Panos1982, dr. hasson, 3240 grafts, 2/11/2009

giannis1991

Well-Known Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts

πραγματικα πολυ καλο το αποτελεσμα!!!!
τα πανω μαλλια τα εχεις παρααφησει ομως πανο....θα μου αρεσαν λιγο πιο κοντα...ετσι ειναι πολυ προκε...πολυ καγκουριλικι.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

geofish είπε:
Πάνο έτσι όπως σε βλέπω στις Φώτο μου θυμίζεις έναν ήρωα στο street fighter

guile01.jpg

ελεος!!!! μα τον χριστο κ την παναγια.....ακριβως ετσι ημουν ντυμενος προχτες.....με χακι σορτς....μπλουζακι ιδιο με τη φωτο κ χακι σαγιοναρες.....αλυσιδα στο λαιμο ιδια....και γυμνασμενος αλλα οχι οπως ο τυπος στη φωτο......η μονη διαφορα ειναι οτι δεν ειμαι ξανθος..... ;D

giannis13 είπε:
τα πανω μαλλια τα εχεις παρααφησει ομως πανο....θα μου αρεσαν λιγο πιο κοντα...ετσι ειναι πολυ προκε...πολυ καγκουριλικι.....

εγω καγκουρας ρε??? ειμαι ακουρευτος εναμησι μηνα......αυριο θα παω να κουρευτω....κ θα ποσταρω καμμια φωτο με κοντο μαλλι......αν μπορεσω με καλη αναλυση θα βαλω και κανα βιντεο....

Baudler

New Member

Panos1982 είπε:
[quote author=geofish link=topic=1208.msg38787#msg38787 date=1283294300]
Πάνο έτσι όπως σε βλέπω στις Φώτο μου θυμίζεις έναν ήρωα στο street fighter

guile01.jpg

ελεος!!!! μα τον χριστο κ την παναγια.....ακριβως ετσι ημουν ντυμενος προχτες.....με χακι σορτς....μπλουζακι ιδιο με τη φωτο κ χακι σαγιοναρες.....αλυσιδα στο λαιμο ιδια....και γυμνασμενος αλλα οχι οπως ο τυπος στη φωτο......η μονη διαφορα ειναι οτι δεν ειμαι ξανθος..... ;D

giannis13 είπε:

εγω καγκουρας ρε??? ειμαι ακουρευτος εναμησι μηνα......αυριο θα παω να κουρευτω....κ θα ποσταρω καμμια φωτο με κοντο μαλλι......αν μπορεσω με καλη αναλυση θα βαλω και κανα βιντεο....
[/quote]

μπράβο αγορίνα..βσκ είμαι καινούριος στο foroum και χαίρομαι που σας βρήκα!!παρακολούθησα όλη την πορεία σου(απο την αρχή της μεταμόσχευσης μέχρι τώρα)και εντυπωσιάστηκα)..και πάλι συγχαρητήρια..να σ πω και κάτι άλλο..εγω τώρα είμαι 21..και σκέφτομαι αργότερα να κάνω μεταμόσχευση...δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα ακόμα..αλλα χάνω τρίχες!!πότε είναι καλύτερα να κάνω την επέμβαση(απο άποψη ηλικίας)..και μέχρι τότε να ξεκινήσω το περίφημο proscar..?

Panos1982

Well-Known Member

κοιτα στα 21 εισαι λιγο μικρος.....οσο αναφορα την τριχοπτωση ας πουμε δεν σου εχει σταθεροποιηθει ακομα κτλ...οποτε αν κανεις τωρα...πολυ πιθανον μετα απο 2-3 χρονια να χρειαζεσαι παλι κανα γεμισμα.......καλυτερα ειναι να περιμενεις λιγα χρονια (δυστηχως) και μετα σιγα σιγα οταν φτασεις σε σημειο να μην σου αρεσει πλεον το μαλλι σου και να μη μπορεις να κρυψεις αλλο το προβλημα να ξεκινησεις για επεμβαση......
Το προσκαρ ειναι καλο να το παρεις κανα χρονο πριν κανεις επεμβαση τουλαχιστον ετσι ωστε να ξερεις ποσο καλα δουλευει σε σενα......αν δουλευει καλα...σε συνδιασμο με την επεμβαση θα συντηρησεις το αποτελεσμα για χρονια.....και θα καθυστερησεις πιθανον καποια δευτερη επεμβαση στο μελλον....

Panos1982

Well-Known Member

τραβηξα λιγο τα μαλλια με το κιν....κι εκανα ενα μικρο βιντεακι.......
ειμαι απ τον υπνο κ τα μαλλια ηταν λιγο οπως να ναι......οποτε τα εβρεξα ελαφρα με νερο για να ερθουν καπως στα ισια.....
Η αναλυση ειναι η καλυτερη που ειχε το κινητο μου......κι εφτιαξα το βιντεο για να δειτε live οσο γινεται.....πως ειναι μια μεταμοσχευση......

dr hasson 3200 grafts hairline.......10 months post-op

heyya

New Member

Κουρέψου ρε, δεν μπορώ να βλέπω αυτό το κάκτο :p

υ.γ: τα έχουμε ξαναπεί, ωραίο αποτέλεσμα... περιμένεις και άλλο growth ή αυτό είναι το τελικό;;

Panos1982

Well-Known Member

heyya είπε:
Κουρέψου ρε, δεν μπορώ να βλέπω αυτό το κάκτο :p

υ.γ: τα έχουμε ξαναπεί, ωραίο αποτέλεσμα... περιμένεις και άλλο growth ή αυτό είναι το τελικό;;

η αληθεια ειναι οτι οταν τα κουρευω ειναι πιο ωραια....και φαινονται πιο δυνατα κ πιο πυκνα.....
αλλα στο βιντεο τα χω και χυμα ρε....αν τα κανω με κερι και σε αυτο το μηκος ωραια καθονται....
ειμαι 9μησι μηνες......οχι ακομα στο τελικο αποτελεσμα.....αλλα πολυ κοντα.....
12-14 μηνες ειναι το τελικο....απ οτι λενε.....αλλα δε θα αλλαξουν και πολλα....απλα θα χοντρυνουν λιγο ακομα οι τριχες....

dim74

Member

αν βλεπει τωρα το μηνυμα ο comb τον περνω τηλ αλλα ειναι μονιμα κλειστο...

zoltan

New Member

Πολυ καλο αποτελεσμα φιλε μου πανο1982....συγχαρητηρια...πιστευω εισαι αρκετα ικανοποιημενος...να σε ρωτησω κατι...ειχες πει(νομιζω)σε πιο παλιο post,οτι πεζει στο μελλον να κανεις κ αλλη ΗΤ...καλα για ποιο λογο??αν δεν το ειχεσ πει συγνωμη αλλα ετσι νομιζω..και παλι συγχαρητηρια(κοψτα πιο κοντα και τα πλαινα ακομα πιο κοντα... :)

sovagg

New Member

Πολυ ωραιο το αποτελεσμα και η πυκνοτητα πολυ καλη..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

zoltan είπε:
Πολυ καλο αποτελεσμα φιλε μου πανο1982....συγχαρητηρια...πιστευω εισαι αρκετα ικανοποιημενος...να σε ρωτησω κατι...ειχες πει(νομιζω)σε πιο παλιο post,οτι πεζει στο μελλον να κανεις κ αλλη ΗΤ...καλα για ποιο λογο??αν δεν το ειχεσ πει συγνωμη αλλα ετσι νομιζω..και παλι συγχαρητηρια(κοψτα πιο κοντα και τα πλαινα ακομα πιο κοντα... :)

για τον απλο λογο οτι μπορει η τριχοπτωση να προχωρησει.... ;)

zoltan

New Member

Ε ναι ρε giannis13,αλλα εγω θελω να πω με τη τωρινη κατασταση του..με αυτη τη λογικη ολοι θα επρεπε...απλως με ειχε κανει εντυπωση που ειχε αναφερει κατι τετοιο,ενω εγω τον βλεπω μια χαρα.... ;)

giannis1991

Well-Known Member

zoltan είπε:
Ε ναι ρε giannis13,αλλα εγω θελω να πω με τη τωρινη κατασταση του..με αυτη τη λογικη ολοι θα επρεπε...απλως με ειχε κανει εντυπωση που ειχε αναφερει κατι τετοιο,ενω εγω τον βλεπω μια χαρα.... ;)

ε τωρα ειναι κομπλε....απλα μελλοντικη επεμβαση η λογικη λεει οτι θα χρειαστει....γτ θα περασουν τα χρονια και θα γερασει ο πανος.... :grandpa:

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
....γτ θα περασουν τα χρονια και θα γερασει ο πανος.... :grandpa:

τα χρονια μπορει να περασουν.......αλλα ο πανος δε θα γερασει.....!!!!!

Υ.Γ .....ναιιιιι.... το γνωριζω οτι θελω κουρεμα.... :(

hairlosscursed

Well-Known Member

Μπραβο ρε αλανι...απο τα καλα αποτελεσματα που εχω δει....δεν χρειαζεσαι αλλο για τωρα και ελπιζω να μην χρειαστεις και στο μελλον.οταν ανεβεις Αθηνα παρε με τηλ να τα πουμε απο κοντα.

ANAR

Well-Known Member

Τουμπανο το μαλλι Πανο μπραβο μπραβο φιλαρακι.

υ.γ Εσυ οσο πας και ομορφαίνεις ρε. :p

Panos1982

Well-Known Member

Hairlosscursed είπε:
Μπραβο ρε αλανι...απο τα καλα αποτελεσματα που εχω δει....δεν χρειαζεσαι αλλο για τωρα και ελπιζω να μην χρειαστεις και στο μελλον.οταν ανεβεις Αθηνα παρε με τηλ να τα πουμε απο κοντα.

θα ανεβω καμμια βολτα αλλα θελω να δω τι κανει ο ομαρ πρωτα.......γιατι νομιζω πρεπει να την εχει κανει για ιαπωνια αυτος....εχει παει για σουλατσο.....

ANAR είπε:
υ.γ Εσυ οσο πας και ομορφαίνεις ρε. :p

ε ποσο ακομα να ομορφυνω πια......νομιζω δε παει αλλο.....χαχαχα :p

ANAR

Well-Known Member

Πανο εαν χρησιμοποιούσες μινοξιδιλη πιστεύεις θα εισουν ακομα καλυτερα η οχι :chinscratch

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
Πανο εαν χρησιμοποιούσες μινοξιδιλη πιστεύεις θα εισουν ακομα καλυτερα η οχι :chinscratch

μπααααααα.....σιγα μην χρειαζοταν ο πανος τη μινοξιδιλη...μαλλον η μινοξ χρειαζοταν τον πανο..... :D

τωρα περα απο την πλακα ειναι απο τις περιπτωσεις που δεν θα τον ωφελουσε η μινοξ και το μονο που θα εκανε θα ηταν να βαλει ενα μπελα στο κεφαλι του....

Μπλουζα