Φιλε CVIAL...η απαντηση μου θα δοθει με τη μορφη ρητορικων ερωτησεων...Γιατί παύει να θεωρείται ανεξάρτητη; Δώσε μου σε παρακαλώ μια εξήγηση, αλλά αν θες σοβαρού επιπέδου. Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε η εξάρτηση που αναφέρεις να γίνει και στο παρασκήνιο και να μην πάρει χαμπάρι κανείς
Αν δεν υπηρξε παρασκηνιακη επαφη/επικοινωνια της κλινικης με τον πελατη, γιατι εχουν σβηστει απο το νημα, ηδη απο χθες, σχολια του ιδιου του Roni που αναφεροταν στην απουσια του γιατρου και τον ρολο των νοσηλευτριων;
Ποιος ηταν ο λογος που διαγραφησαν συγκεκριμενα ποσταρισματα;
Ποιος ηταν ο λογος που ο φιλος Roni, μετα τις αρχικες του τοποθετησεις και τις ενστασεις του για τη συμμετοχη ή μη του γιατρου, αρχισε να "τα γυριζει" και να πεφτει σε αντιφασεις που προσωπικα εγω και ο φιλος vlafo επισημαναμε;
Μηπως απο την πρωτη στιγμη ειχαμε παρασκηνιακα την παρεμβαση της κλινικης, ωστε ο πελατης να αλλαξει σταση και αποψεις;
Εγραψες σε προηγουμενο σχολιο οτι το ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ειναι να επιβεβαιωσει ή να διαψευσει ο πελατης αυτα που ισχυριζεται η κλινικη...πώς θα το κανει, αφου ηταν ΣΕ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ εξαιτιας της μεθης, οπως γραφτηκε;
Πώς ειναι δυνατον να μαθουμε την αληθεια, αν ο πελατης κοιμοταν;
Δεν ειναι περιεργο καποιος που κοιμοταν, να μην εχει συναισθηση αυτου του γεγονοτος και, οταν ξεκινησε την παρουσιαση, να ηταν κατηγορηματικος για την παρουσια ή την απουσια του γιατρου;
Γιατι, ενω αρχικα ο πελατης ηταν δυσαρεστημενος εξαιτιας της μη τηρησης της συμφωνιας, μετα απο λιγες ωρες εγραφε οτι ολα ηταν αψογα;
Ειναι παραλογο να βγαζουμε το συμπερασμα οτι υπηρξε "δακτυλος" της κλινικης, ωστε να συνετιστει και να αλλαξει πορεια;
Αν, λοιπον, εχει αρχισει απο την πρωτη στιγμη της παρουσιασης να υπαρχει ενδοεπικοινωνια κλινικης και πελατη, ειμαστε παραλογοι οσοι θα εχουμε απο δω και περα τις επιφυλαξεις μας;
Οταν το μελος που ξεκινα μια παρουσιαση δεν ειναι πλεον ανωνυμο...εχει ταμπελα...εχει ονοματεπωνυμο...η κλινικη γνωριζει ποιος ειναι, που μενει, ποια ειναι η ταυτοτητα του...μπορει αυτο το μελος να λειτουργησει απολυτα αντικειμενικα; Μηπως θα φοβαται απο δω και περα πιθανες αντιδρασεις και παρεμβασεις της κλινικης, οπως, μαλλον, εγινε παρασκηνιακα απο την αρχη της παρουσιασης;
Συγγνωμη, φιλε CVIAL, αλλά ολα αυτα τα ερωτηματα, ολες αυτες οι αμφιβολιες, εχουν αρχισει ηδη να πλανωνται. Καλο ειναι, λοιπον, να συνεχιστει η παρουσιαση...να παρεμβαινει η κλινικη, οποτε κρινει απαραιτητο...να πηγαινει ο πελατης στην κλινικη και να φωτογραφιζεται, ωστε να εχουμε υλικο υπο τις ιδιες συνθηκες...αλλά επιτρεψε μας να μη θεωρουμε ανεξαρτητη τη συγκεκριμενη παρουσιαση.
Φιλικες παρατηρησεις/επισημανσεις...και σε αναμονη της απαντησης στο "ενδιαφερον", οπως εκρινες, θεμα της σωστης ή οχι αφαιρεσης των grafts απο το σημειο που φαινεται στις δυο φωτογραφιες που ανεβασα στο προηγουμενο σχολιο μου.