Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όταν λες τρέχεις εννοείς "τρέχεις και δεν φτάνεις" ή κάνεις γυμναστική;Θα σου απαντήσω αργότερα γιατί τώρα τρεχω
Περιπτώσεις σαν του Platanou το μήκος μαλλιού δεν παίζει κανένα ρόλο.
Αν θεωρήσουμε ότι το ελάχιστο μήκος πρέπει να είναι τουλάχιστον 3εκ για να υποστηρίξεις τη μμ όσο καλός και να είσαι από πριν,θα έπρεπε να είσαι κλειστός από παντού και σε όλες τις συνθήκες.
Ξεκάθαρα.
Η πραγματική φύτευση στην πλειονότητα του αφορούσε καθαρά 49cm τα υπόλοιπα μπήκαν πίσω και στα peaks.
Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές και έχουν ανοίξει για να τονίζουν το πρόβλημα στο μέγιστο βαθμό.
Η εικόνα του και πριν ήταν πολύ καλή απλά έκανε κάλυψη.Παραθέτω φώτο του.
Να θυμίσω πως στη δική μου περίπτωση έχω μετρημένο μ.ο 51g και δεν περνάει τίποτα.
Και σε βρεγμένα μαλλιά.
Με τρίχα κανονική προς λεπτή 52 και καμιά σχέση με του platanou και ο λόγος που έβγαλα και η τρίχα μου.
Για του λόγου το αληθές επειδή ήμουν στην ίδια κατάσταση και είχα και εγώ ίδιο σχεδόν forlock,η εικόνα μου και εμένα δεν ήταν καθόλου καλή και έχω ποστάρει σχετική φώτο από την Hdc που μου τα είχε σηκώσει όλα.
Η στρατηγική με τόσα λίγα g ενώ χρειαζόντουσαν πολύ περισσότερα λάθος.
Η φύτρωση προφανώς και δεν είναι η αναμενόμενη και η χερλάιν από τη μια πλευρά όπως τονίστηκε δεν θα κλείσει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν νομίζω ότι είσαι σε όλες τις φωτογραφίες 8cm, αλλά και πάλι με CV εσύ 6.κάτι μπροστά, κι ο Πλάτανος με 7.9, στις πανοραμικές βγαίνεις πολύ καλύτερος. Σίγουρα βοηθάει και το χτένισμα αλλά πόσο? Εν πάσει περιπτώσει για να μην ξηλώνουμε το νήμα του φίλου, στεγνό μαλλί δείχνει πολύ καλός και μπορεί σε 1-2 μήνες να δείχνει ακόμα καλύτερος. Αν θα μπει για άλλη μια μεταμόσχευση των 300-400g είναι καθαρά δικό του θέμα, το κοινό μάτι προφανώς και δεν αντιλαμβάνεται τίποτα.Γιατί έχω μήκος ρε συ Didier11. Ακόμα να το καταλάβεις? Στην hairline έχω 65g, και όσο αφήνω μήκος (8cm) και χτενίζω προς τα πίσω όλα αυτά τα g ενισχύουν τις πίσω ζώνες που έχουν πολύ λιγότερες τρίχες. Αν ήθελα να έχω μήκος 3-4 cm έπρεπε να έχω την ίδια φύτευση και πιο πίσω πράγματα αδύνατον.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Πλάτανου (όπως στο δικό μου κεφάλι) είναι ότι το σπαστό μαλλί για να στρωθεί καλά και να καλύψει παντού πρέπει να ισιωθεί αλλιώς καλύπτει κάποιες περιοχές και αφήνει κενές άλλες.
Προφανώς και είχε αρκετό μαλλί και μπορούσε άνετα να το υποστηρίξει.
Για αυτό το λόγο πόσταρα και τη φώτο του προ μμ.
Τη δική μου περίπτωση την πόσταρα ακριβώς για να γίνει ακριβέστατη σύγκριση.
Δεν καταλαβαινω έχουμε κατι να κρύψουμε?
Όλα στο φως δεν τα έχω βγάλει?
Ενημερώθηκε ο ασθενής ότι αυτά δε φτάνουν?
Οτι δεν θα του λύσουν το πρόβλημα?
Εκεί είναι η ουσία.
Αν ναι καλώς.
Αν όχι κάκιστα.
Στη χερλάιν αναφερθήκα στη μια πλευρά που δεν θα κλείσει.
Χαίρομαι αν έχει τόσο καλή χερλάιν αμφιβάλλω πολύ αν ο ίδιος αισθάνεται έτσι.
Αυτά τα τσιτάτα πρέπει και να ποσοτικοποιούνται.Προσωπικά το case του έπρεπε να ήταν all weather fucking good και δεν είναι.