Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

tasos33

Well-Known Member
Εννοώ αυτα που γραφαμε στο νήμα σου πριν μερικές μέρες όταν ανεβάσει τις τελευταίες φωτο...τα υπόλοιπα στο κους κους νήμα που θα ανοιξω για να ταραξουμε τα νερά παλι χαχαχσ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

salonikios30

Active Member
τωρα που το λες ας κανω κ ενημερωση του νηματος οπως ειχα πει στο τριμηνο .Ειμαι στους 3 μηνες (παρα δυο μερες) ,regain 1-2 φορες την μερα οπως μου προτειναν στην κληνικη κ σχολασχτικη προσοχη στον ηλιο.Ποσταρω φωτο απο κινητο.Ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα βλεπω καποια κινηση :) .

salonikios30

Active Member
20160815_172501.jpg

salonikios30

Active Member
Aπο δοτρια ειναι σαν αθικτη ή τουλαχιστον εγω δεν εχω παρατηρησει κατι.Αναμενω εντυπωσεις αν κ ακομα ειναι νωρις :)

hijikos

Active Member
salonikie στα πλαγια γυρω απο τα αυτια το μαλλι φαινεται αδυνατο, κατα τα αλλα βλεπω μπροστα εχουν αρχισει να ξεπετανε νεα μαλλια. Καθε μηνα και καλυτερα θα παει!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

salonikios30

Active Member
Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα να φανει η πραγματικοτητα για 3μηνες .Ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα καποιες τριχουλες ξεπηδησαν :) .Oσο αναφορα τη δοτρια φαινεται κ απο την επομενη μερα που ειχα κανει μ.μ , στις φωτο που ειχα ποσταρει στην αρχη.Σαν ανεπαφη ειναι (ετσι κ αλλιως εχω αραιη δοτρια) αλλα μην ξεχναμε 1850 graft ειναι ,τα οποια ληφθηκαν διασπαρτα.

andy.k

Active member
Μια χαρα πηγαινει...εφοσον βαζεις κ μινοξ εχεις γρηγορη φυτρωση, πιθανον δεν επεσαν κ ολα απο την αρχη. Εγω, που επισης εβαζα κ βαζω μινοξ, 4ο κ 5ο μηνα ειδα σε εμενα τη μεγαλυτερη διαφορα. Πιστευω σε 2μηνακια το πολυ θα εχεις γεμισει τελειως, θα ειναι κ οι κροταφοι πυκνοι σαν το τσουλουφι...Καλη συνεχεια.

Μπλουζα