρωει στα σημεια που ειχες βαλει μοσχευματα.. :chinscratch