tamaliamoupiso
Well-Known Member
Και μιας και το γενικεύσαμε. Μπορείς να πάρεις μοσχεύματα από ένα κεφάλι και να τα βάλεις σε άλλο;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φυσικά και όχι αλλιώς θα είχε λυθεί το θέμα.
Γιατί δε γίνεται?Γιατί;
η λυση ειναι η κλωνοποιηση τριχοθυλακιωνΓιατί δε γίνεται?
Δυστυχώς ενώ γίνεται και μεταμόσχευση προσώπου πλέον,μεταμόσχευση θυλάκων από άλλο δότη δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα.
Είναι τελικά λίγο πιο περίπλοκο από όσο φαίνεται.
Ξέρεις από πότε το ακούω αυτό?η λυση ειναι η κλωνοποιηση τριχοθυλακιων
Καλά ρε δικέ μου, μετά την εμπεριστατωμένη απάντηση που έδωσες σε άλλο νήμα, ρωτάς αυτό ? Θες τώρα να το δει κανας Tol κ να σε πάει γαιτανάκι μέχρι το 2025 ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ έκλαψα!!!Και μιας και το γενικεύσαμε. Μπορείς να πάρεις μοσχεύματα από ένα κεφάλι και να τα βάλεις σε άλλο;
Και μιας και το γενικεύσαμε. Μπορείς να πάρεις μοσχεύματα από ένα κεφάλι και να τα βάλεις σε άλλο;
Γιατί;
Γιατί δε γίνεται?
Δυστυχώς ενώ γίνεται και μεταμόσχευση προσώπου πλέον,μεταμόσχευση θυλάκων από άλλο δότη δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα.
Είναι τελικά λίγο πιο περίπλοκο από όσο φαίνεται.
Καλά ρε δικέ μου, μετά την εμπεριστατωμένη απάντηση που έδωσες σε άλλο νήμα, ρωτάς αυτό ? Θες τώρα να το δει κανας Tol κ να σε πάει γαιτανάκι μέχρι το 2025 ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ έκλαψα!!!
Φίλε πλάτανε η απάντηση είναι στα νούμερα. Αν είχες x grafts στο 1cm2 k προσθεσες ψ grafts κ όλα αυτά δώσουν πάνω απο π.χ >120 hair/cm2 (μιλάω για αμέσως μετά την hairline) καθάρισες.Σε σχέση με πριν 1 μήνα (βέβαια πιο κοντά μαλλάκια) φαίνεται οτι δεν έχει προχωρήσει πολυ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και αυτός που έκανε μεταμόσχευση με καρδιά χοίρου, άντεξε 2 μήνες αλλά τελικά απεβίωσε, άσχετο βέβαια με την κουβέντα, αλλά είπα να το παραθέσω.Έχουν γίνει πειράματα; μου κάνει εντύπωση, Εδώ πηγαινοέρχονται νεφρά, χέρια, πόδια, μάτια, τα τριχοθυλάκια δεν μεταμοσχεύονται;
Έλα ρε συ, γιατί; Δεν ήταν εμπεριστατωμένη ερώτηση;
από ότι ξέρω,κάτι τέτοιο, γίνεται μόνο σε περίπτωση που υπάρχει δίδυμος αδερφός ,από τον ίδιο αμνιακό σάκο..μπορεί να γίνει δότης τριχοθυλακιων ο ένας στον άλλον..κρατώ μια επιφύλαξη όμως δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ,μπορεί να κάνω και λάθος.
H σωστή απάντηση είναι ότι είναι εφικτό αν δεχτείς και παίρνεις ανοσοκατασταλτικά φάρμακα για το υπόλοιπο της ζωής σου με κίνδυνο να πάθεις νεφρική ανεπάρκεια, καρκίνο, διαβήτη, κλπ, κλπ. Για καρδιά, νεφρά το παίρνεις το ρίσκο, για το μαλλί μάλλον όχι οπότε έχει κοπεί αυτή η τακτική από τα αποδυτήρια για αισθητικούς λόγους. Γίνονται κάτι πειράματα με γενετικές τροποιήσεις στους θύλακες για να μπορούν να το πετύχουν αλλά είναι σε αρχικά στάδια.
Και αυτός που έκανε μεταμόσχευση με καρδιά χοίρου, άντεξε 2 μήνες αλλά τελικά απεβίωσε, άσχετο βέβαια με την κουβέντα, αλλά είπα να το παραθέσω.
Ξέχασε το αυτό και καλά κάνουν,εδώ υπάρχουν άπειρα προβλήματα θα χρηματοδοτoύν τις τρίχες?Γενικά στο κομμάτι τριχόπτωση ξέρουμε την τύφλα μας. Αν δεν βρεθεί κάποιος να τα στάξει χοντρά να γίνουν γερές έρευνες - μελέτες - δοκιμές η φιναστερίδη θα ναι πρώτη στο box office μέχρι το 2100.
Φαντάζεσαι να ρίξουν όλα τα λεφτά εκει κ παγκόσμια έρευνα, "χιλιάδες επιστήμονες", να βγάλουν ένα εμβόλιο που να πρέπει να κάνεις 4-5 booster δόσεις το χρόνο κ τελικά να μην μπορεί να σταματήσει την ΑΑ και να πέφτουν οι ριμάδες οι τρίχες ?Ξέχασε το αυτό και καλά κάνουν,εδώ υπάρχουν άπειρα προβλήματα θα χρηματοδοτoύν τις τρίχες?
Not a chance.
Σε αυτά δεν υπάρχουν ευαισθησίες δυστυχώς. Αν παρουσιαστεί σε κάποιον οργανισμό - φαρμακευτική ένα graph που να αποδεικνύει ότι η χρηματοδότηση ενός τέτοιου πλάνου μπορεί να φέρει τη δημιουργία μίας καινούργιας καινοτομίας στον κλάδο της τριχόπτωσης που σε βάθος δεκαετίας θα τους φέρει πίσω τα δεκαπλάσια από όσα επένδυσαν θα το κάνουν και με μεγάλη τους χαρά.Ξέχασε το αυτό και καλά κάνουν,εδώ υπάρχουν άπειρα προβλήματα θα χρηματοδοτoύν τις τρίχες?
Not a chance.
Tα κάνει pop up tamaliamoupiso.