Platanos, dr Jose Lorenzo, FUE, 1451g, 16/10/2021

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το καταλαβαίνει ότι είναι ξένο σώμα και τα απορρίπτει; Δηλαδή αν τον προδιαθέσεις (τον οργανισμό), είσαι στο κρεβάτι (με την καλή έννοια) του λορέντζο για μεταμόσχευση. Παίρνει από το δικό σου κεφάλι και βάζει, είμαι δίπλα παίρνει κάποια και από το δικό μου και τα βάζει επίσης στο δικό σου, τα δικά μου θα πέσουν; Και μιλάμε για τριχοθυλάκια, μικρής νοημοσύνης όργανο. Μου κάνει εντύπωση. Έχουμε πειράματα, ή λένε ότι θέλουν οι άριστοι;

Προφανώς και μάλιστα με κακό τρόπο, φλεγμονές, κλπ. Τα τριχοθυλάκιο όσο και αν σου φαίνεται περίεργο είναι ένα πλήρες όργανο και αρκετά πολύπλοκο. Εννοείται και έχουν γίνει τέτοια αποτυχημένα πειράματα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Φαντάζεσαι να ρίξουν όλα τα λεφτά εκει κ παγκόσμια έρευνα, "χιλιάδες επιστήμονες", να βγάλουν ένα εμβόλιο που να πρέπει να κάνεις 4-5 booster δόσεις το χρόνο κ τελικά να μην μπορεί να σταματήσει την ΑΑ και να πέφτουν οι ριμάδες οι τρίχες ? :p

Μη μιλάς για εμβόλια. Θα το διαβάσει κανένας από την μπουρλοπαρέα και θα τους βάλεις ιδέες.

oreo

Well-Known Member
Μη μιλάς για εμβόλια. Θα το διαβάσει κανένας από την μπουρλοπαρέα και θα τους βάλεις ιδέες.
Για εσένα το έγραψα ;) . Πάντως αυτό που λες οτι είναι χαμηλής νοημοσύνης τα τριχοθυλάκια, δεν το πιστεύω. Προσωπικά μόλις τα φτιάχνω , μου "μιλάνε" στην καρδιά :cool:

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Προφανώς και μάλιστα με κακό τρόπο, φλεγμονές, κλπ. Τα τριχοθυλάκιο όσο και αν σου φαίνεται περίεργο είναι ένα πλήρες όργανο και αρκετά πολύπλοκο. Εννοείται και έχουν γίνει τέτοια αποτυχημένα πειράματα.

Μάλιστα, ευχαριστώ. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα ακόμα όργανο του οργανισμού μας, αλλά μου κάνει εντύπωση η μοναδική ταυτότητα αναγνώρισης.

vlafo

Well-Known Member
Σε αυτά δεν υπάρχουν ευαισθησίες δυστυχώς. Αν παρουσιαστεί σε κάποιον οργανισμό - φαρμακευτική ένα graph που να αποδεικνύει ότι η χρηματοδότηση ενός τέτοιου πλάνου μπορεί να φέρει τη δημιουργία μίας καινούργιας καινοτομίας στον κλάδο της τριχόπτωσης που σε βάθος δεκαετίας θα τους φέρει πίσω τα δεκαπλάσια από όσα επένδυσαν θα το κάνουν και με μεγάλη τους χαρά.
Πιο πιθανό είναι να βρεθεί παραπλεύρως πάλι από καμία έρευνα για κάτι άλλο,η θετική επίδραση στην αγα παρά αυτό.

Εσείς όλοι εδώ μέσα και όσοι τα έχουνε περάσει με τη ΑΓΑ θέλετε 90s(μόνο αυτοί καταλαβαίνουν)για να βάλετε μυαλό,μόνο έτσι.
Που τα θέλετε όλα έτοιμα και λύσεις για τα πάντα.

Που πήγαινες και διάλεγες την περούκα αν θα είναι με σπαστή ή με ίσια τρίχα.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Για εσένα το έγραψα ;) . Πάντως αυτό που λες οτι είναι χαμηλής νοημοσύνης τα τριχοθυλάκια, δεν το πιστεύω. Προσωπικά μόλις τα φτιάχνω , μου "μιλάνε" στην καρδιά :cool:

Χαχαχα, ναι, το κατάλαβα μετά. Αχ, τι ωραία που είναι τα μαλλάκια. Και εγώ με θυμάμαι όταν έβαζα ζελέ και με πιάνει το παράπονο. Ωραία χρόνια, ζελεδιασμένα.

vlafo

Well-Known Member
Χαχαχα, ναι, το κατάλαβα μετά. Αχ, τι ωραία που είναι τα μαλλάκια. Και εγώ με θυμάμαι όταν έβαζα ζελέ και με πιάνει το παράπονο. Ωραία χρόνια, ζελεδιασμένα.
Πότε θα μας βάλεις επιτέλους μια φωτό να σε δούμε?
Έχεις καταντήσει μεγάλο μυστήριο. ;)

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Γιατί όχι?
Εξαρτάται βέβαια και σε τι κατάσταση είσαι.

Ψιλοκαλός είμαι. Αν βρω όμοιο κεφάλι θα το παραθέσω, ειδάλλως θα ανεβάσω κάποια στιγμή δικιά μου. Προς το παρόν έλειπε το έρεισμα μιας και δεν προτίθεμαι ακόμα να κάνω κάτι.

Alexpetropoul

New Member
Και για να το καταλάβεις καλύτερα δες ένα παράδειγμα τωρινό από το κεφάλι μου στους 6.5 μήνες. Στο 2τριχο που βλέπεις στον κύκλο η 1 τρίχα είναι πλήρως αναπτυγμένη με μεγάλο μήκος ενώ η δεύτερη ενώ έχει μήκος δεν έχει πάχος. Συνολική φύτρωση (για το δίτριχο) 100% κάλυψη όμως 55-60%. Για να φτάσει το πάχος της πρώτης θέλει τουλάχιστον 2 μήνες και τότε θα δώσει την 100% κάλυψη. Βέβαια στο δικό μου κεφάλι με λόγο 1.x δεν έχω πολλά δίτριχα, για 3τριχα ούτε λόγος, άρα η διαφορά πλέον δεν θα είναι σημαντική ειδικά στην hairline. Στο crown περιμένω περισσότερα γιατί εκεί μπήκαν μόνο 2τριχα και 3τριχα. Το ίδιο και ο Platanos, στην hairline σε 1 μήνα θα δει το τελικό αποτέλεσμα (το οποίο μεταξύ μας και σε μας που τον είδαμε από κοντά είναι κάτι παραπάνω από μπετόν αρμέ ήδη τώρα). Πιο πίσω που μπήκαν μόνο πολύτριχα λόγω αυτού του φαινομένου περιμένει μεγάλη βελτίωση μέχρι τον 8ο. Αν είναι επαρκής για να είναι και εκεί μπετόν αρμέ υπό όλες τις συνθήκες (στεγνά/υγρά) θα το δούμε τότε.

Προβολή συνημμένου 46929
Κατατοπιστικότατος @CVIAL.Ευχαριστω πολυ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

platanos

Well-Known Member
Φίλε πλάτανε η απάντηση είναι στα νούμερα. Αν είχες x grafts στο 1cm2 k προσθεσες ψ grafts κ όλα αυτά δώσουν πάνω απο π.χ >120 hair/cm2 (μιλάω για αμέσως μετά την hairline) καθάρισες.
Πριν έιχα περίπου 30 grafts ανά cm2 ,με λόγο 2 (περίπου). Πρόσθεσα 24 grafts μέσο όρο με λόγο 2,6 περίπου
Τουτέστιν 60 + 62,4 122,4 οριακά πάνω ... αλλά πρέπει να έχω φύτρωση 100%

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
από ότι ξέρω,κάτι τέτοιο, γίνεται μόνο σε περίπτωση που υπάρχει δίδυμος αδερφός ,από τον ίδιο αμνιακό σάκο..μπορεί να γίνει δότης τριχοθυλακιων ο ένας στον άλλον..κρατώ μια επιφύλαξη όμως δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ,μπορεί να κάνω και λάθος.
Πάπαλα!
Θα είναι και οι δύο φαλακροί.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ θα υπολόγιζα 95%, αυτό λέει η λογική. Πάντως με στεγνό μαλλί και έτσι όπως σε είδα από πάνω θεωρώ ότι θα κλείσεις εντελώς με μήκος αυτό που είχες όταν σε είδα. Το μόνο σημείο για το οποίο έχω μια αμφιβολία είναι ένα κομματάκι στο κέντρο του κύκλου που πόσταρες περίπου 2-3cm2 το οποίο υπολειπόταν του υπόλοιπου κεφαλιού.

platanos

Well-Known Member
Εγώ θα υπολόγιζα 95%, αυτό λέει η λογική. Πάντως με στεγνό μαλλί και έτσι όπως σε είδα από πάνω θεωρώ ότι θα κλείσεις εντελώς με μήκος αυτό που είχες όταν σε είδα. Το μόνο σημείο για το οποίο έχω μια αμφιβολία είναι ένα κομματάκι στο κέντρο του κύκλου που πόσταρες περίπου 2-3cm2 το οποίο υπολειπόταν του υπόλοιπου κεφαλιού.
Εγω να πω την αλήθεια υπολογίζω με 90% γιατί είναι ξαναδουλεμένη περιοχή, με 95% θα μαι super happy.
Ακριβώς και γω εκεί εχω μια αμφιβολία (για το κέντρο του κύκλου)

oreo

Well-Known Member
Πριν έιχα περίπου 30 grafts ανά cm2 ,με λόγο 2 (περίπου). Πρόσθεσα 24 grafts μέσο όρο με λόγο 2,6 περίπου
Τουτέστιν 60 + 62,4 122,4 οριακά πάνω ... αλλά πρέπει να έχω φύτρωση 100%
Ακριβώς, απόλυτη φύτρωση δεν γίνεται να υπάρχει. Με αυτά τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος οτι "δεν χώραγαν να μπουν άλλα" που αν θυμάμαι έχει ειπωθεί στην αρχή του νήματος, πρέπει σε στεγνά να είσαι απόλυτα καλυμμένος όταν ολοκληρωθεί η φύτρωση-πάχυνση. Το βρεγμένο δεν θα είναι όπως το θες, αν τελικά μπορούσες να βάλεις καμμιά 500g ακόμα δεν το ξέρω, γιατί πάντα πρέπει να συνυπολογίσεις την έκταση cm2 που αυτά θα απλώνονταν.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όταν έχεις τόσο παχιά τρίχα και πολύτριχα και χρησιμοποιείς implanter 1.2 υπάρχει θέμα τοπογραφίας για να αυξήσεις πυκνότητα που είναι βασικό για τα βρεγμένα.

Vdupa

Well-Known Member
Μου κάνει εντύπωση. Έχουμε πειράματα, ή λένε ότι θέλουν οι άριστοι;

Λενε οτι θελουν οπως και με τα εμβολια. H αληθεια ειναι οτι η επιστημη περιμενει εσενα φιλε μου. Σιγα μην εχουν κανει πειραματα οταν υπαρχουν αξιοπιστες θεωριες που βγαινουν απο την ντουζιερα :p:p:p

Δεν αντεξα σορυ. :p

oreo

Well-Known Member
Όταν έχεις τόσο παχιά τρίχα και πολύτριχα και χρησιμοποιείς implanter 1.2 υπάρχει θέμα τοπογραφίας για να αυξήσεις πυκνότητα που είναι βασικό για τα βρεγμένα.
1.2 ? Τι έγινε μείνατε απο εργαλεία και ξηλώσατε το σωλήνα απο το καζανάκι ? :p :p :p

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αδιάβαστο σε πιάνω, δεν το είδες στην αρχή? το επονομαζόμενο και excalibur

Μπλουζα