Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

συγνωμη ρε παιδια να ρωτησω κατι που ειμαι ασχετος ?
γιατι πεφτουν στις αρχες τα μεταμοσχευμενα και δε μας πειραζει κι ολας ?

salonikios30

Active Member
ασε με χωρισε η ατιμη επειδη βρηκε ανοιγμενα προφ/κα σε μια τσαντα μου κ της ειπα ναι πηγα κ με αλλη ( πριν την μ.μ) κ αυτη με σουταρε(δεν το εχω με το ψεμα) .Περιεργες αυτες οι γυναικες :) .Ετσι κ αλλιως συνειδητα ξερω θα ειναι ειναι πληκτικο καλοκαιρι λογω της μ.μ , αλλα ο καιρος περναει κ το μονο π με ενδιαφερει ειναι να ανταμειφθω απο την επιλογη κ αποτελεσμα μου ;-)

le2der

Active Member
Σαλονικιε έτσι πως σε βλέπω σε κανά μήνα που θα μακραίνει το μαλλί δε θα σε πολύ νοιάζει η μεταμόσχευση. θα τη βγάλεις σχετικά ανώδυνα περιμένοντας να φυτρώσουν τα νέα μαλλιά. Εύχομαι τα καλύτερα

karfakias

Member
μια ερώτηση φίλε
Γιατί τα κούρεψες τόσο κοντά? δεν θα μπορούσε να γίνει με ποιο μακριά μαλλιά η περίπτωση σου?
Απλή περιέργεια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karfakias

Member
Φίλε salonikie έχουμε καμία εξέλιξη!? Είναι πολύ νωρίς αλλά με ενδιαφέρει πολύ η περίπτωση σου και δεν έχω υπομονή :)... Να σαι καλά

dimitris50423

Well-Known Member
Φίλε salonikie έχουμε καμία εξέλιξη!? Είναι πολύ νωρίς αλλά με ενδιαφέρει πολύ η περίπτωση σου και δεν έχω υπομονή :)... Να σαι καλά

δυστυχως στους 2 μηνες και 4 μερες δεν μπορουμε να δουμε τιποτα. ειναι αδεια περιοδος απο μαλλια.

salonikios30

Active Member
Eιναι νωρις ακομα για ενημερωση δεν εχει νοημα. Στο τριμηνο ( σε 20 μερες) θα βγαλω φωτο να εχει καποιο νοημα που θα αρχισει σιγα σιγα κατι να φενεται οτι ξεπροβαλει . Η κοκκινιλα εχει μειωθει αισθητα . θελει υπομονη .μπροστα απο το τσουλουφι το 70% απο τα μεταμοσχευμενα εχουν παραμεινει αλλα πιστευω λογω του οτι εκει γινεται καλυτερη αιματωση απο το αιματολογικο δικτυο.Η περιοδος ειναι αχαρη αλλα αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι :).Απο πλευρας μου συνεχιζω REGAIN 2% ,βιταμινες και Ω3 ,ηλιος κ θαλλασα γιοκ.

dimitris50423

Well-Known Member
Eιναι νωρις ακομα για ενημερωση δεν εχει νοημα. Στο τριμηνο ( σε 20 μερες) θα βγαλω φωτο να εχει καποιο νοημα που θα αρχισει σιγα σιγα κατι να φενεται οτι ξεπροβαλει . Η κοκκινιλα εχει μειωθει αισθητα . θελει υπομονη .μπροστα απο το τσουλουφι το 70% απο τα μεταμοσχευμενα εχουν παραμεινει αλλα πιστευω λογω του οτι εκει γινεται καλυτερη αιματωση απο το αιματολογικο δικτυο.Η περιοδος ειναι αχαρη αλλα αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι :).Απο πλευρας μου συνεχιζω REGAIN 2% ,βιταμινες και Ω3 ,ηλιος κ θαλλασα γιοκ.

εισαι αρχηγος. ;)

tasos33

Well-Known Member
τον λιακο να τον αποφευγεις οσο μπορεις, ακομα και οταν δεν εισαι μτμ ειναι κακος για τις τριχες, πολυ κακος,εσυ που εχεις κλεισει 6 μηνες βεβαια και να σε δει λιγο δεν θα γινει και τιποτα, πλεον θαλασσα δε εχεις θεμα πιστευω αρκρι να μη καιει ο ηλιος, στη θεση σου ομως μιας και ακομα εισαι σε εξελιξη, την συζητουσαμε προσφατα την περιπτωση σου, θα σου ελεγα να αποφυγεις τα παντα προς το παρον, καλυτερα να πας σεπτεμβρη για μπανιο

salonikios30

Active Member
Αποψη μου ειναι οτι αν κανεις μ.μ το καλοκαιρι θαλλασα κ πισινα τα ξεχνας ,ποιο το νοημα να πας θαλλασα k να μην μπορεις να βουτηξεις , μετα να λιωσεις κατω απο τον ηλιο αφου πρωτα εχεις βαλει οτι λαδι υπαρχει για μαυρισμα κ μετα να γινεις γκολ απο τα τσιπουρα :) .Με τον ηλιο θελει πολυ προσοχη ακομα κ μετα στο εξαμηνο.

ANAR

Well-Known Member
Θαλασσα και πισινα για βουτια λεω....σεπτεμβρη παω διακοπες και θα εχω κλεισει 10 μηνες και λεω να κανω κανα μπανακι.
Στις ιδιες ερωτησεις στην κλινικη μου ειπαν μπορω να κανω οτι θελω μονο να πλενω το κεφαλι μου οταν βγαινω απ την πισινα...επισης μου ειπαν να ΜΗΝ φοραω καπελο και οτι δεν εχω να φοβιθω κατι....εγω φοραω καπελο παντα γιατι με ενοχλει το πισω μερος που ειναι αδειο.

tasos33 τι λεγατε για μενα και ποιοι;;;;χαχαχαχα

Μπλουζα