PKAR7219TA, 2400g, FUE, 20/10/2023

gregkont13

Verified MM member
Κύριοι, η άποψη μου είναι η εξής.

- Το μέλος μπορεί να έγραψε να μη βγάλουμε κόμπλεξ κλπ, αλλά προσωπικά το βρίσκω "λογικό". Πλήρωσε 6.000 ευρώ, πήρε ένα αποτέλεσμα για 2000-3000 ευρώ και θέλει να μπει για διορθωτική. Αν κάνει μια μετωπική επίθεση στο γιατρό (με τον οποίο μπορεί να έχει μιλήσει και προσωπικά), δεν θα κάνει διορθωτική και ο σκοπός του αυτός ειναι μιας που τα έσκασε. Λογικό...
-Μπορούμε να κρίνουμε με βάση όσα έχει πει τι αντιμετώπιση είχε και όλοι μας ξέρουμε πως αν δεν έγραφε εδώ, μπορεί ακόμα να έτρεχε.
-Η απάντηση του γιατρού ήταν ήπια και με ανάληψη ευθύνης. Άποψη μου, ο γιατρός έχει χάσει πολλούς πόντους με τη συμπεριφόρα του με όσα έγιναν με τον Πάνο, τις ερωτήσεις που δεν απάντησε, το AI κλπ και απάντησε έτσι, γιατί έχει πλέον πέσει πολύ χαμηλά εδώ μέσα. Αν ήμασταν σε μια εποχή Jacksmith, μπορεί να του έλεγε και αυτού ότι θα αλλάξουν οι σχέσεις του μόλις παρουσιάσει και να γινόταν πολέμος. Δεν τον παίρνει μετά από ότι έχει γίνει (άποψη μου).
-Το μνμ του για τον αεράτο, δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα που δεν μπορεί να κρύψει. Του λέει κάτι για τη μμ που δεν ειναι καλή, και αυτός απαντάει αν έχει προγούλι κλπ. Με λίγα λόγια κάνει ότι άκριβως έχει γράψει το chatgpd. Προσπαθεί να πλήξει την εικόνα και σε άλλες περιπτώσεις το χαρακτήρα κάποιου, αντί να απαντήσει στα επιχείρηματα του, επειδή δεν θέλει γενικά διαφάνια και επειδή έχει απαίσιο χαρακτήρα.
- Είπε ότι το να λέει τον άλλο κότα δεν είναι βρισιά και πως οι χαρακτηρισμοί του ως προς τα μέλη είναι δίκαιοι... Όποιος μπει εδώ μέσα, μπορεί να τον κρίνει για αυτό που είναι.

Τα συμπεράσματα είναι απλά. Η κλινική νοιάζεται μονάχα για το τελευταίο ευρώ που μπορεί να πει στην τσέπη της, η βελτιώση μετά το Λορέτζο είναι μικρή, η τιμή ακριβή για όσα προσφέρει και ο χαρακτήρας (που περιλαμβάνει και τις περιπτώσεις αποτύχιας) άθλιος. Οπότε, ο καθείς ας προσέξει την επιλογη του. Υπάρχει πλέον στο φόρουμ αρκετό ανεξάρτητο υλικό για να βγουν συμπεράσματα.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ναι αλλά και το μέλος τώρα εδώ από ότι αντιλαμβανόμαστε μπήκε φασαριοζος,να κάνει θύελλα,πέσαμε ολοι και είπαμε το λογικό...να βγει ο γιατρός και να πει αν δέχεται την πρόκληση του ασθενή του για live παρουσίαση στην κλινική του...
Δλδ έβαλε μπριζες για ποιο λόγο και τώρα μας τα γυρναει ? Παραλίγο να μας πει και κομπλεξικους ο τύπος ..για μενος μίλησε κτλ..
Μάλιστα !!
Καλό θα είναι λοιπόν μάγκες ,αν θέλετε να πάρετε κάτι ως επιδιόρθωση η οτιδήποτε άλλο θέλετε ,να έχετε στο νου σας ότι το φόρουμ,δεν ειναι για αυτό το σκοπό εδώ .να τσακωνόμαστε για χάρη σας ,επειδή ήταν η τελευταία λύση σας..
Το κάθε μελος εδώ μέσα από εμάς συζητάμε μεταξύ μας ,και οπως μπορούμε βοηθάμε ο ένας τον άλλο με τις οποίες γνώσεις έχει ο καθένας μας ..άλλος μηδαμινές ,άλλος απίστευτες γνώσεις ..μην κοιτάτε μόνο να επωφεληθείτε λοιπόν
Γιατί και εγώ τώρα μπορεί να πω ότι από τα αρχικά μνμτα σου που έβγαλες μενος ,θυμό ,και επιθετικότητα για το γιατρό,ξαφνικά κάτι άλλαξε ,και αφού πήρες αυτό που ήθελες από εμάς ,μας την λες κιόλας ...
Εεεεεεεελα παρτακηδες πολλοί μαζευτηκατε

- Το μέλος μπορεί να έγραψε να μη βγάλουμε κόμπλεξ κλπ, αλλά προσωπικά το βρίσκω "λογικό". Πλήρωσε 6.000 ευρώ, πήρε ένα αποτέλεσμα για 2000-3000 ευρώ και θέλει να μπει για διορθωτική. Αν κάνει μια μετωπική επίθεση στο γιατρό (με τον οποίο μπορεί να έχει μιλήσει και προσωπικά), δεν θα κάνει διορθωτική και ο σκοπός του αυτός ειναι μιας που τα έσκασε. Λογικό...
-Μπορούμε να κρίνουμε με βάση όσα έχει πει τι αντιμετώπιση είχε και όλοι μας ξέρουμε πως αν δεν έγραφε εδώ, μπορεί ακόμα να έτρεχε.
-Η απάντηση του γιατρού ήταν ήπια και με ανάληψη ευθύνης. Άποψη μου, ο γιατρός έχει χάσει πολλούς πόντους με τη συμπεριφόρα του με όσα έγιναν με τον Πάνο, τις ερωτήσεις που δεν απάντησε, το AI κλπ και απάντησε έτσι, γιατί έχει πλέον πέσει πολύ χαμηλά εδώ μέσα. Αν ήμασταν σε μια εποχή Jacksmith, μπορεί να του έλεγε και αυτού ότι θα αλλάξουν οι σχέσεις του μόλις παρουσιάσει και να γινόταν εδώ πολέμος. Δεν τον παίρνει μετά από ότι έχει γίνει (άποψη μου).
-Το μνμ του για τον αεράτο, δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα που δεν μπορεί να κρύψει. Του λέει κάτι για τη μμ που δεν ειναι καλή, και αυτός απαντάει αν έχει προγούλι κλπ. Με λίγα λόγια κάνει ότι άκριβως έχει γράψει το chatgpd. Προσπαθεί να πλήξει την εικόνα και σε άλλες περιπτώσεις το χαρακτήρα κάποιου, αντί να απαντήσει στα επιχείρηματα του, επειδή δεν θέλει γενικά διαφάνια και επειδή έχει απαίσιο χαρακτήρα.
- Είπε ότι το να λέει τον άλλο κότα δεν είναι βρισιά και πως οι χαρακτηρισμοί του ως προς τα μέλη είναι δίκαιοι... Όποιος μπει εδώ μέσα, μπορεί να τον κρίνει για αυτό που είναι.

Τα συμπεράσματα είναι απλά. Η κλινική νοιάζεται μονάχα για το τελευταίο ευρώ που μπορεί να πει στην τσέπη της, η βελτιώση μετά Λορέτζο είναι μικρή, η τιμή ακριβή για όσα προσφέρει και ο χαρακτήρας (που περιλαμβάνει και τις περιπτώσεις αποτύχιας) άθλιος. Οπότε, ο καθείς ας προσέξει την επιλογη του. Υπάρχει πλέον στο φόρουμ αρκετό ανεξάρτητο υλικό για να βγουν συμπεράσματα.

Flag17

Well-Known Member
Καλά δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που κάποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτει το φόρουμ για να κερδίσει επέμβαση ή αποζημίωση για κάποια αποτυχία. Αυτό είναι αποδεκτό. Απλά αν πάρεις αυτό που θες και η συμφωνία είναι να μην το συνεχίσεις καλό είναι απλά να σιωπας και όχι να κράζεις όσους σε στήριξαν για να πάρεις αυτό το κάτι.

Marios1982

Well-Known Member
Ναι αλλά και το μέλος τώρα εδώ από ότι αντιλαμβανόμαστε μπήκε φασαριοζος,να κάνει θύελλα,πέσαμε ολοι και είπαμε το λογικό...να βγει ο γιατρός και να πει αν δέχεται την πρόκληση του ασθενή του για live παρουσίαση στην κλινική του...
Δλδ έβαλε μπριζες για ποιο λόγο και τώρα μας τα γυρναει ? Παραλίγο να μας πει και κομπλεξικους ο τύπος ..για μενος μίλησε κτλ..
Μάλιστα !!
Καλό θα είναι λοιπόν μάγκες ,αν θέλετε να πάρετε κάτι ως επιδιόρθωση η οτιδήποτε άλλο θέλετε ,να έχετε στο νου σας ότι το φόρουμ,δεν ειναι για αυτό το σκοπό εδώ .να τσακωνόμαστε για χάρη σας ,επειδή ήταν η τελευταία λύση σας..
Το κάθε μελος εδώ μέσα από εμάς συζητάμε μεταξύ μας ,και οπως μπορούμε βοηθάμε ο ένας τον άλλο με τις οποίες γνώσεις έχει ο καθένας μας ..άλλος μηδαμινές ,άλλος απίστευτες γνώσεις ..μην κοιτάτε μόνο να επωφεληθείτε λοιπόν
Γιατί και εγώ τώρα μπορεί να πω ότι από τα αρχικά μνμτα σου που έβγαλες μενος ,θυμό ,και επιθετικότητα για το γιατρό,ξαφνικά κάτι άλλαξε ,και αφού πήρες αυτό που ήθελες από εμάς ,μας την λες κιόλας ...
Εεεεεεεελα παρτακηδες πολλοί μαζευτηκατε
Εχεις δικαιωθεί στα πάντα

nick the Greek

Active Member

-Η απάντηση του γιατρού ήταν ήπια και με ανάληψη ευθύνης. Άποψη μου, ο γιατρός έχει χάσει πολλούς πόντους με τη συμπεριφόρα του με όσα έγιναν με τον Πάνο, τις ερωτήσεις που δεν απάντησε, το AI κλπ και απάντησε έτσι, γιατί έχει πλέον πέσει πολύ χαμηλά εδώ μέσα. Αν ήμασταν σε μια εποχή Jacksmith, μπορεί να του έλεγε και αυτού ότι θα αλλάξουν οι σχέσεις του μόλις παρουσιάσει και να γινόταν εδώ πολέμος. Δεν τον παίρνει μετά από ότι έχει γίνει (άποψη μου).

Τα συμπεράσματα είναι απλά. Η κλινική νοιάζεται μονάχα για το τελευταίο ευρώ που μπορεί να πει στην τσέπη της, η βελτιώση μετά Λορέτζο είναι μικρή, η τιμή ακριβή για όσα προσφέρει και ο χαρακτήρας (που περιλαμβάνει και τις περιπτώσεις αποτύχιας) άθλιος. Οπότε, ο καθείς ας προσέξει την επιλογη του. Υπάρχει πλέον στο φόρουμ αρκετό ανεξάρτητο υλικό για να βγουν συμπεράσματα.
Πόσο μου αρέσει όταν ξεχωρίζουν οι μορφωμένοι, κοινωνικά επιδεξιοι, κατασταλλαγμενοι από τους αμορφωτους, αιμοδιψείς, αβουλους που μετατρέπονται σε προσωπικά θηρία με τη δύναμη της μάζας δεν λέγεται...δεν έχω κάτι με τους δεύτερους..απλά εκτιμώ αφάνταστα τους πρώτους

aeratos28

Just aeratos
Χαχαχαχαχα
Εχεις δικαιωθεί στα πάντα
Απλά μου αρέσει να λέγεται η αλήθεια ..ξεκάθαρα όλοι αυτοί,κάνουν αυτό το πράγμα με σκοπό το προσωπικό τους όφελος ..και μόνο...ειδικά όταν προσπαθούν να το ντύσουν και καλά για την προστασία των μελών κτλ ,εκεί πραγματικά είναι ότι καλύτερο..

Για να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα απαντάω σε όσους θεωρούν ότι τα γύρισα και άλλα τέτοία…..

Σε μία βδομάδα έχω κλείσει ραντεβού για επέμβαση σε άλλη κλινική, όποτε διορθωτική δεν στην εν λόγω κλινική δεν πρόκειται να κάνω.(για τους δύσπιστους ας στείλουν προσωπικό μηνυμα να δείξω στοιχεία)

Προφανώς μετά την παρουσίαση μου στο φόρουμ το όλο εγχείρημα έχει και ένα τίμημα για εμένα όσο αφορά την σχέση μου με τον γιατρό όπου έχει διαρρηχθεί, ο μόνος λόγος που μοιράστηκα την εμπειρία μου ήταν για να αποσαφηνισθεί η αλήθεια για το αποτέλεσμα της επέμβασης, τα γεγονότα που ακολούθησαν και για να αναδείξω την στάση της κλινική.

Τί κατάφερα, να μην διαστρεβλωθεί η αλήθεια και μια δικαίωση και ίσως ορισμένα εν δυνάμει περιστατικά να χαίρουν καλύτερης αντιμετώπισης γιατί θα ελλοχεύει η δαμόκλεια σπάθη παρουσίασης στο foroum.

Για επιστροφή χρημάτων ξέρετε όσοι έχουν κάνει επεμβάσεις ότι από πρίν έχεις υπογράψει για να μην μπορείς να διεκδίκησης χρηματική αποζημίωση, ποτέ και πουθενά δεν έχει δικαιωθεί μέσω δικαστικής οδού κανείς.

Για εμένα το να παρουσιάσω την μ.μ είχε όντως οικονομικό κόστος χάνοντας ίσως ένα repair ή κάποια επιστροφή χρημάτων σε σχέση με εσάς που σχολιάζετε ελαφρά τη καρδία ότι είμαι παρτάκιας και ότι εκμεταλευτηκα το σαιτ σας.

Οπότε υποδείξεις και χαρακτηρισμούς από αυτούς που δεν έχουν να χάσουν τίποτα δεν ανέχομαι.

aeratos28

Just aeratos
Ποιο οικονομικό κόστος είχε για εσένα ρε μεγάλε? Πλάκα μας κάνεις? Σε αγνοούσε τόσους μήνες ο Αναστασάκης ,και μόλις πήρες απόφαση ότι δεν παίζει επιδιόρθωση αφού σε έβγαζαν από την κλινική του ως επιτυχημένο αποτέλεσμα,από τα νεύρα σου άνοιξες νήμα εδώ για να τον κάνεις dirty που λέμε ..
Σιγά μην μας πεις κιόλας ότι το έκανες για το καλό του φόρουμ για τα μέλη ...αν είχε αναγνωρίσει το λάθος του ο Αναστασάκης και σου έλεγε έλα,να φτιάξουμε όπως πρέπει το κεφάλι σου αφού δεν πήγε καλά η επέμβαση,ούτε καν νήμα δεν θα άνοιγες..
Καλές οι παπατζες που γράφετε μερικοί,αλλά πείτε τα σε κανέναν άλλο ..
Μετά εγώ φταίω που τα λέω ,και βγαίνω και ο κακος ...
Και εγώ λοιπόν δεν σου επιτρέπω να παίζεις με τη νοημοσύνη μας
Για εμένα το να παρουσιάσω την μ.μ είχε όντως οικονομικό κόστος χάνοντας ίσως ένα repair ή κάποια επιστροφή χρημάτων σε σχέση με εσάς που σχολιάζετε ελαφρά τη καρδία ότι είμαι παρτάκιας και ότι εκμεταλευτηκα το σαιτ σας.

Tetrakis

Well-Known Member
Ποιο οικονομικό κόστος είχε για εσένα ρε μεγάλε? Πλάκα μας κάνεις? Σε αγνοούσε τόσους μήνες ο Αναστασάκης ,και μόλις πήρες απόφαση ότι δεν παίζει επιδιόρθωση αφού σε έβγαζαν από την κλινική του ως επιτυχημένο αποτέλεσμα,από τα νεύρα σου άνοιξες νήμα εδώ για να τον κάνεις dirty που λέμε ..
Σιγά μην μας πεις κιόλας ότι το έκανες για το καλό του φόρουμ για τα μέλη ...αν είχε αναγνωρίσει το λάθος του ο Αναστασάκης και σου έλεγε έλα,να φτιάξουμε όπως πρέπει το κεφάλι σου αφού δεν πήγε καλά η επέμβαση,ούτε καν νήμα δεν θα άνοιγες..
Καλά, ο Αναστασάκης δεν έγραψε ότι τον έχει στα repair του Μαρτίου ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Εκτιμω τους ανθρωπους που λεν τα πραγματα με το ονομα τους, απλα λιτα και κατανοητα σε σχεση με αυτους που αρχικα σε χρησιμοποιουν για να πετυχουν το στοχο τους, μετα γυρνανε τη μπιφτεκα("κομπλεξικοι με μενος στο γιατρο"*) και αν χρειαστει το επαναλαμβανουν αντιστροφα.
Οχι οτι με τους δευτερους εχω κατι... Αλλα ΠΡΟΤΙΜΩ τους πρωτους ;)

*επιασε η μαρκετιστικη παπατζα.

aeratos28

Just aeratos
To the point..σωστός ;)
Ευχαριστώ ρε μπρο
Εκτιμω τους ανθρωπους που λεν τα πραγματα με το ονομα τους, απλα λιτα και κατανοητα σε σχεση με αυτους που αρχικα σε χρησιμοποιουν για να πετυχουν το στοχο τους, μετα γυρνανε τη μπιφτεκα("κομπλεξικοι με μενος στο γιατρο"*) και αν χρειαστει το επαναλαμβανουν αντιστροφα.
Οχι οτι με τους δευτερους εχω κατι... Αλλα ΠΡΟΤΙΜΩ τους πρωτους ;)

*επιασε η μαρκετιστικη παπατζα.

Legend

Active Member
Νομίζω είστε τελείως διαφορετικές περιπτώσεις Νίκο. Εδώ το παλικάρι δεν μπήκε στο φόρουμ για να δείξει το αποτέλεσμα που δεν ήταν ικανοποιητικό μπήκε επειδή δεν μπορούσε να έχει μια αξιοπρεπή επικοινωνία με την κλινική για να του κάνουν repair. Ήδη ο γιατρός του είπε ότι τον έχει στα ραντεβού για repair με τα τριπλά από ότι του είχαν αναφέρει αρχικά. Και παραδέχθηκε 100% το κακό αποτέλεσμα.
Αφού ο ιδιος ο PKAR7219TA λεει οτι έχει κλείσει σε αλλη κλινική για repair επέμβαση σε μια εβδομάδα. Άρα τελικά δεν ήθελε να πάρει κάποιο repair από τον Αναστασάκη με την παρουσίαση του στο φορουμ (Λογικά δεν θα τον εμπιστεύεται πλέον για να έκλεισε αλλού επέμβαση).
Ο ιδιος ανέφερε οτι απλά ηθελε να δειξει στο φορουμ το απογοητευτικό αποτέλεσμα που πήρε και την κακή συμπεριφορά που ειχε η κλινική απεναντι του και οσα μελοσάβησαν μεταξύ αυτου και της κλινικής, οπως ανέφερε το μήνυμα του παραπάνω.

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Μωρε ναι να ενημερωσει τους αλλους ηθελε απλα

α) 3 προηγουμενες επεμβασεις δεν πηγαν οπως επρεπε και ποτε δεν ειπε που τις εκανε με αντιστοιχο νημα

β) ειναι μελος απο το 15, να παρουσιασει λαιβ δεν το εκανε, μαλλον ηθελε να το δειξει ολοκληρωμενο με verified στο τελος

γ) επιδιωκει νεα επεμβαση επιδιορθωτικη και μονο οταν βλεπει οτι δε θα γινει οπως πρεπει ανεβαζει νημα με παραπονα, ειδαλλως που τον ειδατε... Θα μαθαινατε ποτε οτι υπηρξε μια αποτυχια που επιδιορθωθηκε που ηταν και η ουσια?

δ) παει για νεα επεμβαση, δε λεει που και δε βλεπω επιθυμια live παρουσιασης

Η προθεση στο νημα αυτο ειναι η ενημερωση για τους επομενους. Αμφιβαλλει κανεις???
Απαγορευεται να θιξουμε αυτο το γεγονος και οτι δεν πρεπει να ειμαστε ετσι ως πελατες;

Δε νομιζω!!!

Live παρουσιασεις και παλι live παρουσιασεις. Μονο ετσι ξερεις σιγουρα τι συμβαινει.

Τωρα αν εσεις εχετε τη μυγα μυγιαστειτε ελευθερα.

nick the Greek

Active Member
Εγώ αναρωτιέμαι ο φίλος που θα πάει στην Ελλάδα μετά από 3 μμ να φτιάξει αυτό που έχει γίνει.
Εσύ είσαι ο υγιής σκεπτόμενος που συμμερίζεται τον πόνο του άλλου στην προκειμένη...έστω και αν όντως έδρασε με υποκειμενικό όφελος (κατά τη δική μου άποψη αποδείχτηκε περίτρανα πως όχι)..μετά από 4 βσκ..για Πέμπτη πάει τώρα..

Legend

Active Member
Και τι αν το λέει ο ίδιος φίλε;;ξέρει καλύτερα ο ίδιος τι λέει από τις παλιό σειρές του φόρουμ; ο τύπος μπήκε φασαριοζος με σκοπο να πάρει με το μέρος του τους "οργανωμένους " του φόρουμ και αφού ξεμπροστιασουν όλοι μαζί παρέα την αντιμετώπιση που δέχθηκε (λες και δεν το έκανε ο ίδιος εξ αρχής με τεκμήρια ήθελε παρέα) μετά να τσιμπήσει και τζάμπα repair με τη βοήθεια των πρωτοπαλικαρων..και στο τέλος να τους "πουλήσει " αφού τους εκμεταλλευτηξε και να κάνει το repair του και να γίνουν και φιλαράκια με τον γιατρό ο κουτοπονηρος προδότης..τώρα αυτά ότι έκλεισε repair με άλλον γιατρό σε 10 μέρες κιόλας εμείς εδώ οι παλιοί που έχουμε δει τα πάντα δεν τα υπολογίζουμε..ξέρουμε εμείς να "κόβουμε " φάτσες..πραγματικά είναι να μην ξέρεις αν πρέπει να γελάς η να κλαις με τον τρόπο σκέψης κάποιων πραγματικά...
Κοίταξε αν ηθελε να πάρει κάποιο repair από την κλινική που έκανε την επέμβαση δεν θα ειχε κλεισει repair με αλλη κλινική σε μια εβδομάδα κιόλας. Θα περίμενε να δει τι θα γινει με την κλινική που έκανε την επέμβαση...Οπότε με αυτο φαινεται οτι δεν ηθελε να ξανακανει επέμβαση με την ιδια κλινική πλεον...
και ο @jacksmith που έκανε νημα με την αρνητική εμπειρια του με την ιδια κλινική ειχε δηλώσει οτι δεν θέλει να εχει καμια σχεση με την κλινική και δεν θα ξαναπήγαινε στην ιδια κλινική και έτσι έκανε. Πηγε αλλου...

Μπλουζα