PKAR7219TA, 2400g, FUE, 20/10/2023

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αλλιώς θα μιλάμε για ένα διεφθαρμένο φορουμ που κανει συγκάλυψη ανηθικων πρακτικων.

Διεφθαρμένο, συγκάλυψη; Από που και ως που; To φόρουμ είναι το μέσο που δίνει βήμα στους πάντες έτσι ώστε να βγαίνουν όλα στο φως.Αν φιμώνονταν κάποιοι θα είχες το δικαίωμα να το ισχυριστείς. Το αν κάποιος κάνει χρήση ανήθικων πρακτικών βαραίνει τον ίδιο και όχι το μέσο. Για σκέψου τι γινόταν πριν εμφανιστεί η κλινική εδώ; Απλά σκοτάδι για κάποιον που την εξέταζε σαν επιλογή. Τώρα ξέρεις σχεδόν τα πάντα γιατί υπάρχει αυτή η έκθεση. Αυτό οφελεί τελικά τον καταναλωτή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hercules80

Active Member
Διεφθαρμένο, συγκάλυψη; Από που και ως που; To φόρουμ είναι το μέσο που δίνει βήμα στους πάντες έτσι ώστε να βγαίνουν όλα στο φως.Αν φιμώνονταν κάποιοι θα είχες το δικαίωμα να το ισχυριστείς. Το αν κάποιος κάνει χρήση ανήθικων πρακτικών βαραίνει τον ίδιο και όχι το μέσο. Για σκέψου τι γινόταν πριν εμφανιστεί η κλινική εδώ; Απλά σκοτάδι για κάποιον που την εξέταζε σαν επιλογή. Τώρα ξέρεις σχεδόν τα πάντα γιατί υπάρχει αυτή η έκθεση. Αυτό οφελεί τελικά τον καταναλωτή.

Αν το μέσο θέλει διαφάνεια και να ειναι καθαρό χωρις συγκάλυψη θα πρέπει να τιμωρεί τέτοιες πρακτικές. Οπότε να πράξει τα δέοντα να βγουν οι συνομιλίες δημοσια και να τιμωρήσει την κλινική εφοσον επιβεβαιωθουν αυτά που λεει μεσω των συνομιλιών το μέλος. Αν δεν το κανει και δεν απαιτήσει να βγει η αλήθεια στη φορα τοτε ειναι σαν να επικροτεί αυτές τις πρακτικές (συγκάλυψη).

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δηλώνω δημοσία ότι θα συναινέσω για την αναπαραγωγή των ηχογραφημένων συνομιλιών σε οποιονδήποτε το επιθυμεί προκειμένου να διαφωτιστεί η αλήθεια.
Σκοπός μου δεν ήταν ποτέ τα χρήματα και ουδέποτε έκανα αναφορά σε αυτά, ακόμα και όταν αναφέρατε να κατεβάσω την ανάρτηση έναντι χρημάτων.

Εξηγησε σε παρακαλω πολυ ΤΙ ακριβως εννοεις γιατι δεν θυμαια ΠΟΤΥΕ να εχει γινει κατι τετοιο.

Πριν προχωρησω σε οτιδηποτε, θελω να ειμαστε ολοι σιγουροι οτι δεν εχει υπαρξει παρερμηνεια.

Σε βοηθαω
ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΓΩ, Ο ΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ Ή ΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ?

Απαντιεται απλα με ναι ή οχι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εφοσον το μέσο επιτρέπει σε κάποιον που έχει κατηγορηθεί από πελάτες του για προσπάθεια απόκρυψης αρνητικών περιστατικών και σφυρίζει αδιάφορα και τον αφηνει να διαφημίζεται εδώ μέσα τοτε ειναι συγκάλυψη και διεφθαρμένο ναι. Αν το μέσο θέλει διαφάνεια και να ειναι καθαρό χωρις συγκάλυψη θα πρέπει να τιμωρήσει τέτοιες πρακτικές.

To μέσον (όπως πχ μια εφημερίδα) δεν είναι δικαστήριο για να τιμωρεί. Ο αναγνώστης αποφασίζει και τιμωρεί (η όχι) με αυτά που διαβάζει στο μεσον ανεπηρέαστα. Αυτή είναι η γενική αρχή. Κάνείς δεν διαφημίζεται εδώ επί χρήμασι, απλά εκθέτει περιστατικά (όπως όλες οι κλινικές) όπου όλοι μπορούν να σχολιάσουν (όπως και κάνουν).

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Θα προτεινα να χαλαρωσεις λιγο, να μην βιαζεσαι γιατι αυτο δεν εγινε ποτε και θα δεις οτι θα πει οτι εννουσε κατι αλλο.
Χαλαρός είμαι γιατρέ για αυτό στην ανάρτηση μου γράφω πρώτα την λέξη ΑΝ.
Ας απαντήσει ο πελάτης σας λοιπόν που είναι αρμόδιος!

Kostas97

Well-Known Member
Αν κατάλαβα καλά το μέλος αναφερόταν στο να κατεβάσει τη γκουγκλ κριτική του, όχι την ανάρτηση εδώ.

bobby

Well-Known Member
Θα προτεινα να χαλαρωσεις λιγο, να μην βιαζεσαι γιατι αυτο δεν εγινε ποτε και θα δεις οτι θα πει οτι εννουσε κατι αλλο.
Χαλαρός είμαι. Σφίγγομαι μόνο όταν κάνω βάρη…..Ούτε βιάζομαι, αν έχει αποδείξεις θα τις βγάλει αν όχι πιθανώς θα έχεις δίκιο εσύ. Εγώ έχω σχηματισμένη άποψη περί δόκτορος Αναστασάκη (και ως γιατρού και ως ανθρώπου), δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω.

• Like
Reactions: DjF

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Δηλώνω δημοσία ότι θα συναινέσω για την αναπαραγωγή των ηχογραφημένων συνομιλιών σε οποιονδήποτε το επιθυμεί προκειμένου να διαφωτιστεί η αλήθεια.
Σκοπός μου δεν ήταν ποτέ τα χρήματα και ουδέποτε έκανα αναφορά σε αυτά, ακόμα και όταν αναφέρατε να κατεβάσω την ανάρτηση έναντι χρημάτων. Συνεπώς, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια σε όλο αυτό αρκετά ταλαιπωρήθηκα με την όλη ιστορία.
[/QUOTE]
Υπάρχουν ηχητικά όντως? Κ εσύ συμφωνείς να βγουν στον αέρα? Το έχεις ζητήσει από τον @Anastasakis Hair Clinic και διαφώνησε?
Αν υπάρχουν να η ευκαιρία σου γιατρέ να ξεσκεπάσεις έναν ακόμα hater που σε δυσφημεί.
Ήρθε η ώρα να κάνεις το forum να σωπάσει, δώσε την συγκατάθεση σου λοιπόν να λάμψει η αλήθεια .

Anastasakis Hair Clinic

Τη μια μας λένε..

Κοιτάτε τα λεφτά μόνο και δεν έρχεστε σε μένα τον καλύτερο και πιο ακριβό γιατί έτσι μαρεσει.

Την άλλη..

Όταν πάνε σε αυτόν, άρα χωρίς να κοιτάνε τα λεφτά με βαση το αρχικο επιχειρημα, κοιτάτε μόνο τα λεφτά ΠΑΛΙ και θέλετε αποζημίωση για αυτό που σας έταξα και δε σας έδωσα.

Τόσο παράλογη απαίτηση, ακόμα και έτσι να ναι.

Τα λεφτά μόνο καποιος άλλος τα κοιτάει... και όταν ο ασθενής αποχωρεί από το ταμείο γίνεται εχθρός, ΕΦΟΣΟΝ κάτι έχει στραβώσει.

Tetrakis

Well-Known Member
Εξηγησε σε παρακαλω πολυ ΤΙ ακριβως εννοεις γιατι δεν θυμαια ΠΟΤΥΕ να εχει γινει κατι τετοιο.

Πριν προχωρησω σε οτιδηποτε, θελω να ειμαστε ολοι σιγουροι οτι δεν εχει υπαρξει παρερμηνεια.

Σε βοηθαω
ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΓΩ, Ο ΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ Ή ΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ?

Απαντιεται απλα με ναι ή οχι.
τραγικά αποτελέσματα και απειλές με αγωγές…

Anastasakis Hair Clinic

To μέσον (όπως πχ μια εφημερίδα) δεν είναι δικαστήριο για να τιμωρεί. Ο αναγνώστης αποφασίζει και τιμωρεί (η όχι) με αυτά που διαβάζει στο μεσον ανεπηρέαστα. Αυτή είναι η γενική αρχή. Κάνείς δεν διαφημίζεται εδώ επί χρήμασει, απλά εκθέτει περιστατικά (όπως όλες οι κλινικές) όπου όλοι μπορούν να σχολιάσουν (όπως και κάνουν).
Στη θεωρία.
Στην πραξη εχει επιτραπει το φορουμ να γινει ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που κατασπαραζει οποιον

ΔΕΝ ειναι Ισπανος (καλα, εγινε και αυτο)
ΔΕΝ χρεωνει οσο θεωρει ο καθε πικραμενος οτι αξιζει να χρεωσνει
ΔΕΝ κανει π@π@ς στα παλια οργανωμενα μελη
ΔΕΝ κρυβεται πισω απο μασκούλα, μονιτορακι, πληκτορλογιο

Ελα τωρα με τις θεωριες @CVIAL ;)
Ας δουμε λιγο την ΠΡΑΞΗ: θυμιζει Κοκκινη Επανασταση: Θεωρια και Πραξη

Anastasakis Hair Clinic

τραγικά αποτελέσματα και απειλές με αγωγές…
Ξερεις, καταλαβαινω οτι και εσυ και αλλοι νιωθετε πολυ ...αντρες.

Με υπονούμενα, λασπη και καταστροφη φημης, απλα γιατι δεν υποχωρω στην τρομοκρατια σας.
Και επειδη ΔΕΝ ΘΕΛΩ να τραβολογαω το @CVIAL ππυ εκτιμω και σεβομαι ΔΕΝ εχω κινηθει εναντιον κανενός.

Δεν νομιζω οτι αξιζει ον κοπο να το τραβατε καποιοι.
Κρατηστε ενα επιπεδο στην θρασυδειλια σας γιατι τελειωνει η υπομονη μου.
Εχεις δει ΚΑΙ εδω οτι ο λαγος που περιμενες να βγαλεις ΔΕΝ βγηκε.
ΟΥΤΕ απειλησα κανεναν
ΟΥΤΕ δωροδοκησα κανεναν.
Ουτε ΤΙΠΟΤΑ

Ενα κακο αποτελεσμα μου, για αγνωστο λογο, που αντι να λυθει στον χρονο που επρεπε, ο ασθενης προτιμησε ασκοπη ρηξη, συκοφαντια και λασπη, αρχικα για να γινει το touch up πιο γρηγορα ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ, μετα απλα απο νευρα και πλεον απλα για να κανει ζημια.

Εσας σας ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ για πιεση.
Ειδε πως δεν απεδωσε και πως τον πηρατε και χαμπαρι και απλα προσπαθει με νυχια και δοντια να μην γινει ρεζιλι για να κολπα που εκανε και χρησιμοποιησε και εσας, που ουτως αλλιως ειστε καποιοι κομπλεξικοι και εχετε θεμα μαζι μου.

Τοσο απλα.
συνεχισε εσυ να χορευεις οπως σου παιζει μουσικη το καθε μελος...
Πανεξυπνοσ!

aeratos28

Just aeratos
Θα σε πάει μέσα ο Κωτσιμπας...
Φυλαξου...
Στο κελί 33,μέσα στον κορυ-δα-λοοοο
,είχες μάτια 13 ,μα ήσουνα παιδί,χωριιιιςςς
μυα-λοο...
Δεν καπνίζεις κιόλας να σου φέρω σιγαρετα....χαχαχαχαχα
To μέσον (όπως πχ μια εφημερίδα) δεν είναι δικαστήριο για να τιμωρεί. Ο αναγνώστης αποφασίζει και τιμωρεί (η όχι) με αυτά που διαβάζει στο μεσον ανεπηρέαστα. Αυτή είναι η γενική αρχή. Κάνείς δεν διαφημίζεται εδώ επί χρήμασει, απλά εκθέτει περιστατικά (όπως όλες οι κλινικές) όπου όλοι μπορούν να σχολιάσουν (όπως και κάνουν).

Και επειδη ΔΕΝ ΘΕΛΩ να τραβολογαω το @CVIAL ππυ εκτιμω και σεβομαι ΔΕΝ εχω κινηθει εναντιον κανενός.

tasos33

Well-Known Member
Θα σε πάει μέσα ο Κωτσιμπας...
Φυλαξου...
Στο κελί 33,μέσα στον κορυ-δα-λοοοο
,είχες μάτια 13 ,μα ήσουνα παιδί,χωριιιιςςς
μυα-λοο...
Δεν καπνίζεις κιόλας να σου φέρω σιγαρετα....χαχαχαχαχα
Δεν υπάρχει κελί 33.....μόνο tasos 33

Μπλουζα