Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αν γινει ετσι πως το φανταζομαι και το περιμενω τοτε θα πετυχεις αυτο που ηθελες...!!
Λιγο καλυτερες φωτο θες αλλα ειναι νωρις ακομα.Αργοτερα θα χρειαστουν.

giodion

Member
Σαλονικιε και εγω με την σειρα μου θελω να σου ευχηθω καλη φυτρωση φιλε. Πιστευω ολα θα πανε καλα. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την κλινικη. Θελω να σε ρωτησω ενα πραγμα. Ειπες στην προηγουμενη σελιδα οτι εχεις αραιη δοτρια. Εγω ομως απο τις φωτο σου οταν ανοιξες το νημα, μονο αυτο το συμπερασμα δεν εβγαλα. Αν εχεις εσυ αραιη δοτρια, τοτε εχει και το 80% των υποψηφιων για μμ. Αυτο στο ειπαν απο την κλινικη ή το λες εσυ? Ποσα grafts ακομα εχουν υπολογησει οτι διαθετεις?

salonikios30

Active Member
Σε ευχαριστω φιλος .Eγω το λεω,πιστευω εχω λεπτη τριχα και τα πλαινα μου ειναι αραια.Στην κληνικη που ρωτησα για αριθμο graft δοτριας κ την ποιοτητα της δοτριας μου, μου ειπαν " καλα εσυ μπορεις να κανεις 3 μ.μ κ αυτη που θα κανουμε ειναι μιση" "οτι δεν εχω α.α και οτι δεν δειχνει να πηγαινω για μεγαλο ΝW " "για το ιστορικο μου τους ειπα ο αδελφος μου ειναι σαν 15 χρονων απο μαλλια ενω ειναι 40 και μου απαντησε ο Μαρας οτι κ εγω μια χαρα ειμαι κ η ηλικια μου με παιρνει να κινηθω επιθετικα ως προς τον αριθμο των graft που θα τοποθετηθουν" με λιγα λογια δεν εστιασαν στη δοτρια γιατι εχω σχετικα μικρο θεμα κ ειμαι στα 36 .Eιναι νωρις απο πλευρας μου να παρω θεση και να επαινεσω την κληνικη (αφεθηκα στα χερια τους) , το αποτελεσμα ελπιζω να με δικαιωσει :) .

salonikios30

Active Member
20160905_212259.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

salonikios30

Active Member
ξερω οτι σαν φωτο δεν ειναι οτι καλυτερο,αλλα δεν προκειται να παω να αγορασω φωτογραφικη ;-).Πιστευω για 3,5 μηνες παει καλα!

Μπλουζα