Panos1982
Well-Known Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts
αυτο θα το καταλαβεις καλυτερα εσυ απο εμας.....αλλα να ξερεις οτι τα παιδια πιο πολυ μοιαζουν στους παππουδες παρα στους γονεις.....μου το ειχε πει ενας καθηγητης στο λυκειο αυτο.....εκει που καναμε για τα χρωμοσωματα......δε θυμαμαι λεπτομερειες....αλαλ το συμπερασμα αυτο ηταν...οτι πιο πολυ μοιαζουμε σοτυς παππουδες...... :grandpa:
3746741 είπε:Ακουστε λοιπον πως εχει το δικο μου ιστορικο!
Στη φατσα μοιαζω πιο πολυ στη μανα μου παρα στον πατερα μου κ η μανα μου μοιαζει στον παππου μου ο οποιος παππους μου πεθανε σε ηλικια 82 χρονων με μαλλι σαν του Τσαλικη κ κυριολεκτω σε αυτο!!!!!Μαλιστα ο παππους μου μπροστα στα μαλλια του στο κεντρο της hairline ειχε αυτη τη μυτιτσα που κατεβαινει ενα εκατοστο πιο κατω το μαλλι κ την εχω κ εγω!Αλλα δυστυχως μονο τη μυτιτσα το κερατο μου!
Στο σωμα μοιαζω του πατερα μου ο οποιος ειναι τωρα 70 χρονων κ δεν εχει κανενα σημαδι αραιωσης!Ομως ο πατερας του αραιωνε σιγα σιγα μεχρι που εφτασε norwood 5-6 σε ηλικια 80 χρονων!
Επισης να σημειωσω οτι εχω κ στιγμα μεσογειακης αναιμιας το οποιο το εχω κληρονομησει απο τον πατερα μου!
Λετε λοιπον στο προσωπο,ακομα κ στο σχημα της hairline να εχω μοιασει στην μανα μου κ στον πατερα της αλλα στην ποιοτητα του μαλλιου στον πατερα του πατερα μου?
Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτο θα το καταλαβεις καλυτερα εσυ απο εμας.....αλλα να ξερεις οτι τα παιδια πιο πολυ μοιαζουν στους παππουδες παρα στους γονεις.....μου το ειχε πει ενας καθηγητης στο λυκειο αυτο.....εκει που καναμε για τα χρωμοσωματα......δε θυμαμαι λεπτομερειες....αλαλ το συμπερασμα αυτο ηταν...οτι πιο πολυ μοιαζουμε σοτυς παππουδες...... :grandpa: