Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
sofo85 είπε:γιατι δεν θα τον ωφελουσε??
ANAR είπε:Πανο εαν χρησιμοποιούσες μινοξιδιλη πιστεύεις θα εισουν ακομα καλυτερα η οχι :chinscratch
giannis13 είπε:μπααααααα.....σιγα μην χρειαζοταν ο πανος τη μινοξιδιλη...μαλλον η μινοξ χρειαζοταν τον πανο.....
hopefull είπε:και Video!!! bravo σου!!!απο τα καλυτερα updates μακραν ουε σε ξενα forums δεν εχω δει τετοια αφοσιωση!
ANAR είπε:Aν βαλεις μινοξιδιλη σε 6 μηνες θα εισαι οπως ειμαι εγω
Με εγγύηση ο φιλος σου ο Αnar
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Panos1982 είπε:[quote author=ANAR link=topic=1208.msg39688#msg39688 date=1284798166]
Aν βαλεις μινοξιδιλη σε 6 μηνες θα εισαι οπως ειμαι εγω
Με εγγύηση ο φιλος σου ο Αnar
Panos1982 είπε:[quote author=hopefull link=topic=1208.msg39671#msg39671 date=1284761128]
και Video!!! bravo σου!!!απο τα καλυτερα updates μακραν ουε σε ξενα forums δεν εχω δει τετοια αφοσιωση!
Panos1982 είπε:Τροφευς.....με τον καλο λογο στο στομα.....οπως παντα.....
mind k anar ......ποσο να τα μακρυνω δλδ? ??? κοτσιδα ??? σε στυλ αναρ???
βασικα η προδιαθεση μου ειναι οτι στα 30 θα μου εχει αραιωσει το κροουν και θα φαινεται με το ματι.....οποτε μεχρι να τα μακρυνω 2 χρονια που θελουν περιπου.....θα πρεπει να τα ξανακοψω για να παω χασσον...
Αφηστε που εδω ειναι φορουμ για ατομα με τριχοπτωση......ε πως την ειδαμε??? θα κυκλοφορουμε ολοι με κοτσιδα???
giannis13 είπε:τον φαγατε ρε για μακρυ μαλλι....το μακρυ μαλλι δε μου αρεσει....σχεδον ολοι ειναι πιο ωραιοι με κοντο....το 99%.....πανο κοντα που ειναι και πιο αντρικα.....ασε και πολυ ελαφρυ μουσι και ποιος σε πιανει....