Panoschania _ Dr Yaman motorized fue 4850 g 24/03 ΝW6

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Κοίτα, εμένα στο εξωτερικό (ΕΕ) μου βγάζει 25Ε τα 90 caps, βάλε +10 ταχυδρομικά, 35. 10 και ψιλά το μήνα, για μαλλί, τα δίνω.

Τα κάπιλοζ δε θυμάμαι πια, αν έλεγε η δόση δύο, δύο έπινα.

Θυμάμαι η φύτρωσή μου ήρθε σε τρία 'κύματα'. Το πρώτο ήταν εκεί στον τρίτο μήνα, μετά έσκασε στους 5.5/6 και το τελευταίο γύρω στον 8ο. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και δεν είσαι ούτε στα μισά ακόμα. Υπομονή τώρα και απολάμβανε το γεγονός πως γύρισες 10+ χρόνια πίσω.

Νομίζω στην τελική, ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι στο χέρι μας η φύτρωση, τί 80 τί 90%. Δεν ξέρω δηλαδή πώς θ'αποφασίσει ο κάθε γιατρός το 'Μμ...ναι...81% φύτρωση, πάμε για δεύτερο πέρασμα τσάμπα'. Είναι επίπονη διαδικασία συναισθηματικά, φυσιολογικά και η ανάρρωση μακροπρόθεσμη, πολύ δύσκολα θα ξανάμπαινα -ακόμα και τσάμπα- ειδικά από τη στιγμή που η εικόνα που βλέπω στον καθρέφτη με ικανοποιεί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panoschania

Active Member
Κοίτα, εμένα στο εξωτερικό (ΕΕ) μου βγάζει 25Ε τα 90 caps, βάλε +10 ταχυδρομικά, 35. 10 και ψιλά το μήνα, για μαλλί, τα δίνω.

Τα κάπιλοζ δε θυμάμαι πια, αν έλεγε η δόση δύο, δύο έπινα.

Θυμάμαι η φύτρωσή μου ήρθε σε τρία 'κύματα'. Το πρώτο ήταν εκεί στον τρίτο μήνα, μετά έσκασε στους 5.5/6 και το τελευταίο γύρω στον 8ο. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και δεν είσαι ούτε στα μισά ακόμα. Υπομονή τώρα και απολάμβανε το γεγονός πως γύρισες 10+ χρόνια πίσω.

Νομίζω στην τελική, ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι στο χέρι μας η φύτρωση, τί 80 τί 90%. Δεν ξέρω δηλαδή πώς θ'αποφασίσει ο κάθε γιατρός το 'Μμ...ναι...81% φύτρωση, πάμε για δεύτερο πέρασμα τσάμπα'. Είναι επίπονη διαδικασία συναισθηματικά, φυσιολογικά και η ανάρρωση μακροπρόθεσμη, πολύ δύσκολα θα ξανάμπαινα -ακόμα και τσάμπα- ειδικά από τη στιγμή που η εικόνα που βλέπω στον καθρέφτη με ικανοποιεί.
Συμφωνώ σε όλα, ο γιαμαν παντως πρότεινε να μου κάνει τσάμπα repair στη δοτρια όταν του έδειξα στο πρώτο κούρεμα κάποια σημάδια και το χαρακτήρισε σπάνιο γεγονός χαχαχαχαχα (εγώ τον λέω ξεπουπουλιαστει πριν πάω εντομεταξύ)
Τα σημάδια ίσως επανέλθουν με μινοξ που βάζω πλέον και εκεί.
Γενικά δεν νομίζω ότι θα μπερδευαμε με το γιαμαν αλλά και εγώ δε μπαίνω ξανά εύκολα, το στοίχημα είναι να μείνουν τα μοσχεύματα που μπήκαν ώστε αν χρειαστεί να γίνει ξανά ένα πέρασμα μετά από χρόνια .

witcher

Well-Known Member
H φύτρωση φαινεται να πηγαίνει όπως πρέπει και μια χαρά...με μια επέμβαση δεν μπορεις να ξεμπερδεύεις σε μεγάλα norwood...εδώ άλλοι κάνουν μέχρι 3 σε περιπτώσεις σαν την δική σου και κάνουν ξανά περασμα από τις ίδιες περιοχές για πύκνωση, για να πετύχουν το ιδανικό αποτελεσμα..
Και εσύ τα άπλωσες σε μεγάλη επιφάνεια, που σημαίνει οτι χρειάζεσαι και έξτρα πέρασμα αν θες υψηλές πυκνότητες που δεν μπορείς να το πετύχεις με μια επέμβαση σε μεγάλο norwood...

Panoschania

Active Member
H φύτρωση φαινεται να πηγαίνει όπως πρέπει και μια χαρά...με μια επέμβαση δεν μπορεις να ξεμπερδεύεις σε μεγάλα norwood...εδώ άλλοι κάνουν μέχρι 3 σε περιπτώσεις σνα την δική σου και κάνουν ξανά περασμα από τις ιδιές περιοχές για να πύκνωση...και εσύ τα άπλωσες σε μεγάλη επιφάνεια, που σημαίνει οτι χρειάζεσαι και έξτρα πέρασμα αν θες υψηλές πυκνότητες.
Αν δώσει 1 2 κύματα ακόμα φυτρωσης μπορώ να πω ότι πήγε όπως έπρεπε , καθώς υποτίθεται μπροστά έχουμε κάνει τοποθέτηση 40/45fu /cm2, χωρίς να μετρήσω πιστεύω είναι κάτω από 25 fu αυτήν την στιγμή.έπειτα έχω δώσει σχεδόν 5000 grafts και φυσικά αν δεν πάει σημαίνει και καλή απώλεια όπου δεν την ξανά έχεις για επόμενες. Προφανώς και δεν ξεμπερδεύεις με μια, εγώ αναφέρομαι στην πορεία και ζωτικότητα μοσχευμάτων ως τώρα.ΤΟ ταμείο θα γίνει στο 12μηνο και φυσικά αν δεν στρώσει η δοτρια θα είναι ένα από τα μειων.

Τελευταία επεξεργασία:

witcher

Well-Known Member
Αν δώσει 1 2 κύματα ακόμα φυτρωσης μπορώ να το πω αυτό, καθώς υποτίθεται μπροστά έχουμε κάνει τοποθέτηση 40/45fu /cm2, χωρίς να μετρήσω πιστεύω είναι κάτω από 25 fu αυτήν την στιγμή. Προφανώς και δεν ξεμπερδεύεις με μια, εγώ αναφέρομαι στην πορεία και ζωτικότητα μοσχευμάτων ως τώρα.ΤΟ ταμείο θα γίνει στο 12μηνο και φυσικά αν δεν στρώσει η δοτρια θα είναι ένα μειων.
Για 5ο μήνα φαινεται να πηγαίνει καλα, τώρα με το μάτι δυσκολα κρίνεις. Σε μεγάλα norwood που χτίζεις επιφάνειες από την αρχή θέλουν και αλλο πέρασμα οι περιοχές, ενώ έχει πάει κανονικά η φύτρωση.
Έβγαλες και πολλά μοσχεύματα από τη δότρια, επομένως δεν μπορείς να αναμένεις να ειναι όπως πριν, αφού μειώνεται με καθε μεταμόσχευση η πυκνότητα της δότριας..Πχ αν έχεις δότρια 6500 μοσχεύματα, και έβγαλες τα 4850, είναι το 75% της δότριας σου...

Panoschania

Active Member
Για 5ο μήνα φαινεται να πηγαίνει καλα, τώρα με το μάτι δυσκολα κρίνεις. Σε μεγάλα norwood που χτίζεις επιφάνειες από την αρχή θέλουν και αλλο πέρασμα οι περιοχές, ενώ έχει πάει κανονικά η φύτρωση.
Έβγαλες και πολλά μοσχεύματα από τη δότρια, επομένως δεν μπορείς να αναμένεις να ειναι όπως πριν, αφού μειώνεται με καθε μεταμόσχευση η πυκνότητα της δότριας..Πχ αν έχεις δότρια 6500 μοσχεύματα, και έβγαλες τα 4850, είναι το 75% της δότριας σου...
Ε με το μάτι μου είπε ότι έχω 2000-2500 ακόμα, γενικά παίζει λίγο μπακάλικο σε αυτό το θέμα. Εμπειρικά το πάνε..
Ναι για 5 μήνα και νωρίτερα η αλλαγή ήταν αξιοθαυμαστη, τώρα αρχίζει το σκληρό ροκ των προσδοκιών.

ApofasismenosPsyxakias

Και έχε πάντα υπ' όψιν ότι πες ότι τα βγαλες κι αυτά τα 2-2.5Κ, μετά θα πρέπει ν'αφήνεις τα πίσω μαλλιά λίγο πιο μακριά, να μη φαίνεται το μάδημα της δότριας. Τόσο μεγάλες εξαγωγές με δότρια να μη φαίνεται τίποτε, απλά δεν υπάρχουν.

Panoschania

Active Member
Και έχε πάντα υπ' όψιν ότι πες ότι τα βγαλες κι αυτά τα 2-2.5Κ, μετά θα πρέπει ν'αφήνεις τα πίσω μαλλιά λίγο πιο μακριά, να μη φαίνεται το μάδημα της δότριας. Τόσο μεγάλες εξαγωγές με δότρια να μη φαίνεται τίποτε, απλά δεν υπάρχουν.
Εννοείται αλλά αν σε ψιλό μαδισε στην πρώτη, πας ξανά για δεύτερη? Όχι

ApofasismenosPsyxakias

Ακριβώς :D
Κάνεις τη σούμα σου, λες ΟΚ, κερδισμένοι βγήκαμε, μην το παραζορίσουμε και καούμε όμως :D

Είναι καλή μπάτζετ επιλογή ο Γιαμάν αν θες από καράφλας να βγάλεις ξανά μαλλί, αλλά για καλλιτεχνίες-πυκνώσεις-δύσκολες περιπτώσεις, δεν νομίζω πως θα τον εμπιστευόμουν το ίδιο. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν έχουμε δει αποτυχίες και από κορυφαίους και πανάκριβους χειρούργους, ειδικά σε δύσκολες περιπτώσεις.

Panoschania

Active Member
Ακριβώς :D
Κάνεις τη σούμα σου, λες ΟΚ, κερδισμένοι βγήκαμε, μην το παραζορίσουμε και καούμε όμως :D
Εκτός αυτού και vfm να το δεις στο 3000ρο λέει η ιστορία αν πας για 6000ρο +.. ε έκανες και αλλού και ας πήγαινε λιγότερα επιθετικά η τοποθέτηση.

Τελευταία επεξεργασία:

witcher

Well-Known Member
Ε με το μάτι μου είπε ότι έχω 2000-2500 ακόμα, γενικά παίζει λίγο μπακάλικο σε αυτό το θέμα. Εμπειρικά το πάνε..
Ναι για 5 μήνα και νωρίτερα η αλλαγή ήταν αξιοθαυμαστη, τώρα αρχίζει το σκληρό ροκ των προσδοκιών.
οι προσδοκίες σου δεν μπορει να ειναι υψηλές με τόσο μεγάλη επιφάνεια...Αν έκανες και δευτερη μεταμόσχευση όπως σου ειπα τοτε θα πήγαινες για την πυκνότητα..Σημασία έχει τώρα να έχεις μια ομοιόμορφη κάλυψη και να μη δείχνεις καραφλός. Αν θες για πυκνότητας θα πας για δεύτερη επέμβαση, καθώς αυτά τα μοσχεύματα σε τοσο μεγάλη επιφάνεια δεν μπορούν να κάνουν θαύματα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panoschania

Active Member
οι προσδοκίες σου δεν μπορει να ειναι υψηλές με τόσο μεγάλη επιφάνεια...Αν έκανες και δευτερη μεταμόσχευση όπως σου ειπα τοτε θα πήγαινες για την πυκνότητα..Σημασία έχει τώρα να έχεις μια ομοιόμορφη κάλυψη και να μη δείχνεις καραφλός. Αν θες για πυκνότητας θα πας για δεύτερη επέμβαση, καθώς αυτά τα μοσχεύματα σε τοσο μεγάλη επιφάνεια δεν μπορούν να κάνουν θαύματα
Δεν μιλάω για πυκνωτιτα όπως το περιγράφεις, αναφέρομαι στα νούμερα της περίπτωσης μου. δηλαδή ας πούμε έβαλα 5000 graft φυτρωσαν τα 3000, οκ έχω μεγάλη αλλαγή, να πω οκ πέτυχε αφού έχασα 2000 graft και έχω και σημαδάκια στην δότρια γενικώς? Αυτό λέω, αν δεν είχα καμιά γνώση στο θέμα δεν θα καταλάβαινα τίποτε από όλα αυτά, μιλάμε τώρα υποθετικά και με οτι γνώσεις εχω αποκτήσει.

Τελευταία επεξεργασία:

witcher

Well-Known Member
Δεν μιλάω για πυκνωτιτα όπως το περιγράφεις, αναφέρομαι στα νούμερα της περίπτωσης μου. δηλαδή ας πούμε έβαλα 5000 graft φυτρωσαν τα 3000, οκ έχω μεγάλη αλλαγή, να πω οκ πέτυχε αφού έχασα 2000 graft? Αυτό λέω
Αυτό θα το κρίνεις οταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα. Για την ώρα φαινεται να πηγαίνει καλα.

ApofasismenosPsyxakias

Βάστα γερά αδερφέ, από 'δω ως τον 9ο είναι οι καλύτεροι μήνες, θα βλέπεις όμορφες αλλαγές συνέχεια.

ΥΓ Όταν σε πιάνουν οι αμφιβολίες, πάνε κοίταγε μια φωτό του ΠΡΙΝ και μια του ΤΩΡΑ. Και ρώτα τον εαυτό σου αν άξιζαν τα τρία χιλιάρικα. Ίσως όχι είκοσι τρία, αλλά τρία, έβγαλες τα λεφτά σου με τόκο.

Panoschania

Active Member
Βάστα γερά αδερφέ, από 'δω ως τον 9ο είναι οι καλύτεροι μήνες, θα βλέπεις όμορφες αλλαγές συνέχεια.

ΥΓ Όταν σε πιάνουν οι αμφιβολίες, πάνε κοίταγε μια φωτό του ΠΡΙΝ και μια του ΤΩΡΑ. Και ρώτα τον εαυτό σου αν άξιζαν τα τρία χιλιάρικα. Ίσως όχι είκοσι τρία, αλλά τρία, έβγαλες τα λεφτά σου με τόκο.
σίγουρα άξιζε γενικά ως τώρα, ήξερα ότι θα την φάει και λίγο η δότρια,γενικά είναι σταθερά μέσα στις προσδοκίες για 5 μήνα, αυτό που λες αναμονή ως 9το και ελπίζω να δω αυτά τα 2 κύματα που λες και εσύ ότι είδες

bobby

Well-Known Member
Όταν πας με την μια να βγάλεις το 60% μιας δότριας τότε δεν θα έχεις καλή εικονα στην δότρια. Είναι αναμενομενο. Πάντα το Νο1 είναι η φυτρωση, μετά η διαχείρηση δότριας και μετά οι καλλιτεχνίες…..Αν πετύχει το Νο1 (>90%) τότε και λίγο μαδημένη να είναι η δότρια δεν πειράζει (πολύ….). Η σωστή κατ´ εμένα προσέγγιση είναι: για έναν άνθρωπο με 8000 πχ δότρια θα πρέπει μέχρι 3000-3500 η 1η ΜΜ, άλλα 2000-2500 η 2η ΜΜ και κανα 1500-2000 η 3η ΜΜ έτσι δεν ζορίζεται η δότρια και μπορείς να την ομογενοποιήσεις καλά.

Panoschania

Active Member
Όταν πας με την μια να βγάλεις το 60% μιας δότριας τότε δεν θα έχεις καλή εικονα στην δότρια. Είναι αναμενομενο. Πάντα το Νο1 είναι η φυτρωση, μετά η διαχείρηση δότριας και μετά οι καλλιτεχνίες…..Αν πετύχει το Νο1 (>90%) τότε και λίγο μαδημένη να είναι η δότρια δεν πειράζει (πολύ….). Η σωστή κατ´ εμένα προσέγγιση είναι: για έναν άνθρωπο με 8000 πχ δότρια θα πρέπει μέχρι 3000-3500 η 1η ΜΜ, άλλα 2000-2500 η 2η ΜΜ και κανα 1500-2000 η 3η ΜΜ έτσι δεν ζορίζεται η δότρια και μπορείς να την ομογενοποιήσεις καλά.
ε εμεις ψαχνουμε την μεσαια λυση, 2,3 μμ εγω δεν θα εκανα,αντε μια ακομα σε 5 -10 χρονια πχ ,η δοτρια γενικα πεταει τριχακια νεα άρα πιστεύω θα βελτιωθεί

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Με μια ΜΜ «καθαρίζουν» (αν όλα πάνε καλά και όχι πάντα) τα μικρά NW (1-3). Τα μεγάλα θέλουν τουλάχιστον 2 αν όλα πάνε τέλεια, αν όχι ……. Εσύ είσαι μεγάλο NW. Με την ΜΜ σου δεν πήγες να «κλείσεις» περιοχή αλλά «μπάζωσες» όλη την προβληματική περιοχή, άρα για να επιτυχείς καλή κάλυψη θέλεις συμπλήρωμα….πόσο συμπλήρωμα εξαρτάται από την επιτυχία της φυτρωσης, για αυτό λέμε πάντα ότι ανεξαρτήτως της στρατηγικής η φυτρωση είναι πάντα το Νο1!!! Η δότρια αν είναι ομοιόμορφη δεν πειράζει να είναι αραιή, «μπούφλες» να μην έχει και όλα καλά! Δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι όπως πριν, είτε έβγαλες 3000 είτε 5000, νομίζω αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Μην σε απογοητεύει τίποτα, ταμείο θα κάνεις στο 12μηνο, όχι νωριτερα!

Μπλουζα