montecristo
Well-Known Member
Πολυ καλά φαινεται να πηγαίνεις φιλε..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Συμφωνώ με τον Φίλο!Με τον αφρό που έχει και Φίνα θα δεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα!μπορεις να πάρεις τον αφρο της fagron που έχει μέσα τοπικη μινοξιδίλη και τοπική φιναστερίδη
αν θέλει πάντως κάποιος saw palmetto θα πρέπει να πάρει αυτό που ειναι σε softgel 320 mg και αναφέρει οτι έχει Saw Palmetto Berry Extract (Serenoa repens) (Standardized to 85-95% Fatty Acids), γιατι αυτά δουλεύουν. Τα αλλα οχι.Ο γιαμαν μου λέει τώρα ότι πάει καλά, να συνεχίσω μινοξ ως τον 9 μήνα και να βάζω και στην δοτρια και να πάρω και sawpalmeto βιταμίνες επιπλέον ως τον 9μηνα.
Έχετε να μου προτείνετε κάποια μάρκα sawpalmeto?
Βλέπω καλά λόγια για αυτήν, και είναι και πολύ φθηνή
Ναι μπορεί να δώσει 2500 και από γενια μετά δε θα δώσει αλλά 1500? Λογικά.. Θα τα φυλάξω για τα επόμενα χρόνια αν χρειαστεί..Πολυ καλα πηγαινεις Πανο. Ειχες μεγαλη αραιωση σε ολη τη ληπτρια.. Φαινεται να πηγαινει καλα η φυτρωση.
τι σου εχει πει για αποθεμα στη δοτρια; μπορει να δωσει για αλλη μια επεμβαση αφου ολοκληρωθει αυτη;
Ναι έχεις δίκιο αν και ο γιαμαν είπε ότι κάνει το άλλο, σκέφτομαι να πάρω ένα σαν αυτό που λες, νομίζω ότι κάνει και αυτό, είναι και οικονομικό σε σχέση με το άλλο επίσης.αν θέλει πάντως κάποιος saw palmetto θα πρέπει να πάρει αυτό που ειναι σε softgel 320 mg και αναφέρει οτι έχει Saw Palmetto Berry Extract (Serenoa repens) (Standardized to 85-95% Fatty Acids), γιατι αυτά δουλεύουν. Τα αλλα οχι.
αυτό που έστειλες τώρα έχει 25% fatty acids σε κάθε δόση..ενώ το αλλο που σου έστειλα έχει 85-95% fatty acids σε κάθε δοση...Δες εδώ την έρευνα που λέει οτι θα πρέπει να έχει 85-95% fatty acids για να ειναι ισχυρο.Ναι έχεις δίκιο αν και ο γιαμαν είπε ότι κάνει το άλλο, σκέφτομαι να πάρω ένα σαν αυτό που λες, νομίζω ότι κάνει και αυτό, είναι και οικονομικό σε σχέση με το άλλο επίσης. Προβολή συνημμένου 59823Προβολή συνημμένου 59824
ναι λειτουργεί με τον ιδιο μηχανισμό με την φινα..τώρα εντάξει σίγουρα μια φαρμακευτικη αγωγή θα ειναι πιο ασφαλής..θα μπορουσες να πεις οτι ειναι μια φυτική Light έκδοση της φιναστερίδηςΤο Saw Palmetto είναι κάτι σαν φυτική Φίνα?ποιά είναι η δράση του?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πάντως οι βιταμίνες του γιαμαν έχουν και sawpalmetto μέσα 150 mg / κάψουλα και μου είχε πει μια ή δυο να πίνω, αφού το επιβεβαίωσα ξανά πήρα 1 κάθε μέρα έως και σήμερα, άρα 150 mg, αλλά είχε και άλλα μέσα που ίσως βοήθησαν, πριν μου έλεγε ότι χρειάζεται 340-360 την μέρα όσο αναφορά το saw palmetto.. Τώρα δε ξέρω τι να πω, λίγο πίνω τόσο καιρό μάλλον, και τα whole Berry λογικά δουλεύουν απλά θέλουν μεγαλύτερη δοσολογία, άρα δεν συμφέρει, εγώ θέλω να πίνω ένα χάπι ένα τρίμηνο, άρα μάλλον θα ακούσω την σύμβουλη σου, το πρώτο που έβαλα αν δεις γράφει ένα χάπι 540 mg δοσολογία την μέρα αλλά δεν έχει τα ποσοστά όπως αυτο που προτείνεις..ναι λειτουργεί με τον ιδιο μηχανισμό με την φινα..τώρα εντάξει σίγουρα μια φαρμακευτικη αγωγή θα ειναι πιο ασφαλής..θα μπορουσες να πεις οτι ειναι μια φυτική Light έκδοση της φιναστερίδης
ναι πρέπει να έχει 85-95% fatty acids με δοση 320mg σε softgel αυτό που θα πάρεις..δηλαδή όπως αυτό που σου έστειλα της now foods...ή αυτό από κάτω αλλα ειναι πιο ακριβοΠάντως οι βιταμίνες του γιαμαν έχουν και sawpalmetto μέσα 150 mg / κάψουλα και μου είχε πει μια ή δυο να πίνω, αφού το επιβεβαίωσα ξανά πήρα 1 κάθε μέρα έως και σήμερα, άρα 150 mg, αλλά είχε και άλλα μέσα που ίσως βοήθησαν, πριν μου έλεγε ότι χρειάζεται 340-360 την μέρα όσο αναφορά το saw palmetto.. Τώρα δε ξέρω τι να πω, λίγο πίνω τόσο καιρό μάλλον, και τα whole Berry λογικά δουλεύουν απλά θέλουν μεγαλύτερη δοσολογία, άρα δεν συμφέρει, εγώ θέλω να πίνω ένα χάπι ένα τρίμηνο, άρα μάλλον θα ακούσω την σύμβουλη σου, το πρώτο που έβαλα αν δεις γράφει ένα χάπι 540 mg δοσολογία την μέρα αλλά δεν έχει τα ποσοστά όπως αυτο που προτείνεις..
Εμένα με απασχολεί στο αν βγουν αρκετά νέα μοσχεύματα από εδώ και πέρα ειδικά στην Α ζώνη που υποτίθεται μπήκαν περισσότερα και ως τώρα ναι μεν γέμισε αλλά σίγουρα δεν είναι ικανοποιητικό επίπεδο φυτρωσης, αν σκεφτεί κανείς ότι βάζω μινοξ και ότι πλέον βρίσκομαι στον 5 μήνα και ο θύλακας ότι είναι να δώσει μπροστά και λίγο μέση το δείχνει εως στο 6μηνο αντε 7 αν δεν παίρνεις και μινοξ.. τότε αχνοφαίνεται ίσως ότι μένει πίσω η φυτρωση, βέβαια δεν θα μου κάνει εντύπωση ένα κύμα το οποίο θα το γεμίσει ξαφνικά . Έτσι το βλέπω εγώ με την λίγη εμπειρία μου από εδώ μέσα . Σίγουρα θα δώσει και άλλο απο θέμα διαστάσεων και πολυτριχων αλλά από νέες τριχες αν δεν δω κάτι σημαντικό μέχρι να κλείσω τον 6 νομίζω ότι δυσκολεύει το θέματακι.. Για crown δεν το συζητάμε είναι πολύ νωρίς ακόμα.επίσης το saw palmetto κάνει ένα 40ρι τα 90 caps 320mg για μακροχρόνια δεν λέει, παρήγγειλα για ένα 3μηνο της now και αυτό ήταν παπαλα μετά το 9μηνο και μινοξ και χάπια..H μελέτη που υπάρχει για το Saw Palmetto αφορά σε δόση των 320mg και 85-95% fatty acids, αυτή της Now Foods που πόσταρε ο Μοντεκρίστος πίνω κι εγώ, νομίζω 20 ευρώ για τρεις μήνες έρχεται, 7 ευρώ ο μήνας, αστεία πράγματα.
Η δράση του -βάσει της μελέτης- είναι αντίστοιχη της φιναστερίδης μόνο που θεωρείται ας πούμε 35-40% αποτελεσματική απέναντι στο 80% της φιναστερίδης. Στον αντίποδα, δεν παρουσιάζει σεξουαλικές -ούτε άλλες- παρενέργειες. Προσωπικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος από το σχήμα Saw Palmetto/Rosemary Leaf Extract/MSM που συνεχίζω να πίνω, η τριχόπτωση είναι πλέον μακρινή ανάμνηση.
Φίλε Πάνο, πας ωραία. Μην τρελαίνεσαι με τα της φύτρωσης, θα σου δίνει ως το 12μηνο και ίσως και πιο μετά. Σ'εμένα από 11ο σε 12ο μήνα εξακολουθώ να βλέπω διαφορές στην ποιότητα της τρίχας. Ισιώνουν, χοντραίνουν, 'μεστώνει' το αποτέλεσμα.
@ApofasismenosPsyxakias To sawpalmetto κατά την διάρκεια της μμ μέχρι να ολοκληρωθεί η φυτρωση τη προσφέρει? Για ποιο λόγο το Δίνουν?H μελέτη που υπάρχει για το Saw Palmetto αφορά σε δόση των 320mg και 85-95% fatty acids, αυτή της Now Foods που πόσταρε ο Μοντεκρίστος πίνω κι εγώ, νομίζω 20 ευρώ για τρεις μήνες έρχεται, 7 ευρώ ο μήνας, αστεία πράγματα.
Η δράση του -βάσει της μελέτης- είναι αντίστοιχη της φιναστερίδης μόνο που θεωρείται ας πούμε 35-40% αποτελεσματική απέναντι στο 80% της φιναστερίδης. Στον αντίποδα, δεν παρουσιάζει σεξουαλικές -ούτε άλλες- παρενέργειες. Προσωπικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος από το σχήμα Saw Palmetto/Rosemary Leaf Extract/MSM που συνεχίζω να πίνω, η τριχόπτωση είναι πλέον μακρινή ανάμνηση.
Φίλε Πάνο, πας ωραία. Μην τρελαίνεσαι με τα της φύτρωσης, θα σου δίνει ως το 12μηνο και ίσως και πιο μετά. Σ'εμένα από 11ο σε 12ο μήνα εξακολουθώ να βλέπω διαφορές στην ποιότητα της τρίχας. Ισιώνουν, χοντραίνουν, 'μεστώνει' το αποτέλεσμα.
Ναι ρε συμφωνώ, απλά για μένα το saw palmetto τι να σταματήσει αφού δεν είχα σχεδόν τίποτα, να ήταν 3-4 /cm και αυτά στη Β ζώνη, η α ήταν γυαλί αστραφτερό.Για να λέει πάρε έως το 9μηνο κάτι υποτίθεται προσφέρει στα μοσχεύματα, εκτός αν θέλει μπλοκαρισμενη την dht μέχρι να ολοκληρωθεί η φυτρωση.Είναι ας πούμε φυσικό υποκατάστατο της φιναστερίδης. Πολύ χονδρικά, σταματά την τριχόπτωση στα μαμίσια μαλλιά και βοηθά στο να παχύνουν και να δυναμώσουν οι μαμίσιες τρίχες που πολιορκεί η DHT.
Διασφαλίζει στα όρια του εφικτού τα αποτελέσματα μιας ΜΜ, σταματώντας την περαιτέρω τριχόπτωση δηλαδή.
Έχεις μέλλον ακόμα και για φύτρωση και για πάχυνση. Δες πώς ήμουν τον 5ο μήνα εγώ κι ο Στράτος και δες και τώρα. Είναι της υπομονής η φάση και βέβαια στο φινάλε, μια καλή ψευδαίσθηση πυκνότητας παίρνουμε εμείς τα μεγάλα NW.
Τα αεροπλανικά 'μαλλιά μπετό' είναι μέχρι για πυκνούς 3άρηδες στην καλύτερη.
1 capiloz έπινες και εσύ?Αυτό το τελευταίο μάλλον.
Οι τρίχες στη δότρια δεν είναι απόλυτα άτρωτες στην DHT, είναι πολύ πιο ανθεκτικές από αυτές που χάνουμε. Οπότε το SP κατά κάποιο τρόπο 'θωρακίζει' περαιτέρω τα μοσχεύματα και βελτιώνει βέβαια και την ποιότητα της δότριας αν θελήσεις να ξαναφυτευτείς στο μέλλον. Πραγματικά, σε περιπτώσεις όπως η δική σου, ούτε εγώ το θεωρώ ιδιαίτερα απαραίτητο. Προσωπικά, από τη στιγμή που δεν έχει παρενέργειες και είναι χαμηλού κόστους, το πίνω δια βίου, κάνει και καλό στον προστάτη, win-win