Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είδα xcalibur , αλλά δεν φαντάστηκα οτι θες μαζί Lancelot k Persival να το σηκώσειςΑδιάβαστο σε πιάνω, δεν το είδες στην αρχή? το επονομαζόμενο και excalibur
Σε texture έτσι είναι πάνω κάτω .. να δούμε και σε πυκνότηταΕίδα xcalibur , αλλά δεν φαντάστηκα οτι θες μαζί Lancelot k Persival να το σηκώσεις
Φίλε Vlafo η αλήθεια είναι ότι έχω ανάμεικτα συναισθήματα, έχω σίγουρα δει βελτίωση, αλλά σε κανένα μήνα μέχρι τώρα δεν έχει γίνει το μπαμΈχεις να περιμένεις ακόμα το τελικό texture που θα σου δώσει ακόμα ένα 2μηνο καλό.
Η εικόνα σου ακόμα και πριν δεν είχε πρόβλημα μεγάλο,αλλά η ξεγυμνωτική φώτο το μεγιστοποιούσε και το αναδείκνυε ακριβώς πως είναι.
Προσωπικά δεν θα ήμουν ικανοποιημένος,έπρεπε αλλά 300-500g να μπούνε,σε έπαιρνε άνετα,είχες τέλεια χαρακτηριστικά για τέλειο αποτέλεσμα και πύκνωση.
Η φύτρωση δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχει επιτευχθεί στο μέγιστο βαθμό,θα περίμενα πολύ καλύτερη εικόνα.
Παρόλα αυτά όταν ολοκληρωθεί θα έχεις πλήρη κάλυψη,αλλά δεν ξέρω αν αυτό ήταν το ζητούμενο για σένα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εννοείται ότι θα περιμένω το 8-9μηνο να τοποθετηθω και να κρίνω το αποτέλεσμα, άλλωστε το έγραψα και το έχουμε συζητήσει και μαζί και έχω μελετήσει και την περίπτωσή σου που έχουμε σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά. Η ερώτηση μου είναι (και είναι εντελως υποθετική αυτή τη στιγμή) αν ο Λορενζο αναλαμβάνει cases για retouch με τόσα λίγα grafts (πχ 300-500 ) ή πρέπει να περιμένω χρόνια μήπως και αν αραιώσω για να μπω κανονικά.Προφανώς όπως σου έχω ξαναγράψει θα δεις βελτίωση από τον 6-8 μήνα, εμένα εκεί έγινε το peak κάλυψης. Όμως στους 2-2.5cm με βρεγμένο μαλλί (πρακτικά δηλαδή με μηδενικό layering) είναι προφανές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις κενά. Ακόμα και μετά το 12μηνο. Για να μπορέσεις να γίνει αυτό πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη πυκνότητα κάτι που στην δική σου περίπτωση, χοντρή τρίχα/πολύτριχα είναι αδύνατον να γίνει με την μια. Μην ξεχνάς ότι χρησιμοποιήθηκε το punch με την μεγαλύτερη διάμετρο (1.2) και δεν χώραγαν άλλα χωρίς να ρισκάρεις τραυματισμό των υπολοίπων και αιματώματα. Το είδαμε κατά την επέμβαση. Άρα το να έμπαιναν άλλα 300-500g ήταν πρακτικά ανέφικτό aka επικίνδυνο. Ως εκ τούτου περίμενε το 8-9μηνο και μετά βλέπεις τι χρειάζεται ακριβώς και τι είναι εφικτό να γίνει.
Τέλεια, το κρατάω αυτό σα backup και βλέπουμε και συνεχίζω να αξιολογώ την πορεία μέχρι τους 8-9 μήνες όπου θα έχουμε την τελική αποτίμηση του αποτελέσματοςΠροφανώς και αναλαμβάνει από την στιγμή που ήδη έχει κάνει την πρώτη επέμβαση. Αν θες να το κάνεις μπορείς, δεν χρειάζεται να περιμένεις να αραιώσεις και για τόσα λίγα πιθανώς να γίνεται και ακούρευτη.
Γνωρίζουμε για ποιό λόγο δεν την συστήνει;Λάθος έχεις καταλάβει. Ο Λορένζο δεν την συστήνει γενικά. Όμως έχει effect στην γρήγορη φύτρωση αν ενδιαφέρει κάπG
Eξατμιση απο Evo1.2 ? Τι έγινε μείνατε απο εργαλεία και ξηλώσατε το σωλήνα απο το καζανάκι ?