Panos1982, dr. hasson, 3240 grafts, 2/11/2009

NGL

Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts

Panos1982 είπε:
καραφλες ολου του κοσμου ενωθειται..... :D :D
ΔΕ ξερω ακομα τι θα κανουμε.....οτι κανονησουμε παντος...θα το ανακοινωσουμε...!!!!

ρε τι τρελλοκομεια ειστε εσεις! :D :D
ακομα δεν γυρισατε θα ξαναπατε?
παντως μαγκες αφου εχετε την δυνατοτητα κυριως απο πλευρας δοτριας αλλα και την οικονομικη καλα κανετε.
εμεις περιμενουμε τον χρονο για το τελικο αποτελεσμα και τελος..παρεα με φινα για οσο την παλλευουμε! ;)
σχετικα με το κοστος που υπολογιζετε,το πιο μεγαλο πακετο ειναι απ την μειωση της ισοτιμιας ευρω/δολλαριου.
οταν πηγαμε εμεις το νοεμβρη ηταν σχεδον 1ευρω=2 δολλαρια...
οταν θα ξαναπατε πιθανοτατα θα ειναι 1ευρω=1δολλαριο.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

ακομα δε ξερω τι θα κανουμε......θα το συζητησουμε.....δε προκειται να παρω βιαστηκες αποφασεις.....δε βιαζομαι ιδαιτερα αλλωστε...μια χαρα ειναι το κεφαλι μου.....απλα οταν θα ξαναπαω για επεμβαση.....σιγουρα θα χαμηλωσω και την hairline λιγο....αυτο ειναι σιγουρο!!!!!οσο για τα μοσχευματα δε θα χαλασω και παρα πολλα....κανα 1000-1200 περιπου.....!!!!
ισως και να το τρεναρω λιγο και να παω σε 2 χρονια για χαμηλωμα της hairline και για κανα περαιτερω πυκνομα σε middle k crown λιγακι.....θα δειξει.....

kapa

Μέλος του προσωπικού

Panos1982 είπε:
[quote author=marmaromenos link=topic=1208.msg34142#msg34142 date=1275069275]
παιδια και εγω θελω πολυ να παω.ειμαι μεσα αν κανονισετε κατι..(ετσι οπως παμε θα το γεμισουμε το αεροπλανο)

καραφλες ολου του κοσμου ενωθειται..... :D :D
ΔΕ ξερω ακομα τι θα κανουμε.....οτι κανονησουμε παντος...θα το ανακοινωσουμε...!!!!
[/quote]
θα ρθω και εγω για βολτα :D

dk

New Member

Eγω ετοιμαζομαι για τελος του ετους(1η μεταμοσχευση)
o comb εχει χαθει?

jim250781

Member

Panos1982 είπε:
ακομα δε ξερω τι θα κανουμε......θα το συζητησουμε.....δε προκειται να παρω βιαστηκες αποφασεις.....δε βιαζομαι ιδαιτερα αλλωστε...μια χαρα ειναι το κεφαλι μου.....απλα οταν θα ξαναπαω για επεμβαση.....σιγουρα θα χαμηλωσω και την hairline λιγο....αυτο ειναι σιγουρο!!!!!οσο για τα μοσχευματα δε θα χαλασω και παρα πολλα....κανα 1000-1200 περιπου.....!!!!
ισως και να το τρεναρω λιγο και να παω σε 2 χρονια για χαμηλωμα της hairline και για κανα περαιτερω πυκνομα σε middle k crown λιγακι.....θα δειξει.....

Ναι ρε συ χαλαρά...

Δεν καιγόμαστε....να δουμε τι παιζει και με τιμες....αν δεν εχουμε εκπτωση δεν ξερω αν αξίζει...

Για να δουμε...

dk

New Member

Ρε σεις, για μας που ετοιμαζομαστε σιγα-σιγα για την 1η, δωστε μου μια συμβουλη οσοι δουλευετε σε γραφειο, κυριως οσοι δουλευετε σε γραφειο με κοσμο

Ειμαι κοντα στο nw5 ετσι?
Το προβλημα μου ειναι τι κανουμε μετα την επεμβαση.
Σκουφι ολη μερα οταν 6/10 ειναι με κουστουμι και οι υπολοιποι πουκαμισο απλα, δεν παιζει
Επισης, απομονωση, δεν παιζει, δεν ειμαι κανας μανατζερ
Δεν ξερω πως να το χειριστω το θεμα. Θα παρω 2-3 βδομαδες αδεια αλλα δεν θα εχει γινει τιποτα και επιπλεον, λογω της ουλης, το χειροτερο ειναι οτι δεν θα με παιρνει και να κανω το πολυ κοντο κουρεμα που κανω τωρα.
Οποτε πραγματικα ειμαι μπερδεμενος γιατι οπως το σκεφτομαι ξαφνικα θα με δουν και απο μια 'αξιοσεβαστη' και 'τιμια' προσπαθεια μειωσης της αντιθεσης της καραφλας, σε μια ακομα χειροτερη καραφλα πανω(λογω της επεμβασης) με παραλληλη αμελεια κουρεματος στα πλαγια

Καμια αλλη προταση για να το σωσουμε?Γιατι αποτι διαβαζω λογικα μεχρι να ερθεις σε ενα "υποφερτο" επιπεδο κυκλοφοριας θα εχει φυγει κανα 6μηνο

ANAR

Well-Known Member

Γνωμη μου ειναι οτι αυτη η ιδεα να παμε πολλα ατομα μαζι δεν μπορει να πραγματοποιηθεί γιατι πολυ απλα δεν θα μπορεσουμε να συνεννοηθούμε στην ημερομηνία ταξιδιου αλλος δεν θα μπορει να παρει αδεια απο την δουλεια αλλος απο την γυναικα :D αλλος δεν θα εχει ετοιμάσει το διαβατηριο αλλος θα αρρωστήσει τελευταια στιγμη και πολλα αλλα.

Αν και σαν ιδεα να παμε ολοι μαζι εμενα προσωπικά θα με βόλευε λογο γλώσσας.

jim250781

Member

ANAR είπε:
Γνωμη μου ειναι οτι αυτη η ιδεα να παμε πολλα ατομα μαζι δεν μπορει να πραγματοποιηθεί γιατι πολυ απλα δεν θα μπορεσουμε να συνεννοηθούμε στην ημερομηνία ταξιδιου αλλος δεν θα μπορει να παρει αδεια απο την δουλεια αλλος απο την γυναικα :D αλλος δεν θα εχει ετοιμάσει το διαβατηριο αλλος θα αρρωστήσει τελευταια στιγμη και πολλα αλλα.

Αν και σαν ιδεα να παμε ολοι μαζι εμενα προσωπικά θα με βόλευε λογο γλώσσας.

Να συννενοηθούμε όλοι μαζί από την αρχή είναι πολύ χλωμό....

Όμως...να συνεννοηθούν 3 άτομα είναι πιο εύκολο...Τα 3 αυτά άτομα θα ανακοινώσουν μια ημερομηνία π.χ Νοέμβριο ή Δεκέμβριο.... Στανταρ ημερομηνία....

Οπότε μετά υπάρχει αρκετός καιρός και για άλλους να ακολουθήσουν...Κάπως έτσι μπορεί να δουλέψει...

Βασική προυπόθεση για μένα είναι μια καλύτερη τιμή από την υπάρχουσα....

Αυτό που έγραψα χτες για την φορολογία το λέει και ο Hasson στην σελίδα του.... Ανεβαίνει το κόστος και για αυτό αλλά και με την ισοτιμία ευρώ δολαρίου....

Δείτε εδώ για την φορολογία (εκεί που έχει το αστεράκι) :

http://www.hassonandwong.com/hair-loss/hair-transplant-costs.php

Panos1982

Well-Known Member

εινια καλη ιδεα το να πανε 3-4 μαζι γιατι απλα μπορουν να επιτυχουν καλυτερες τιμες.....
Ωστοσο εγω εχω να σκεφτω πολλα πραγματα πριν παω....ας πουμε εχω πολυ καλη ουλη πισω....δεν φαινεται καθολου και δε ξερω μηπως με το δευτερο στριπ το χαλασω αυτο...μιας και ειμαι λατρης του πολυ κοντου κουρεματος στο πλαι και πισω...!!!!Ωστοσο εγω εχω μετρησει το μηκος της χερλαιν απ την μια ακρη ως την αλλη ειναι 19 ποντους,.....και θελω να την κατεβασω γυρο στα 0.8 χιλιοστα....αρα το εμβαδο ειναι 19χ0,8=15,2cm² .. Αρα 15,2 χ 65 θυλακια ανα τετραγωνικο = 988 θυλακια!!! δλδ 1000 αντε το πολυ 1200 θυλακια χρειαζομαι.....!!!!και επειδη ειναι χερλαιν και θελω ολα να πανε καλα προτιμω να γινει στον χασσον που τον εμπιστευομαι και ειμαι ευχαριστημενος ηδη απ την πρωτη επεμβαση που μου εκανε!!! Αλλα για 1000 θυλακια ισως ειναι κουταμαρα να ανοιξω και ισως χαλασω την ουλη μου.....
Ισως ειναι καλυτερα να προτιμησω φυε...δε ξερω.....το σκεφτομαι ακομα!!!!
Η ισως ειναι καλυτερα να περιμενω αλλα 2-3 χρονια να δω τι θα γινει με το κροουν μου....γιατι σε 2-3 χρονια συμφωνα με την προδιαθεση μου....θα πρεπει να εχει αρχισει να αραιωνει....βεβαια περνω και φινα κ ισως με κρατησει αθικτο...δε ξερω θα δουμε!!! Ισως περιμενω 2-3 χρονια και κανω και χερλαιν και λιγο στο μιντ και λιγο στο κρουν αν χρειαστει...και βγαλω 2000θυλακες και μοιρασω τα 1200 μπροστα και τα αλλα στη μεση και πισω.....γι αυτο λεω...για μενα ειναι πολλα που πρεπει να σκεφτω!!!! θα δω τι θα κανω....αλλα ειτε ερθω ειτε οχι....εινια καλο γενικα να μαζευομαστε και αν πηγαινουμε 3-4 ατομα μαζι......Μπορουμε να φτιαξουμε ενα τοπικ και να τα κανονιζουμε αυτα....για το ποτε σκεφτεεται να παει ο καθενας κτλ κτλ.......
γενικα εγω ενω θελω να κατεβει το χερλαιν μου κατι μεσα μου μου λεει να περιμενω 2 χρονια να δω τι θα γινει με το κροουν μου....γιατι δε θελω να παω τωρα σε 6 μηνες να κανω επεμβαση και μετα απο λιγο να ανοιξει το κροουν και να τρεχω παλι.....μαλλον θα περιμενω και θα τα κανω ολα μαζι καλυτερα.....!!!!

Υ.Γ Οσο αφορα το φυε στην ευρωπη......ο κεσερ ισως ειναι καλη περιπτωση για την ωρα μιας και ειναι διπλα μας.....αλλα δε τον προτινουμε ακομα.,....κοιτουσα κατι ποστ του φαλκερος που ειναι μοντερειτορ σε γνωστο αμερικανικο σαιτ και ελεγε οτι θα ερθει σε επαφη με τον κεσερ να μαθει που σπουδασε που εκανε πρακτικη τι φιλοσοφια εχει....να δει μια δουλεια του κατα την διαρκεια της επεμβασης και να δει πολυ περισσοτερα αποτελεσματα του... κτλ κτλ....και οταν τα δει ολα αυτα θα μας ανακοινωσει για το αν προτινει τον κεσερ ως μια αξιοπιστη λυση η οχι......!!!
ΠΑντος και η φυε ειναι πολυ καλη ειδικα για εμφυτευμενους που θελουν να καλυψουν μικρες περιοχες με 1000 θυαλκια η και λιγοτερα.....Ιδωμεν!!!!

jim250781

Member

Panos1982 είπε:
εινια καλη ιδεα το να πανε 3-4 μαζι γιατι απλα μπορουν να επιτυχουν καλυτερες τιμες.....
Ωστοσο εγω εχω να σκεφτω πολλα πραγματα πριν παω....ας πουμε εχω πολυ καλη ουλη πισω....δεν φαινεται καθολου και δε ξερω μηπως με το δευτερο στριπ το χαλασω αυτο...μιας και ειμαι λατρης του κοντου κουρεματος στο πλαι και πισω...!!!!Ωστοσο εγω εχω μετρησει το μηκος της χερλαιν απ την μια ακρη ως την αλλη ειναι 19 ποντους,.....και θελω να την κατεβασω γυρο στα 0.8 χιλιοστα....αρα το εμβαδο ειναι 19χ0,8=15,2cm² .. Αρα 15,2 χ 65 θυλακια ανα τετραγωνικο = 988 θυλακια!!! 1000 αντε το πολυ 1200 θυλακια.....!!!!και επειδη ειναι χερλαιν και θελω ολα να πανε καλα προτιμω να γινει στον χασσον που τον εμπιστευομαι!!! Αλλα για 1000 θυλακια ισως ειναι κουταμαρα να ανοιξω και ισως χαλασω την ουλη μου.....
Ισως ειναι καλυτερα να προτιμησω φυε...δε ξερω.....το σκεφτομαι ακομα!!!!
Η ισως ειναι καλυτερα να περιμενω αλλα 2-3 χρονια να δω τι θα γινει με το κροουν μου....γιατι σε 2-3 χρονια συμφωνα με την προδιαθεση μου....θα πρεπει να εχει αρχισει να αραιωνει....βεβεια περνω και φινα...δε ξερω θα δουμε!!! Ισως περιμενω 2-3 χρονια και κανω και χερλαιν και λιγο στο μιντ και λιγο στο κρουν...και βγαλω 2000θυλακες και μοιρασω τα 1200 μπροστα και τα αλλα στη μεση και πισω.....γι αυτο λεω...για μενα ειναι πολλα που πρεπει να σκεφτω!!!! θα δω τι θα κανω....αλλα ειτε ερθω ειτε οχι....εινια καλο γενικα να μαζευοαμαστε και αν πηγαινουμε 3-4 ατομα μαζι......Μπορουμε να φτιαξουμε ενα τοπικ και να τα κανονιζουμε αυτα....για το ποτε σκεφτεεται να παει ο καθενας κτλ κτλ.......
γενικα εγω ενω θελω να κατεβει το χερλαιν μου κατι μεσα μου μου λεει να περιμενω 2 χρονια να δω τι θα γινει με το κροουν μου....γιατι δε θελω να παω τωρα σε 6 μηνες να κανω επεμβαση και μετα απο λιγο να ανοιξει το κροουν και να τρεχω παλι.....μαλλον θα περιμενω και θα τα κανω ολα μαζι καλυτερα.....!!!!

Υ.Γ Οσο αφορα το φυε στην ευρωπη......ο κεσερ ειναι καλη περιπτωση για την ωρα.....αλλα δε τον προτινουμε ακομα.,....κοιτουσα κατι ποστ του φαλκερος που ειναι μοντερειτορ σε γνωστο αμερικανικο σαιτ και ελεγε οτι θα ερθει σε επαφη με τον κεσερ να μαθει που σπουδασε που εκανε πρακτικη τι φιλοσοφια εχει....να δει μια δουλεια του κατα την διαρκεια της επεμβασης κτλ κτλ....και οταν τα δει ολα αυτα θα μας ανακοινωσει για το αν προτινει τον κεσερ ως μια αξιοπιστη λυση η οχι......!!!
ΠΑντος και η φυε ειναι πολυ καλη ειδικα για εμφυτευμενους που θελουν να καλυψουν μικρες περιοχες με 1000 θυαλκια η και λιγοτερα.....Ιδωμεν!!!!

Υπάρχουν καλοί γιατροί και άλλοι....
Ο Hasson καλώς ή κακώς έχει φτιάξει ένα "μύθο" γύρω από το όνομα του που ισχύει σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Το βλέπεις και σε ξένα φόρα. Κανείς δεν λέει κάτι αρνητικό...

Όμως Πάνο γνώμη μου ότι για πιο μικρές επεμβάσει κάτω από 2000 grafts δεν αξίζει τόσο πολύ...
O Hasson ειδικεύεται στα μεγάλα στριπς.

Το να πας εσύ για 1000 πιστέυω δεν θα στα πάρει καν...θα σου πει στην πορεία 1500...είναι αυτή η φιλοσοφία του...δεν έχω δει πουθενά να έχει πάρει κάτω από 1500....

Έχεις μπει στο τρυπάκι όμως τώρα και είναι δύσκολο να περιμένεις 2 χρόνια....κάθε μερα θα το σκέφτεσαι...ξέρω πως είναι...

Ίσως το FUE είναι καλή λύση αλλά μόνο σε κάποιον εφάμιλλο του Hasson, το έχω σκεφτεί και εγώ...

Μερικοί που έχω ξεχωρίσει είναι Umar, Mwamba και Feller αλλά πανάκριβος...

Τέλοσπάντων μεγάλη κουβέντα αυτή...

Panos1982

Well-Known Member

jim κανει και μικροτερα στριπ....εχει κανει και 800.....
και οταν ειμουν εκει συγκερκιμενα εκανε σε μια κινεζα επεμβαση....γιατι της επεσαν λιγο οι κροταφοι μετα απο την γεννα.....και της εβγαλε 700 θυλακια.....!!!! Δεν ειναι αυτο το προβλημα....οτι τα βγαζει τα βγαζει...αλλα μηπως χαλασω την ουλη για 1000 θυαλκια??? ειναι μεγαλη κουταμαρα....!!!! αν ειναι να στριπαρω το καλυτερο ειναι να περιμενω 2-3 χρονια να βαλω και στη μεση και στο κροουν....αλλιως αν ειναι να κανω κατι αμεσα το φυε ειναι καλυτερο...
αλλα ξερεις τι....θελω το φυε να γινει τουλαχιστον 2-3 ποντους κατω απο κει που ειναι η ουλη....ετσι ωστε να αφησω την περιοχη της ουλης αθικτη για τα επομενα στριπ....δε θελω να μειωσω τα θυλακια που θα βγαινουν με στριπ....για να πετυχω την καλυτερη διαχειρηση της δοτριας και συνεπως να βγαλω οσο το δυνατον περισσοτερα θυλακια......αλλα κι αυτο θελει συζητηση.....σιγα σιγα ομως δε βιαζομαι ακομα...καλοκαιρι ειναι....παντος θα σκεφτω και θα συζηταμε και εμεις εδω....θα αλλαζουμε αποψεις....και στο τελος κατι καλο θα βγει σιγουρα!!!!
Εσυ τι λες????
ΓΕνικα εινια καλο να τα συζηταμε εμεις εδω μεταξι μας....και ιδιαιτερα οι ηδη χειρουργημενοι....μιας και ειμαστε τα καταλληλοτερα ατομα στην ελλαδα και εχουμε την καταλληλη γνωση και την εμπειρια πλεον.....και με των συνδιασμο αυτο λεγοντας ο καθενας την γνωμη του και τις ιδεες του...σιγουρα δε θα κανουμε λαθοι και θα βγουν καλα αποτελεσματα και αποφασεις....γιατι εγω γνωριζω απο max density και μολυσνεις ας πουμε κτλ....ευσ γνωριζεις απο εμφυτευση αναμεσα σε ηδη υπαρχοντα κτλ...ο ομαρ εχει γνωση απο μεγασεσιον....
ο τριχοφιλος γνωριζει απο φυε....και ο τσακαλος γνωριζει πολλα αλλα λειπει κι αυτος....θελω να πω οτι ολοι εχουμε καλες γενικες γνωσεις και ο ενας συμπληρωνει τυχον κενα του αλλου....και ολοι μαζι συζητοντας χωρις βιασυνες γιατι καθε χειρουργειο δε θελει βιασυνη πανω απο ολα.....τελικα θα μπορεσουμε να κανουμε σωστες επιλογες και να μαζευομαστε για καλυτερες τιμες κτλ κτλ τκλ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jim250781

Member

Panos1982 είπε:
jim κανει και μικροτερα στριπ....εχει κανει και 800.....
και οταν ειμουν εκει συγκερκιμενα εκανε σε μια κινεζα επεμβαση....γιατι της επεσαν λιγο οι κροταφοι μετα απο την γεννα.....και της εβγαλε 700 θυλακια.....!!!! Δεν ειναι αυτο το προβλημα....οτι τα βγαζει τα βγαζει...αλλα μηπως χαλασω την ουλη για 1000 θυαλκια??? ειναι μεγαλη κουταμαρα....!!!! αν ειναι να στριπαρω το καλυτερο ειναι να περιμενω 2-3 χρονια να βαλω και στη μεση και στο κροουν....αλλιως αν ειναι να κανω κατι αμεσα το φυε ειναι καλυτερο...
αλλα ξερεις τι....θελω το φυε να γινει τουλαχιστον 2-3 ποντους κατω απο κει που ειναι η ουλη....ετσι ωστε να αφησω την περιοχη της ουλης αθικτη για τα επομενα στριπ....δε θελω να μειωσω τα θυλακια που θα βγαινουν με στριπ....για να πετυχω την καλυτερη διαχειρηση της δοτριας και συνεπως να βγαλω οσο το δυνατον περισσοτερα θυλακια......αλλα κι αυτο θελει συζητηση.....σιγα σιγα ομως δε βιαζομαι ακομα...καλοκαιρι ειναι....παντος θα σκεφτω και θα συζηταμε και εμεις εδω....θα αλλαζουμε αποψεις....και στο τελος κατι καλο θα βγει σιγουρα!!!!
Εσυ τι λες????
ΓΕνικα εινια καλο να τα συζηταμε εμεις εδω μεταξι μας....και ιδιαιτερα οι ηδη χειρουργημενοι....μιας και ειμαστε τα καταλληλοτερα ατομα στην ελλαδα και εχουμε την καταλληλη γνωση και την εμπειρια πλεον.....και με των συνδιασμο αυτο λεγοντας ο καθενας την γνωμη του και τις ιδεες του...σιγουρα δε θα κανουμε λαθοι και θα βγουν καλα αποτελεσματα και αποφασεις....γιατι εγω γνωριζω απο max density και μολυσνεις ας πουμε κτλ....ευσ γνωριζεις απο εμφυτευση αναμεσα σε ηδη υπαρχοντα κτλ...ο ομαρ εχει γνωση απο μεγασεσιον....
ο τριχοφιλος γνωριζει απο φυε....και ο τσακαλος γνωριζει πολλα αλλα λειπει κι αυτος....θελω να πω οτι ολοι εχουμε καλες γενικες γνωσεις και ο ενας συμπληρωνει τυχον κενα του αλλου....και ολοι μαζι συζητοντας χωρις βιασυνες γιατι καθε χειρουργειο δε θελει βιασυνη πανω απο ολα.....τελικα θα μπορεσουμε να κανουμε σωστες επιλογες και να μαζευομαστε για καλυτερες τιμες κτλ κτλ τκλ....

Αυτό είναι το θέμα....η ανταλλαγή απόψεων...

Δυστυχώς εγω όταν μπήκα στο χορό δεν υπήρχε αυτό το σαιτ....για αυτό την πάτησα...αλλα οκ μην επαναλαμβάνομαι...

Εγώ προσωπικά σκέφτομαι 10000000 περισσότερες φορές από εσένα την μεταμόσχευση που θα κάνω...θα είναι οριστικά η τελευταία μου...δεν με πέρνει για άλλο....θα γίνω γραφικός στο τέλος :)

Το ψάχνω πολύ...έχω λιώσει τα φόρα...βλέπω θετικά και ψάχνω μανιωδώς να βρω αρνητικά αποτελέσματα...θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρος....

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου, επειδή λόγω χαρακτήρα είμαι ανυπόμονος και παρορμητικός, θα πήγαινα να βελτιώσω αυτό που δεν μου αρέσει...

Εσύ θες κάποιον να σου κάνει FUE χαμηλά... αυτό το έχω δει στον Umar που πήρε από τον σβέρκο σχεδόν...πολύ χαμηλά...αλλά δεν θυμάμαι που το είδα....

Αυτό που λες για τον Hasson ότι πέρνει και μικρά στριπ μπορεί όντως να ισχύει αλλά πόσα είναι αυτά?
Γνώμη μου πάντα ότι είναι για την βαριά δουλειά ο Hasson... και σε αυτό είναι κορυφαίος....

Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα με ποιον νιώθεις ασφαλής....είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα...

Και εγώ αν κάνω τελικά θέλω να πάω σε αυτόν...μου εμπνέει εμπιστοσύνη...αλλά θέλω έαν 2χίλιαρο...για να τελειώνω...

Σκέφτομαι και FUE και να γεμίσω την ουλή και το crown.....ουσιαστικά να χαλάσω 1000 grafts για να μην με απασχολήσει ποτέ η ουλή ξανά...και να κουρέυομαι ακόμαι και στα χιλιοστά...

Είναι πολλά ρε γαμώτο....

Ο Umar μου είχε πει να γεμίσω την ουλή με grafts από τα γένια....
Δεν τα εμπιστέυομαι τόσο αυτά αλλά είδα ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με BHT....Αλλά πως θα φαίνεται το πρόσωπο μου μετά...θα έχω σημάδια όταν ξυρίζομαι? Αυτά με χαλάνε.....και δεν έχω δει φώτο από κάποιον πως είανι τα γένια του μετά από ένα χρόνο...

Ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς αξίζει....το ψάχνω πάντως....

giannis1991

Well-Known Member

ετσι!!!!ενωμενοι θα νικησουμε....παντως παλι καλα που υπαρχει και αυτο το φορουμ γιατι υπαρχει μεγαλη κοροιδια.....παντως παιδια αυτο με την ισοτιμια ειναι μεγαλο θεμα.....δλδ 1 ευρω=περιποου 1 δολαριο τοτε ειναι μανικι....αυξανεται σημαντικα το κοστος....

kapa

Μέλος του προσωπικού

Δεν τα εμπιστέυομαι τόσο αυτά αλλά είδα ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με BHT....Αλλά πως θα φαίνεται το πρόσωπο μου μετά...θα έχω σημάδια όταν ξυρίζομαι? Αυτά με χαλάνε.....και δεν έχω δει φώτο από κάποιον πως είανι τα γένια του μετά από ένα χρόνο...

[/quote]
απο τα γενια δεν αξιζει καθολου,ειναι διαφορετικες οι τριχες εκει,υπαρχει μικρος αριθμος επιβιωσης μοσχευματων,και μπορει να σου αφησει σημαδια στο προσωπο αναλογα το δερμα ::)

jim250781

Member

kapamarou είπε:

απο τα γενια δεν αξιζει καθολου,ειναι διαφορετικες οι τριχες εκει,υπαρχει μικρος αριθμος επιβιωσης μοσχευματων,και μπορει να σου αφησει σημαδια στο προσωπο αναλογα το δερμα ::)
[/quote]

Γενικά δεν είναι και ότι καλύτερο από πλευράς ποιότητας...

Όμως απλά για να μπουν στην ουλή ίσως αξίζει να ασχοληθείς και να δεις τι παίζει...

Είναι σημείο που δεν επηρεάζει την εμφάνιση σου, όπως ας πούμε η hairline ή ακόμα και το crown.

Το μόνο που δεν ξέρω είναι πως θα ναι το πρόσωπο μετά....

Panos1982

Well-Known Member

τζιμ....και ο κεσερ εκανε bht αλλα την σταματησε....και κανει σκετη φυε...μονο απο μαλλι δλδ....
Δε ξερω γιατι την σταματησε αλλα προφανος λογω yield rate.....
γενικα πιστευω οτι καλυτερα να χρησιμοποιεις παντα τριχες κεφαλιου....και αν αυτες τελειωσουν....τοτε περνας σε bht.....τωρα το πως θα φαινεται μετα το μουσι....ειδικα οταν ξυριζεσαι....ειναι κι αυτο ενα ερωτημα.....προφανος θα περνουν τριχες απο κατω στο σαγονι που δε φαινεται κ πολυ....παντος να ξερεις οτι και 200-300 θυλακια να βαλεις σε μια ουλη την καλυπτεις πολυ καλα.....εκτος αν ειναι καμμια τεραστια ουλη σαν αυτες που κανουν εδω στην ελλαδα....!!!!
γενικα ειμαι της γνωμης οτι αν κανεις στριπ μεχρι να τελειωσει η ελαστικοτητα σου.....και μετα παρεις και με φυε απο πισω κ πλαγια κι αλλα θυλακια......ολοι θα εχουμε ενα μεσο ορο τουλαχιστον 8000-9000 θυλακες το λιγοτερο.....αν σκεφτεις οτι ο μεσος ορος θυλακιων με στριπ ειναι 7500.....σιγουρα αλλα 1500 με φυε μπορεις να βγαλεις ακομα.....στην χειροτερη δλδ ενα 9000 ολοι το εχουμε πανω κατω......

jim250781

Member

Panos1982 είπε:
τζιμ....και ο κεσερ εκανε bht αλλα την σταματησε....και κανει σκετη φυε...μονο απο μαλλι δλδ....
Δε ξερω γιατι την σταματησε αλλα προφανος λογω yield rate.....
γενικα πιστευω οτι καλυτερα να χρησιμοποιεις παντα τριχες κεφαλιου....και αν αυτες τελειωσουν....τοτε περνας σε bht.....τωρα το πως θα φαινεται μετα το μουσι....ειδικα οταν ξυριζεσαι....ειναι κι αυτο ενα ερωτημα.....προφανος θα περνουν τριχες απο κατω στο σαγονι που δε φαινεται κ πολυ....παντος να ξερεις οτι και 200-300 θυλακια να βαλεις σε μια ουλη την καλυπτεις πολυ καλα.....εκτος αν ειναι καμμια τεραστια ουλη σαν αυτες που κανουν εδω στην ελλαδα....!!!!
γενικα ειμαι της γνωμης οτι αν κανεις στριπ μεχρι να τελειωσει η ελαστικοτητα σου.....και μετα παρεις και με φυε απο πισω κ πλαγια κι αλλα θυλακια......ολοι θα εχουμε ενα μεσο ορο τουλαχιστον 8000-9000 θυλακες το λιγοτερο.....αν σκεφτεις οτι ο μεσος ορος θυλακιων με στριπ ειναι 7500.....σιγουρα αλλα 1500 με φυε μπορεις να βγαλεις ακομα.....στην χειροτερη δλδ ενα 9000 ολοι το εχουμε πανω κατω......

Πάνο σωστά αυτά που λες...

Αλλά θα σου πω ποια είναι η διαφορά μας...

Εσύ έχεις κάνει στριπ στον Hasson από την αρχή...που σημαίνει ότι είναι και μικρό και καλά κλεισμένο...
Με ένα νορμαλ κοντό κούρεμα δεν φαίνεται τίποτα...

Εγώ έχω κάνει στριπ πρώτα Ελλάδα και μετά Hasson που σημαίνει ότι δεν έχω την δυνατότητα να κάνω κοντό κούρεμα...αμέσως διακρίνεται η ουλή...αυτό θέλω να "εξαφανίσω"....

Κάνοντας ένα ακόμα στριπ με σκοπό την μείωση του δεν μπορώ να πάρω πολλά grafts.

Με FUE είναι πιο εύκολο να κάνω διπλή δουλειά ( κάλυψη ουλής και γέμισμα crown), αλλά δεν την εμπιστεύομαι τόσο...πόσο μάλλον την BHT.

Για αυτό το σκέφτομαι πολύ καλά....
Δίλημμα .....

Δεν τρελαίνομαι κιόλας...αλλά στο φόρουμ αυτό νιώθεις πιο άνετα να λες τον "πόνο" σου....δεν τα συζητάω αυτά όλη μέρα με όλους :D

Panos1982

Well-Known Member

μπορεις πιο απλα να κανεις ενα στριπ στο χασσον για να κλεισεις το παλιο σου.....και οσα θυλακια βγαλει να στα ριξει στο κροουν......
επιπελον οταν δεις το αποτελεσμα.....αν σου αρεσει το αφηνεις ετσι....αν τα θυλακια ειναι λιγα....μπορεις να κανεις ενα φυε και να ριξεις λιγα ακομα στο κροουν....και λιγα ακομα στις ουλες που θα εχεις...που θα ειναι πλεον μικρες...και θα εχουν και τριχοφυτικ....οποτε με 300-400 θυλακια το πολυ θα κλεισουν και οι δυο εντελως......αυτο ειναι το καλυτερο πιστευω εγω!!!

παρακτω βαζω και λιγς φωτο απο 7ο μηνα.......απο κινητο.....ξερω εχω κουρασει.... :-[

jim250781

Member

Ξεφεύγει το κόστος μετά....και ο χρόνος που πρέπει να διαθέσεις...

Αλλά ΟΚ...για να δούμε τι παίζει με τιμές....τι θα μας πει....

Πάνο πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά ξέρω τι θες...το τέλειο...

Ίδωμεν....

seeker

Verified MM member

Απιστευτος Πανο. Η απολυτη φυσικοτητα φιλε.

Μπλουζα