PKAR7219TA, 2400g, FUE, 20/10/2023

Tetrakis

Well-Known Member
Στη θεωρία.
Στην πραξη εχει επιτραπει το φορουμ να γινει ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που κατασπαραζει οποιον

ΔΕΝ ειναι Ισπανος (καλα, εγινε και αυτο)
ΔΕΝ χρεωνει οσο θεωρει ο καθε πικραμενος οτι αξιζει να χρεωσνει
ΔΕΝ κανει π@π@ς στα παλια οργανωμενα μελη
ΔΕΝ κρυβεται πισω απο μασκούλα, μονιτορακι, πληκτορλογιο

Ελα τωρα με τις θεωριες @CVIAL ;)
Ας δουμε λιγο την ΠΡΑΞΗ: θυμιζει Κοκκινη Επανασταση: Θεωρια και Πραξη
ωχ μωρέ η μπουμπουλινα που δεν κρύβεται και σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης εναντίων του αεράτου κτλ …. Ευγε παλικαρε!!! Αντε πιες την πρωτεΐνη σου τώρα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
481357024_28904408382506181_3278946680437720982_n.jpg

bobby

Well-Known Member
Δηλώνω δημοσία ότι θα συναινέσω για την αναπαραγωγή των ηχογραφημένων συνομιλιών σε οποιονδήποτε το επιθυμεί προκειμένου να διαφωτιστεί η αλήθεια.
Σκοπός μου δεν ήταν ποτέ τα χρήματα και ουδέποτε έκανα αναφορά σε αυτά, ακόμα και όταν αναφέρατε να κατεβάσω την ανάρτηση έναντι χρημάτων. Συνεπώς, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια σε όλο αυτό αρκετά ταλαιπωρήθηκα με την όλη ιστορία.
Υπάρχουν ηχητικά όντως? Κ εσύ συμφωνείς να βγουν στον αέρα? Το έχεις ζητήσει από τον @Anastasakis Hair Clinic και διαφώνησε?
Αν υπάρχουν να η ευκαιρία σου γιατρέ να ξεσκεπάσεις έναν ακόμα hater που σε δυσφημεί.
Ήρθε η ώρα να κάνεις το forum να σωπάσει, δώσε την συγκατάθεση σου λοιπόν να λάμψει η αλήθεια .
[/QUOTE]
Όπως απάντησε στον aldo, στον jacksmith, σε εμένα θα απαντήσει και στον φιλο…..
Στη θεωρία.
Στην πραξη εχει επιτραπει το φορουμ να γινει ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που κατασπαραζει οποιον

Feel free to leave…….

ChatGPT

New Member
Ξερεις, καταλαβαινω οτι και εσυ και αλλοι νιωθετε πολυ ...αντρες.

Με υπονούμενα, λασπη και καταστροφη φημης, απλα γιατι δεν υποχωρω στην τρομοκρατια σας.
Και επειδη ΔΕΝ ΘΕΛΩ να τραβολογαω το @CVIAL ππυ εκτιμω και σεβομαι ΔΕΝ εχω κινηθει εναντιον κανενός.

Δεν νομιζω οτι αξιζει ον κοπο να το τραβατε καποιοι.
Κρατηστε ενα επιπεδο στην θρασυδειλια σας γιατι τελειωνει η υπομονη μου.
Εχεις δει ΚΑΙ εδω οτι ο λαγος που περιμενες να βγαλεις ΔΕΝ βγηκε.
ΟΥΤΕ απειλησα κανεναν
ΟΥΤΕ δωροδοκησα κανεναν.
Ουτε ΤΙΠΟΤΑ

Ενα κακο αποτελεσμα μου, για αγνωστο λογο, που αντι να λυθει στον χρονο που επρεπε, ο ασθενης προτιμησε ασκοπη ρηξη, συκοφαντια και λασπη, αρχικα για να γινει το touch up πιο γρηγορα ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ, μετα απλα απο νευρα και πλεον απλα για να κανει ζημια.

Εσας σας ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ για πιεση.
Ειδε πως δεν απεδωσε και πως τον πηρατε και χαμπαρι και απλα προσπαθει με νυχια και δοντια να μην γινει ρεζιλι για να κολπα που εκανε και χρησιμοποιησε και εσας, που ουτως αλλιως ειστε καποιοι κομπλεξικοι και εχετε θεμα μαζι μου.

Τοσο απλα.
συνεχισε εσυ να χορευεις οπως σου παιζει μουσικη το καθε μελος...
Πανεξυπνοσ!

Μου φαίνεται δεν έμαθες το μάθημα σου την πρώτη φορά, θέλεις και δεύτερη.

Chris34

Well-Known Member
Ξερεις, καταλαβαινω οτι και εσυ και αλλοι νιωθετε πολυ ...αντρες.

Με υπονούμενα, λασπη και καταστροφη φημης, απλα γιατι δεν υποχωρω στην τρομοκρατια σας.
Και επειδη ΔΕΝ ΘΕΛΩ να τραβολογαω το @CVIAL ππυ εκτιμω και σεβομαι ΔΕΝ εχω κινηθει εναντιον κανενός.

Δεν νομιζω οτι αξιζει ον κοπο να το τραβατε καποιοι.
Κρατηστε ενα επιπεδο στην θρασυδειλια σας γιατι τελειωνει η υπομονη μου.
Εχεις δει ΚΑΙ εδω οτι ο λαγος που περιμενες να βγαλεις ΔΕΝ βγηκε.
ΟΥΤΕ απειλησα κανεναν
ΟΥΤΕ δωροδοκησα κανεναν.
Ουτε ΤΙΠΟΤΑ

Ενα κακο αποτελεσμα μου, για αγνωστο λογο, που αντι να λυθει στον χρονο που επρεπε, ο ασθενης προτιμησε ασκοπη ρηξη, συκοφαντια και λασπη, αρχικα για να γινει το touch up πιο γρηγορα ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ, μετα απλα απο νευρα και πλεον απλα για να κανει ζημια.

Εσας σας ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ για πιεση.
Ειδε πως δεν απεδωσε και πως τον πηρατε και χαμπαρι και απλα προσπαθει με νυχια και δοντια να μην γινει ρεζιλι για να κολπα που εκανε και χρησιμοποιησε και εσας, που ουτως αλλιως ειστε καποιοι κομπλεξικοι και εχετε θεμα μαζι μου.

Τοσο απλα.
συνεχισε εσυ να χορευεις οπως σου παιζει μουσικη το καθε μελος...
Πανεξυπνοσ!
Συγνώμη αλλά εδώ υπάρχει έμμεση απειλή!!
Να τραβολογαει τον Cvial; Και ότι τελειώνει η υπομονή;
Σαν να λέει στον διαχειριστή έμμεσα ότι αν δεν λάβει μέτρα νη μην συνεχίσει η κατάσταση αυτή μπορεί και να σας "τρέξω"

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στη θεωρία.

Εγώ το βλέπω διαφορετικά. Το φόρουμ είναι ένα βιβλίο που ο κάθε αναγνώστης, η μεγάλη σιωπηλή μάζα μπορεί να διαβάσει ελέυθερα. Από την κάθε μικρή ιστορία που ξετυλίγεται σε κάθε νήμα, μπορεί να κρίνει και εσάς και τους άλλους που συμμετέχουν σε αυτή. Την ετυμηγορία του κοινού δεν την προσδιορίζουν οι λίγοι συμμετέχοντες, ούτε οι κομπάρσοι ούτε και οι πρωταγωνιστές. Το κοινό κρίνει πάντα με βάση τα δικά του κριτήρια και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συγνώμη αλλά εδώ υπάρχει έμμεση απειλή!!
Να τραβολογαει τον Cvial; Και ότι τελειώνει η υπομονή;
Σαν να λέει στον διαχειριστή έμμεσα ότι αν δεν λάβει μέτρα νη μην συνεχίσει η κατάσταση αυτή μπορεί και να σας "τρέξω"

Κάθε μέρα "τρέχουμε", είμαστε εξασκημένοι και για μεσαίες και για μακρινές αποστάσεις, ποιό είναι το πρόβλημα;

_Johnny_

Active Member
Δηλώνω δημοσία ότι θα συναινέσω για την αναπαραγωγή των ηχογραφημένων συνομιλιών σε οποιονδήποτε το επιθυμεί προκειμένου να διαφωτιστεί η αλήθεια.
Σκοπός μου δεν ήταν ποτέ τα χρήματα και ουδέποτε έκανα αναφορά σε αυτά, ακόμα και όταν αναφέρατε να κατεβάσω την ανάρτηση έναντι χρημάτων.
Τα πράγματα ειναι απλά...εδώ ο πελάτης του γιατρού έδωσε την συγκατάθεση του να ανέβουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες οπότε περιμένουμε και την συναίνεση του γιατρού για να ανέβουν και να λάμψει η αλήθεια....

Αν ο γιατρός ισχυρίζεται οτι το μέλος λεει ψέματα (παρότι το μέλος έχει δώσει και την συγκατάθεση του για να ανέβουν οι ηχογραφημένες συνομιλιες για όσα δήλωσε), τοτε θα πρέπει να δώσει το οκ ο γιατρός για να ανέβουν, αλλιως αν δεν το δώσει ο καθένας καταλαβαινει ποιος λεει την αλήθεια....καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται λεει μια παροιμία....;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλά τόσο δύσκολο είναι να δείτε στο site ότι "Από 24 Φεβρουαρίου 2025 θα μας βρείτε στη νέα μας πολυόροφη κλινική επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 57 (Μέγαρο Αλεξάνδρας)."

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Τα πράγματα ειναι απλά...εδώ ο πελάτης του γιατρού έδωσε την συγκατάθεση του να ανέβουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες οπότε περιμένουμε και την συναίνεση του γιατρού για να ανέβουν και να λάμψει η αλήθεια....

Αν ο γιατρός ισχυρίζεται οτι το μέλος λεει ψέματα (παρότι το μέλος έχει δώσει και την συγκατάθεση του για να ανέβουν οι ηχογραφημένες συνομιλιες για όσα δήλωσε), τοτε θα πρέπει να δώσει το οκ ο γιατρός για να ανέβουν, αλλιως αν δεν το δώσει ο καθένας καταλαβαινει ποιος λεει την αλήθεια....καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται λεει μια παροιμία....;)
Να .....λαμψει η αλήθεια ΠΟΥ?
Στο λαΐκο δικαστηριο του φορουμ?
με τι οφελος?
Αρχικα, ΟΣΟ δικιο και να εχω, θα βρεθει ενας βαμμενος θα αρχισει τα "Ναι, αλλα ΤΟΤΕ ο αιτρος εκανε αυτο, θα συμφωνησουν και άλλοι" και τελειωσε το ζητημα.
ΕΥΤΥΧΩΣ, για αυτους που
  • Συκοφαντουν
  • λενε ψεμματα
  • προκαλουν επαγγελματική βλαβη
  • προσβαλουν την προσωπικότητα
  • προσπαθούν να καταστρεψουν την εππαγελματική εικονα,
Υπαρχουν νομοι και δικαστηρια.
Πραγματικα, ΟΧΙ ...λαικα.

Οποτε, γιατι φιλε μου να ασχοληθω να παιξω ...FIFA οταν μπορω να "παιξω" με τον @PKAR7219TA σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ γηπεδο, με πραγματικούς παικτες, επωνυμα, με ...διαιτητες, τηλεοπτικη καλυψη και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αποτελεσμα που κοστιζει σε οποιον χασει και ΑΞΙΖΕΙ σε αυτον που θα δικαιωθει? κτλ.??

Μην περιμενεις κατι εδω μεσα.
Με σεβασμο το λεω, θα χασω το χρονο μου μονο για κατι που θα εχει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, εκει που ΜΕΤΡΑΕΙ, στην ΠΡΑΓΜAΤΙΚΗ ΖΩΗ που εχει Νομους και Κανονες, οχι στην virtual

Τελευταία επεξεργασία:

_Johnny_

Active Member
Το όφελος από το να μάθουμε την αλήθεια ειναι πολυ σημαντικό για το φορουμ, για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.....και να μην μένουν στην σκιά τέτοιες σοβαρές δηλώσεις....

Γενικά μιλώντας εγώ πιστεύω οτι οποιος δεν φοβάται και ειναι ειλικρινής δινει την συγκατάθεση του να ανέβουν οι συνομιλίες στον αέρα και να λάμψει η αλήθεια και να δουν ολοι στο φορουμ ΠΟΙΟΣ ειναι ο ΨΕΥΤΗΣ....Ολά τα αλλα ειναι να χαμε να λέγαμε....Ολα ειπωθηκαν εδώ το φορουμ και ΕΔΩ οφείλουν να απαντηθούν...

Το μέλος ΗΔΗ έδωσε την συγκατάθεση του να ανέβουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες και κάποιος αλλος ακόμα κρυβεται και πετάει την μπάλα στην εξέδρα με διάφορες δικαιολογίες..... Μαντέψτε ποιος λεει την αλήθεια λοιπόν ;)

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Το όφελος από το να μάθουμε την αλήθεια ειναι πολυ σημαντικό για το φορουμ, για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.....και να μην μένουν στην σκιά τέτοιες σοβαρές δηλώσεις....

Γενικά μιλώντας εγώ πιστεύω οτι οποιος δεν φοβάται και ειναι ειλικρινής δινει την συγκατάθεση του να ανέβουν οι συνομιλίες στον αέρα και να λάμψει η αλήθεια και να δουν ολοι στο φορουμ ΠΟΙΟΣ ειναι ο ΨΕΥΤΗΣ....Ολά τα αλλα ειναι να χαμε να λέγαμε....Ολα ειπωθηκαν εδώ το φορουμ και ΕΔΩ οφείλουν να απαντηθούν...

Το μέλος ΗΔΗ έδωσε την συγκατάθεση του να ανέβουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες και κάποιος αλλος ακόμα κρυβεται και πετάει την μπάλα στην εξέδρα με διάφορες δικαιολογίες..... Μαντέψτε ποιος λεει την αλήθεια λοιπόν ;)
Καλά και χωρίς την συγκατάθεση του μέλους πάλι θα γνωρίζαμε ποιος λέει την αλήθεια.

bobby

Well-Known Member
Εγώ το διαπίστωσα την πρώτη φορά που μίλησα μαζί του…….Εσυ είσαι καλός άνθρωπος…..χαχαχχαχαχα

Μπλουζα