Panos1982, dr. hasson, 3240 grafts, 2/11/2009

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts

sofo85 είπε:
γιατι δεν θα τον ωφελουσε??

γτ στα μπροστα εκανε εμφυτευση,το κροουν δεν του εχει ανοιξει(φτου φτου μην το ματιασουμε)και το συντηρει με φινα...οποτε η μινοξ δεν εχει καποιο λογο υπαρξης στο ενδοξο κεφαλι του πανου.....

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
Πανο εαν χρησιμοποιούσες μινοξιδιλη πιστεύεις θα εισουν ακομα καλυτερα η οχι :chinscratch

δε νομιζω να ημουν καλυτερα.......η πυκνοτητα που εχω ειναι ηδη παρα πολυ υψηλη.....
ισως στο βιντεο αυτο δε φαινεται αρκετα καλα μαλλον.....γιατι αν με δεις απο κοντα δε θα μου την κανεις αυτη την ερωτηση......ισως φτιαξω κανα αλλο βιντεακι να τα δειξω καλυτερα....κ με στεγνα κ με βρεγμενα μαλλια....θα προσπαθησω να δειξω κ την ουλη.....αλλα θα το κανω οταν κουρευτω μαλλον......και θα αφιερωσω λιγο περισσοτερο χρονο ( γιατι στο βιντεο πριν.....εκτος του οτι το μαλλι μου ηταν οπως να ναι....ειχα βαλει πηλο...επεσα για υπνο....ξυπνησα...και ειχε σπασει ο πηλος ειχε γινει μικρα μικρα ασπρα κομματακια κ εγω τα εβρεξα λιγο να τα σηκωσω γιατι ειχαν πατηκωθει κ μετα τραβηξα το βιντεο......γενικα ειχε γινει το μαλλι λες κ το εχεις ψεκασει με κοκκους τσιμεντου..... ;D ειμαι λιγο ερασιτεχνης σε αυτα γενικα........γι αυτο σου λεω....ασε να φτιαξω κανα καλυτερο και θα μου πεις....)

giannis13 είπε:
μπααααααα.....σιγα μην χρειαζοταν ο πανος τη μινοξιδιλη...μαλλον η μινοξ χρειαζοταν τον πανο..... :D

χαχαχα....... η αληθεια ειναι οτι την αγνοω χαρακτηριστικα αυτην την κυρια....μινοξιδιλη..... ;D

Hopefull

New Member

και Video!!! bravo σου!!!απο τα καλυτερα updates μακραν ουε σε ξενα forums δεν εχω δει τετοια αφοσιωση!

Panos1982

Well-Known Member

hopefull είπε:
και Video!!! bravo σου!!!απο τα καλυτερα updates μακραν ουε σε ξενα forums δεν εχω δει τετοια αφοσιωση!

χχμμμμ.....μου αρεσε πολυ αυτο το σχολιο.....σ'ευχαριστω παρα πολυ :)

tropheus

Well-Known Member

Πάνο, μόλις τώρα είδα το video και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι υπερsuper !!!

Ξέρω ότι αυτό που σου λένε όλοι (ότι θέλουν κόψιμο στην κορυφή) δεν είναι εύκολο να το "δεις" γιατί και εγώ το ίδιο θέμα έχω με τα δικά μου μαλλιά που τα έχω σχετικά μακριά στην κορυφή και πολύ κοντά στα πλάγια.

Παρόλο αυτά έχω την άποψη ότι πέρα από ένα μικρό κόψιμο που θέλει το μαλλάκι σου στην κορυφή πρέπει να δώσεις και λίγο όγκο στα μαλλάκια σου στα πλάγια. Μην τα "κολλάς" στα πλάγια ...

Χαίρομαι αληθινά για σένα :)

mindtrapper

Member

Μπράβο ρε Πάνο κυριλέ είσαι.

Εγώ έχω να σου προτείνω να το μακρύνεις το μαλλί λίγο. Είναι ίσιο και δε θα σε δυσκολέψει. Μην το κρατάς κοντό, τόσα λεφτά έδωσες, πρέπει να το χαρείς :)

ANAR

Well-Known Member

Ρε αστα μακρια που θελεις να κουρευτεις ??? ???Τι εδωσες τόσα λευτα ασε τα μαλλάκια μακρια να τα χαρείς ρε φιλε. ;)

Panos1982

Well-Known Member

Τροφευς.....με τον καλο λογο στο στομα.....οπως παντα..... ;)

mind k anar ......ποσο να τα μακρυνω δλδ???? κοτσιδα ??? σε στυλ αναρ???
βασικα η προδιαθεση μου ειναι οτι στα 30 θα μου εχει αραιωσει το κροουν και θα φαινεται με το ματι.....οποτε μεχρι να τα μακρυνω 2 χρονια που θελουν περιπου.....θα πρεπει να τα ξανακοψω για να παω χασσον... :p
Αφηστε που εδω ειναι φορουμ για ατομα με τριχοπτωση......ε πως την ειδαμε??? θα κυκλοφορουμε ολοι με κοτσιδα??? :D

ANAR

Well-Known Member

Aν βαλεις μινοξιδιλη σε 6 μηνες θα εισαι οπως ειμαι εγω ;)

Με εγγύηση ο φιλος σου ο Αnar :D

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:

δε θελω μινοξιδιληηη.....ειναι ψεμμα!!! κραταει για λιγο...και οταν την κοψεις στα κανει χειροτερα παο πριν.....ασε που σου λεω.....τι θες να κλαιμε???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=1208.msg39688#msg39688 date=1284798166]

δε θελω μινοξιδιληηη.....ειναι ψεμμα!!! κραταει για λιγο...και οταν την κοψεις στα κανει χειροτερα παο πριν.....ασε που σου λεω.....τι θες να κλαιμε???
[/quote]

Γιατι αμα κόψεις την φινα τι θα γινει ρε Πανο μια απο τα ιδια ρε φιλε.

Hopefull

New Member

Panos1982 είπε:
[quote author=hopefull link=topic=1208.msg39671#msg39671 date=1284761128]

χχμμμμ.....μου αρεσε πολυ αυτο το σχολιο.....σ'ευχαριστω παρα πολυ :)
[/quote]

Οχι σε παραδεχομαι οι πιο πολλοι εξαφανιζονται παιρνουν οτι ειναι να παρουν απο τα forums και μετα δεν ασχολουνται ολο αυτο το χρονο μεχρι το τελικο growth εσυ δινεις πισω και αυτο μετραει. Οταν διαβαζα παλια πριν κανεις λεω ενταξει αυτος ειναι απο τα ατομα κομητες θα κανει οτι ειναι να κανει και θα εξαφανιστει μεχρι την επομενη μεταμοσχευση τελικα σε ειχα κρινει λαθος με εξεπληξες ευχαριστα :)

mindtrapper

Member

Panos1982 είπε:
Τροφευς.....με τον καλο λογο στο στομα.....οπως παντα..... ;)

mind k anar ......ποσο να τα μακρυνω δλδ? ??? κοτσιδα ??? σε στυλ αναρ???
βασικα η προδιαθεση μου ειναι οτι στα 30 θα μου εχει αραιωσει το κροουν και θα φαινεται με το ματι.....οποτε μεχρι να τα μακρυνω 2 χρονια που θελουν περιπου.....θα πρεπει να τα ξανακοψω για να παω χασσον... :p
Αφηστε που εδω ειναι φορουμ για ατομα με τριχοπτωση......ε πως την ειδαμε??? θα κυκλοφορουμε ολοι με κοτσιδα??? :D

Ε, κοτσίδα αν θες τα κάνεις δεν τρέχει τίποτα. Αλλά εγώ σου λέω επειδή έχεις ίσιο μαλλί να το αφήσεις κανένα χρόνο (ίσα ίσα θα πιάνονται κοτσίδα) και να τα φτιάχνεις σε στυλ ψιλο ατημέλητο.

Για παράδειγμα:

http://coolmenshairstyles.com/images/2009/08/mens-long-hairstyle.jpg
http://people.bukiki.com/wp-content/uploads/2009/02/bukiki-long-hairstyle-for-men.jpg
http://www.menseye.com/wp-content/uploads/long-hairstyle.jpg

Είχα δει μια περίπτωση που ο Hasson είχε πάρει strip από έναν με μακρύ μαλλί (2η μεταμόσχευση) αλλά το είχε βάλει κροτάφους και κατέβασε hairline. Στο crown δεν ξέρω αν γίνεται χωρίς να στο κοντύνει, πρέπει να κάνει και το spiral εκεί. Αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Το πιο πιθανό είναι να στο κρατήσει η φίνα το crown και να μην χρειαστείς για αρκετά χρόνια δεύτερη επέμβαση.

giannis1991

Well-Known Member

τον φαγατε ρε για μακρυ μαλλι....το μακρυ μαλλι δε μου αρεσει....σχεδον ολοι ειναι πιο ωραιοι με κοντο....το 99%.....πανο κοντα που ειναι και πιο αντρικα.....ασε και πολυ ελαφρυ μουσι και ποιος σε πιανει....

mindtrapper

Member

giannis13 είπε:
τον φαγατε ρε για μακρυ μαλλι....το μακρυ μαλλι δε μου αρεσει....σχεδον ολοι ειναι πιο ωραιοι με κοντο....το 99%.....πανο κοντα που ειναι και πιο αντρικα.....ασε και πολυ ελαφρυ μουσι και ποιος σε πιανει....

Φύγε από εδώ εσύ που θα μας πεις δεν είναι αντρικό το μακρύ μαλλί :)

http://www.theargonath.cc/characters/aragorn/pictures/aragorn1.jpg
http://littleluddite.files.wordpress.com/2009/06/adrianpaul4.jpg?w=330&h=301
http://www.dalequan.com/wp-content/gallery/random-images/AdrianPaul-1-1.jpg
http://www.culturebully.com/wp-content/uploads/2010/04/peter-steele-type-o-negative.jpg

Φάε την τεστοστερόνη στη μάπα.

(Πλάκα κάνω φυσικά, αλλά αυτό που λες δεν ισχύει)

Πάω να ψάξω για καμιά γκόμενα τώρα γιατί όλο άντρες έβαζα στο google γι αυτό το topic και θα παρεξηγηθώ αν δει κανείς το search history :D

giannis1991

Well-Known Member

mind εγω επιμενω φιλε...ολοι αυτοι με κοντο θα ηταν πιο ωραιοι....

mindtrapper

Member

Ο Aragorn είναι ότι να ναι με κοντό μαλλί.

Καταλαβαίνω τι λες πάντως. Εγώ πιστεύω ότι αν είσαι ωραίος με κοντό μαλλί θα είσαι σίγουρα ωραίος και με μακρύ απλά διαφορετικός. Αν είσαι σαν ανάποδο γαμώτο δε σε σώζει τίποτα. Αν είσαι normal άνθρωπος μπορεί το ένα στυλ να σου πάει καλύτερα από το άλλο. Για παράδειγμα το μακρύ μαλλί να πλαισιώνει καλύτερα το πρόσωπο σου και να παίρνει το μάτι από κάποια χαρακτηριστικά (πχ μεγάλη μύτη). Δεν πολυπάει σε υπέρβαρους το μακρύ και σε αυτούς με πολύ παιδικόφατσες.

Γι αυτό του λέω να δοκιμάσει και να κρίνει. Μπορεί να του πάει μπορεί και όχι. Καλύτερο θα είναι πάντως από τα πλαινά στον πόντο και το πάνω Heihachi. Είναι και σε καλή φάση για να μακρύνει τώρα. Θα φτάσουν τα πάνω και τα πλαινά να πιάνονται ομοιόμορφα.

3746741

Member

Μιας κ θιγετε αυτο το ζητημα να προσθεσω κ εγω οτι οταν ειχα συναντηθει με τον Πανο ενα απο τα πραγματα που του ειχα πει ηταν οτι στη θεση του θα τα αφηνα τα μαλλια μακρυα!

Θυμασαι πανο?

Γιατι εκτος οτι εμενα μου αρεσει γενικα το μακρυ μαλλι οταν ειναι περιποιημενο κ εχει ενα ωραιο κουρεμα,δεν θα φαινοταν κ τοσο ψηλα η hairline του κατι που δεν του αρεσε τοτε παρα πολυ αποτι μου ειχε πει!

Βεβαια ο καθενας εχει το γουστο του!

Μπλουζα