Panos1982, dr. hasson, 3240 grafts, 2/11/2009

Lord Raflas

New Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts

watch

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Lord Raflas

New Member

[urlhttp://www.youtube.com/watch?v=AcU49TJXd6U&feature=related][/url]
Οταν αντιμετωπιζεις την ζαρου με τα κοκκινα

Panos1982

Well-Known Member

ασχετο αλλα αυτο το kaileena ρε φιλε ειναι και γαμω τα ονοματα!!!!!!
Ητανε και η περσια πολυ μπροστα καποτε......στα νιατα της... :p

Panos1982

Well-Known Member

κι ενα ψιλο update με λιγες φωτογραφιες απ το σημερα......ειμαι στον 10ο μηνα......αλλα απ τον 7ο κ μετα με το ματι τουλαχιστον δε παρατηρω ιδιαιτερες διαφορες.....

θελω να πω οτι αυτο ειναι το τελικο αποτελεσμα.....και το αποτελεσμα αγγιζει το 80% των προσδοκιων που ειχα πριν την επεμβαση.....!!!!
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα....κανεις δεν καταλαβαινει το παραμικρο....εχει γινει πολυ καλη δουλεια....και νιωθω πολυ πιο ανετος απο πριν και η ζωη ειναι πιο ωραια :)

sovagg

New Member

Panos1982 είπε:
κι ενα ψιλο update με λιγες φωτογραφιες απ το σημερα......ειμαι στον 10ο μηνα......αλλα απ τον 7ο κ μετα με το ματι τουλαχιστον δε παρατηρω ιδιαιτερες διαφορες.....

θελω να πω οτι αυτο ειναι το τελικο αποτελεσμα.....και το αποτελεσμα αγγιζει το 80% των προσδοκιων που ειχα πριν την επεμβαση.....!!!!
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα....κανεις δεν καταλαβαινει το παραμικρο....εχει γινει πολυ καλη δουλεια....και νιωθω πολυ πιο ανετος απο πριν και η ζωη ειναι πιο ωραια :)

Μπραβο ρε αγορινα,ωραιο το αποτελεσμα και ωραιο κουρεμα...Πραγματι δεν ειναι φιανεται οτι εχεις κανει μεταμοσχευση..

Lord Raflas

New Member

τοσο κοντα στα πλαγια και δεν φαινεται ουλη ????εξαιρετικο :bravo: :tiphat: :hailing

Με τετοιο κουρεμα εμενα θα φαινοταν σαν να το ειχαν περασιει με γιαταγανι(ΛΕΣ???)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@Panos1982 και από μένα ένα μπράβο!!! καθόλου δεν φένεται ότι είναι από μεταμόσχευση!!!
:clap2:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hopefull

New Member

Fenimore είπε:
@Panos1982 και από μένα ένα μπράβο!!! καθόλου δεν φένεται ότι είναι από μεταμόσχευση!!!
:clap2:

το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο. bravo σου για τα συχνα updates που κανεις!

Panos1982

Well-Known Member

Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια.......ολοι μια παρεα ειμαστε με το ιδιο προβλημα και χαιρομαι αν δινω καλες ελπιδες προς τους υπολοιπους......αλλωστε και εγω για το αποτελεσμα αυτο βοηθηκα παρα πολυ μεσο αυτου του σαιτ.....

Ένα μπράβο κι από μένα. Αυτό που φαίνεται στις φωτό είναι πολύ καλο! Congrats

ΠΑΝΟ ΜΠΡΑΒΟ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?

Υ.Γ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ DR UMAR?

Panos1982

Well-Known Member

ΚΩΣΤΑΣ 25 είπε:
ΠΑΝΟ ΜΠΡΑΒΟ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?

Υ.Γ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ DR UMAR?

για υμαρ δεν γνωριζω καποιον ελληνα που εχει παει.......εκει εμεινα μια βδομαδα....κ το ραντεβου το ειχα κλεισει 9 μηνες πριν παω.....δε χρειαζεται να το κλεινεις τοσο νωρις....απλα ειμαι πολυ ανυπομονος σαν χαρακτηρας γι αυτο επραξα ετσι.... :)

Trixofilos είπε:
Ένα μπράβο κι από μένα. Αυτό που φαίνεται στις φωτό είναι πολύ καλο! Congrats

ευχαριστω!! κι απο κοντα εμενα μου φαινεται ακομα καλυτερο κ ακομα πιο φυσικο.....
anyway εγω ανεβενω κι αθηνα πολλες φορες....οποτε οποιος θελει μπορει να μου πει και να κανονησουμε για καφε να με δει κ live....δεν εχω προβλημα...!!!

ΠΑΝΟ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦςΤΟ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ?

geofish

New Member

Πάνο έτσι όπως σε βλέπω στις Φώτο μου θυμίζεις έναν ήρωα στο street fighter

guile01.jpg

Μπλουζα