PKAR7219TA, 2400g, FUE, 20/10/2023

nick the Greek

Active Member
Κοίταξε αν ηθελε να πάρει κάποιο repair από την κλινική που έκανε την επέμβαση δεν θα ειχε κλεισει repair με αλλη κλινική σε μια εβδομάδα κιόλας. Θα περίμενε να δει τι θα γινει με την κλινική που έκανε την επέμβαση...Οπότε με αυτο φαινεται οτι δεν ηθελε να ξανακανει επέμβαση με την ιδια κλινική πλεον...
και ο @jacksmith που έκανε νημα με την αρνητική εμπειρια του με την κλινική ειχε δηλώσει οτι δεν θα ξαναπήγαινε στην ιδια κλινική και έτσι έκανε. Πηγε αλλου...
Αστειεύομαι φίλε μου..αλλά μην προσπαθείς να βγάλεις και άκρη.. στου κουφού σίγουρα "κουτοπονηρου "(πιθανότατα) την πόρτα, όσο θέλεις βροντα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legend

Active Member
σχετικά με το φίλο που έγραψε εδώ είναι ξεκάθαρο πως έγραψε με σκοπό να πιέσει τον αναστασάκη να του απαντήσει. δεν έγραψε για να βοηθήσει το φόρουμ αλλά από θυμό και αγανάκτηση. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Τώρα περιμένα πως θα έρθει σε ρίξη με το γιατρό μολις το κάνε... Τον καταλάβαινω το φίλο... ακόμα και αν το φόρουμ δεν τον νοιάζει, που οκ δεν έγινε κάτι, είναι δύσκολο να έχεις πάει χάλια σε μμ που τα σκάσες χοντρά. Ελπίζω να μην κάνει πάνω στην αγανάκτηση του μια κακή επιλογή ελλάδα γιατί δεν έχει και περιθώριο.
Και εγώ πιστεύω από θυμό και αγανάκτηση το έκανε από αυτά που βίωσε τοσο καιρό, αλλά έμμεσα βοηθάει και το φορουμ με το να παρουσιάζει το αποτελεσμα του να βγουν χρησιμα συμπεράσματα έστω και αν δεν εκανε παρουσιαση σε live χρονο...μακάρι να έβγαιναν ολοι να τα πουν και ας μη το εκαναν την παρουσίαση από την αρχη.

aeratos28

Just aeratos
Άμα του έλεγε ο Αναστασάκης εξαρχής έλα να σου βάλω τα grafts που χρειάζεσαι ,ούτε γράμμα της αλφαβήτου δεν θα έβλεπες από αυτόν...όχι νήμα για να δείξει το κακό αποτέλεσμα του .
(((Βοηθάει))) Άθελά του ,αν και δεν το βλέπω ως βοήθεια καν για το φόρουμ αλλά λέμε τώρα
Και εγώ πιστεύω από θυμό και αγανάκτηση το έκανε από αυτά που βίωσε τοσο καιρό, αλλά έμμεσα βοηθάει και το φορουμ με το να παρουσιάζει το αποτελεσμα του να βγουν χρησιμα συμπεράσματα έστω και αν δεν εκανε παρουσιαση σε live χρονο...μακάρι να έβγαιναν ολοι να τα πουν και ας μη το εκαναν την παρουσίαση από την αρχη.

nick the Greek

Active Member
τα ανεξάρτητα που χουμε δει ποσα ειναι? 15-20? έχει και άλλα πολλά..... εννοώ που δεν είναι και θεαματικά :p
Και αντε να θέλουν να εμφανιστούν οι ανεξάρτητοι ρ Γκρέγκορι βλέπεις εδώ να τους προσφέρουμε γόνιμο έδαφος;;άσχετα από τα κριτήρια για τα οποία θα δημοσιεύσουν, θεωρείς ότι το φόρουμ μόνο να κερδίσει δεν έχει;;σου λέει ο άλλος να μπω να υποδείξω αστοχίες συμπεριφορές κτλ και να βρω και το μπελά μου από τον κάθε αερολογατο....

FALA

New Member
Καλά εσύ τα γραφεις χρόνια γιατί δεν γράφεις κάτι άλλο ως απάντηση σε θέματα που έχουν αξία...για να αποφύγεις τις απαντήσεις τα γράφεις αυτά..μην μπερδευεσαι..χαχαχα ...από εσένα τα δανείστηκε ο τυπακος εδω ..αν πας στο νήμα του,θα δεις γιατί με βρίζει όπως εσύ ..γιατί και αυτόν τον έβγαλα στη σέντρα επειδή λειτούργησε ακόμα μια φορά υπογείως για πάρτη του..να κερδίσει πάλι από το φόρουμ...
Αλλά μην ξυνεσαι για φασαρία τώρα..
Πήρα το μέρος σου πιο πίσω αν δεις γιατί ξηγηθηκες σπαθί στον νηματοθετη αυτόν..του είπες αντρικα ότι είναι το χειρότερο περιστατικό σου αυτός,ζητάς συγνώμη και τον καλύπτεις για repair ...αλλά αποδείχτηκε και ότι πήγε να σε κάνει dirty και έφαγε κράξιμο ..τα καλά τα λέμε δόκτωρ..
Μέχρι την παραδοχή και την ανάρτηση ότι είμαι το χειρότερο περιστατικό ήμουν πετυχημένο είχαν προηγηθεί όσα μύρια για να φτάσουμε στην αντρίκια ανάρτηση, όσο για το repair είναι λυπηρό να μαθαίνεις το πότε έχεις ραντεβού(υποτίθεται 1 Μαρτίου) μέσω του foroum αλλά η υπεύθυνη για τα ραντεβού να μην απαντάει στο τηλέφωνο.Την τελευταία φορά που μίλησα μαζί της 10 Ιανουαρίου γιατί μετά δεν απαντούσε μου είχε μεταφέρει ότι θα με καλούσε τον Μάρτιο για να μου πεί πότε θα κάνουμε.Τώρα έμαθα ότι ήμουν 1 Μαρτίου μάλλον θα με καλούσε το πρώι και το βράδυ θα έμπαινα κάτι άλλο δεν μπορώ να υποθέσω.

Καλά εσύ τα γραφεις χρόνια γιατί δεν γράφεις κάτι άλλο ως απάντηση σε θέματα που έχουν αξία...για να αποφύγεις τις απαντήσεις τα γράφεις αυτά..μην μπερδευεσαι..χαχαχα ...από εσένα τα δανείστηκε ο τυπακος εδω ..αν πας στο νήμα του,θα δεις γιατί με βρίζει όπως εσύ ..γιατί και αυτόν τον έβγαλα στη σέντρα επειδή λειτούργησε ακόμα μια φορά υπογείως για πάρτη του..να κερδίσει πάλι από το φόρουμ...
Αλλά μην ξυνεσαι για φασαρία τώρα..
Πήρα το μέρος σου πιο πίσω αν δεις γιατί ξηγηθηκες σπαθί στον νηματοθετη αυτόν..του είπες αντρικα ότι είναι το χειρότερο περιστατικό σου αυτός,ζητάς συγνώμη και τον καλύπτεις για repair ...αλλά αποδείχτηκε και ότι πήγε να σε κάνει dirty και έφαγε κράξιμο ..τα καλά τα λέμε δόκτωρ..
Μέχρι την παραδοχή και την ανάρτηση ότι είμαι το χειρότερο περιστατικό ήμουν πετυχημένο είχαν προηγηθεί όσα μύρια για να φτάσουμε στην αντρίκια ανάρτηση, όσο για το repair είναι λυπηρό να μαθαίνεις το πότε έχεις ραντεβού μέσω του foroum αλλά η υπεύθυνη για τα ραντεβού να μην απάνταει στο τηλέφωνο.Την τελευταία φορά που μίλησα μαζί της (14 Ιανουαρίου)γιατί μετά δεν απαντούσε μου είχε μεταφέρει ότι θα με καλούσε τον Μάρτιο για να μου πεί πότε θα κάνουμε.Τώρα έμαθα ότι ήμουν 1 Μαρτίου μάλλον θα με καλούσε το πρώι και το βράδυ θα έμπαινα κάτι άλλο δεν μπορώ να υποθέσω.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Μέχρι την παραδοχή και την ανάρτηση ότι είμαι το χειρότερο περιστατικό ήμουν πετυχημένο είχαν προηγηθεί όσα μύρια για να φτάσουμε στην αντρίκια ανάρτηση, όσο για το repair είναι λυπηρό να μαθαίνεις το πότε έχεις ραντεβού(υποτίθεται 1 Μαρτίου) μέσω του foroum αλλά η υπεύθυνη για τα ραντεβού να μην απαντάει στο τηλέφωνο.Την τελευταία φορά που μίλησα μαζί της 10 Ιανουαρίου γιατί μετά δεν απαντούσε μου είχε μεταφέρει ότι θα με καλούσε τον Μάρτιο για να μου πεί πότε θα κάνουμε.Τώρα έμαθα ότι ήμουν 1 Μαρτίου μάλλον θα με καλούσε το πρώι και το βράδυ θα έμπαινα κάτι άλλο δεν μπορώ να υποθέσω.
Αυτή είναι αντρίκια συμπεριφορά.
Παντελονάτη.:D

Εδώ μέσα οι έννοιες η ορολογία τους και η επεξήγηση τους έχουν πλέον ξεφτιλιστεί, ο καθένας πετάει τη μαλακία του και νομίζει ότι από πίσω έχει άλλους που τον χειροκροτάνε και τρώνε σανό.

Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι λέει ο θυμόσοφος λαός.

Φίλε σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και πολύ προσοχή πλέον.
Έξω υπάρχουν Χίμαιρες..

gregkont13

Verified MM member
Δεν αλλαζει τιποτα οτι και να πεις.

ΟΛΑ, μα ΟΛΑ, τα κανεις για να διατηρησεις την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ της ΨΕΥΤΟ-εικονας σου:
Το παιζεις ο ...Αδεκαστος Μπαρας, που δηθεν δεν εχει εμπαθειες και λεει παντα την αλήθεια κτλ.
Το παιζεις ανωτεριλα και ιστορια.

Δεν εισαι τιποτα απο αυτα.
Αν ησουν ικανος να εισαι ενα δικαιο ατομο θα ειχες γινει δικαστης ή καποιος επιστημονας.
Και ΣΙΓΟΥΡΑ θα εγραφες διαφορετικα
Δεν εισαι τιποτα απο τα δυο.

Ενα AVATAR εισαι σε ενα ανωνυμο φορουμ που εχει ...ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ κατι που ΔΕΝ καταφερες στο πραγματικό κοσμο και το υποκρινεσαι εδω.
Και παραμενεις εδω περα γιατι το δηλητηριο που εχεις ειναι ισχυροτερο απο αυτων που χριζονται απο εσενα αντιπαλοι σου, γιατι απλα εχεις αναπτυξει ΜΟΝΟ δηλητηριο ολα αυτα τα χρονια λογω απογοητευσης.

ΟΤΙ αξια εχει να με βριζει ενα VIRTUAL ατομο οπως εσυ, την ιδια εχει να συμφωνει μαζι μου
ΜΗΔΕΝ.
Αλλα ελευθερα πιστευε οτι εχγω δηθεν κραταω σκορ ποτε με εξραξες και ποτε συμφωνησες...
Μαλλον δεν εχει ςκαταλαβει ποσο ασημαντος εισαι ΟΣΟ και μπορεις να κανεις ζημια.
ΔΕΝ σε κανει αυτο σημαντικό
Καταστροφικο σε κανει, οπως τα παρασιτα ή την σκουρια.

Αυτα λοιπον πουλα τα στα χαπατα που νομιζεις οτι υπαρχουν εδω μεσα και ελπιζεις να τρωνε σανο και να πιστευουν οτι εισαι δηθεν μια ξεχωριστη δικαια, συνετη και ωριμη προσωπικότητα.
Απλα εχεις internet connection...

Για οσους ΔΕν ειναι χαπατα, εισαι ξεκαθαρα το ακριβως αντιθετο.
Εμμονικός, παιδιαστικός, ανωριμος, βιτριολικος, με βαθια πικρα και απογοητευση, χωρις πραγματικα καλη σκεψη η κουβεντα για κανενα παρα μονο για οποιον αποδεχεται την ψευτοεικονα που εχεις φτιαξει μεσα σου και εδω μεσα για να δωσεις νοημα σε μια ζωη που ΔΕΝ σε ικανοποιει καθολου (και ας εβγαλες ωραια μαλλια), φθονερος, ζηλιαρης και πανω απο ολα ΔΕΙΛΟΣ και φοβισμενος σαν κουνελι.
Καλη τυχη!
Ειλικρινα!

Εισαι ομως ο μονος που διαβαζω να ενδιαφερεται για αυτο απο αυτους που γραφουν.
Πολλοι ερχονται για το μαδομ@@νι μονο με ΠΡΟΣΧΗΜΑ τα μαλλια, που ΚΑΝΕΙΣ πλεον δεν φαινεται να εχει προβλημα αππο του ςπαλιους που γραφουν!
Αλλα παραμενουν και δινουν ενα απολυτα τοξικο παλμο σε νεους.

Τα λεω καιρο στον @CVIAL αλλα πιστευει στην απολυτη αυτοδιαθεση και οχι σε πλαισιο.

Έχουν γράψει εδώ μέσα κόσμος πως τους ξεπετάς στα ραντεβού, πως δεν σε βρίσκουν πως... πως... πως... και εσύ μπήκες να γράψεις για τον Αεράτο. Το μόνο που σε καίει είναι να βρεις έναν "σύμμαχο" για να κάνεις εσύ character assassination στο forum. Το ότι κάποιος δεν είναι δικαστής ή επιστήμονας δεν σημαίνει ότι τα επιχειρήματα του είναι λάθος. Ένα επιχείρημα μπορεί να είναι σωστό από όπου και αν προέρχεται. Απλά επειδή είσαι λίγος προσπαθείς να βρεις ένα narrative στο να μειώσεις τα μέλη του φόρουμ και όπου βρεις συμμάχο πετάγεσε.

Αντί να ασχοληθείς με τους πελάτες σου το μόνο που σε νοιάζει είναι μπας και βρεις πάτημα να την πεις στον αεράτο, ενώ έγινες ρεντίκολο με το AI, περιστατικό εδώ κλπ.

Για όσους δεν είναι χάπατα, ξέρουν που δεν πρέπει να πάνε και τι είδους επιστήμονας.... είσαι εσύ.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μέχρι την παραδοχή και την ανάρτηση ότι είμαι το χειρότερο περιστατικό ήμουν πετυχημένο είχαν προηγηθεί όσα μύρια για να φτάσουμε στην αντρίκια ανάρτηση, όσο για το repair είναι λυπηρό να μαθαίνεις το πότε έχεις ραντεβού μέσω του foroum αλλά η υπεύθυνη για τα ραντεβού να μην απάνταει στο τηλέφωνο.Την τελευταία φορά που μίλησα μαζί της (14 Ιανουαρίου)γιατί μετά δεν απαντούσε μου είχε μεταφέρει ότι θα με καλούσε τον Μάρτιο για να μου πεί πότε θα κάνουμε.Τώρα έμαθα ότι ήμουν 1 Μαρτίου μάλλον θα με καλούσε το πρώι και το βράδυ θα έμπαινα κάτι άλλο δεν μπορώ να υποθέσω.
@PKAR7219TA καλό είναι να μην γράφεις και από το άλλο προφιλ (@FALA).

Μπλουζα