Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts
Panos1982 είπε:
jim κανει και μικροτερα στριπ....εχει κανει και 800.....
και οταν ειμουν εκει συγκερκιμενα εκανε σε μια κινεζα επεμβαση....γιατι της επεσαν λιγο οι κροταφοι μετα απο την γεννα.....και της εβγαλε 700 θυλακια.....!!!! Δεν ειναι αυτο το προβλημα....οτι τα βγαζει τα βγαζει...αλλα μηπως χαλασω την ουλη για 1000 θυαλκια??? ειναι μεγαλη κουταμαρα....!!!! αν ειναι να στριπαρω το καλυτερο ειναι να περιμενω 2-3 χρονια να βαλω και στη μεση και στο κροουν....αλλιως αν ειναι να κανω κατι αμεσα το φυε ειναι καλυτερο...
αλλα ξερεις τι....θελω το φυε να γινει τουλαχιστον 2-3 ποντους κατω απο κει που ειναι η ουλη....ετσι ωστε να αφησω την περιοχη της ουλης αθικτη για τα επομενα στριπ....δε θελω να μειωσω τα θυλακια που θα βγαινουν με στριπ....για να πετυχω την καλυτερη διαχειρηση της δοτριας και συνεπως να βγαλω οσο το δυνατον περισσοτερα θυλακια......αλλα κι αυτο θελει συζητηση.....σιγα σιγα ομως δε βιαζομαι ακομα...καλοκαιρι ειναι....παντος θα σκεφτω και θα συζηταμε και εμεις εδω....θα αλλαζουμε αποψεις....και στο τελος κατι καλο θα βγει σιγουρα!!!!
Εσυ τι λες????
ΓΕνικα εινια καλο να τα συζηταμε εμεις εδω μεταξι μας....και ιδιαιτερα οι ηδη χειρουργημενοι....μιας και ειμαστε τα καταλληλοτερα ατομα στην ελλαδα και εχουμε την καταλληλη γνωση και την εμπειρια πλεον.....και με των συνδιασμο αυτο λεγοντας ο καθενας την γνωμη του και τις ιδεες του...σιγουρα δε θα κανουμε λαθοι και θα βγουν καλα αποτελεσματα και αποφασεις....γιατι εγω γνωριζω απο max density και μολυσνεις ας πουμε κτλ....ευσ γνωριζεις απο εμφυτευση αναμεσα σε ηδη υπαρχοντα κτλ...ο ομαρ εχει γνωση απο μεγασεσιον....
ο τριχοφιλος γνωριζει απο φυε....και ο τσακαλος γνωριζει πολλα αλλα λειπει κι αυτος....θελω να πω οτι ολοι εχουμε καλες γενικες γνωσεις και ο ενας συμπληρωνει τυχον κενα του αλλου....και ολοι μαζι συζητοντας χωρις βιασυνες γιατι καθε χειρουργειο δε θελει βιασυνη πανω απο ολα.....τελικα θα μπορεσουμε να κανουμε σωστες επιλογες και να μαζευομαστε για καλυτερες τιμες κτλ κτλ τκλ....
Αυτό είναι το θέμα....η ανταλλαγή απόψεων...
Δυστυχώς εγω όταν μπήκα στο χορό δεν υπήρχε αυτό το σαιτ....για αυτό την πάτησα...αλλα οκ μην επαναλαμβάνομαι...
Εγώ προσωπικά σκέφτομαι 10000000 περισσότερες φορές από εσένα την μεταμόσχευση που θα κάνω...θα είναι οριστικά η τελευταία μου...δεν με πέρνει για άλλο....θα γίνω γραφικός στο τέλος
Το ψάχνω πολύ...έχω λιώσει τα φόρα...βλέπω θετικά και ψάχνω μανιωδώς να βρω αρνητικά αποτελέσματα...θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρος....
Εγώ αν ήμουν στη θέση σου, επειδή λόγω χαρακτήρα είμαι ανυπόμονος και παρορμητικός, θα πήγαινα να βελτιώσω αυτό που δεν μου αρέσει...
Εσύ θες κάποιον να σου κάνει FUE χαμηλά... αυτό το έχω δει στον Umar που πήρε από τον σβέρκο σχεδόν...πολύ χαμηλά...αλλά δεν θυμάμαι που το είδα....
Αυτό που λες για τον Hasson ότι πέρνει και μικρά στριπ μπορεί όντως να ισχύει αλλά πόσα είναι αυτά?
Γνώμη μου πάντα ότι είναι για την βαριά δουλειά ο Hasson... και σε αυτό είναι κορυφαίος....
Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα με ποιον νιώθεις ασφαλής....είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα...
Και εγώ αν κάνω τελικά θέλω να πάω σε αυτόν...μου εμπνέει εμπιστοσύνη...αλλά θέλω έαν 2χίλιαρο...για να τελειώνω...
Σκέφτομαι και FUE και να γεμίσω την ουλή και το crown.....ουσιαστικά να χαλάσω 1000 grafts για να μην με απασχολήσει ποτέ η ουλή ξανά...και να κουρέυομαι ακόμαι και στα χιλιοστά...
Είναι πολλά ρε γαμώτο....
Ο Umar μου είχε πει να γεμίσω την ουλή με grafts από τα γένια....
Δεν τα εμπιστέυομαι τόσο αυτά αλλά είδα ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με BHT....Αλλά πως θα φαίνεται το πρόσωπο μου μετά...θα έχω σημάδια όταν ξυρίζομαι? Αυτά με χαλάνε.....και δεν έχω δει φώτο από κάποιον πως είανι τα γένια του μετά από ένα χρόνο...
Ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς αξίζει....το ψάχνω πάντως....