Panos1982, dr. hasson, 3240 grafts, 2/11/2009

Panos1982

Well-Known Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts

3746741 είπε:
Ακουστε λοιπον πως εχει το δικο μου ιστορικο!

Στη φατσα μοιαζω πιο πολυ στη μανα μου παρα στον πατερα μου κ η μανα μου μοιαζει στον παππου μου ο οποιος παππους μου πεθανε σε ηλικια 82 χρονων με μαλλι σαν του Τσαλικη κ κυριολεκτω σε αυτο!!!!!Μαλιστα ο παππους μου μπροστα στα μαλλια του στο κεντρο της hairline ειχε αυτη τη μυτιτσα που κατεβαινει ενα εκατοστο πιο κατω το μαλλι κ την εχω κ εγω!Αλλα δυστυχως μονο τη μυτιτσα το κερατο μου!

Στο σωμα μοιαζω του πατερα μου ο οποιος ειναι τωρα 70 χρονων κ δεν εχει κανενα σημαδι αραιωσης!Ομως ο πατερας του αραιωνε σιγα σιγα μεχρι που εφτασε norwood 5-6 σε ηλικια 80 χρονων!

Επισης να σημειωσω οτι εχω κ στιγμα μεσογειακης αναιμιας το οποιο το εχω κληρονομησει απο τον πατερα μου!

Λετε λοιπον στο προσωπο,ακομα κ στο σχημα της hairline να εχω μοιασει στην μανα μου κ στον πατερα της αλλα στην ποιοτητα του μαλλιου στον πατερα του πατερα μου?

Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο θα το καταλαβεις καλυτερα εσυ απο εμας.....αλλα να ξερεις οτι τα παιδια πιο πολυ μοιαζουν στους παππουδες παρα στους γονεις.....μου το ειχε πει ενας καθηγητης στο λυκειο αυτο.....εκει που καναμε για τα χρωμοσωματα......δε θυμαμαι λεπτομερειες....αλαλ το συμπερασμα αυτο ηταν...οτι πιο πολυ μοιαζουμε σοτυς παππουδες...... :grandpa:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member

Εχεις δικιο!

Αληθεια πανο μενεις Κορινθο?Νομιζω κατι τετοιο ειχα διαβασει σε καποιο ποστ σου ή κάνω λάθος?

max_os

New Member

ρε σεις! τώρα γιατί σε μας εδώ στα βόρεια λένε οτι τα παιδιά μας μοιαζουν τους κουμπάρους και όχι τους μπαμάδες και τους παπόυδες ,δεν το καταλαβα!!!!

Panos1982

Well-Known Member

3746741 είπε:
Εχεις δικιο!

Αληθεια πανο μενεις Κορινθο?Νομιζω κατι τετοιο ειχα διαβασει σε καποιο ποστ σου ή κάνω λάθος?

ναι εκει μενω!!!!

Panos1982

Well-Known Member

Μάχος είπε:
ρε σεις! τώρα γιατί σε μας εδώ στα βόρεια λένε οτι τα παιδιά μας μοιαζουν τους κουμπάρους και όχι τους μπαμάδες και τους παπόυδες ,δεν το καταλαβα!!!!

χα0α0χχα0αχ0.....μαλλον εχετε αλανιαρες γυναικες γι αυτο μαχο..... ;D

Υ.Γ ΜΑχο δεν εχω παει ακομα εκει που μου ειπες....γιατι εχει πεσει πολυ δουλεια και δεν εχω προλαβει....οταν παω θα σου πω!!!!

3746741

Member

Μενω κ εγω σχετικα κοντα,για την ακριβεια εχω εξοχικο εκει.

Θα μπορουσες καποια στιγμη να συναντηθουμε απο κοντα γιατι ενδιαφερομαι κ εγω για μεταμοσχευση!

max_os

New Member

άστα να πάνε φίλε .
Ο μπαμπας φαλακρός ο παπούς το ίδιο.
Στις μαμά -γιαγιά δεν μοιάζει το παιδί.
Τοτε ρε διάολε πως βγήκε bob marley το παιδι?

Panos1982

Well-Known Member

3746741 είπε:
Μενω κ εγω σχετικα κοντα,για την ακριβεια εχω εξοχικο εκει.

Θα μπορουσες καποια στιγμη να συναντηθουμε απο κοντα γιατι ενδιαφερομαι κ εγω για μεταμοσχευση!

οταν κατεβεις στο εξοχικο σου......απλα πες μου....!!!!!

3746741

Member

Κατεβαινω καθε σ/κ κ για την ακριβεια προκειται να κατεβω κ αυριο!

Panos1982

Well-Known Member

Μάχος είπε:
άστα να πάνε φίλε .
Ο μπαμπας φαλακρός ο παπούς το ίδιο.
Στις μαμά -γιαγιά δεν μοιάζει το παιδί.
Τοτε ρε διάολε πως βγήκε bob marley το παιδι?

μπομπ μαρλευ??? μη μου πεις οτι ειναι και μαυρο??? :D
ε καμμια φορα τυχαινει κι αυτο....μπορει να πηρε απο κανα ξοφαλτσο στο σοι....
γενετικη εναι αυτη....!!!!
Εγω ρε συ ξερεις τι εχω παθει??? ο μονος στο σοι που εχει καραλφα ειναι ο παπους μου....και αυτος ο παππους μου εχει αλλα 3 αδερφια!!!! και τα 3 αδερφια του εχουν μαλλια.....κι αυτος καραφλα...ελεος??? ειναι ο μονος στο σοι με καραλφα....και εχω μοιασει σε αυτον....τι να πω....

Panos1982

Well-Known Member

3746741 είπε:
Κατεβαινω καθε σ/κ κ για την ακριβεια προκειται να κατεβω κ αυριο!

κοιτα αυριο ειναι λιγο χλωμο γιατι δουλευω πρωι απογευμα....
το σαββατο ομως μπορω να πεταχτω λιγο να τα πουμε το απογευμα!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member

Ok,κοιτα εγω μπορω Σαββατο απογευμα,αλλα αν δεν σε βγαζω απο το προγραμμα σου κ εχεις λιγο χρονο τοτε οκ!

Panos1982

Well-Known Member

ασε μου το τηλ σου με π.μ και θα οσυ δωσω κ εγω και θα το κανονησουμε για σαββατο απογευμα!!!

speedy1982

New Member

μολις τωρα γυρισα απο την κλινικη , ειχα παει για λουσιμο, πανο ρωτησα για τον τυπο της τριχας ο χασσον μου ειπε οτι ειναι χοντρη, και εγω νομιζα οτι ειχα κανονικη! ναι μολις ερθω ελλαδα θα βαλω φωτογραφιες, και θα ζητησω και τις φωτογραφιες απο την κλινικη να μου τις δωσουν..ωραια ιδεα και εγω συμφωνω μαζι σας πιστευω αν βαλετε τον comb να μιλησει στον xasson θα γινει καλυτερη τιμη..αλλα ειναι και κατι αλλο που και εμενα με προβληματιζε για αυτο βιαστηκα να φυγω τωρα το μαιο, τον ιουλιο ανεβαινει ο φορος στον καναδα απο 5% παει 12%.. :chinscratch

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=jim250781 link=topic=1208.msg34082#msg34082 date=1274978487]
Έτσι μπορείς να καταλάβεις το norwood που θα φτάσεις...κοιτώντας φωτογραφίες των παππούδων σου κυρίως...εκεί βλέπεις προς τα που κατευθύνεσαι...

Πάνο να πούμε στον Hasson να μας κάνει καμιά έκπτωση ρε.... ;D

Ετσι ειναι....οι φωτογραφιες ειναι πολυ διαφωτιστηκες οντως!!!!!!
Του ειπα του χασσον για τιμες...και μου λεει η τιμη ειναι ιδια μου λεει 5 δολλαρια δε γινεται να την αλλαξει......λες να βαλουμε τον comb να του πει τπτ??? ε τι βισμα τον εχουμε??? ;D
Βασικα σκεφτηκα το αλλο κολπο.....να του πω οταν παω να με βαλει κι εμενα στα βιντεακια που ανεβαζουν στην σελιδα τους.....και οταν το κανεις αυτο σου κανει καποια εκπτωση.....δε ξερω ποσο ομως....θα τον ρωτησω αν ειναι!!!!
λειπει κι ο Comb ρε πουστη μου ειναι καλυτερα να ρωτησει αυτος παρα εμεις.....
[/quote]

Βαλε βιντεακι Πανο να σε δουμε να γουσταρουμε :worshipper :worshipper

:D :D

jim250781

Member

Panos1982 είπε:
[quote author=jim250781 link=topic=1208.msg34084#msg34084 date=1274979131]
Eγώ του έστειλα mail πριν 3 μέρες για τους 9,5 μήνες...

Αλλά είχα κάτι κωλοφώτο και δεν φαίνονται καλά....

Μου απάντησε η Candice ότι να αν είμαι εγώ ευτιχισμένος και καλά...

Της είπα όλα καλά αλλά θα ήθελα να μάθω την γνώμη του γιατρού αν πέρνει άλλη επέμβαση και αν γίνεται να υπάρχει κάποια έκπτωση...

Μέ έγραψε!!!

Πριν 3 μήνες είχα ρωτήσει για scar revision και μου είχε πει 2500 δολάρια. Πέρυσι ήταν 1500 και της το είπα...Και μου είπε ΟΚ επειδή είμαι πελάτης 1500 και φέτος άμα θέλω....

Άμα πιέσουμε ίσως πετύχουμε κάτι καλό, αλλά πρέπει να είμαστε πάνω απο 3 πιστέυω...και καλά να το πάμε ομαδικά....και με videakia μέσα και όλα ...στα @@ μας....εκεί θα κολήσουμε?

κοιτα εγω δεν κανω πλακα......ειμαι αληθεια μεσα!!!! και πολυ πιθανον να ειναι κ ο ομαρ μεσα....δε ξερω...θα το συζητησω μαζι του αυτες τις μερες.......θα πουμε και του κομπ να τους πει για την κριση στην ελλαδα και τα σχετικα....και να μας κανει μια εκπτωση αν παμε ολοι μαζι....!!! ΝΑ το συζητησουμε χωρις πλακα.....απο εποχες παντος εμενα μου αρεσει ο οκτοβρης και ο νοεμρης να παω...που ειναι καταχειμωνο!!!!
Οσο για τα βιντεακια....αν δε θες δε δειχνεις το προσωπο σου...σου βαζει ενα σαν καθρεφτη και σε δειχνει απ τα ματια και πανω....και νομιζω αν κανεις βιντεο σου κανει εκτπωση....θα τα ρωτησω αυτα κ θα σου πω...!!!
Φωτγραφιες κτλ....εγω δε τους εχω στειλει καθολου....γενικα απ την στιγμη που συνηλθα απ την μολυνση δε τους ξαναειχα στειλει μαιλ....
[/quote]

Εγώ τον Αύγουστο κλείνω χρόνο...

Και δεν πρόκειται να έκανα κάτι νωρίτερα έτσι και αλλιώς...

Η περίοδος που λες είναι καλή....Θέλω να ξέρω τι προοπτικές υπάρχουν για έκπτωση για να δούμε τι παίζει...

Έγω ψήνομαι οσβαρά δεν κάνω πλάκα...αλλά να δούμε τι θα μας πεί....

Μου φάνηκε περίεργο πάντως που δεν μου απάντησε η Candice πως την λένε....συνήθως η άλλη η Christina απάνταγε αμέσως....

Ρώτησα για έκπτωση και με "ξέχασαν" :p

Αν μαζευτούμε 3 για παράδειγμα, και μιλήσει και ο comb να πετύχουμε κάτι καλό γιατί ανεβαίνει και η φορολογία στον Καναδά...

Εμείς πληρώσαμε 5% και από Ιούλιο είναι 12% ....2,5 φορές πάνω...

παιδια και εγω θελω πολυ να παω.ειμαι μεσα αν κανονισετε κατι..(ετσι οπως παμε θα το γεμισουμε το αεροπλανο)

Panos1982

Well-Known Member

marmaromenos είπε:
παιδια και εγω θελω πολυ να παω.ειμαι μεσα αν κανονισετε κατι..(ετσι οπως παμε θα το γεμισουμε το αεροπλανο)

καραφλες ολου του κοσμου ενωθειται..... :D :D
ΔΕ ξερω ακομα τι θα κανουμε.....οτι κανονησουμε παντος...θα το ανακοινωσουμε...!!!!

Panos1982

Well-Known Member

jim250781 είπε:
Εγώ τον Αύγουστο κλείνω χρόνο...

Και δεν πρόκειται να έκανα κάτι νωρίτερα έτσι και αλλιώς...

Η περίοδος που λες είναι καλή....Θέλω να ξέρω τι προοπτικές υπάρχουν για έκπτωση για να δούμε τι παίζει...

Έγω ψήνομαι οσβαρά δεν κάνω πλάκα...αλλά να δούμε τι θα μας πεί....

Μου φάνηκε περίεργο πάντως που δεν μου απάντησε η Candice πως την λένε....συνήθως η άλλη η Christina απάνταγε αμέσως....

Ρώτησα για έκπτωση και με "ξέχασαν" :p

Αν μαζευτούμε 3 για παράδειγμα, και μιλήσει και ο comb να πετύχουμε κάτι καλό γιατί ανεβαίνει και η φορολογία στον Καναδά...

Εμείς πληρώσαμε 5% και από Ιούλιο είναι 12% ....2,5 φορές πάνω...

δε ξερω τι γινεται με τους φορους κτλ...δε το εχω ψαξει....
επειδη ο κομπ ειναι απων......θα μιλησω απευθειας με χασσον να ρωτησω τι γινεται σε περιπτωση που παμε 3-4 ατομα και σε περιπτωση που κανουμε κανα βιντεακι κτλ κτλ.....κι εγω τον νοεμβρη κλεινω χρονο....οποτε απο τελος οκτωβρη και μετα μπορω να παω...πιο πριν δε παω ουτε εγω.....!!!! θα στειλω κανα ε-μαιλ για την ωρα να τους πω αυτα και βλεπουμε τι θα μου πουνε.....και μετα θα βαλουμε και τον κομπ να μιλησει...!!!!!
Βασικα θα συναντηθω και με ομαρ μες την βδομαδα και θα συζητησουμε πανω στο θεμα να δουμε τι θα κανουμε!!!!

giannis1991

Well-Known Member

καλα ρε παναη στο καπακι και αλλη επεμβαση??????
δεν ειναι λιγο απληστεια???θα ''χασεις και πολλα μοσχευματα ετσι''.....

Μπλουζα