Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Legwg James, η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες 10 μέρες βλέπω αρκετή κίνηση, εύχομαι να συνεχιστεί ..Φίλε μου και έτσι να έμενες θα ήσουν εξαιρετικός. Επειδή όμως έχεις αρκετό δρόμο ακόμα νομίζω ότι τελικό αποτέλεσμα θα ναι το λιγότερο εκπληκτικό ! Να το χαίρεσαι και να έχεις καλή συνέχεια !
Είχα μια ελπίδα πριν, τώρα δεν νομίζω..Για να δούμε θα με περάσεις?
Χαχα.
Στο φίνις πάντα κρίνεται.Είχα μια ελπίδα πριν, τώρα δεν νομίζω..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@CVIAL σε ποιον μήνα πιστεύεις οτι ουσιαστικά έχουν φυτρώσει όλα τα μοσχεύματα ,ας πούμε σε μια ιδανική περίπτωση που εχουμε πλήρη φυτρωση;υπάρχουν δλδ μοσχεύματα τα οποία δεν έχουν σκάσει μεχρι τον τεταρτο αλλά μπορει να αρχίσουν να σκάνε στους 5-5,5 μήνες;επίσης σε ενα τριπλό για παράδειγμα ,κ οι τρεις τρίχες μεγαλώνουν με την ίδια πρόοδο (μήκος πχ);Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ταχύτητας. Η διαφορά στην εικόνα από τον 3-4 είναι γιατί έχει φυτρώσει η πλειοψηφία αυτών που έπρεπε να φυτρώσει και όσο λεπτές και αν είναι επειδή είναι πολλές φαίνεται στο μάτι. Από τον 4-5 η φύτρωση χάνει ταχύτητα και ακόμα περισσότερο από τον 5-6 που ολοκληρώνεται. Σε τέτοιο κεφάλι όμως η κάλυψη και η διαφορά στην εικόνα έρχεται κυρίως από την πάχυνση και την ωρίμανση των πολύτριχων. Η τακτική στον Πλάτανο δεν ήταν μεγάλη πυκνότητα στα υπάρχοντα αλλά μικρή με μεγάλο λόγο και παχιά τρίχα. Ουσιαστικά έχει 1 μήνα ακόμα ολοκλήρωσης της φύτρωσης και 2-3 μήνες ωρίμανσης και πολλαπλασιασμού των πολύτριχων με δεδομένο ότι έχει πολύ παχιά τρίχα (όπως εγώ) που παίρνει περισσότερο καιρό να ωριμάνση. Με βάση την δική μου εμπειρία με παρόμοιο μαλλί το peak κάλυψης θα το δεί από τον 6-8 μήνα.
Σχετικά με την χρήση μινοξιδιλης για γρήγορη φύτρωση ακούγονται αντικρουόμενες απόψεις ,ο Λορέντζο πχ νομίζω δεν την συστήνειΗ φυτρωση ολοκληρώνεται τον 6 μήνα περίπου. Ξεκινά συνήθως από τον 3 μήνα κάνει peak τον 4ο και συνεχίζεται φθίνοντας μέχρι τον 6. Με τον όρο φύτρωση εννοούμε τα τριχάκια που σκάνε από το δέρμα και τα οποία στην αρχή είναι ασήμαντα σε κάλυψη παρόλα αυτά μετριόνται σαν ποσοστό φύτρωσης. Τους επόμενους μήνες και μέχρι τον 8 τα τριχάκια αρχίζουν και παίρνουν πάχος. Όταν έχουμε λεπτή τρίχα το τελικό πάχος έρχεται πιο γρήγορα σε σχέση με τις χοντρές τρίχες. Τέλος είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι τα περισσότερα πολυτριχα έχουν ασύμμετρη φυτρωση, δηλαδή πρώτα βγαίνει η μια τρίχα αρχίζει και παίρνει πάχος και με διαφορά φάσης ξεκινάνε και οι υπόλοιπες. Είναι πολύ σύνηθες να βλέπεις στον 6μηνα ένα 3τριχο να επ ΕΙ μια πλήρως αναπτυγμένη τρίχα και διπλα του ένα ή δυο λεπτά τριχακια που έχουν αρχίσει και αναπτύσσονται. Όλοι αυτή η διαδικασία επιταχύνεται 1-2 μήνες αν παίρνεις μινο.