Panoschania _ Dr Yaman motorized fue 4850 g 24/03 ΝW6

Panoschania

Active Member
Με μια ΜΜ «καθαρίζουν» (αν όλα πάνε καλά και όχι πάντα) τα μικρά NW (1-3). Τα μεγάλα θέλουν τουλάχιστον 2 αν όλα πάνε τέλεια, αν όχι ……. Εσύ είσαι μεγάλο NW. Με την ΜΜ σου δεν πήγες να «κλείσεις» περιοχή αλλά «μπάζωσες» όλη την προβληματική περιοχή, άρα για να επιτυχείς καλή κάλυψη θέλεις συμπλήρωμα….πόσο συμπλήρωμα εξαρτάται από την επιτυχία της φυτρωσης, για αυτό λέμε πάντα ότι ανεξαρτήτως της στρατηγικής η φυτρωση είναι πάντα το Νο1!!! Η δότρια αν είναι ομοιόμορφη δεν πειράζει να είναι αραιή, «μπούφλες» να μην έχει και όλα καλά! Δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι όπως πριν, είτε έβγαλες 3000 είτε 5000, νομίζω αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Μην σε απογοητεύει τίποτα, ταμείο θα κάνεις στο 12μηνο, όχι νωριτερα!
τις έχει τις μπουφλιτσες του,και αν κοντύνω και το στεφάνι ακόμα χειρότερα,βάζω μινοξ μπας και γυρίσει ο τροχός,τέλος πάντων καλοί και άγιοι οι γιαμανιδες αλλά έχουν θέμα στο θέμα δότριες και δεν βλέπω να ασχολείται κανείς για να το φτιάξουν, θα βρεις και στο ξένο φορουμ πολλές περιπτώσεις,το ήξερα βεβαία πριν παω, το γράφω κιόλας στο αρχικό ποστ.

IMG_20230806_165150.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Σ'έχει ξεπουπουλιάσει όντως γερά και σχεδόν παντού στη δότρια. Σ'εμένα τα πήρε ομοιόμορφα, μόνο στη δεξιά μπάντα είχανε βαρύ χέρι. Πάντως με πιο μακρύ μαλλί, η δότριά μου φαίνεται τελείως απείραχτη.

Panoschania

Active Member
Σ'έχει ξεπουπουλιάσει όντως γερά και σχεδόν παντού στη δότρια. Σ'εμένα τα πήρε ομοιόμορφα, μόνο στη δεξιά μπάντα είχανε βαρύ χέρι. Πάντως με πιο μακρύ μαλλί, η δότριά μου φαίνεται τελείως απείραχτη.
καλήμερα, ναι ρεσυ και μένα δεν δείχνει άσχημα,αυτό είναι μόλις έκανα το πρώτο φρέσκο κούρεμα,θα ξανά κάνω κοντό και κάπου θα το βρω εαν δεν επανέλθει, οταν τους το είπα τρέξανε αμέσως να μου μιλήσουν για να μην κάνω δυσφήμηση λογικά γιατί ξέρουν ότι γράφω, και να μου προτείνουν δωρεάν ριπεαρ, χαρακτηρίζοντας το ως "σπάνια περίπτωση" η σπάνια είναι όσοι δεν έχουν σημάδια μάλλον .τεσπα ,τα ξέραμε αυτά είπαμε.. γιαυτό έλεγα και χτες αν δεν πάρει μεγίστη φυτρωση έστω η διαδικασία είναι αποτυχημένη σε αρκετό βαθμό, άσχετα με τη μεγάλη αλλαγή μου. πάλι οκ όμως γιατί δεν ξεπαραδιαστικες και θα μπορούσε να γίνει άνετα και εδώ όλο αυτό και να μην είχες και καλή φύτρωση, εμενα μου ειπε θα ειναι ομοιόμορφα αραιή η δότρια οχι ομοιόμορφα σαν ξουπουλιασμενη κότα :D

Τελευταία επεξεργασία:

ApofasismenosPsyxakias

Εδώ θα διαφωνήσω, θεωρώ πως δεδομένων των συνθηκών, πήραμε ένα μετριοκαλό αποτέλεσμα. Ό,τι δηλαδή πληρώσαμε :D

Eίμαι περίεργος να δω την άποψή σου στους 9-10 μήνες που θα έχεις μια τελική εικόνα του αποτελέσματός σου.

Νομίζω δημιουργούνται υπέρμετρες προσδοκίες ως προς το τί μπορεί να δώσει μια ΜΜ από 'φτιαγμένα' αποτελέσματα, τίγκα στο Τόπικ και λοιπές 'πλάγιες' διαφημίσεις. Αν σκεφτείς πως ένα υγιές κεφάλι έχει απάνω 100.000 τριχοθύλακες κι όταν χαθούν οι 50.000 αρχίζει να φαίνεται η αραίωση (πολύ χοντρικά τα νούμερα) πώς είναι δυνατόν με 5000 ή 6000 τριχοθύλακες να έχεις την ίδια οπτική εικόνα που είχες με 50Κ;

Μιλάμε πάντοτε για ψευδαίσθηση πυκνότητας, είναι σημαντικό να το θυμόμαστε. Αν θες ένα μέτρο του πώς δείχνεις και σε αντιλαμβάνονται πραγματικά οι γύρω σου, θες 'κανονικές' φωτό, όχι τα τρελά ζουμ και close-up's που κάνουμε εδώ οι καραφλοφορουμίτες.

Φυσικά υπάρχουν και περιστατικά πολύ χαμηλών NW που μπετώνουν με μια ΜΜ αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τα θεωρούσα το νορμάλ ή το μέτρο σύγκρισης.

Panoschania

Active Member
Εδώ θα διαφωνήσω, θεωρώ πως δεδομένων των συνθηκών, πήραμε ένα μετριοκαλό αποτέλεσμα. Ό,τι δηλαδή πληρώσαμε :D

Eίμαι περίεργος να δω την άποψή σου στους 9-10 μήνες που θα έχεις μια τελική εικόνα του αποτελέσματός σου.

Νομίζω δημιουργούνται υπέρμετρες προσδοκίες ως προς το τί μπορεί να δώσει μια ΜΜ από 'φτιαγμένα' αποτελέσματα, τίγκα στο Τόπικ και λοιπές 'πλάγιες' διαφημίσεις. Αν σκεφτείς πως ένα υγιές κεφάλι έχει απάνω 100.000 τριχοθύλακες κι όταν χαθούν οι 50.000 αρχίζει να φαίνεται η αραίωση (πολύ χοντρικά τα νούμερα) πώς είναι δυνατόν με 5000 ή 6000 τριχοθύλακες να έχεις την ίδια οπτική εικόνα που είχες με 50Κ;

Μιλάμε πάντοτε για ψευδαίσθηση πυκνότητας, είναι σημαντικό να το θυμόμαστε. Αν θες ένα μέτρο του πώς δείχνεις και σε αντιλαμβάνονται πραγματικά οι γύρω σου, θες 'κανονικές' φωτό, όχι τα τρελά ζουμ και close-up's που κάνουμε εδώ οι καραφλοφορουμίτες.

Φυσικά υπάρχουν και περιστατικά πολύ χαμηλών NW που μπετώνουν με μια ΜΜ αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τα θεωρούσα το νορμάλ ή το μέτρο σύγκρισης.
μεγίστη φυτρωση βάση των στατιστικών μου εννοώ, μην παρεξηγηθώ πάλι ότι ψάχνω μπομπα μαλλί ,είμαι πολυ προσεκτικός στο τι γράφω. μιλάμε για τα νούμερα που μου έδωσε πχ 45γραφτ μπροστα με την λογικη απωλεια 10% αρα καπου 40 πρεπει να παρω αρα 90 τριχες κτλ κτλ, τώρα είναι κάτω απο 25γραφτ θεωρω το μπροστά κομμάτι και πολλά λέω ,θα δωσει η οχι θα φανει ,τώρα είναι ακόμα στην μέση και τα νούμερα και ο χρόνος. θα τα δούμε αυτά όπως λες και εσυ στο 9 μηνο και μετά

Τελευταία επεξεργασία:

ApofasismenosPsyxakias

Εδώ έχω μεγάλη περιέργεια να καταλάβω τί ακριβώς παίζει. Κοιτάζω κι εγώ τα φυτεμένα μου και αν και πραγματικά βλέπω τριχοθύλακες παντού, άμα κάτσω να τους μετρήσω πόσοι χωράνε σε ένα τ.εκ. δε νομίζω να 'ναι πάνω από 10-15. Μπορεί να κάνω και χοντρό λάθος βέβαια ή να μην καταλαβαίνω κάτι αναφορικά με το πώς μετριούνται. Σα ρίζες/τριχάκια πάντως, είναι όλα τόσο πυκνοβαλμένα που με το μάτι, άντε να χωράγανε ένα-δυο παραπάνω εκεί. Γι'αυτό έχω και μεγάλη απορία γι'αυτές τις 'επεμβάσεις πύκνωσης'.

Εκεί πάνω που φαίνεται ότι φυτρώνει μαλλί παντού, πού διάολο μπαίνουν τα έξτρα;!

montecristo

Well-Known Member
Πάντως και στον dr yaman μπορει να πει κάποιος να το σπάσει σε 2 επεμβάσεις (1 επέμβαση για μπροστά και midscalp με 3500+ grafts, και μετά μια για πίσω)....άλλο που επιλέγουν οι περισσότεροι να το κανουν σε μια λόγω μείωσης κόστους και ταλαιπωρίας.

Και επίσης υπάρχει και η επιλογή του manual punch αντι για motorised.

Panoschania

Active Member
Εδώ έχω μεγάλη περιέργεια να καταλάβω τί ακριβώς παίζει. Κοιτάζω κι εγώ τα φυτεμένα μου και αν και πραγματικά βλέπω τριχοθύλακες παντού, άμα κάτσω να τους μετρήσω πόσοι χωράνε σε ένα τ.εκ. δε νομίζω να 'ναι πάνω από 10-15. Μπορεί να κάνω και χοντρό λάθος βέβαια ή να μην καταλαβαίνω κάτι αναφορικά με το πώς μετριούνται. Σα ρίζες/τριχάκια πάντως, είναι όλα τόσο πυκνοβαλμένα που με το μάτι, άντε να χωράγανε ένα-δυο παραπάνω εκεί. Γι'αυτό έχω και μεγάλη απορία γι'αυτές τις 'επεμβάσεις πύκνωσης'.

Εκεί πάνω που φαίνεται ότι φυτρώνει μαλλί παντού, πού διάολο μπαίνουν τα έξτρα;!
αμπώχνει πολύτριχο μπροστά να φαν και οι κότες, και καλά κάνει αν είσαι μεγάλο nw κατά την γνώμη μου και δίνει μια καλή ψευδαίσθηση, έμενα δεν έχει παντού και δεν νομίζω ότι θα βγουν μπροστά και αλλά, και πραγματικά όπως το λες άντε να είναι 15 20 την στιγμή αυτή καμιά σχέση με τα 45ρια λοιπόν. Γενικά αν θες χωράνε πάντως, μπορεις να δεις το χαρτακι στην αρχη που ειχα βγαλει τις μετρήσεις και όντος μπροστά και δεν έβγαζα και πολύ άκρη και δεν μπορούσα να μετρήσω ,καμια 35 αρα τα έβγαζα σε μπουκετάκια διάταξη τα είχε βάλει,μέση που είναι γραμμή φαινόταν 30-35 και πίσω τα 15.
εσένα τα έβαλε και κοντά γιατί δεν είχες τόσο μεγάλη αραίωση όπως εγώ

Τελευταία επεξεργασία:

Panoschania

Active Member
Πάντως και στον dr yaman μπορει να πει κάποιος να το σπάσει σε 2 επεμβάσεις (1 επέμβαση για μπροστά και midscalp με 3500+ grafts, και μετά μια για πίσω)....άλλο που επιλέγουν οι περισσότεροι να το κανουν σε μια λόγω μείωσης κόστους και ταλαιπωρίας.

Και επίσης υπάρχει και η επιλογή του manual punch αντι για motorised.
δεν μου έδωσε κάποια επιλογή για manual η 2 κτλ,ολοι με μια και εξω πάνε φίλε, τουρκιά 2 φόρες δεν βολεύει, αυτό διαφημίζει άλλωστε με μια 4500 Graft, ασε που δεν είναι δουλειά σου, αυτός πρέπει να κρίνει για να μην γίνει ζημιά.
σαφώς με μανουαλ θα ήταν κομπλέ η δότρια αν ειχα επιλογή θα έλεγα manual
με το μοτερ έτσι γρήγορα που το δούλευε η τουρκαλα λογικο το αποτέλεσμα, σαν διάολος το έτρεχε

Τελευταία επεξεργασία:

ApofasismenosPsyxakias

Mωρέ καλά να χωράνε, στη μετεγχειρητική φωτό, άμα μετρήσεις άσπρα μπομπόλια, είναι τίγκα παντού, το θέμα είναι αν όλα αυτά έχουν την αιμάτωση που χρειάζονται προκειμένου να βγουν κιόλας.

ΥΓ Manual πρόσθεσε πρόσφατα μετά από αρνητικές κριτικές, όπως και το σπάσιμο σε δύο επεμβάσεις. Τα αποτελέσματα που δείχνει στο Instagram του πάντως είναι ρεαλιστικά, τα τελευταία μάλιστα δεν δείχνουν και πολύ εντυπωσιακά. Είναι πιστεύω το μίνιμουμ όταν ξεκινάμε να μιλάμε για ποιότητα/σοβαρούς γιατρούς, αλλά θα 'χω πάντα την απορία, αν την ίδια επέμβαση, με τα ίδια γκράφτς, αν μου την έκανε πχ ο Φρέιτας, θα είχα δραματικά διαφορετικό αποτέλεσμα. Όχι να βγουν 10 τρίχες παραπάνω, αλλά κάτι που να δικαιολογεί τη χαώδη διαφορά τιμής.

montecristo

Well-Known Member
δεν μου έδωσε κάποια επιλογή για manual η 2 κτλ
Αμα δεις στο ξένο φόρουμ σε διάφορους προτεινει manual punch σε διήμερη συνεδρία, και αλλοι επίσης του λένε να το σπασουν σε 2 επεμβάσεις και να βγαλει λιγότερα grafts και έτσι έκανε. Για αυτόν καλύτερα ειναι κιόλας να το σπάσεις σε 2 επεμβάσεις, αφού θα πληρώνονταν 2 φορές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panoschania

Active Member
Αμα δεις στο ξένο φόρουμ σε διάφορους προτεινει manual punch σε διήμερη συνεδρία, και αλλοι επίσης του λένε να το σπασουν σε 2 επεμβάσεις και να βγαλει λιγότερα grafts και έτσι έκανε. Για αυτόν καλύτερα ειναι κιόλας να το σπάσεις σε 2 επεμβάσεις, αφού θα πληρώνονταν 2 φορές.
δεν υπήρχε επιλογή σε μένα, 2 επεμβάσεις αν ήθελα 6500graft για ολο το κεφάλι μόνο ήταν η επιλογή

Panoschania

Active Member
Mωρέ καλά να χωράνε, στη μετεγχειρητική φωτό, άμα μετρήσεις άσπρα μπομπόλια, είναι τίγκα παντού, το θέμα είναι αν όλα αυτά έχουν την αιμάτωση που χρειάζονται προκειμένου να βγουν κιόλας.

ΥΓ Manual πρόσθεσε πρόσφατα μετά από αρνητικές κριτικές, όπως και το σπάσιμο σε δύο επεμβάσεις. Τα αποτελέσματα που δείχνει στο Instagram του πάντως είναι ρεαλιστικά, τα τελευταία μάλιστα δεν δείχνουν και πολύ εντυπωσιακά. Είναι πιστεύω το μίνιμουμ όταν ξεκινάμε να μιλάμε για ποιότητα/σοβαρούς γιατρούς, αλλά θα 'χω πάντα την απορία, αν την ίδια επέμβαση, με τα ίδια γκράφτς, αν μου την έκανε πχ ο Φρέιτας, θα είχα δραματικά διαφορετικό αποτέλεσμα. Όχι να βγουν 10 τρίχες παραπάνω, αλλά κάτι που να δικαιολογεί τη χαώδη διαφορά τιμής.
οχι εγω μέτρησα κακάδια μετά απο μέρες που ειχε στρώσει το πράμα και ειχε ξεχωρίσει το μπούκωμα, είχα κάνει χαρτάκι, θα τα βρεις στις πρώτες σελίδες

montecristo

Well-Known Member
δεν υπήρχε επιλογή σε μένα, 2 επεμβάσεις αν ήθελα 6500graft για ολο το κεφάλι μόνο ήταν η επιλογή
Τι να σου πω πάντως χρησιμοποιεί και manual punch και διάφοροι ζητάνε να γινει με manual στον yaman πάντως. Και έχει αρκετές επεμβάσεις όπου χρησιμοποιήθηκε manual punch αντι για motorised αν δεις στο ξενο φορουμ.
Η αλλη επιλογή ειναι 2 επεμβάσεις που και αυτό μπορει να το κάνει και να σπάσεις την επέμβαση σε 2 μέρη και να βγάλεις λιγότερα grafts εξαρχής αμα ανησυχεί κάποιος με τα πολλά grafts με μια φορά.
Πχ ασ πούμε εσύ γιατί δεν επέλεξες να το κάνεις σε 2 επεμβάσεις ;

Panoschania

Active Member
Τι να σου πω πάντως χρησιμοποιεί και manual punch και διάφοροι ζητάνε να γινει με manual στον yaman πάντως. Και έχει αρκετές επεμβάσεις όπου χρησιμοποιήθηκε manual punch αντι για motorised αν δεις στο ξενο φορουμ.
Η αλλη επιλογή ειναι 2 επεμβάσεις που και αυτό μπορει να το κάνει και να σπάσεις την επέμβαση σε 2 μέρη και να βγάλεις λιγότερα grafts εξαρχής αμα ανησυχεί κάποιος με τα πολλά grafts με μια φορά.
Πχ ασ πούμε εσύ γιατί δεν επέλεξες να το κάνεις σε 2 επεμβάσεις ;
διότι δεν θα το έκανα από άποψη χρόνου και γιατί υποτίθεται οτι με την μια βγάζει 4500 με ασφάλεια και έχει γίνει ολόκληρη κουβέντα στο θέμα αυτό εδώ μέσα και σωστά αμφέβαλαν όσοι λένε ότι είναι ρίσκο, εγω να ζητήσω γιατι, γιατρός είμαι? αν με ενημέρωνε οτι μπορεί να γίνει ζημιά ,φυσικά θα του έλεγα ωπα μεγάλε..
ψιλά εργαλεία κτλ ,αυτά τα basic ζήτησα εγώ.basic για εμας ,γιατι κάποιος που εχει άγνοια δεν θα ζητούσε τίποτε. ειναι σφάλμα ιατρικό καθαρά, είπαμε θα τα λεμε και τα καλά άλλα και τα κακά αλλιώς δεν έχει νόημα.
εγώ πήρα το ρίσκο και ήξερα οτι κάτι ψιλό θα δείχνει το γράφω και στο αρχικό ποστ, δεν περίμενα παντού όμως και ένα σημάδι πχ..και με μεγάλα μαλλιά δείχνει να ξέρεις.

Τελευταία επεξεργασία:

montecristo

Well-Known Member
Ειναι και ανάλογα τον ασθενή και την δότρια του. Επίσης πριν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα δεν μπορεις να βγάζεις συμπεράσματα. Σε αλλον μπορει εξαρχής να φαινεται μια χαρά, σε αλλον μπορει να πάρει περισσότερο χρόνο, δεν ειναι ολες οι περιπτώσεις το ίδιο.
Εγώ απλά γενικά το αναφέρω αν θέλει κάποιος να το πάει πιο συντηρητικά μπορει να το αναφέρει εξαρχής στον Yaman και έτσι θα γινόταν. Αν κάποιος δεν θα το έκανε από άποψη χρόνου και κόστους προφανώς θα το κάνει σε μια.

Panoschania

Active Member
Ειναι και ανάλογα τον ασθενή και την δότρια του. Επίσης πριν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα δεν μπορεις να βγάζεις συμπεράσματα. Σε αλλον μπορει εξαρχής να φαινεται μια χαρά, σε αλλον μπορει να πάρει περισσότερο χρόνο, δεν ειναι ολες οι περιπτώσεις το ίδιο.
μου είπε να βάζω μινοξ σε όλη την δότρια και αν δεν να πάω για free repair, φυσικά και δεν πάω, εκτός αν κάποια στιγμή πω ας κάνω touch up να το τελειώσω.. και ας διορθώσει και τα σημάδια.
θα δείξει.

bobby

Well-Known Member
Παιδιά δεν είναι τόσο απλό το πράγμα…. Αν ήταν τότε όλες οι επεμβάσεις θα ήταν επιτυχείς…. Και δεν θα πληρώναμε περιουσίες για να πάμε στον καλύτερο γιατρό…..

Άλλο το manual άλλο το μοτέρ (μεγάλη διαφορά στην αίσθηση στο χέρι), άλλη η εμπειρία των βοηθών του ενός άλλη του άλλου (έτη εμπειρίας vs συχνή ανακύκλωση προσωπικού), άλλο πρωτόκολλο ο ένας άλλο ο άλλος (φάρμακα, διαδικασίες κλπ), άλλο η προσωποποιημένη στρατηγική και άλλο η φασόν, άλλο μοντέλο λειτουργίας (εργοστάσιο vs εργαστήριο) κλπ κλπ θα μπορούσα να πω και άλλα, αλλά δεν θα τελειώναμε ποτέ…….Για αυτό κάποιος έχει σταθερά καλά αποτελέσματα και μέγιστη εκμετάλλευση της «περιουσίας» σου (γκραφτ) και κάποιος άλλος όχι.

Εγώ για αυτό το μελέτησα πολύ το πράγμα και κατέληξα ότι θα κάνω μόνο manual, ΜΜ σε 2 step (μπροστά, Κράουν) με max 40% περίπου ξήλωμα δότριας την φορά. Όπου και να πήγαινα αυτό το πλάνο θα ζητούσα.Και αφού παρουσιάστηκε η λύση Λορεντζο στην Ελλάδα δεν το σκέφτηκα στιγμή…….

TopBoy

Active Member
Μέχρι στιγμής είναι μεγάλη η αλλαγή στην εικόνα σου αν αναλογιστούμε από που ξεκίνησες που ησουν άδειος και είσαι μόλις στον 5ο μήνα.
Έχεις πολύ ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα. Θα αναμένουμε και τη συνέχεια σου.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα