Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tropheus είπε:Πάνο ποιo το ποσοστό των μονότριχων grafts σε σχέση με τα υπόλοιπα 2+ grafts στην μεταμόσχευση σου;;
Panos1982 είπε:970 μονα.....
1650 διπλα...
630 περιπου 3πλα 4πλα κτλ...
Στατιστικα δλδ....η δοτρια μου ειναι..
30% μονα.....
51% διπλα...
19% τριπλα κ 4πλα....
Εσυ???
Panos1982 είπε:Ενα πλεονεκτημα της φυε....ειναι οτι μπορεις να κανεις επιλογη για το ποια θυλακια θα διαλεξεις να βγαλεις.....
κατι που με το στριπ οπως καταλαβαινεις δε γινεται......
αλλα απ οτι βλεπω οκ....πανω κατω....τα ποσοστα μας ειναι πολυ κοντα....
αν και θα μπορουσαν οι γιατροι να σου εχουν βγαλει περισσοτερα πολυτριχα θυλακια.....
ετσι ωστε με τον ιδιο αριθμο θυλακιων να ειχες περισσοτερες τριχες/θυλακιο οποτε και περρισοτερο ογκο στο μαλλι....
αλλα ενταξει εχω εμπιστοσυνη στους γιατρους.....αυτοι σε ειδαν κ εκριναν.....και ξερουν καλυτερα τι πρεπει να κανουν.....
Panos1982 είπε:Tropheus.....ο κυβος εριφθη......
μια χαρα ειναι ολα......θα περασεις λιγο δυσκολα τωρα στην αρχη......
αλλα σε 5 μηνες απο τωρα θα εισαι κομπλε.....τον ιουνιο κ μετα δλδ......
οποτε για να πω μια ευχη και να τα συμπεριλαβω ολα μεσα.....
καλο καλοκαιρι σου ευχομαι....χαχαχα... ;D
bz είπε:tropheus εφόσον δούλεψες hairline τα μονότριχα και τα δίτριχα ηταν απαράιτητα έτσι δεν είναι ;
kapamarou είπε:Πανο τι σκεφτεσαι να ακολουθησεις τωρα απο θεραπεια με την διακοπη φινας?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ειναι ζοριΜαλλον καμμια.... :-[
γιατι τα τοπικα δε τα παλευω με τιποτα.....δεν τα αντεχω...
ειμαι πολυ απαισιοδοξος σε αυτο το θεμα αν και το ευχομαι να γινειη μονη θεραπεια τωρα ειναι......hasson.....
εκτος κι αν βγει κατι καλο με μονιμα αποτελεσματα...χωρις παρενεργειες και σωθουμε.....αλλα πολυ χλωμο εε??
kapamarou είπε:ειναι ζοριΜαλλον καμμια.... :-[
γιατι τα τοπικα δε τα παλευω με τιποτα.....δεν τα αντεχω...
ειμαι πολυ απαισιοδοξος σε αυτο το θεμα αν και το ευχομαι να γινειη μονη θεραπεια τωρα ειναι......hasson.....
εκτος κι αν βγει κατι καλο με μονιμα αποτελεσματα...χωρις παρενεργειες και σωθουμε.....αλλα πολυ χλωμο εε??
πλεον δεν ανχωνομαι,οσο περνανε τα χρονια το παιρνω ολο και στο ποιο χαβαλε το πραγμαμην αγχωνεσαι.....δεν εισαι ο μονος......ολοι κατω απ αυτη την απαισιοδοξια ζουμε..... :-[
αλληλοσυμπαρασταση :tease:τουλαχιστον ειμαστε ολοι παρεα...
Panos1982 είπε:[quote author=kapamarou link=topic=1208.msg54132#msg54132 date=1306864977]
Πανο τι σκεφτεσαι να ακολουθησεις τωρα απο θεραπεια με την διακοπη φινας?
ANAR είπε:Πρασινο σαπουνι ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ
Fenimore είπε:[quote author=ANAR link=topic=1208.msg54150#msg54150 date=1306872823]
Πρασινο σαπουνι ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ
Panos1982 είπε:Τι εγινε ρε παιδια???? τι σαπουνια και καρφωματα ειναι αυτα :couple ? περιεργα μου τα λετε σημερα.... :