Panos1982, dr. hasson, 3240 grafts, 2/11/2009

Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts

Παιδια εγω εχω μακρυ μαλλι στυλ Aragorn και 8ελω να τα μακρυνω κι αλλο στυλ Peter Steele χεχε :-\!Το προβλημα ειναι οτι με ενοχλει η αραιωση που εχω μπροστα ιδιαιτερα και οπως ανεβαινει η χωριστρα... :(
Σκεφτομαι να παω για πυκνωση στο Ηasson η καποιο αλλο ινστιτουτο,αλλα εχω αγχωθει με ολα
αυτα....θα πρεπει να τα κσυρισω πριν την επεμβαση :( η δε παιζει ρολο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

giannis13 είπε:
τον φαγατε ρε για μακρυ μαλλι....το μακρυ μαλλι δε μου αρεσει....σχεδον ολοι ειναι πιο ωραιοι με κοντο....το 99%.....πανο κοντα που ειναι και πιο αντρικα.....ασε και πολυ ελαφρυ μουσι και ποιος σε πιανει....

Όσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμαστάρια :D

giannis1991

Well-Known Member

anar και εγω ειχα αφησει καποια στιγμη λιγο μακρι μαλλι και ολοι μου ελεγαν οτι μου παει και τα σχετικα....μονο στη μανα μου δεν αρεσε και στην αδερφη μου!!!! :D

αλλα και παλι εγω πιστευω οτι με κοντο ειμαι πιο καλος.....τεςπα...γνωμες ειναι αυτες...οτι αρεσει στον καθενα....

ANAR

Well-Known Member

Nαι ρε συ οτι σου αρεσει εσενα κανε σιγα.....

Παιδια ειμαστε :eek:fft: εδω μιλαμε για το μαλλί του Πανου ;D

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
Nαι ρε συ οτι σου αρεσει εσενα κανε σιγα.....

Παιδια ειμαστε :eek:fft: εδω μιλαμε για το μαλλί του Πανου ;D

το μαλλι του πονου ειναι αλλα τεσπα..... ;D

δε ξερω ρε παιδια.....δεν ειμαι εγω για κοτσιδες και τετοιες ιστοριες......μη κοιτατε τον αναρ που το παιζει τεντυ μποις........εγω ειμαι καλο παιδι.......βασικα αν γινοταν να τα ειχα κατευθειαν κοτσιδα δε θα με χαλαγε.......αλλα βαριεμαι την διαδικασια μεχρι να μακρυνουν τοσο πολυ.......κ οταν μακρυνει το μαλλι και παει 10 ποντους???πως θα τα κανω??σαν καπελακι???μ@λακια θα ειναι.....

ANAR

Well-Known Member

Νεο παιδι και βαριέσαι ρε φιλε ??? ???Ρε κοιτάτε μια νεολαια που εχουμε και μετα περιμένουμενα γινει επανάσταση απο τους νεους :down :down
Ντροπη ντροπή :p

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
Νεο παιδι και βαριέσαι ρε φιλε ??? ???Ρε κοιτάτε μια νεολαια που εχουμε και μετα περιμένουμενα γινει επανάσταση απο τους νεους :down :down
Ντροπη ντροπή :p

ναι ναι.....το χουμε βρει τωρα......τα χετε κανει σκατα εσεις οι γεροι....και τα περιμενετε ολα απο μας τους νεους.......τεσπα!!!! επειδη μας βρηκατε σε καλη μερα.....ξεκινατε εσεις οι μεγαλοι την επανασταση.......κι αν χρειαστειτε βοηθεια....εμεις εδω διπλα στην καφετερεια θα ειμαστε...χαχαχα :D

Panos1982

Well-Known Member

γεια χαρα νταααανννννν........

μιας κ το προηγουμενο βιντεο το εκανα στο ποδι......ειχα φτιαξει ενα αλλο στη θεση του......αλλα δε το ειχα ποσταρει.....
τεσπα...το ποσταρω τωρα......μαζι με ενα που εφτιαξα χτες....που κουρευτηκα....για να δειξω κ λιγο την ουλη......
Αυτα ειναι και τα τελευταια update που κανω......
και χαρηκα πολυ για τα καλα λογια ολων....για την παρεα κ την υποστηριξη ειδικα τον πρωτο καιρο......

Αυτο το θεμα εφτασε στο τελος του........καιρος ηταν.. :p
Τα ξαναλεμε στην δευτερη επεμβαση που πιστευω να αργησει........
byeeeeee...... :8m:

HASSON 1ST.wmv

Dr Hasson 3200 grafts Hairline.wmv

ANAR

Well-Known Member

Δεν υπαρχει περίπτωση ουτε μια στο εκατομμύριο να τελειώσει..... αυτο το θεμα θα μείνει ανοιχτό για να σε βλεπουμε και να σε θαυμάζουμε.
Που να περιμένουμε τωρα να κανεις δεύτερη επέμβαση για να σε ξαναδούμε ρε φιλε δεν μας λυπάσαι καθολου εμας τους φανσου. :'( :'(

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

υ.γ Νασε καλα φιλε ;)

Panos1982

Well-Known Member

χαχαχα..... ;D

μη φοβασαι ΑΝΑΡ.....δε φευγω τελειως.....εδω γυρο θα ειμαι....!!!!
Αλλωστε αν φυγουμε εμεις.....ποιος θα κανει ανω κατω το φορουμ μετα????? :angel:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Para_Trixa

New Member

Πανο πολυ σωστο το αποτελεσμα..
νασε ρωτησω ομως...
Πρεπει να εισαι ΤΙΓΚΑ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ε :D?

(το καταλαβαινω αυτο απο το χτενισμα κ το κουτελο ) ;)

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
χαχαχα..... ;D

Αλλωστε αν φυγουμε εμεις.....ποιος θα κανει ανω κατω το φορουμ μετα????? :angel:

Ετσι ετσι φιλε ;D

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1208.msg40586#msg40586 date=1286213270]
χαχαχα..... ;D

Ετσι ετσι φιλε ;D
[/quote]

πρωτα βουλιαζει το πλοιο....και μετα φευγει ο καπετανιος.... :p

comb είπε:
Πάνο φοβερός είσαι! Μπράβο φίλε!

thanks chief ;)

3746741 είπε:
Γεια σου φιλε!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

γεια σου αγγελεεε..... ;D

Para_Trixa είπε:
Πανο πολυ σωστο το αποτελεσμα..
νασε ρωτησω ομως...
Πρεπει να εισαι ΤΙΓΚΑ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ε :D?
(το καταλαβαινω αυτο απο το χτενισμα κ το κουτελο ) ;)

πως να τολμησω να σε αμφισβητησω εσενα τωρα.......αστο...παω πασο...!!!!

michalisGTi

New Member

ωραίο πράμα να ξανανιώνεις και να βάζεις full ζελέ και να βγαίνεις για τσάρκα χωρίς topik και λοιπά! αντε καλή διασκέδαση με τα μαλλιά γιατι για διασκέδαση πρόκειται!

best1210

Member

καλησπερα πανο!!
πολυ ωραιο αποτελεσμα..συγχαρητηρια!!
εστειλα το ιδια μηνυμα κ στον μαχο κ μου απαντησε το παλικαρι..
Αν θες απαντησε μου κ εσυ..
Επειδη ασχολουμαι με την ψυχολογια κ την ψυχοσυνθεση των ανθρωπων κ επειδη σε ενα τοπικ προσεξα παλιοτερα (αν θυμαμαι σωστα) οτι ειχες αναφερει οτι καπου πιο παλια υπηρξαν ατομα που εκαναν επικριτικα σχολια για τα μαλλια σου λεγοντας ενα παραδειγμα με ενα ανοητο τυπα που σου πε κατι που σε πειραξε..
Αληθεια υπηρξαν ατομα που να μην γνωριζαν τι ειχες κανει κ μολις σε ειδαν να μειναν αφωνοι?
Κ πως αλλαξε η ψυχολογια σου τωρα που εχεις το αποτελεσμα που ανεμενες σε σχεση με το παρελθον κ την παλια εικονα(θεωρω οτι τοτε η ψυχολογια σου θα ηταν υπο το μηδεν)...

Αν θες κανε μου μερικα σχολια για τα παραπανω για να καταλαβουμε πως νιωθει ενας ανθρωπος οταν απο την μια νιωθει καπως για την εικονα του κ απο την αλλη καταφερνει με πεισμα να καταρθωσει αυτο που παντα επιθυμουσε κ να αποστομωσει τους παντες γυρω του..

Ευχαριστω,...

Panos1982

Well-Known Member

Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια.....
οχι δεν εχει συμβει ποτε καποιος να με προσβαλει η να με φερει σε δυσκολη θεση για τα μαλλια μου......
Ωστοσο πολλοι απ τους φιλους μου που δεν ηξεραν τι εκανα.....και με ειδαν μετα (κυριως αυτοι που ειχαν τριχοπτωση) με κοιτουσαν στο κεφαλι συνεχως....αλλα οταν τους κοιτουσα γυριζαν απ την αλλη.....αλλα εγω τους εβλεπα με την ακρη του ματιου μου ξερεις......
Μονο ενας μου το ειπε χυμα ενα βραδυ τωρα το καλοκαιρι......(κι αυτος εχει τριχοπτωση)....και με βλεπει ενα βραδι κατω στα μπαρακια κ μου λεει τι εκανες ρε φυτεψες μαλλια??? αλλα δε του απαντησα...απλα χαμογελασα.....!!!
Τωρα οσο αναφορα την ψυχολογια.......ειναι παρα πολυ καλυτερη.....αισθανομαι πολυ σιγουρος και καθολου ευαλωτος σε σχεση με πριν.....και δεν ερχομαι σε δυσκολη θεση αν μιλανε για μαλλια στην παρεα κτλ κτλ....μιλαω σε κοπελες για τα μαλλια τους....που πριν δε το κανα ποτε γιατι απεφυεγα να παει εκει η κουβεντα κτλ κτλ.....
και γενικα η ολη φαση με εχει ηρεμησει πολυ και γουσταρει το κορμι μου να στο πω ετσι χυμα!!!!
επισης εκτος απο μενα βλεπω και την ανταποκριση των γυναικων οτι αρχιζει και γινεται οπως παλιοτερα και γουσταρω πολυ.....

best1210

Member

Panos1982 είπε:
Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια.....
οχι δεν εχει συμβει ποτε καποιος να με προσβαλει η να με φερει σε δυσκολη θεση για τα μαλλια μου......
Ωστοσο πολλοι απ τους φιλους μου που δεν ηξεραν τι εκανα.....και με ειδαν μετα (κυριως αυτοι που ειχαν τριχοπτωση) με κοιτουσαν στο κεφαλι συνεχως....αλλα οταν τους κοιτουσα γυριζαν απ την αλλη.....αλλα εγω τους εβλεπα με την ακρη του ματιου μου ξερεις......
Μονο ενας μου το ειπε χυμα ενα βραδυ τωρα το καλοκαιρι......(κι αυτος εχει τριχοπτωση)....και με βλεπει ενα βραδι κατω στα μπαρακια κ μου λεει τι εκανες ρε φυτεψες μαλλια??? αλλα δε του απαντησα...απλα χαμογελασα.....!!!
Τωρα οσο αναφορα την ψυχολογια.......ειναι παρα πολυ καλυτερη.....αισθανομαι πολυ σιγουρος και καθολου ευαλωτος σε σχεση με πριν.....και δεν ερχομαι σε δυσκολη θεση αν μιλανε για μαλλια στην παρεα κτλ κτλ....μιλαω σε κοπελες για τα μαλλια τους....που πριν δε το κανα ποτε γιατι απεφυεγα να παει εκει η κουβεντα κτλ κτλ.....
και γενικα η ολη φαση με εχει ηρεμησει πολυ και γουσταρει το κορμι μου να στο πω ετσι χυμα!!!!
επισης εκτος απο μενα βλεπω και την ανταποκριση των γυναικων οτι αρχιζει και γινεται οπως παλιοτερα και γουσταρω πολυ.....
ευχαριστω για την απαντηση Πανο.απλα σε ρωτησα γιατι αν θυμαμαι ειχες πει καποτε οτι σε μια κουβεντα καποιος ειπε κατι για σαμπουαν κ σου ειπε τι το θες εσυ (η τι το χρειαζεσαι,τελος παντων κατι τετοιο)...το θυμομουν κ μολις ειδα το αποτελεσμα σου πιστευω θα ηθελες να περασεις μπροστα απο κατι τετοιους τυπακους για να καταπιουν τα λογια τους...
αυτο ειναι αλλαγη ψυχολογιας..
απο την απογοητευση στο τοπ....γουσταρω πολυ παιδια που παλευουν με οτι οπλο εχουν για να επαναφερουν την ψυχολογια κ παραλληλα την εμφανιση τους στα επιπεδα που ονειρευονται..
κ μπραβο κ σε σενα που με την ιστορια σου δινεις το παραδειγμα σε ολους..

Μπλουζα