Panos1982, dr. hasson, 3240 grafts, 2/11/2009

speedy1982

New Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts

ωραιος ρε πανο, την κυριακη πεταω και εγω για χασσον , για να δουμε? εχω και εγω θεμα στα πλαγια και θα βαλω για αυτο σε ρωτησα, σε ποιον μηνα περιπου στρωνει το μαλλι στα πλαγια? ειμαι αγχωμενος ρε μαγκες!! :( ??? :( :( ???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

εγω δεν ημουνα καθολου αγχωμενος......το αντιθετο θα ελεγα.....χαρουμενος ημουν.....
μαλλια πας να μεταφυτευσεις...δε κανεις αγχειρηση ανοιχτης καρδιας......
ε στον 5ο μηνα και μετα σιγα σιγα στρωνουν τα μαλλια.....

speedy1982

New Member

ενταξει λιγο αγχος υπαρχει , αν και ξερω οτι πηγαινω σε ενα απο του κορυφαιους γιατρους για αυτο το θεμα.

Panos1982

Well-Known Member

speedy82 είπε:
ενταξει λιγο αγχος υπαρχει , αν και ξερω οτι πηγαινω σε ενα απο του κορυφαιους γιατρους για αυτο το θεμα.

να πας να κανεις διακοπες εκει στο βανκουβερ κ να ρθεις.....ουτε θα καταλαβεις τιποτα....ουτε πονο..ουτε τπτ....trust me

ANAR

Well-Known Member

speedy82 είπε:
ωραιος ρε πανο, την κυριακη πεταω και εγω για χασσον , για να δουμε? εχω και εγω θεμα στα πλαγια και θα βαλω για αυτο σε ρωτησα, σε ποιον μηνα περιπου στρωνει το μαλλι στα πλαγια? ειμαι αγχωμενος ρε μαγκες!! :( ??? :( :( ???

Σου εύχομαι τα καλυτερα.Ολα θα πανε καλα ;)

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
Σου εύχομαι τα καλυτερα.Ολα θα πανε καλα ;)

και εσυ που το ξερεις οτι θα πανε καλα????? και μενα τα ιδια μου λεγατε....και επαθα μολυνση στο τελος.....χαχαχαχα........ :p

εσυ φταις....με ειχες γκαντεμιασει...... :D :D

speedy1982

New Member

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.!ΠΑΝΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΙΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ. ΕΒΑΛΑ 6004 GRAFTS, ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ 4500 ΜΕ 5000 ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΔΟΤΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ Ο ΧΑΣΣΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 6ΟΟ4. ;D ΚΡΑΤΗΣΕ 12 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ , 7.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΣΤΙΝ ΚΛΙΝΙΚΗ 8.30 ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ 9.10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ :(, ΠΑΝΟ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΠΟΝΟ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΓΑ...ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΑΔΑ 8)ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,

ANAR

Well-Known Member

Μπραβο φιλε αντε με το καλο να γυρίσεις και να μας πεις περισσοτερες λεπτομέρειες

Panos1982

Well-Known Member

speedy82 είπε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.!ΠΑΝΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΙΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ. ΕΒΑΛΑ 6004 GRAFTS, ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ 4500 ΜΕ 5000 ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΔΟΤΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ Ο ΧΑΣΣΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 6ΟΟ4. ;D ΚΡΑΤΗΣΕ 12 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ , 7.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΣΤΙΝ ΚΛΙΝΙΚΗ 8.30 ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ 9.10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ :(, ΠΑΝΟ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΠΟΝΟ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΓΑ...ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΑΔΑ 8)ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,

Ελα ρε μαγκα!!! Ωραιος!!!!
εισαι μονο νοργουντ 3 και εβαλες 6000θυλακια....θα γεμισεις μαλλι ειμαι σιγουρος!!!! Τι σου ειπε για τους θυλακες ειναι χοντροι ?? κανονικοι?? λεπτοι??
παιζει ρολο κι αυτο....!!!
ΠΟυ τα εβαλες??? μπροστα και κροουν???
Αντε καλη αναρωση τωρα για κανα μηνα και μετα σιγα σιγα θα γινεις τουμπανο...μην αγχωνεσαι...εβαλες πολυ πραμα πανω...!!!!!
Αντε γιατι σε λιγους μηνες θα ξαναπαω παλι χασσον κι εγω απ οτι μου φαινεται!!!!
ειναι να μην γινει η αρχη....τωρα μου φαινεται παιχνιδακι..... ;D

jim250781

Member

Φοβερή ποσότητα σε grafts.

Καλή...ανάπτυξη τώρα ;)

Πάνο είναι να μην μπεις στο τρυπάκι....Ήδη έχω ψηθεί και εγώ για ένα γέμισμα στο crown...

Η απληστία σε όλο της το μεγαλείο....

Panos1982

Well-Known Member

και μενα με εχει πιασει αυτη η "απληστια" και ενω ολα ειναι μια χαρα.....
εχω αρκετα ψηλα την hairline γυρο στους 8 - 8,5 ποντους.....και σκεφτομαι να την κατεβασω περιπου 0,6-0,8 χιλιοστα περιμετρικα γυρο γυρο για να δειξει ωραια!!!!

μιλησα με τον χασσον και τον ρωτησα στο μελλον αν θελω να κανω κατι τετοιο ποσα θυλακια χρειαζομαι κτλ....και μου ειπε οτι θελω γυρο στα 1000-1200.....
του εστειλα και μια φωτο αυτην απο κατω....καπως ετσι το φανταζομαι να γινει.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

speedy1982

New Member

σας ευχαριστω!!τωρα το πρωι θα παω παλι να με λουσουν και θα τους ρωτησω για τους θυλακες αν ειναι χοντροι η κανονικοι η λεπτοι, νομιζω οτι ειναι κανονικoi παντως..αλλα θα το ρωτησω,ο χασσον οταν με ειδε μου ειπε οτι εχω απο τις καλυτερες δοτριες περιοχες που εχει δει σε θεμα πυκνοτητας, ετσι πιστευω ρε πανο οτι μετα απο την εγχειρηση που εκανα οτι θα το αγγιξω το nw2 θα φυγω απο nw 3v, λοιπον μπροστα hairline και πλαγια μου εβαλε 3100 grafts στο crown μου εβαλε 1900 grafts και 700 grafts μου εβαλε ενδιαμεσα δηλαδη στο κεντρο του κεφαλιου αν και εκει δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα, και με τα αλλα 300 ειδα οτι τα εβαζε κοντα στην ουλη μαλλον το εκανε για φτιαξιμο της ουλης, να μην φαινεται στο μελλον καθολου, ειναι επιστημονας ο χασσον! οταν τον ρωτησα στο μελλον αν χρειαστω δευτερη επεμβαση ποσα ακομα grafts εχω στην δοτρια περιοχη, μου απαντησε οτι δεν χρειαζεται μπορει να μην ξαναχρειαστω δεuτερη εμπεμβαση, αυτο μου εδωσε χαρα που ακουσα ;D εννοειται οτι συνεχιζω να παιρνω fina. για τα υπολοιπα μαλλια :grandpa: πανο κατι τελευταιο οταν εκανες την εγχειρηση την επομενη μερα αισθανοσουν μικρα μουδιασματα και παραλληλα να σε τρωει στα σημεια που ειχες βαλει μοσχευματα.. :chinscratch

Panos1982

Well-Known Member

speedy82 είπε:
σας ευχαριστω!!τωρα το πρωι θα παω παλι να με λουσουν και θα τους ρωτησω για τους θυλακες αν ειναι χοντροι η κανονικοι η λεπτοι, νομιζω οτι ειναι κανονικoi παντως..αλλα θα το ρωτησω,ο χασσον οταν με ειδε μου ειπε οτι εχω απο τις καλυτερες δοτριες περιοχες που εχει δει σε θεμα πυκνοτητας, ετσι πιστευω ρε πανο οτι μετα απο την εγχειρηση που εκανα οτι θα το αγγιξω το nw2 θα φυγω απο nw 3v, λοιπον μπροστα hairline και πλαγια μου εβαλε 3100 grafts στο crown μου εβαλε 1900 grafts και 700 grafts μου εβαλε ενδιαμεσα δηλαδη στο κεντρο του κεφαλιου αν και εκει δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα, και με τα αλλα 300 ειδα οτι τα εβαζε κοντα στην ουλη μαλλον το εκανε για φτιαξιμο της ουλης, να μην φαινεται στο μελλον καθολου, ειναι επιστημονας ο χασσον! οταν τον ρωτησα στο μελλον αν χρειαστω δευτερη επεμβαση ποσα ακομα grafts εχω στην δοτρια περιοχη, μου απαντησε οτι δεν χρειαζεται μπορει να μην ξαναχρειαστω δεuτερη εμπεμβαση, αυτο μου εδωσε χαρα που ακουσα ;D εννοειται οτι συνεχιζω να παιρνω fina. για τα υπολοιπα μαλλια :grandpa: πανο κατι τελευταιο οταν εκανες την εγχειρηση την επομενη μερα αισθανοσουν μικρα μουδιασματα και παραλληλα να σε τρωει στα σημεια που ειχες βαλει μοσχευματα.. :chinscratch

μια χαρα στα εχει βαλει ρε.....1900 για κροουν ειναι ΠΑΡΑ πολλα......δε θα αδειασει παλι ποτε....
κι εγω τοσα ειχα βαλει μπροστα 3100!!!
Μια χαρα θα γινεις σου λεω....στα εχει κατανομησει πολυ καλα και αν κρινω απ το nw3 τα 6000 θυλακια εινα υπερ-αρκετα....βαλε καμμια φωτο οταν ερθεις ελλαδα....βαλε το πως ησουν πριν..και βαλε και τις ποστ-οπ....ζητησε τους να σου δωσουν ενα cd με τις φωτογραφιες που σου τραβηξαν...κι εγω τους το ειχα ζητησει!!!
Τωρα τα μικρα μουδιασματακια κι αυτα δεν ειναι τιποτα ρε.....ολοκληρη επεμβαση εκανες...ειναι φυσικο να σε γαργαλαει το δερμα και να σε τρωει ελαφρα που κ που αλλα δεν ειναι τιποτα....μη το ακουμπας καθολου αστο οπως ειναι......αυτες οι πρωτες μερες θελουν προσοχη!!!!

3746741

Member

το προβλημα με εμενα ειναι οτι το ιστορικο μου ειναι να παω norwwod 5-6 οποτε πρεπει να μου κρατησει θυλακες καβατζα....μου ειπε οτι αν το ιστορικο μου ηταν καλυτερο και σταματαγε στο norwood 3-4 και to crown δε θα επεφτε ποτε θα ειχαμε πολυ περισσοτερες δυνατοτητες......γιατι μπορει τωρα να εχω μαλλια αλλα ακομα κι ετσι πρεπει να προσεχω τι θα γινει στο μελλον και γι αυτο εχω περιορισομους......ελπιζω να καταλαβενεται τι ενοω.....
[/quote]

Μπορουμε πανο να ξερουμε το ιστορικο,σε norwood προκειται να φτασουμε?

Panos1982

Well-Known Member

μπορουμε να δουμε που θα φτασουμε αν κοιταξουμε στο σοι μας τι αριβως γινεται....εγω ας πουμε μοιαζω στη μανα μου!!! ΑΚου τωρα το ιστορικο!!!!
απ την μερια του πατερα μου ας πουμε εχουν ολοι τιγκα μαλλι.....δεν εμοιασα σε αυτους ομως...κριμα :(
Απ την μερια της μανας μου.....που της μοιαζω και πολυ....ο πατερας της ειναι καραφλος.....και ο αδερφος της μανας μου επισης καραφλος.....και εγω εχω τριχοπτωση ας πουμε.....αρα...σε αυτους εμοιασα....και συγκεκριμενα....στον πατερα της μανας μου(γιατι εγω μοιαζω στη μανα μου κ αυτη στον πατερα της...αρα ξερεις)....εν το μεταξι κοιταω φωτογραφιες οταν ηταν ο παππους νεος στην ηλικια μου....και η τριχοπτωση του προχωρησε οπως ακριβως παει εμενα τωρα....απ τους κροταφους...και καπου στα 30 αρχισε και πισω το κροουν....
και τωρα στα 75 του ειναι νοργουντ 5-6 Αρα κι εγω για εκει το παω.....!!!!
Βεβαια περνω φινα αυτη τη στιγμη....και θα καθυστερησω αρκετα τα πραγματα...αλλα αυτο ειναι το ιστορικο μου κ ειμαι σιγουρος 100% !!!!!
Οσο για σενα ριξε μια ματια σε πιο παππου μοιαζεις....κοιτα φωτογραφιες ρωτα τους....και θα το βγαλεις το συμπερασμα μαλλον......

jim250781

Member

Έτσι μπορείς να καταλάβεις το norwood που θα φτάσεις...κοιτώντας φωτογραφίες των παππούδων σου κυρίως...εκεί βλέπεις προς τα που κατευθύνεσαι...

Πάνο να πούμε στον Hasson να μας κάνει καμιά έκπτωση ρε.... ;D

Panos1982

Well-Known Member

jim250781 είπε:
Έτσι μπορείς να καταλάβεις το norwood που θα φτάσεις...κοιτώντας φωτογραφίες των παππούδων σου κυρίως...εκεί βλέπεις προς τα που κατευθύνεσαι...

Πάνο να πούμε στον Hasson να μας κάνει καμιά έκπτωση ρε.... ;D

Ετσι ειναι....οι φωτογραφιες ειναι πολυ διαφωτιστηκες οντως!!!!!!
Του ειπα του χασσον για τιμες...και μου λεει η τιμη ειναι ιδια μου λεει 5 δολλαρια δε γινεται να την αλλαξει......λες να βαλουμε τον comb να του πει τπτ??? ε τι βισμα τον εχουμε??? ;D
Βασικα σκεφτηκα το αλλο κολπο.....να του πω οταν παω να με βαλει κι εμενα στα βιντεακια που ανεβαζουν στην σελιδα τους.....και οταν το κανεις αυτο σου κανει καποια εκπτωση.....δε ξερω ποσο ομως....θα τον ρωτησω αν ειναι!!!!
λειπει κι ο Comb ρε πουστη μου ειναι καλυτερα να ρωτησει αυτος παρα εμεις.....

jim250781

Member

Eγώ του έστειλα mail πριν 3 μέρες για τους 9,5 μήνες...

Αλλά είχα κάτι κωλοφώτο και δεν φαίνονται καλά....

Μου απάντησε η Candice ότι να αν είμαι εγώ ευτιχισμένος και καλά...

Της είπα όλα καλά αλλά θα ήθελα να μάθω την γνώμη του γιατρού αν πέρνει άλλη επέμβαση και αν γίνεται να υπάρχει κάποια έκπτωση...

Μέ έγραψε!!!

Πριν 3 μήνες είχα ρωτήσει για scar revision και μου είχε πει 2500 δολάρια. Πέρυσι ήταν 1500 και της το είπα...Και μου είπε ΟΚ επειδή είμαι πελάτης 1500 και φέτος άμα θέλω....

Άμα πιέσουμε ίσως πετύχουμε κάτι καλό, αλλά πρέπει να είμαστε πάνω απο 3 πιστέυω...και καλά να το πάμε ομαδικά....και με videakia μέσα και όλα ...στα @@ μας....εκεί θα κολήσουμε?

3746741

Member

Ακουστε λοιπον πως εχει το δικο μου ιστορικο!

Στη φατσα μοιαζω πιο πολυ στη μανα μου παρα στον πατερα μου κ η μανα μου μοιαζει στον παππου μου ο οποιος παππους μου πεθανε σε ηλικια 82 χρονων με μαλλι σαν του Τσαλικη κ κυριολεκτω σε αυτο!!!!!Μαλιστα ο παππους μου μπροστα στα μαλλια του στο κεντρο της hairline ειχε αυτη τη μυτιτσα που κατεβαινει ενα εκατοστο πιο κατω το μαλλι κ την εχω κ εγω!Αλλα δυστυχως μονο τη μυτιτσα το κερατο μου!

Στο σωμα μοιαζω του πατερα μου ο οποιος ειναι τωρα 70 χρονων κ δεν εχει κανενα σημαδι αραιωσης!Ομως ο πατερας του αραιωνε σιγα σιγα μεχρι που εφτασε norwood 5-6 σε ηλικια 80 χρονων!

Επισης να σημειωσω οτι εχω κ στιγμα μεσογειακης αναιμιας το οποιο το εχω κληρονομησει απο τον πατερα μου!

Λετε λοιπον στο προσωπο,ακομα κ στο σχημα της hairline να εχω μοιασει στην μανα μου κ στον πατερα της αλλα στην ποιοτητα του μαλλιου στον πατερα του πατερα μου?

Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panos1982

Well-Known Member

jim250781 είπε:
Eγώ του έστειλα mail πριν 3 μέρες για τους 9,5 μήνες...

Αλλά είχα κάτι κωλοφώτο και δεν φαίνονται καλά....

Μου απάντησε η Candice ότι να αν είμαι εγώ ευτιχισμένος και καλά...

Της είπα όλα καλά αλλά θα ήθελα να μάθω την γνώμη του γιατρού αν πέρνει άλλη επέμβαση και αν γίνεται να υπάρχει κάποια έκπτωση...

Μέ έγραψε!!!

Πριν 3 μήνες είχα ρωτήσει για scar revision και μου είχε πει 2500 δολάρια. Πέρυσι ήταν 1500 και της το είπα...Και μου είπε ΟΚ επειδή είμαι πελάτης 1500 και φέτος άμα θέλω....

Άμα πιέσουμε ίσως πετύχουμε κάτι καλό, αλλά πρέπει να είμαστε πάνω απο 3 πιστέυω...και καλά να το πάμε ομαδικά....και με videakia μέσα και όλα ...στα @@ μας....εκεί θα κολήσουμε?

κοιτα εγω δεν κανω πλακα......ειμαι αληθεια μεσα!!!! και πολυ πιθανον να ειναι κ ο ομαρ μεσα....δε ξερω...θα το συζητησω μαζι του αυτες τις μερες.......θα πουμε και του κομπ να τους πει για την κριση στην ελλαδα και τα σχετικα....και να μας κανει μια εκπτωση αν παμε ολοι μαζι....!!! ΝΑ το συζητησουμε χωρις πλακα.....απο εποχες παντος εμενα μου αρεσει ο οκτοβρης και ο νοεμρης να παω...που ειναι καταχειμωνο!!!!
Οσο για τα βιντεακια....αν δε θες δε δειχνεις το προσωπο σου...σου βαζει ενα σαν καθρεφτη και σε δειχνει απ τα ματια και πανω....και νομιζω αν κανεις βιντεο σου κανει εκτπωση....θα τα ρωτησω αυτα κ θα σου πω...!!!
Φωτγραφιες κτλ....εγω δε τους εχω στειλει καθολου....γενικα απ την στιγμη που συνηλθα απ την μολυνση δε τους ξαναειχα στειλει μαιλ....

Μπλουζα